Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Okt. 27, 2015 12:16 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next


matt & scar
Őszintén? Fogalmam nincs, hogy mit kellene hinnem veled kapcsolatban. Jobban összekuszálódtak a hozzád kapcsolatos emlékeim a fejemben, mint egy ember zsebében a fülhallgatója. – Bármennyire is szeretném őt megérteni nem tudom. Olvasnék a szemeiben, a tekintetében a mozdulataiban, ami most egyértelműen sikerül is, hiszen nem tudom nem észrevenni azt, ahogyan végigmér. Úgy érzem magam, mintha valami eladó termék lennék, vagy a cukrászdában a legkívánatosabb sütemény és bármelyik pillanatban bekebelezhetnek azzal pedig oda mindennek. De már koránt sem rémiszt meg annyira, mint régebben. Túléltem olyan dolgokat, amiről reméltem, hogy soha nem történik meg velem. Nem is képzeltem, hogy valaha túl kell élnem ilyesmit. A fejemben még a távoli gondolata sem fogalmazódott meg, mikor még a rémálmaim között kutakodtam sem. Ez sokkal rosszabb volt annál. De visszacsinálni nem tudom. Egyszerűen csak át kell alakítanom a fájdalmamat. Nem engedhetem, hogy így telepedjen meg bennem, ezért erőt merítek belőle. Nem volt egyszerű, de sikerült.
Ó, tényleg? Túléled? Remek. Nehogy még a végén belerokkanj abba, hogy mit kellett nekem átélnem egy hozzád hasonló figura miatt, de tényleg. – Azt hiszem én soha nem leszek képes úgy látni a világot, ahogyan ő. Mindig igyekszem megtalálni a jót másokban, de vele.. Ez az egész sokkal bonyolultabb. Egyik pillanatban még mindent akarok tudni róla, meg akarom érteni, hogy miért lett ilyen, hogy mi mindenen ment keresztül. Vagy talán egyszerűen csak így született? De a kíváncsiságomat olyan könnyedén zúzza a porrá egyik pillanatról a másikra, hogy az szinte hihetetlen. De ugyanilyen könnyedén éleszti ezt újra. – Ja.. Értem.. Hát ez nem fog megtörténni. – Fogalmam nincs, hogy miért ez a hirtelen érdeklődése az irányomba. Mármint ilyen téren. Talán mindig is ott lett volna egyszerűen csak nem vettem észre? Nem.. Hiszen az idő nagy részében, mikor ismertük egymást azt hitte testvérek vagyunk. Bár egy olyan elmét, mint az övé ez megállítana? – Miféle családi örökségre? Mellesleg elszöktem. Rémlik, nem? Te voltál, aki ott maradtál és megölted. Könnyedén elvehetted volna és elrejthetted volna bármi is, amit akarsz most. De tényleg.. Mire van szükséged? Egy emlékeztetőre, vagy mégis mire? – Ismét megcsinálta. Már kezdtem volna feladni erre megint felkeltette az érdeklődésemet.©

Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Keresem :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
◯ it's a great question
Hobbi & foglalkozás :
◯ i love playing in the sand
Humor :
◯ grotesqueA poszt írója Matthias St. James
Elküldésének ideje Pént. Okt. 23, 2015 6:58 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

our whole past is a fucking lie
scarlett && matthias

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Te butuska kicsi lány. Miért hiszed az, hogy a csalódás a legerősebb érzésem irántad? - kérdeztem kíváncsian, miközben tekintetem sietősen végigszántott rajta. Elég egyértelmű jelzés volt ez, habár számomra eleve soha nem volt visszatartó erő az, hogy a testvérem. Ma pedig már tudjuk, hogy nem az, így van módom arra, hogy úgy nézzem, ahogyan akarom, és ahányszor akarom. Jólesik, gyönyörű nő, szépséges arc, kerek idomok... mégis, miért hagyna hidegen? Bár megmondtam volna bárkinek őszintén azt, hogy ha testvérem, ha nem, leszarom. Soha semmi nem szegte kedvemet azt illetően, ha meg akartam kapni valamit. És őt régen meg akartam. Elvakított egy másik érzés, mikor megtudtam, hogy a városban van, de valószínűleg egy kis közös munka majd megváltoztatja a véleményemet vele kapcsolatban. Vagy nem? Ki tudja? Talán a gyakorlat majd változtat az elméleten. Erre még a szemöldököm is felszaladt a homlokomra.
- Ez neked egy kicsit sem áll jól, drágám - álltam meg előtte, az arcom ekkor már olyan határozottságot tükrözött, amelyre amúgy egész életemben rászorultam volna. Sok helyzetben az emberek gyomra már attól görcsbe rándult, hogy megláttak engem így nézni, és ahogy megéreztem a félelmük szagát, könnyű volt rájuk lecsapni. Azok, akik félnek, hülyék. Ostobák. Elveszítik a józan ítélőképességüket, és átmennek egy két éves fejlettségi szintjére menekölés közben. Meggondolatlanokká válnak. Félni kezdenek a haláltól. Pedig nem nagy cucc. - Nem szeretem, ha megelőznek, de most talán túlélem - vontam egyet a vállamon, miközben továbbra is szemeit fürkésztem. Nem, ő már nem félt tőlem. Egészen biztos voltam abban, hogy talált jobb elfoglaltágot annál, hogy rettegésben éljen a létezésem miatt. - Sok minden hiányzik, köztük az is, hogy ezek a ruhák már... ne legyenek rajtad - jegyeztem meg, miközben beszippantottam saját alsó ajkam a gondolatra. -, de személy szerint most egy családi örökségre lenne szükségem. Gondolom nem maradt nálad semmi a drága jó apánktól - pislogtam rá kíváncsian, várva a válaszát. Magam lepődtem meg a leginkább azon, még ha ennek nem is mutattam jelét, hogy elkezdtem hozzá fizikálisan vonzódni, de ez régen is így volt, csak éppen akkor még volt némi erkölcsi norma az életemben. Most nincsen semmi.  


|| [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Okt. 11, 2015 12:22 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next


matt & scar
Akkor pedig végképp nem értem, hogy mégis mit akarsz tőlem. – Rendbe akartam hozni, de tudtam, hogy nem lehet, ezért inkább nem is erőlködtem. Vagy már magam sem tudom, hogy miért akartam az egészet feladni, pedig nem az a típus vagyok, aki könnyedén feladja, ha elé gördül egy akadály, de Matthias közelről sem volt akadálynak számítható. Sokkal inkább egy rejtély volt, amit bármennyire is szerettem volna megoldani egyszerűen nem tudtam. Próbáltam benne olvasni, de idegen volt a számomra. Egykoron azt hittem, hogy ismerem, de akkorát tévedtem, mint egész életemben talán még sohasem. Pedig elég sokszor volt szerencsém a saját tévedéseimmel szembesülni. Bár nem mondhatom azt, hogy az én tévedésem lett volna, hogy a királyt hittem apámnak. Egyszerűen csak úgy neveltek fel, hogy ő az apám és azt hiszem ezt ők vésték az elmémbe nem pedig én tévedtem el az utamon, amit életnek hívunk. Vele kapcsolatban azonban csak az én hibám volt, hogy tévedtem. Elhittem mindazt, amit felém mutatott. De rá kellett jönnöm, hogy az egész nem több egyszerű hazugságnál és már magam sem tudom, hogy mikor mutatja az igazi arcát.
Nem ugrottam ki a bőrömből, ahogyan közeledett felém, mert a közelsége sokkal inkább volt nyomasztó és zavarba ejtő, mint kellemes. Ha ránézek csak azt látom, amit akkor mikor hátat fordítottam neki, nem várva a magyarázatára. A vérben úszott alakja, mintha most is ott lenne rajta mindaz a vér és még az eső sem lenne képes lemosni róla. Makacsul megtapadt rajta és soha nem hagyja őt el. Persze mindezt csak a lelki szemeim láttatják velem.. Mégis annyira valósnak tűnik.
Szóval azért jöttél, hogy befejezd a kis munkásságodat? Hogy rajtam is úgy szórakozz, ahogy másokon? Hát sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de valaki már megelőzött téged. – Még mindig kiráz a hideg a gondolattól, hogy meghaltam, avagy mennyi szörnyűséget kellett megélnem. De már képes vagyok felemelt fejjel járni úgy, hogy ne a saját sebeimet nyalogassam, és ne azon töprengjek, hogy elbuktam. Nem tudtam megmenteni azt a lányt életének talán legszörnyűbb élményétől. Ő talán még rosszabbul járt, mint én. Sőt.. Biztos. – Oké.. Bankot akarsz rabolni, vagy mi hiányzik annyira? – Zavarodottan pillantok rá, mert jelen pillanatban fogalmam nincs, hogy mégis miről beszél. Emlékeztetem arra, aki volt.. Egy gyilkosra, vagy most mégis mire gondol? Meg akar találni valamit? Esetleg elásta az áldozatait és most nem tudja, honnan ássa ki a csontjaikat, hogy rágódhasson rajtuk még egy picit, mint valami kutya?


