Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 


Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
aaron dorne

she is a living fire, such as I have never seen; incidentally, a fire that, despite everything, burns only for him. At the same time she is extremely tender, brave, intelligent, and sacrifices everything, or if you prefer, acquires everything by sacrifice.

Kedvenc dal :
you don't own me - grace ft. g-eazy
Tartózkodási hely :
∬ whitmore
Humor :
∬ painfulBailey Thea Buzolic ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Szept. 23, 2014 8:07 pm
Lillian Fray
▲ Faj: Boszorkány
▲ Hirdető: Bailey Thea Buzolic
▲ Kor: 22
▲ Avatar: Celina Sinden  
▲ Státusz: FOGLALT
▲ Ismertető: Te lennél a gyerekkori legjobb barátnőm. Legalábbis én úgy tudom, hogy az vagy. Te sokkal több vagy ennél. A féltestvérem vagy. Azonban te erre csak pár éve jöttél rá, mikor édesanyád ráktól szenvedve a halálos ágyán megosztotta veled, hogy ki is az apád, mert egész gyerekkorodban úgy voltál vele, hogy az apád elhagyott téged abban a pillanatban, hogy megszülettél azt mondván, hogy egyáltalán nem is hasonlítasz rá. Soha nem gondoltad volna, hogy a szomszédban él mit sem sejtve arról, hogy te a lánya vagy. A bátyámmal vagy egyidős. Édesapám először megrémült az atyai felelősségtől és ekkor egy kocsmában kötött ki, ahol édesanyáddal jó pár üvegnyi sör után eléggé összemelegedtek. Az apánk ebből semmire nem emlékezett, mert édesanyád még ébredése előtt felszívódott. Nem akarta tönkretenni a szüleim házasságát, de mikor távozott eszébe sem jutott, hogy már megtette.
Az igazságot hosszú éveken keresztül tartotta magában, de mikor megtudtad elöntött a düh. Megölted az apámat. Az a bizonyos szívroham, ami elvitte nem egyszerű szívroham volt. Az egyik bájitalod végzett vele, mert úgy gondoltad, hogy megérdemli. Most pedig én vagyok a következő a listádon. Engem akarsz tönkretenni.

// A play by szeretném, ha maradna a név változtatható. 40 Kérdés esetén Pm-ben megtalálható vagyok.Vissza az elejére Go down
 

Lillian Fray

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Lillian Fray

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-