Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 17, 2015 6:32 pm
Ugrás egy másik oldalra

archivált hirdetés
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 23, 2014 8:27 pm
Ugrás egy másik oldalra

----- Buzolic
▲ Faj: Vérfarkas
▲ Hirdető: Bailey Thea Buzolic & Dorothea Moreau
▲ Kor: 22
▲ Avatar: Douglas Booth  
▲ Státusz: SZABAD
▲ Ismertető: Bailey: A bátyám vagy. Mikor 18 lettél egyszerűen hátat fordítottál a családunknak és azóta sem hallottam felőled. Egyszerűen eleged volt abból, hogy mindig is én voltam apuci kis kedvence. Abból pedig még inkább, hogy semmit nem örököltél az erejéből. Édesanyánk mindig nyugtatott téged, hogy ez még nem jelent semmi rosszat, de soha nem értetted, hogy mégis miről beszél. Nem akartál vadásznak állni, amilyen ő is volt és az egész családfája, hiszen megvetetted, amit az unokatestvérünkkel tettek, hogy szinte bedobták egy sötét szobába és hagyták hadd találja fel magad. A saját életedet akartad élni és nem akartad, hogy bárki is beleszóljon. Ezért döntöttél úgy, hogy elmész, amint lehetőséged adatik. Nem sokáig maradtál erőtlenül. Egy kocsmai verekedésben váltottad ki az átkodat és nem értetted, hogy mégis mi is történt veled. Nehezen szoktál hozzá a helyzethez, de most már kihasználod az előnyeit.

Dorothea: Az apám legjobb emberei közé tartoztál fiatal korod ellenére. Elismerést, elismerésekre halmoztál anélkül, hogy komolyabban megerőltetted volna magad. Kőszívűnek próbáltad álcázni magad, de átláttam a felszínen. Nagyon is örömöd lelted abban, hogy elráncigálhatsz más férfiak mellől apám utasítására. A legjobb az egészben, hogy még csak ki sem kellett találnod ilyen kifogást, mert ez volt az igazság. A társalgás, ismerkedés az "alja néppel" számomra tiltott volt. A szemeidben mindig is ott volt a vágyakozás irántam, de soha egyetlen egy mozdulatot sem tettél felém. A karom erős szorításán kívül nem volt köztünk semmiféle testi kapcsolat. Mindig meghúztad a határt.
Most pedig felkeresel engem, mert a tudtomra akarod adni, hogy legyek óvatos. Hogy miért? Mert az apám nagyon is él annak ellenére, hogy a fejébe eresztettem egy golyót. Vámpírvér volt a szervezetében, amit tőled szerzett meg. Mióta megpróbáltam megölni paranoiás lett és mindig tartott magánál egy kis fiolát, amit a nap elején elfogyasztott, hogy még a halálból is visszatérhessen. Te voltál a hivatalos vámpírvér beszerzője. Most pedig aggódsz miattam. Titokban kellene tartanod azt, hogy apám életben van, mert te maradtál az egyetlen bizalmasa. Vajon az apám mellett fogsz kiállni vagy az én testi épségemet helyezed előtérbe?

// A play by szeretném, ha maradna a név szabadon választható csak a családnévhez ragaszkodom, ha már a testvérem. 40 Kérdés esetén Pm-ben megtalálható vagyok.Vissza az elejére Go down
 

------ Buzolic

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Jún. 18, 2018 10:16 pm
Hétf. Jún. 18, 2018 8:53 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3