©
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Keresem :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
◯ it's a great question
Hobbi & foglalkozás :
◯ i love playing in the sand
Humor :
◯ grotesqueA poszt írója Matthias St. James
Elküldésének ideje Csüt. Okt. 08, 2015 6:12 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

our whole past is a fucking lie
scarlett && matthias

[You must be registered and logged in to see this image.]
- A véleményem nem változott. - A hangom annyira volt hangos, hogy biztosan hallja a szakadó eső ellenére is. Rafinált nő volt világ életében. Már kislányként is megvolt a maga esze, és ezt is bizonyította az a tény, hogy amint tudomást szerzett arról, hogy a király óriási dühöt érez irányában, csak mert nem vérszerinti gyermeke, rögtön menekülőre fogta. Volt ennyi esze, bár ezt sosem mondtam volna ki hangosan, hogy jól tette, elvégre a biztos halál várt volna rá, hogyha marad. És akartam én vele mindent, de azt nem, hogy meghaljon. Néha én is szívesen megfojtogattam volna, vagy csak egyszerűen kiléptem volna a testvér szerepkörből, hiszen már akkor sem voltam más, csak egy fiatal, kamasz, fejlődő férfi, és furcsa mód nem tartottam betegesnek, hogy furcsa gondolataim vannak a húgomról. Akiről kiderült, hogy nem is a húgom, szóval... valószínűleg semmilyen eretnekséget nem követtem el a gondolatokkal. Már biztosan nem kerülök a pokolra emiatt. ODa majd más tettek miatt fogok kerülni, de egyelőre ezen még nem aggódnék: egyszer már megpróbáltak oda küldeni, de én kitörtem, és lám, itt vagyok.
Elindultam felé, de ekkor már lelöktem magamról a kapucnit, és zsebre vágtam mindkét kezemet. Nem érdekelt, hogy a hajamat már ennyi idő után is elárasztotta a zúduló víz, és most már majdnem mindent értettem, bár vele kapcsolatban elég nehéz mindent érteni és kézben tartani. Talán sosem akartam igazán, elvégre tudom, milyen az a bizonyos kalitka. És erre nem vágyom egyáltalán, ahogyan valószínűleg ő sem.
- De nyilvánvalóan oka van, hogy életben vagy, annak ellenére, hogy csalódtam. Ezt nem sokan mondhatják el a csalódtam benned-listámon szereplők közül - vigyorodtam el. Ez lehetett volna baromi nyálas jelenet is, tekintve, hogy szakad az eső, a két testvérnek hitt régi ismerős egymással szemben áll, de valójában régóta több volt ennél. Sosem voltam egészen biztos abban, hogy az érzéseimet ki tudom majd zárni, ez történt Wandával is, de vele kapcsolatban is gyakran éreztem azt, hogy egyik pillanatban megfojtanám és széttépném, míg a következőben már csókolnám, és ez az a kettősség, amelytől hányingerem támadt. Micsoda egyediség, hányni tudnék magamtól.
- Viszont te vagy az egyetlen a múltamból, akit ismerek, és emlékeztet arra, aki voltam - sóhajtottam aztán fel, és elé lépve néztem bele a csillogó szemekbe, habár valószínűleg erről már az eső is tehetett. - És szükségem van a segítségedre megtalálni valamit, amit már régen elveszítettem.


|| [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 22, 2015 11:58 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next


matt & scar
Rengeteg minden változott, mióta a városba érkeztem, de talán leginkább én magma változtam meg. A gondolkodásmódom. Az érzéseim. Megtapasztalhattam a veszteség különböző oldalait. Még azt is, amikor részben önmagamat vesztettem el egy halálra ítélt akció kellős közepén, mikor valakit menteni próbáltam, de nem volt rá szüksége. Vagyis nem is az, hogy nem volt rá szüksége. Hanem az egész próbálkozásom kudarcra volt ítélve én mégis megpróbáltam. Azt hiszem ez is elmond valamit rólam. Mégpedig, hogy túlságosan nagy a szívem és nem kellene mindenkit önmagam elé helyeznem. De mégis, hogyan tudnék együtt élni azzal, hogy képes voltam ott hagyni valakit nagy valószínűséggel meghalni rettentő kínok között. Inkább lennék halott még egyszer, minthogy bármit is megváltoztassak az életem ezen részében.  
Egymást követik az esőcseppek és észre sem veszem, de már a hajam csurom víz. Nem zavar egyáltalán nem. Semmi bajom nincs az esőben. Sőt, az utóbbi időben mondhatom azt, hogy megkedveltem az esősebb napokat, mint mikor hétágra süt a nap. Kellemesebb. Na, nem mintha annyira örülnék, hogy bőrig ázok, de legalább nem kell attól félnem, hogy megfázok vagy valami ilyesmi.
Bármennyire is feledkeztem bele a pillanatba és a saját gondolataimba azt nem tudtam figyelmen kívül hagyni, hogy nem vagyok, hogy nem vagyok egyedül. Lehet, hogy ennyire ostobának néznek, hogy vámpír létemre nem hallom meg, ha valaki mögöttem jön.. De idővel a léptekhez a levegőben keringő illat is jutott még akkor is, ha nehezen, hiszen az eső mondhatni elmosta, ahogyan a léptei zajának töredékét, de nem lehetek eléggé óvatos azóta, hogy mondhatni elraboltak.  
Azóta, hogy úgy lépkedsz, mint egy elefánt. De megtudhatnám, hogy miért is követsz úgy egyáltalán? Tudtommal csalódást okoztam a számodra. – Szerettem volna őt megérteni, segíteni. De rá kell jönnöm, hogy én soha nem leszek képes úgy segíteni őt, ahogyan egykoron ő segített engem. Megmentette az életem. De lehet csak én voltam a következő játékszer, amelyet felrakott volna arra az asztalra és soha többé nem látta volna senki sem. Igazából nem lepődnék meg rajta, ha megtette volna. Elég sok mindent láttam már és tapasztaltam, hogy ne lepődjek meg semmin. Az élet tele van furcsaságokkal.

©
Vissza az elejére Go down

avatar
Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Keresem :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
◯ it's a great question
Hobbi & foglalkozás :
◯ i love playing in the sand
Humor :
◯ grotesqueA poszt írója Matthias St. James
Elküldésének ideje Csüt. Szept. 17, 2015 10:09 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

our whole past is a fucking lie
scarlett && matthias

[You must be registered and logged in to see this image.]
Elmúlt éjfél. Szakadt az eső. Magamra öltöttem a fekete bőrkabátomat, és a fejemre hajtottam annak kapucniját. Éheztem a tettekre, arra, hogy végre kitörjek abból a skatulyából, amelybe önmagamat kényszerítettem az elmúlt napokban. Elbújtam. Meghunyázkodtam. De ki kellett találnom valamit, miként is kerüljek hőn szeretett húgom közelébe.   Akiről kiderült, hogy még csak nem is a húgom. Mindez valójában már több évszázada igaz, de sosem felejtettem el őt testvéremnek nevezni. Olyan volt számomra, mint fény az éjszakában még régen, gyerekkorunkban... az ő látogatása mindig örömet hozott a pirinyó falak közé, titkos játékaink felettébb bosszantották apánkat, a királyt. Úgy tűnt, őt mindenki megcsalja, még a tulajdon felesége is ezt tette. Vajon mi is történhetett volna az én kicsi Scarlett-emmel, ha későn jut tudtára, hogy a király tudomást szerzett az anyja sötét, mocskos titkáról? Valószínűleg az uralkodó a fejére nyomott volna egy párnát álmában. Vagy ennél kegyetlenebb halált osztott volna egyetlen örököse számára, hisz engem sosem ismert el, csak egy parasztasszony fia voltam, ki egy ideig a palota falain belül dolgozott, és a király szabadon vehette el erényét újra és újra. Ám teste a születésem után haszontalanná vált, a király nem érintette többet. Anyám meg is halt. Az apám beteges hajlamai pedig felszínre törtek. Hánynom kell tőle, mindannyiszor, ahányszor csak felrémlik, mit tett velem éjnek évadján. Ilyen esős éjszakákon.
Őt követtem. A nyomában voltam, és azt nézve, hogy egyszer sem fordult hátra, nem vehette észre követési szándékomat. Elmosolyodtam. Legutóbb elküldtem, becsmérlő szavakkal sértegettem, melyeknek egyikét sem bántam meg. Minden, amit együtt megéltünk, egy kibaszott nagy hazugság részét képezték, és Scarlett volt az utolsó, akinek engedtem, hogy elhagyjon. Nem teheti meg csak úgy akárki, hogy ezt tegye. Aki azóta megpróbálta, már rég a föld alatt rohad, a szerencsésebbek a fejükkel a helyükön, de ez nem mindegyiknek adatott meg. Talán neki köszönhető elsőként, hogy nincs bizalmam a nők irányában, amiért ő cserben hagyott. Csak mert látott... valamit. Hát, fog még látni bőven. Nem váltoiztam meg. Éppen ellenkezőleg. Csak rosszabb lettem.
Az eső még inkább rákezdett, és egy sötét sikátorba érve ravasz vicsor kezdett körvonalazódni a szám szegletében. Ám kezdtem rájönni, hogy nem vagyok én annyira okos, mint azt sejtettem, pontosan emiatt álltam meg, és nagyot sóhajtottam. - Mióta tudod, hogy követlek?


|| [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Júl. 18, 2015 1:25 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next


Nem sokat tudtam kivenni belőle, de amit láttam, az elég ijesztő volt. Soha nem értettem, hogy a vámpírok miért kapcsolják ki az érzéseiket? Mire jó az nekik? Könnyebb lesz, attól hogy nem törődnek senkivel és semmivel? Egy darabig talán, de a borzalmas dolgok ettől függetlenül még nem fognak semmivé válni. Ugyanúgy ott maradnak, egészen addig, míg újból vissza nem kapcsolják az érzéseiket. Ez ellen semmit nem tehetnek.
A előttem álló példányt nem igazán érdekelték a szavaim, látszott rajta, hogy kisebb baja is nagyobb annál, hogy az utamba állt és megzavarta a kocogási folyamatomat. Azonban, azzal amit ezt követően mondtam, már sikerült felhívnom magamra a figyelmét. Védtelen, gyenge, törékeny kis embernek titulált.. oh, ha tudnád, hogy mekkora tévedésben élsz. Mint sejtettem, nem hiába kezdett el közeledni felém, hamarosan a szemfogait a nyakamba mélyesztette, de mindez alig tartott pár röpke másodpercig. A pillanatnyi elbizonytalanodása engem arra késztetett, hogy cselekedjek. A zsebemből hirteen előkaptam a késemet, majd egyenesen a mellkasába mélyesztettem azt. Nem akartam megölni, magam sem értettem miért.. tudom, hova kell célozni, hogy holtan essen össze, de nem vagyok gyilkos. Méghogyha meg akarnak ölni.. akkor is nehezemre esik a gyilkolás. Gondolom most piszkosul gyűlöl, amit meg is értek, de ahelyett, hogy menekülőre fognám, a felsőmet lekapva magamról a nyakamhoz szorítom, a legközelebbi padhoz sietek, a sikátor széléhez, majd helyet foglalok rajta, előveszem a táskámban rejtegetett ilyen helyzetekre készült elsősegély csomag féleségemet és megpróbálom elállítani a vérzést.
I am gonna kick your ass

Rory & Stefan

©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 01, 2015 3:06 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

Rory & Stefan

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
how are you, darling?

Pár óra telt el az előző áldozatom óta, de már most annyira vágyom a vér ízére, hogy azt nem tudom szavakba ölteni. Olyan, akárcsak a saját ínyemre szabott drog. Vágyom rá, és bármit képes vagyok érte megtenni. Úgy érzem, mintha már vagy 1 hete nem táplálkoztam volna, de még is csak pár óra telt el. Nem tudok leállni, és lenyugodni, mert folyamatosan hajt a bosszúvágy, a düh, és minden, ami rossz. Nem tudom magamat kontrollálni, de nem is akarom. Én így érzem magamat jól, s nemsokára csak egyre jobban leszek. Nem fogok visszakapcsolni soha többé.
Meghitt arccal fürkészem a lány tekintetét, s e mellett hirtelen meghallom szívének dobbanását, és a vénájában a lüktető vér buggyanását. Annyira vágyom rá, és egyszerűen nem tudok ellent mondani a kísértésnek.
Tekintetem végig a nyakára fagy, és egyáltalán nem figyelek oda, hogy mit mond. Nyilván tudja már, hogy egy éhes, dühös, érzelemmentes vámpírral áll szemben, aki bármikor képes őt megölni.
De aztán hirtelen elnevetem magam, és fogam fehérjei is felcsillannak.
- Hogy kivel is állok szemben? – mutatom magamra, azután legyintek felé szórakozottan.
- Egy védtelen… - lépek felé egyre közelebb – gyenge…- közeledek hozzá lassú léptekkel – törékeny kis emberrel állok szemben. – Állok meg előtte aztán mosolyogva, s hirtelen kapok a nyakára, ahogyan szemfogaim megnőnek, és a vénájába mélyesztem. Pár másodperc sem kellett, de kibuggyant a sűrű vére, de valami nem stimmelt.
Hirtelen hátrálok, s úgy érzem, mintha egy tömény vasfüves vért szívtam volna be hirtelen. Nagyot nyelek, s elfordulok a lánytól, még az sem érdekel, ha elfut, majd úgy is utána megyek letépni a fejét. Most még ki kell ezt hevernem, mert nem bírom. Marja az egész számat, az államat, mindenhol, ahol lefolyik a vér.
Karommal letörlöm a vért a számról, s csak azért nem megy rá a karomra, mert a bőrdzsekim ujja véd ott is, így nem kell attól aggódnom, hogy ott is szétmar. Még az a szerencsém, hogy nem ittam belőle hirtelen sokat, hanem csak néhány kortyot, de ez is valami iszonyatosan pokoli.
Lassan megfordulok a lány felé, s látom, hogy azonban az ő nyaka is vérben áll, ami könnyedén elfertőzhet. Nos, talán azzal segíthetek rajt, ha letépem a fejét, és akkor már végképp nem kell ápolgatni azt a kis sebecskét sem.
Ajkaimból még mindig ömlik a vér, s végigfolyik a ruhámon is, ahogyan lecsöppen. Nem tudom, hogy mit csináljak. Hagyjam elfutni, mert még látni sem akarom, vagy most azonnal tépjem le a fejét? Azt hiszem, jobban teszi, ha menekülőre fogja, mert még meggondolom magam és a feje a szomszédutcában köt ki…

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
• rawr • by lena

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jún. 28, 2015 12:27 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next


Mint minden este az egyetem kezdete óta, ezuttal is kocogni indultam az éjszakába. Ennél jobb időpontot akarva sem találhatna az ember, mikor kiszellőztetheti a fejét. A nyári hőségben napközben nem bírnám szusszal s vizzel, ám ilyenkor jóval kellemesebb az idő. Igaz, hogy jelenleg nem Whitmore-on tartózkodtam, de ez még nem ok arra, hogy felhagyjak a hagyománnyal. A sportos testalkatomat nem a torkoskodásomnak köszönhettem.. És mivel szeretek enni, muszáj ledolgoznom a kalóriákat. Így vagy úgy. Mystic Falls csúnya vámpírjai már nem tudnak elijeszteni engem az éjszakától. A vérem immár nem olyan finom, mint korábban volt. Bár, elsőre még ugyanolyan ínycsiklandónak tűnhet a számukra, nagyot koppanna az álluk, ha megkóstolnának. Én meg jókora karót döfnék beléjük, miközben elgyengülve rogynának össze a verbéna mennyiségtől, amit belőlem kiszívtak. Élő fegyver, szeretem így nevezni magamat. A drága exem büszke lenne rám, ha itt lenne. De nincs itt és különben is magasról teszek rá.
Kocogok pár kilómétert, majd a sikátorba érve visszaveszek a sebességemből és sétálva folytatom az utamat. Füllhallgatval a fülemben haladtam előre, mígnem váratlanul egy ismeretlen alaknem késztetett megállásra, azzal hogy előttem termett a semmiből. A sötétség miatt nem igazán tudtam kivenni a vonásait, de a sebességéből egyértelműen arra a következtetére jutottam, hogy egy vérszívóval van dolgom.
- Kocogok, ha nem vetted volna észre.. és te épp az utamban állsz - felelem szenvtelenül és pofátlanul az előttem ácsorgó idegennek, nem törődve a következményekkel. Ha megkóstól, rákényszerít arra, hogy előhúzzam a kabátzsebembe rejtett késemet és a mellkasába mélyesszem.. mindenesetre megölni úgysem tud majd, mert nem hagyom magam. Legyen bármilyen vérszomjas.
- Én nem kötözködnék a helyedben, amíg nem tudom, kivel is állok szemben - figyelmeztettem, közben a tekintetét keresve, melyből semmi mást nem tudtam kivenni a vérengző szörnyetegen kívül. Oh,oh.. csak nem egy rippert sodort az utamba a szél?!
I am gonna kick your ass

Rory & Stefan

©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jún. 11, 2015 10:59 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

Rory & Stefan

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
how are you, darling?


Még utoljára szeretném az utolsó áldozatomat megölni Mystic Fallsban. Bonnie otthon készülődik, mivel úgy döntöttünk, hogy végleg elvállnak itt az útjaink a várossal. Mostantól az lett a célom, hogy elvegyek mindent Elenától. Bonniet már sikerült tőle elvennem, most pedig már csak gondolkozhatok azon, hogy mi lesz a következő célpontom. De az is lehet, hogy elmegyek, és nem jövök vissza többé, és nem fogok zavarni az ő kis enyelgéseit a kutyaszagú hibriddel, és Damonnel. Mielőtt elhatároztam volna ezt az ötletet, azelőtt még jártam egy kört a városban, New Orleansban. Belehabarodtam az ősmamába. Amit lássunk be, eléggé para.
Egy ideje szemezgetem a magam áldozatát. Egyedül van a lány, ráadásul ellenem mit sem ér. Ő lesz a következő olyan ember, akit feljegyzek a falamra, a többi áldozatok közé. Kíváncsi lennék, mi lehet a becses neve, mert ha már fel akarom őt is jegyzetelni, akkor el kell árulnia, hogy mi névre hallgat.
Lassú léptekkel sétálok utána az utcán, teljesen barátságos léptekkel, megjelenéssel. A sikátor nagyon szűkös volt, és nagyon sötét is. Vajon félhet –e a nő, ki előttem sétál? Boldoggá tesz a gondolata is már, hogy miként fog a halálért könyörögni. Azt fogom vele tenni, amit a többi áldozatommal. Széttépem, és összerakom a végtagjait, csak mert az olyan mulatságos!
Az éjjeli szellő finoman cirógatja az arcomat, én pedig csak a földet bámulom, és hallgatom, miként dobog a kislány lüktető szíve. Ínycsiklandó már arra gondolni is, hogy milyen finom lehet a vére.
Kegyetlenül elmosolyodom, majd hirtelen előtte jelenek meg gyorsaságom segítségével. Kissé sötét volt, ezért nem igen láthattuk egymás arcát. Fejemet oldaltra eldöntöm, s  hirtelen vastag erek hálózzák be arcomat, és szempáromat.
- hova-hova? – kérdezem tőle mosolyogva, s ebben a sötétben is kilátszódtak fogaim fehérje. Éhes voltam, hiszen pár órája már, hogy nem táplálkoztam. Lendületesnek, és indulatosnak érzem magamat, jelenleg széttudnám tépni a nőt, aki előttem van. Annyira elsötétül a tekintetem, hogy már szinte az sem érdekel, hogy hogyan hívják. Nem érzek semmit, hiába is erőlködöm az ellen, hogy ne öljem meg. De nem megy. Miért is tenném? Inkább élvezem az életet, és azt, hogy bárkit megölhetek a nélkül, hogy szenvednék az illető halála miatt, csak mert azt én okoztam. Ilyen többé nincs. Boldogan ölök meg mindenkit, aki elém kerül!• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
• ez egy napi ratyi kezdő lett, de lesz jobb is...  • by lena

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 29, 2015 9:55 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next


Darius & Rosette

Szúrós pillantással nézek csak fel rá. Eszem ágában sem volt elrejteni a nyomaimat, mert egyáltalán nem gondoltam rá, hogy követni akarna engem ő, vagy bárki is és őszintén szólva még csak nem is érdekelt, ha mégis így lesz, legalábbis jelenleg. Nem vagyok jól és ezt láthatja is rajtam, de még most is csak az megy neki, hogy ártson nekem, hogy szándékosan szurkáljon. Maradt volna ott, hogy befejezze azt, amit elkezdett! Mennyivel egyszerűbb lenne most mindkettőnknek igaz?
- Mindenki csak rád vágyik... hát persze. - fáradtan rázom meg a fejemet, hogy aztán végül csak engedjek a lábaimnak és leüljek, szinte már inkább zuttyanjak a piszkos földre. Nincs most erőm ácsorogni és a szavait is nehezen viselem el. Már rávilágított párszor arra, hogy tisztában van vele, hogy mit érzek iránta, pontosan tudja, hogy e miatt könnyedén ki tudja használni. Megtette már egyszer, megtette újra, miért ne tehetné meg még bármikor? Jó ez nekem így egyáltalán? Ugye, hogy nem... csak fájdalmat okoz, miközben leginkább éreznem sem kéne és kész. Semmit... az ég világon semmit sem kéne éreznem, milyen könnyű lenne!
- Oldhatjuk? Miért akarnád megoldani? És, ha én nem akarom? - megszorítom a karomat, automatikusan felszisszenek tőle, de mégis megteszem, mintha csak nem akarnám, hogy a seb akár csak elkezdjen gyógyulni. Talán nem is akarom, talán már elfáradtam, hogy akkor van csak szüksége rám, ha kell neki valami, de mást valahogy képtelen kimutatni. Tudom... ő ilyen, de én más vagyok, és így csak azt érzem, hogy összetör, érzelmileg és legalább már fizikailag is elérte, és mintha kicsit sem érdekelné, hogy mit is okoz nekem a hozzáállásával. Persze... mégis valami miatt itt van, de vajon szimplán csak kíváncsi, vagy tényleg érdekli, hogy mi történik?
- Hát persze... - csak az volt a fontos, csak az lebegett a szeme előtt, hogy megölje azt a kölyköt, aki hozzáteszem jogosan harapta meg, de ezt már nem említem, hiszen úgyis csak egy újabb vita lenne belőle, nekem pedig arra már nincs erőm. Felpillantok rá, ahogyan leül a kuka tetejére. Kíváncsi... hát persze, csupán ennyi kíváncsi. - A saját erőmből adtam át neked, a saját életerőmből... Ha meghaltál volna, mert a buta bosszúd a fontosabb, mint az életed, akkor én is meghalok, de... Curtis meg mondta, hogy még nem uralom rendesen az erőmet. Valami azt hiszem félresikerült, vagy csak idő kell, hogy jobban legyek. - fáradtan vonom meg a vállamat. Én magam sem tudom, hiszen a bátyám figyelmeztetett. Még új az erőm, még nem tudom pontosan, hogyan is kell használni, még nem ismerem a kontrollt, de más választásom nem volt, mint segíteni neki és megtettem. Én sem tudtam, hogy milyen áron, őt pedig most sem érdekelte különösebben.


Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
i'm always behind you の
Hobbi & foglalkozás :
shitting on you の
Humor :
piece of shit のA poszt írója Darius Alpert
Elküldésének ideje Vas. Május 24, 2015 10:03 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next[You must be registered and logged in to see this image.]
to Rosette

- Vagy csak kijöttél a gyakorlatból. – rántom meg a vállamat, bár azért láthatja rajtam, hogy nem mondom ezt olyan komolyan, nem azért vagyok itt, hogy sértegessem…legalábbis nem azért kell itt lennem, de… ilyen vagyok, nem tudok ellene mit tenni, a lételemem, hogy másokra folyton megjegyzéseket tegyek. Ideje hozzászokniuk ehhez. – De persze megértem, hogy nem akarod elrejteni. Ki ne akarná, hogy megtaláljam őt? – mosolygok rá. Ez is inkább csak a vicc része a dolognak bár…azért van benne komolyság is, szerettek engem világéletemben a nők, és ez maradjon is így, szeretem az elismerő pillantásokat, mindig is szerettem, és mióta meghaltam csak… jobban akarom. – Akkor azt hiszem kijelenthetjük, hogy ez nem egy normális eset. – összegzem a dolgokat, ahogy megállok mellette, vagyis inkább felette, mert már le kell néznem rá mikor a falnak dőlve a földre csúszik. Csak nézem a sebét és a belőle szivárgó vért. Fura módon őt nem akarom megölni a vére miatt. Érdekes. – De ha megmondanád, hogy mi teszi különleges esetté…talán meg is oldhatjuk. – igen, oldhatjuk, többes számban, és engem lep meg a legjobban, hogy ezt hallom a saját számból csak úgy, mert nem szoktam ilyeneket mondani. Eddig mindig csak az én létezett, na de olyan, hogy mi? Az eddig nem volt. – Nem igazán gondolkodtam rajta, sokkal inkább megakartam ölni a kölyköt. – amit ő sikeresen elrontott, de ezt már nem teszem hozzá. A húgát is megakarom ölni, persze, csak úgy, hogy utána vámpírként tengethesse napjait, hátha egyszer egy szép napon majd a saját testvére fogja apró darabokra tépni. Imádom a drámát. – De akkor mondd el, hogy mit áldoztál fel, értem? Kíváncsi vagyok! – mondom, ahogy a mellettem lévő kukára felülök vele szemben, és kíváncsian pillantok rá. Hát hadd halljam. Fura, de tényleg kíváncsi vagyok, mert…valóban jobban lettem, és ennek az okát nem igazán tudom, ez pedig jobban zavar, mint az, hogy a kölyök még él.

300 szó || Remélem jó lesz  :cukorborso:  || [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 21, 2015 9:05 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next


Darius & Rosette

Mennyivel egyszerűbb volt pár éve. Kizártam mindent, és kerültem mindenkit, most pedig itt van megint Curtis, hogy felkavarja az érzéseimet, hogy kimagyarázza, hogy amiket tett nem ellenem voltak, hogy belássa hibázott. Egyáltalán számít ez? Nincs meg néha már egy olyan szint, amikor az sem ér semmit, ha valaki azt mondja neked elrontotta, sajnálja? Fogalmam sincs, az az igazság, hogy tényleg nem tudom már, hogy mit higgyek, hogy mire gondoljak. Talán hiba volt, talán tényleg hiba volt ide jönnöm. Kereshettem volna más boszorkányt, olyat, aki visszaadja az erőmet és megpróbálhattam volna elfelejteni mindent, ami volt. Kitörölni a fejemből Dariust, az emlékét is, minden érzést, de nem megy... egyszerűen képtelen vagyok rá és úgy érzem, hogy már túl sok volt a fájdalom és a csalódás. Most sem akart hallgatni rám... az életben legalább egyszer. Fontosabb a bosszú, mint ahogy régen fontosabb volt az, hogy életben maradjon, még ha az én életem árán teszi is meg ezt. Nincs benne egy cseppnyi megbánás sem, sosem volt igaz? Nem is értem miért hittem, hogy ez majd most változik, nem is értem, miért gondoltam, hogy most bármi más lesz. Nem lehetek naiv, egyszerűen nem engedhetem meg magamnak. Ebben a világban, aki naiv elhullik... meg kéne végre egy életre jegyeznem, nem csak néha egy rövid időre.
És mégis meglep, amikor meghallom a hangját, de még így sem tudom eldönteni, hogy pontosan miért is van itt. Újra gúnyosan a szemembe akarja mondani, hogy mindig neki van igaza, hogy úgyse tudok nélküle létezni és újra éreztetni akarja a fölényét, hogy ezt bármikor kihasználhatja? Én ezt nem akarom, inkább... inkább nyitom szét ezt a sebet újra és újra, amíg vége nem lesz. Ki hiányolna igazán mégis? Curtis egyszer már túllépett a halálomon, nem fog most sem sokat gyászolni.
- Talán csak nem akarom elrejteni a nyomaimat. - nincs okom rá, mert fel sem merült bennem, hogy utánam jön, vagy ha mégis hát majd akkor teszi, amikor még végképp és egyáltalán nem számít, amikor már vége van. Nem bánná, legalább nem zargatnám többé, úgy se hiányoznék igazán, kérhet mástól segítséget, amikor arra van szüksége. - Nem, normál esetben nem kellene véreznie. - rázom meg a fejemet, és most már engedek a lábaimnak, hogy lecsússzak a fal mentén a földre. A homlokomon apró gyöngyökben ott csillog a verejték, nagyon jól látszik, hogy nem vagyok jól, hogy ez nem egy apró kis sérülés, hogy folyamatosan szivárog a vér a nyílt sebből. - Sosem gondolsz tovább annál, mint amit látsz... Nem tudod mitől lettél jobban igaz? Nem tudod mit áldoztam fel érted újra... ahogy már megtettem... egyáltalán miért érdekel? - neki a bosszú volt a fontos nem igaz? Az, hogy elérje, amit akar, mert mindig valami más a fontos. Az, amit én teszek érte, amit én nyújtok az nem lényeges, vagy csak nem elég. Talán már nem is számít. Egyszerűbb lenne, ha itt hagyna szépen és vége lenne. Könnyebb lenne elvérezni, mielőtt visszakapnám az erőmet. Lassú folyamat lesz egyébként is, órákba telhet, addig vége lesz, vagy... ha még sem, találok egy vadászt, aki megoldja majd nekem. Biztosan fel tudnék egyet dühíteni annyira, hogy végezni akarjon velem, tudom hogyan kell azt.


Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
i'm always behind you の
Hobbi & foglalkozás :
shitting on you の
Humor :
piece of shit のA poszt írója Darius Alpert
Elküldésének ideje Pént. Május 15, 2015 10:56 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next[You must be registered and logged in to see this image.]
to Rosette

Szörnyű, hogy már bosszút állni sem lehet egy nő miatt. A világ változik, és korántsem jó irányba azt hiszem. A legrosszabb csak az, hogy én is változom vele együtt ez pedig… igen idegesítő egy dolog. Nem akarok változni, olyan jól megvoltam eddig is, mégis valamiért folyton-folyvást rávagyok kényszerítve erre. Az élet,egy nő… a gyerek szerencsére nem játszhat közbe, jó eséllyel ott döfnék karót a saját szívembe. Az a rohadék megharapott, majdnem meghaltam miatta, igazán megérdemelte azt, hogy kicsit megnyomorgassam a lelkét. Csak átváltoztatom a testvérét aztán majd egy telihold alkalmával saját maga tépi szét. A gondolat is gyönyörű, de persze nem tehetem meg.
Nem valami nehéz követni a nyomait. Sőt, szerintem még egy embernek is menne. Nem azért, mert nem rejti el, hanem mert könnyen kiszagolom a vért, az övét meg még könnyebben, pluszban a földön is minden véres tehát elég egyszerű a dolgom. Legalább ennyit segít nekem az élet, ha már mást nem nagyon tesz értem. A kislány már amúgy is hívta jó eséllyel a mentőket. Az már az ő dolga, hogy megmagyarázza a bátyja hogy került közelebbi ismeretségbe a plafonnal, de eszesnek tűnt, csak kitalál majd valami hihető mesét. Vámpírként mennyivel egyszerűbb lenne…csak egy megigézés és készen is van.
- Soha nem voltál valami jó abban, hogy elrejtsd a nyomaidat. – hangzik fel a hangom mögötte, és egy halovány mosollyal az arcomon teszek még pár lépést előre. – Tudtommal annak ott már nem kéne véreznie. – vámpír, hát nem gyógyulnia kéne? Nem értem, hogy most ő mégis micsoda. Vámpírnak vámpír, hisz gyors, de valahogy fel is töltött erővel míg el nem jutottam a srác véréhez, igaz? – Mutasd! – lépek hozzá közelebb és ha nem is nyújtja felém a karját, akkor én majd elkapom azt és magamhoz húzom, hogy lássam mégis mi az istenért vérzik,ha egyszer vámpír. Ennek nem így kéne működnie normális esetben.

300 szó || Remélem jó lesz  :cukorborso:  || [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 08, 2015 9:43 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next


Darius & Rosette

Eljöttem, képes voltam rá és még most is azt érzem, mintha a szívem egyszerűen ki akarna ugrani a helyéről. Az egyik részem arra próbál rávenni, hogy forduljak meg most azonnal, hogy menjek vissza, hogy... hogy segítsek neki, mert egyedül valami őrültséget csinál, vagy hogy mentsem meg azt a lányt, de... igazat mondtam, nem vagyok benne biztos, hogy van értelme az életében, hiszen az élet csak szenvedéssel jár ezt már most is láthatta nem igaz? Akkor mi értelme tovább csinálni? Én nem vagyok elég erős, nem tudnék a saját életemnek véget vetni, de megtehettem volna vele és talán segítettem volna neki, talán tettem volna ezzel érte, hogy jobb legyen neki. Olyan sok rosszat kell átélni az életben és ez nem jó... nem kell mindenkinek végigszenvednie igaz? Ő sokkal jobban járna, ha vége lenne és talán én is, de ettől még ugyanúgy képtelen vagyok végezni magammal és tudom, hogy ez a sérülés is rendbe fog jönni. Mégis teszem egymás után a lábaimat, amennyire az erőmtől telik. Gyorsan egy ember léptékével, mert most nem lennék képes másra. Már csak az is, hogy felemeltem azt a lányt a levegőbe iszonyatosan sok energiát emésztett fel és az nekem most nem sok van. Sokat adtam át neki, hogy képes legyen lábra állni. Megmondta Curtis egyelőre még nem tudom az erőmet uralni, még nem vagyok elég gyakorlott, mert évszázadok óta nem használtam és gyerekkorunkban is mindig ő volt az erősebb. Anyánk pedig nem taníthatott minket túlságosan sokáig. Igazából még én magam sem tudom, hogy ha most nem pihennék, vagy nem jutnék vérhez, ha nem engedném magamnak, hogy tegyek valamit, hogy jobban legyek, akkor mi lenne. Talán... talán vége lenne, szép lassan, mintha engem harapott volna meg az a farkas és talán az lenne a jó megoldás.
Úgy érzem, hogy még mindig gyorsan haladok, de egyre inkább nincs így, kisebb utcára váltok, a vállamat a falnak döntve zihálok kicsit a fáradtságnak hála. Kell egy kis pihenő, legalább egy kicsi, amíg összeszedem magamat és akkor majd menni fog tovább, majd el tudom magamat lökni újra és tovább menni. Tovább... egyáltalán hova? Igazából ezt sem tudom. Curtishez? Tegyünk úgy, mintha a régi testvéri szál most újra meg lenne? Én sem gondolhatom ezt komolyan igaz? És ő sem hiszem, hogy komolyan hisz ebben. A karom még mindig vérzik, egyáltalán nem nehéz követni, hiszen az aszfalton is ott van mögöttem a friss nyom. Már szépen átáztatta a ruhámat, az a jó, hogy elég késő van ahhoz, hogy ne figyeljen fel rám most senki sem. Vicces helyzet... a sérült és vérző vámpírboszorkány, aki több száz éves erős és még sem tudja megoldani a gondját. Talán tudja, csak nem akarja, hiszen nincs más dolgom, mint pihenni és vért inni, csak ennyi, és jobban is leszek, de ahhoz el kel döntenem, hogy akarom-e, hiszen igaza van... Lehetséges, hogy tényleg képtelen vagyok nélküle élni, hiszen az utóbbi évszázadokban is mindig időnként a közelébe sodródtam, de ezt csak úgy beismerni nehéz, és főleg nehéz az, hogy közben el is fogadjam azt, hogy ő milyen, hogy elviseljem azt, amit tesz velem, hogy még mindig nem képes felfogni, hogy fáj, amit művel. Nem érezteti velem, hogy fontos vagyok, csak fenyeget, mert betelik nálam a pohár és megpróbálom megölni az áldozatát? Fenyegetéssel bizonyítja, hogy mennyire vagyok fontos? Én megtettem... kétszer és most újra csak úgy érzem, hogy hiába való volt, mert neki valami mindig fontosabb, a szabadság, vagy épp a bosszú... mindig valami más, nem pedig én.


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 05, 2015 5:19 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

Lezárt játék!
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 01, 2015 6:11 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next
to Owen Treywell

Azt még megértem, hogy a vámpírok szeretik az emberek vérét vagy a tündérekét, de azt már annyira nem értem, hogy egy ember mit eszik a vámpírok vérén. Nincs annyira külöleges ízük. Sőt, egyenesen undorító szerintem és nem túlzottan vágyom arra, hogy újra megízleljem. Vagy esetleg azt reméli, hogy így soha nem halna meg? Még mielőtt kettőt rebbenne a szeme már ő is pontosan olyan halott lenne, mint az a lány, de valóban ezt akarom? Őszintén szólva már én se tudom. Egyszerűen túl sok minden történt mostanában és minden egyes lépésem akaratlanul is vámpírok közelébe sodor....
Ohhh, szerintem semmi közöd, hogy mit miért csinálok vagy mondok. Egyszerűen csak befogadnád végre és abbahagyhatnád a vádaskodást, mert lehet, hogy hibáztam és helyette téged kellett volna megölnöm. - mondom neki kissé morcosan, mert erre aztán nem számítottam, hogy emiatt nekem fog esni. Egyszerűen csak megmentettem az életét. Miért nem képes belátni ezt? Egy vámpír lehet, hogy jószívűnek tűnik, de egyikük se az. Önzőek, ahogyan talán ez a férfi is. Összefonom a kezemet magam előtt és úgy hallgatom, amit mond, de legszívesebben már befogtam volna a száját, de még se tettem. Talán erre volt szükségem, hogy végre valaki megmondja nekem az igazat és ne engedje tovább azt, hogy hazudjak saját magamnak, de még ennek ellenére is úgy érzem, hogy nem vétettem akkorát. Megöltem egy parazitát és ezen még az ő dolga se tud változtatni. - Mégis mit vársz? Azt, hogy szó nélkül fogom tűrni, hogy így beszélj velem? Mégis mi a rangot képzelsz magadról? - kérdezem tőle kissé dühöse, majd a hajamba túrok és közelebb lépek hozzá. - És igenis az vagy, mert lehet elvettem a vizedet, de amennyire beteg vagy találsz másikat magadnak, viszont ez a nő legalább nem fog bántani több gyereket. - mondom neki komolyan és rezzenéstelen arccal, majd egy hirtelen mozdulattal előtte termek és egy kést a torkának szegezek. Mondanom kellene valamit, de hirtelen nem megy. Egyszerűen már elegem van abból, ahogyan viselkedik, hiszen fogalma nincs arról, hogy mit tett ez a vámpír, én viszont tudom, mert korábban már láttam. Persze, amikor lelőttem, akkor még fogalmam nem volt arról, de szerencsére az ösztöneim nem hagytak cserben...Zene || - || ©

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 11, 2015 11:29 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

Owen & Renee
you ruined everything

Nem hiszem el, hogy valaki ilyen módon képes elrontani a napomat. Szeretem a vámpírok vérét. Lehet, hogy számára undorító, vagy esetleg őrültnek néz. Talán még azt is gondolja, hogy ez a vámpír képes lett volna megölni engem. Ha pedig így van már nem mindegy? Én magam is vámpír lennék és akkor talán saját magamat szívnám szárazra, vagy akkor már emberek vérében is akkora örömöt tudnék lelni, mint jelenleg a vámpírokéban. Beteges hajlam, bevallom de ez vagyok én és egy pillanatra sem fogom megtagadni.
Tényleg? Most azt mondod, hogy képes vagy arra, hogy végiggondolj egy helyzetet, mielőtt cselekszel? Nekem nagyon nem úgy tűnik. El is sétálhattál volna, de nem tetted. – Képtelen vagyok felfogni, hogy valaki ennyire öntörvényű legyen. Lehet, hogy nyilvános helyen voltunk, de annyira nem, hogy joga legyen beleszólnia abba, amit csinálunk. – Ácsi-ácsi. Az még oké, hogy én becézlek, cicus, de te ne akarjál már nekem becenevet adni. Nagyon nem megy. Mellesleg nem vagyok bunkó. Csak nehezen tűröm, ha elveszik előlem a pohár vizet, amire már jó ideje szomjazom. – A hasonlattal csak arra próbáltam utalni neki, hogy felfogja épp ésszel mégis mit vett el tőlem. Egy szomjazó ember mi mindenre lenne képes azért, hogy megtorolja azt, amit ilyen kegyetlenül elkövettek ellene? Szerintem ölni is képes lenne. – Talán én vétettem ellened valamit, kedvesem? Elvettem volna a cukorkádat? Elütöttem volna a kutyádat, vagy mégis mi a fene bajod van velem? Te teszel nekem keresztbe és, akkor ég én vagyok a bunkó. Fenomenális. – Nem tudom elhinni, hogy képes ezt az egészet rám hárítani, mintha én lennék a probléma főforrása.


zene: amit hallgatsz | blabla: valami

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 11, 2015 5:38 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next
to Owen Treywell

Egyáltalán nem terveztem azt, hogy meg fogok ma valakit ölni. Nem voltam annyira agresszív vadász, mint a legtöbben. Ha szükséges volt, akkor adtam esélyt a kipécézett személynek, de most mégis automatikusan cselekedtem. Nem gondolkoztam. Egyszerűen csak láttam valamit és abból levontam a következtetéseket. Lehet, hogy hibáztam, de most már mindegy, hiszen halott a vámpír hölgyemény és valószínűleg magamra haragítottam még egy medvét is. Bár szerintem még a medvékben is több az értelem, mint ebben a fickóban. Valóban nagydarab és tiszta izom, de az nem jelent semmit se. Főleg, akkor nem, ha a fejében nincs semmi, még ész sincsen...
Szerintem meg azt gondolhatok, amit akarok. És még te mondod, hogy nem szép dolog? Szerintem nem én vagyok az, aki a bunkósság legfelső határát súrolja. - mondom neki sietve, majd egy kisebb fintor közepette megrázom a fejemet is. Nem értem, hogy mit gondol. Majd én fogok bocsánatot kérni? Na, arra szerintem várhat. Felőlem akár itt is öregedhet meg, de ezek után még inkább nem fogok bocsánatot kérni. Nem érdekel, hogy esetleg hibáztam. Nem túl nőiesen, de egy pillanatra felhorkanok arra, amit mond és közben újra megrázom a fejemet. Lassan végig mérem őt újra, majd leeresztem az íjat és elrakom a helyére. -  Mennyire felvágták a nyelvedet bunkó és mufurcuraság, aki még az illemet se tanulta meg idejében. - mondom neki minden kedvesség nélkül. Majd neki dőlök a vele szemben lévő falnak és onnét nézem őt.- Még mennyiszer szeretnél szerencsétlenbe belerúgni? Szerinted ennyire béna lennék, hogy elhibázom a dolgot, ha valakit annyira meg akarok ölni? - kérdeztem tőle kíváncsian, majd ellököm magam a faltól. - Tudod mit? Inkább ne is válaszolj, mert még a közelben lévő növények is kipusztulnak a modorodtól. - mondom neki egy ártatlan pillantás keretében, illetve egy féloldalas mosollyal az arcomon és közben egy pillanatra se veszem le róla a tekintetemet.


Zene || - || ©

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 08, 2015 8:48 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

Owen & Renee
you ruined everything


Gyűlöltem, ha mások szólnak bele a dolgaimba és bármennyire is volt szép a sötét hajzuhatag tulajdonosa nem tudta megadni azt, amire jelen pillanatban áhítoztam. Egy vámpír vérére. Azt hiszem én is pont olyan vagyok jelen pillanatban, mint egy vámpír, akit táplálkozás közepén zavarnak meg. Most még egy személy számára világossá vált, hogy milyen beteg vágyaim vannak. Vagyis az ő számára beteg. Nekem? Egyáltalán nem tűnik betegnek ez az egész. Egy újabb létszükséglet. Lehet, hogy a számára undorító, de nekem ez így tökéletes megfelel.
Mert azt te annyira nagyon jól láttad. Eszem ágában sincs megköszöni, mert semmi olyat nem tettél, amiért hálásnak kellene lennem. – A lábammal még megrugdosom a lábaim előtt heverő szépséget, persze nem túl durván, de csak biztosra akarok menni, hogy meghalt és nem csak színleli, hogy letámadja a másik leányzót. De az arcára vetülő halovány holdfény megmagyarázza, hogy még csak ne is számítsak ilyesmire. – Már most ítélkezel? Nem szép dolog. – Megrázom a fejem, de egy pillanatra sem zavar az, hogy nekem szegezi az íját. – Owen, kedves pszichopata gyilkolni kívánok mindenkit, aki él és mozog és még véletlenül sem teszem le az íjat Renee. – Ez egy gyengébb utalás arra, hogy feleslegesen tartogatja az íját. Megölhet. Mind a ketten tudjuk, hogy visszatérnék és még egyszer meg kellene tennie. Akkor pedig talán már pusztán a külsőmmel lenne lehetőségem megnyerni magamnak. Jó vicc.

zene: amit hallgatsz | blabla: valami

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Márc. 27, 2015 9:11 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next
to Owen Treywell

Túl sok ideje ültem már otthon. Muszáj volt kicsit kikapcsolódnom és semmi más nem tudott annyira megnyugtatni, mint egy kis edzés, de ilyenkor ne a futásra vagy esetleg a verekedésre gondolj. Számomra az íjam jelentette a kikapcsolódást, illetve egy kis gyakorlás most se árthat meg. Most se haboztam egy eldugott helyet keresni az erdőben és edzeni. Szinte észre se vettem, hogy mennyire elszaladt az idő egészen addig, amíg félhomály nem kezdett lenni. Sietve szedtem össze a cuccaimat, majd elindultam haza, de magamat se értve olyan környékre kerültem, amit általában messzire elkerültem. Nem értettem, hogy mit keresek itt, de hamarosan rájöttem arra, hogy talán a sors küldött erre, hogy végre visszataláljak ahhoz a személyhez, aki valójában vagyok. Újra vadászhattam, hiszen lehet ez a férfi most élvezi a vért, de mi lesz akkor, ha a vámpír elveszíti a kontrollt? Akkor hamarosan egy újabb hullával gazdagodik  Mystic Falls hullaháza. Viszont én ezt nem hagyhatom, így ennek köszönhetően hamarosan cselekszem is és a vámpír holtan esik össze, de ahelyett, hogy megköszönné az illető mondhatni inkább mérgesnek tűnik. Sietve ugrok le a ház tetejéről, majd újra kihúzom az íjamat és a férfia szegezem.
Inkább megköszönhetnéd, hiszen nem olyannak tűnt, aki ezek után le akarna szállni a véredről. - mondom neki komolyan, de továbbra se engedem el a fegyvert és nem érdekel, hogy egy emberre szegezem. Egy darabig figyelem őt, majd egy kisebb habozás után megszólalok. -  Talán téged is utána kellene küldenem, hiszen mennyire elmebeteg lehetsz, ha egy vámpír vérében leled örömödet?! -  kérdeztem tőle költőien ezt a dolgot, hiszen tényleg megfordult a fejemben, hogy esetleg őt is meg kellene ölnöm, de akkor alapos munkát kellene végeznem, hogy nehogy vámpírként újra élere kelljen. - Renee vagyok, te pedig? - kérdeztem tőle kíváncsian, illetve egy pillanatra még zavarodottan is nézek rá, mert nem értem, hogy miért is mutatkoztam be neki vagy miért akarom tudni a nevét.


Zene || Következő jobb lesz. 27 || ©

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Márc. 27, 2015 4:46 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

Owen & Renee
you ruined everything
 
Érzem, ahogyan a szemfogai a bőrömbe mélyednek és szépen lassan iszik a véremből. A kezeimmel bebarangolom formás alakját, mintha ez lenne a legtermészetesebb. Soha nem gondoltam volna, hogy bármivel kapcsolatban kialakulna egy fétis a számomra, de nem lehet mindig előre látni az ilyen dolgokat. – Most már én jövök drágám. – Előhalászom a zsebemből a bicskámat, majd pedig a hölgyemény nyakát végighúzom az élét, ahonnan elő is bukkan a számomra jelen pillanatban éltető nedű. Nem akarom, hogy a főnököm őrültnek higgyen, vagy megszállottnak, de már kezdem úgy érezni, hogy az vagyok. Mindenesetre ezt senkinek nem fogom az orrára kötni. Közel sem olyan nyugodtsággal kortyolom a vérét, ahogyan azt ő tette velem. Én sokkal jobban vágytam már a vérére, mint azt gondolta volna. Minden vámpírnak más fajta vére van. Bár talán sokkal inkább a saját véremet kóstolom jelen pillanatban. Magam sem tudom, de mindenesetre iszonyatosan jó érzés. Feltölt energiával. Valami olyan erejű energiával, amit már régóta nem éreztem. Az életem nem lenne ugyanaz a vámpírvér nélkül.
Aztán az egész elkeseredik a hölgy pedig új esik a földre, mintha a gravitáció hirtelen vonzani kezdte volna a föld felé. Nem olyan messze tőlem megpillantok egy sötét hajzuhatag mögött rejtőző hölgyeményt. – Ez most szükséges volt? – Nem szeretem, ha elrontják a szórakozásomat. Főleg, akkor nem, ha az illető egy önjelölt fiatal vadászlány.
zene: amit hallgatsz | blabla: valami

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Márc. 25, 2015 8:55 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

to serah-ann
your eyes.... I saw them everywhere

Abigail adott neki valamit, és nekem legyen elég ennyi. Hát, megpróbálom megemészteni, hogy nekem csupán ennyi információ jut. Nem tudom, hogy... mi történhetett, de azt tudom, hogy Abigail halálának igenis köze van hozzá... nem tudom, hogyan és miért, de tudom, hogy így történt. A szívem súgja, még ha ez kissé gyerekes is. Vagy nem tudom. Túl nagy vagyok már ahhoz, hogy mindig a szívemre hallgassak.
Végül mégis megkaptam a válaszomat, és lehajtottam a fejem. - Köszönöm... köszönöm, hogy elmondtad - biccentettem egyet, de nem mosolyogtam. Mégis, a nővéremről beszélt. Arról, aki ember korunkban fiatalabb volt mint én... és mégis korábban halt meg, idősen... én pedig még midnig fiatal vagyok. Meg sem érdemeltem ezt az áldozatot, de tudnia kellett volna, hogy a varázserejét ne rám, hanem saját magára áldozza. Miért tett ilyesmit? Nem érdemeltem ezt meg... csak bajt halmozok bajra...
A szavai bármit is tett már a múltban, eléggé inspirálóak. Nem sejthetem, hogy ki ő, vajon hány éves, és mennyire erős... de azt igen, hogy ért ahhoz, amit csinál. - Próbálkozni fogok... sosem akarnám, hogy csalódjon bennem azok után, amit értem tett. Pedig nem lett volna kötelessége... - suttogtam halkan, és próbáltam elfojtani minden olyan érzelmet, amely sírást váltott volna ki belőlem.  
Teljes élet. Csak ismételgettem ezt magamban, és az érmét nézgettem, amelyet átnyújtott nekem. Valamiért éreztem, hogy szükségem lesz még rá. Hogy honnan? Női megérzés. Vagy boszorkány megérzés? Fogalmam sincs. De ezek szerint ő a tényleges megmentőm, ő adta az erejét hozzám, az életemhez. És hiába kapott valamit a nővéremtől... sosem fogok megállni, addig nem, míg én magam is ki nem fejezem a hálám... 


brooklyn baby || köszönöm a játékot 38 || ©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Márc. 23, 2015 10:03 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  NextVictoria & SerahElhiszem, hogy nem lehet ez most könnyű neki, sőt... minden bizonnyal nagyon nehéz az, ha valamiben hiszel, aztán kiderül, hogy nem teljesen arról van szó, amit eddig gondoltál. Nem lehet könnyű, de ezt most kénytelen lesz feldolgozni. Az élet már csak ilyen, nehéz és zavaros gyakorta, amit vagy megemésztesz, vagy majd az élet emészt fel téged. Sajnos ez már csak egy ilyen mondhatni kellemetlen körforgás. Majd ő is megnyugszik szépen idővel, mihelyst elfogadja a tényt, hogy vannak dolgok, amikről talán nem is szükséges, hogy tudjon, amik csak megtörténnek és kész. Elfogadjuk a létüket, mert jó nekünk és nem kérdezgetjük, hogy mi miért van, nem olyan nehéz ez úgy gondolom.
- Igen, adott valamit, ami nekem is hasznomra volt és így képes voltam rá, hogy segítsek neked. Nem szükséges ennél többet tudnod. Sokat köszönhetsz a nővérednek, csupán ennyi számít. - a többi apróság. Az, hogy a testvére az erejét áldozta érte nem számít. Én se túl gyakran teszek ilyet, de Abigail tisztában volt azzal, hogy más választása nincs, hogy nincs az a boszorkány, aki megtenné neki ezt, ilyen hatalmas kockázatot vállalna a saját életét áldozva fel akár. Nem, ezt neki kellett vállalnia, nekem pedig kapnom kellett valami cserébe, hogy vállaljam, ha valami esetleg rosszul sül el. - A kettő összefügg Vicki. Érted áldozta fel az életét, más út nem igazán volt. Ő is tudta, hogy ha egyedül próbálkozik, akkor is ugyanúgy jó eséllyel végez vele a túlzott erőkifejtés, és még talán sikert sem ér el. - a nővére okos boszorkány volt, tudta jól, hogy mi vár rá, hogy mi az, amit megtehet és mi az, amit nem. A természet rendjével nem lehet csak úgy büntetlenül szembe szállni, ez sajnos így működik,
mondhatni a világ már csak ilyen. Ha megbontjuk azt a körforgást, amiben élünk, ha a halált életre akarjuk váltani, akkor olyan erőkhöz kell nyúlnunk, melyek áldozatot követelnek, komoly áldozatot. Abigail ezzel tisztában volt és azzal is, hogy én sem kockáztatok csak úgy.
- Megértem, hogy izgatott vagy, hiszen választ kaptál eddig fel sem merült kérdésekre. - halványan elmosolyodom. Hát igen, talán még szórakoztat is, ahogyan viselkedik, de komolyan. Régen voltam már ilyen, lelkes és naiv, nem is hiszem, hogy leszek még valaha. Régen meghaltak már azok, akik tennének értem bármit is és jó ideje nem tettem én azért, hogy ez megváltozzon. - Ez a város a meglepetések gyűjtőhelye. - rántom meg a vállamat még mindig halványan mosolyogva. A szavaira viszont megrázom a fejemet. - Nincs erre szükség. A nővéred megköszönte a nevedben... mondhatni. Ennél nincs szükségem többre. Csak tegyél érte, hogy ne legyen hiába való az áldozata. - ez a feladata semmi más. Nem várom el tőle, hogy ennél többet tegyen, nincs értelme. Nem kell adnia semmit, egyébként is... mit adhatna nekem? Nem nézem én le ezzel, de ő halott volt, mögöttem élőként több száz év van, ennél nincs szükségem többre. Újra elmosolyodom, ahogyan ellököm magam a faltól és közelebb lépek hozzá. A zsebembe túrok, ahonnan egy apró érme kerül elő. Viszonylag régi már, kopottas nem sok értéke van. A tenyerembe szorítom, néhány halk igét mormolok el, amire halvány fénnyel izzik fel, amiből csak apró sugarak szöknek ki az ujjaim közül, majd ezt tartom felé. - Ha szükséged van rám, csak gondolj rám és megteszem, amit tudok. Egyszer... hogy legyen értelme annak, amit a nővéred tett érted. - felé nyújtom a kezemet és csak akkor indulok el, amikor már elvette az érmét. - Egyszerűen csak élj teljes életet. - nincs most más dolga, csak ennyi, ha már élhet nem igaz?

//Úgy érzem, hogy karis szempontból nem tudnám sokkal tovább húzni a dolgot, Serah nem egy fecsegő típus na. Very Happy De nagyon köszönöm a játékot és természetesen ha bajba kerülsz szólíts bátran. :hug: //

♫ Broken glass ♫ ♦️ Ruha ♦️ Új kezdet, új élet ♦️ ©️
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Márc. 19, 2015 1:01 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next


Bernardo & Gemma


Caldo, piú calde

Almost ParadiseEddig nyugodt voltam, de tényleg, ám most már kezdett felmenni bennem a pumpa, éreztem, hogy kell pár nyugtató levegőt vennem, különben eldurran az agyam itt és most. A halántékomon lüktetett egy ér, ritkán tudnak így felbosszantani, ritkán, mert alapjába véve igen türelmes ember vagyok. Azzal foglalatoskodom amivel akarok, és úgy keresem a pénzem, ahogy akarom, semmit sem tud rólam ez a nő és mégis elítél, tudtam, éreztem egy része elítél, más része pedig finom falatnak tart. De mire fel? Mi joga van ahhoz, hogy ilyen következtetéseket vonjon le rólam?!Ismeretlenül. Van egy álmom, erről sem tud, ahogy arról sem, hogy mit szeretek csinálni, mi az amiért felkelek nap mint nap és futok, és edzek, ezeket mind-mind magam miatt teszem és az öcsém miatt, tudom, hogy afféle példakép vagyok a számára és meg akarom mutatni neki,hogy van helyes út is, hogy… nem kell a vadászok útját járnia,hanem mehet főiskolára úgy ahogy akar és az lehet belőle ami szeretne lenni.
Csak tudtam volna, hogy kire emlékeztetem, bosszantott beismernem, de zavart, hogy valakihez hasonlít, én pedig én vagyok, nem hasonlíthatok senkire sem. Belőlem csak egy van.
A becézés hallatán megráztam a fejem, és halkan fel is prüszköltem, nevetséges becézés, de ha fel akar bosszantani , jó helyen jár.
A családom emlegetése ismét felborzolta a képzeletbeli nyugalom szigetem álló vizét, mint mikor beledobsz egy kis kavicsot a tó vizébe, és az az egy csobbanás végig hullámzik az egész tavon, de mire kiér a partra, csatlakozik hozzá a többi és hatalmas szökőárként zúdul ki és én ennek a partnak a szélén álltam. Már a kérdésektől úgy éreztem, hogy megfulladok, mintha tudnom kellene rájuk a választ. De nem megy, mert én nem az vagyok akinek hisz. A rohadt életbe! Kezdtem összerakni a képet a szavai nyomán, ez…ez a vámpír az, aki ránk szállt! Hiába közeledett felém, én mindig tettem egy lépést hátra, nem félelemből, óvatosságból. A villanó gyűrűjére pillantottam, megfeszültek a kezeim a törzsem mellett, most kellene elő kapnom a karót és belé döfnöm, hiszen annyira közel volt már. Hogy ki becézte, így? Nem érdekelt, új becenevet kell találnom számára, amivel fel lehet bosszantani, jó tudom, megint a név mániám…
Megfeszült az állkapcsom és éreztem, ahogy az ideg ott is ugrál az arcomon. Sosem érdekelt, hogy hogyan jutottunk ide, csak az számított,hogy itt vagyunk, és igen, hiányzik Olaszország, nyaraltam már ott és sosem értettem, hogy miért nem mehetek vissza oda. Szeretem az ottani meleget, úgy éreztem mindig is, hogy oda tartozom, hogy otthon vagyok, sokkal jobban mint itt, Amerikában. Először a nevemmel akasztott ki, de másodszor azzal, hogy a családomat kezdte szidni, de nem a szó szoros értelmében, csak célozgatva, és… halk figyelmeztető morgás tört fel a torkomból, ha beszélgetni akart velem, akkor nagyon rossz helyen kopogtat. Kedvem lett volna üvölteni egyet, sosem volt még ilyen fokú feszültségen részem, na nem mintha a vadászat olyan fúú de hétköznapi dolog lenne, mint a reggelizés. Ez vadászta le a rokonainkat, biztos! Persze, mindenki vadász volt és benne volt a pakliban ,hogy belefut egy nálánál agyafúrtabb vámpírba, de… azt hiszem, kezdtem összerakni a kirakós darabjait.
Tényleg nagyon rossz úton járt, sértegetéssel akar meghívni a fészkébe? Feltartottam a kezemet, a gyűrűset. Sok volt ez így hirtelen, pillanatokon belül rájönni arra, hogy kivel állhatok szemben.
- Először is, ha bebizonyosodik a sejtésem, akkor…nem jósolok kettőnknek hosszú távú jövőt, mia bellissima. - jelentettem ki határozottan, s ki is húztam magamat, most én léptem közelebb hozzá, éreztem a parfümjének az illatát, érdekes volt, nem hétköznapi és hiányzott az a kimondottan kesernyés vérszag ami az eddigi vámpírjaimat övezte, akiket megöltem. Vacilláltam, tényleg közel állt hozzám, csak elég lenne előkapnom a karót a hátam mögül és belé döfni. De,a kérdések amiket elültetett bennem, a kétely hatalmasabb volt annál, minthogy igénybe vegyem a karót és leszúrjam, itt és most. Észnél kellett lennem. Nagyon. Honnan tud a családomról ennyi mindent?! Mit akar tőlem?! Apámnak is van naplója? Az ősömnek is, Federico Auditorenak is?! Úgy éreztem mentem felrobbanok. Egyáltalán nem bíztam ebben a vámpírban, mi van ha ez is csak egy trükk, leteteti velem a fegyvereimet, elcsal a házába és ott akar megölni, lent a pincéjében?! Az orrcimpáim megremegtek, és fújtam egyet, igen… anyám és a bácsikám szórakozott velem olyankor, hogy olyan vagyok mint egy felbőszült bika ilyenkor. Piccolo Toro, akinek elég csak a vörös zászlót belengetni és máris felnyársal, azt hiszem ezen a határon egyensúlyoztam. Lehet, hogy megfigyelt minket évek óta, és csak a megfelelő alkalomra várt? De miért most?Vagy ahogy ő is mondta, már csak errefelé vagyunk fellelhetőek, de mi végre fel?! Egy részem azt súgta, hogy ő miatta, az ő hibája, a másik meg csitított, hogy lassítsak, figyeljek oda, legyek körültekintőbb.
Megdörzsöltem a szemeimet, és vettem egy nagy levegőt, felsóhajtottam, majd biccentettem.
- Veled megyek. - döntöttem el végül. Borús volt a hangulatom, egyrészt ,tudtam, hogy sosem élhetem meg azt a kort, amikor mondjuk szex közben fogok meghalni, idősen két nagy duda közt, szívmegállással, vagy dudába fulladással, hanem ezek a lények fognak véget vetni az életemnek. Annyi mindenről beszélt, de én nem tudtam hozzá szólni, pontosabban, de, lett volna mit mondanom, de egyelőre hagytam, hogy hadd beszéljen. Hadd mutassa meg, hogy mit akar tőlem. Mert egyébként erősebb volt a késztetés, hogy a családom méltatása után a felhoz hajítsam, és karót állítsak belé. De, a kíváncsiságom nagyobb volt, és… ha kiderül,hogy ő volt az aki végzett a rokonaimmal, a barátaimmal, akkor… nem lesz megállás! Mert mesélnie kell, és úgy tűnt fog is.
- De, ezt… a táskámba teszem, és az is jön velem. - jelentettem ki. - A palackommal együtt. - be kellett látnia, hogy egy cipzáras táskából nehéz előhalászni a dolgaimat, bármilyen vészhelyzetben. Én meg a fegyvereim miatt eleve nem járok széthúzott táska szájjal. Elhátráltam a táskámig, és belepakoltam mindent, ekkor hátat fordítottam neki egy kissé, amikor végeztem, felkaptam a táskát a vállamra keresztbe téve. - Majd kint hagyom a cipős szekrényed mellett. - gúnyolódtam vele, igen, mert életemben nem hittem volna, hogy rendelkezik ilyesmivel.
Elindultam mögötte, némileg lemaradva tőle, nekem így volt biztonságosabb, a lépteim nem vertek zajt, gyakorolnom kellett, évekig, hogy ne hallatsszon a neszezésem, de egy vámpír gyakorlott és éhes füle, a szívdobogást és a vénákban áramló vért és annak szagát mindig megérezte. Ezért kellett ügyesebbnek lennem, és úgy a vadászoknak is ügyesebbnek lennie. Ezért árultam a testem úgymond nyilvánosan, a vámpíroknak, a bárokban, itt lehetett a legkönnyebben rájuk akadni és a legkönnyebben végezni velük, ha még fiatalok voltak és meggondolatlanok.
Csak a környéket figyeltem, hogy merre haladunk, nem voltam valami beszédes hangulatban, mert…eléggé felbosszantott. Másrészt, hivatalosan még nem mondtam ki, a kiscserkész becsszó de nem fogom bántani, én sem ma jöttem le a falvédőről.
Az is elgondolkodtatott, hogy szerinte a test nem játékszer, de ha ők minket élő uzsonnás doboznak néznek, mégis hogy jöhet ahhoz, hogy ítélkezzen felettem?! Én legalább tudom, hogy miért árulom a testem, miközben neki csak az ösztön maradt, ezért él, hogy vért szívhasson, és ölje az embereket, még nem láttam egyetlen vámpírt sem aki úgy tudott volna valakiből inni, hogy az életben is maradt, mindig meghaltak, vagy a nagy extázis közepette megölték őket, a nyakukat törték. Én ezzel szemben, csak örömet okoztam a bárba betérő nőknek, kellemes emlék voltam a számukra, akire jó vissza emlékezni egy magányos éjszakán. Nem úgy, mint azoknak akiknek már nem adatik meg ez a lehetőség miattuk, az önző vérívásuk miatt. Néma árnyékként követtem a vámpírt és figyeltem a mozdulatait, miért kell magas sarkút hordania? Még… ebben is tudott hangtalanul közlekedni, pedig pont ezt szerettem az efféle lábbelikben, hogy hangjuk van, izgalmas, izgató, szexi, ahogy végig kopog a lakásom parkettáján és közeledik egyre jobban, hozzám , aki épp az ágyamban fekszik, majd cipőstől döngetem meg. Volt egy kis fénykép albumom, lefényképeztem ezeket a lábikókat, cipőben a legváratlanabb pillanatban, és a hátuljára ráírtam a csajok telefonszámait, hátha lesz még következő alkalom, és ott volt a nevük is, nem voltam annyira amatőr. Amelyiken nem volt név, azokat kihajítottam, ez még a pálya kezdésem elején volt. Persze, amikor költöztünk, kezdhettem előről az egészet, mert a Vegasi maradt vegasban, miért jönne pont ide Mystic Fallsba, és persze, hogy nem én lennék, ha nem kalandozna el egy kissé a gondolatom más irányába, de ha egyszer olyan érzékien tudja viselni azokat a cipőket?
Bernardo! Ez egy vámpír!
Tudom, hogy az, de… na. Én is lehetek kíváncsi nem, és ha ember lenne… igen, az unalomig ismételt kis mantra, ha ember lenne… Mennyi disznóságot művelhetnénk.
A költözésünk, pedig… egyszerű volt, itt az Újvilágban nem volt kontroll, kevés volt a vadász, kellettek a vadászok, hogy megpróbálják megfékezni az itt felütött fertőzést, mert ez az volt, fertőző, átok, ami az élőket tizedeli. De,hogy hogyan lesznek egyre többen és többen, azt még nem sikerült kiderítenem. Elég egy harapás, és elég egy túlélő? Talán…ezt is megtudhatom tőle. Talán elmondja, ha már olyan nagyon bele jött a mesélésbe.Próbáltam figyelmen kívül hagyni az ujjamon a gyűrűt, nem akartam hogy bárhogy is gyengének lásson, vagy sebezhetőnek. Vajon, milyen régóta figyelt minket? Akkor tudja, tudhatja, hogy van egy öcsém! Hogy... hol lakunk. Miért most, mit akar tőlem? Nagyon foglalkoztattak ezek a kérdések és válaszokat akartam rájuk tényleg.

Zene: Sing For The Moment¤ I Tag: Gemma
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

Vissza az elejére Go down
 

Mystic Falls sikátorai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 20 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

 Similar topics

-
» Mystic Falls sikátorai
» Mystic Falls utcái
» Mystic Falls parkja
» Mystic Falls - Grill
» The Originals

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Belváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Vas. Okt. 14, 2018 8:53 am
Szomb. Okt. 13, 2018 9:57 am
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3