Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Vas. Okt. 19, 2014 8:34 pm
Phil Coulson

Státusz •SZABAD
Faj •Vadász
Kor •45-50
Play by •Clark Gregg
Ismertető •
Kedves kiképzőm!
El sem hinnéd mennyire hiányzol.. nap mint nap gondolok rád, az együtt elszenvedett napjainkra.. te voltál a környezetemben a legnormálisabb személy, akivel mindenemet megoszthattam.. legalábbis, ez is lehetett volna.
Kedves sem vagy, nem is hiányzol, örülök hogy nem vagy a közelben hogy megszabadulhattam tőled, mert egy igazi kis pióca voltál, akit soha nem tudtam lerázni. A családom téged választott ki személyesen edzőmnek, és te ezt halálosan komolyan is vetted, mint minden küldetést, feladatot,megbízást. Ha erről van szó nem szeretsz viccelődni, soha nem hagysz félben semmit, mindig a végére érsz minden elkezdett dolgodnak. Tapasztalt vagy, hiába néznek le a vámpírok korod miatt, ez is hozza meg a vesztüket. Viszont alapjáraton egy kedves, vicces és segítőkész ember vagy és ezért sem tudtam soha sem kiigazodni rajtad. Ami neked nagyon is kedvező. Titokzatosságod már - már idegesítő. Kevés emberben bízol, nehéz kiérdemelni ezt a címet. Én is közéjük tartoztam, és az árulásom, hogy elhagytalak téged, a családomat nagyon szíven szúrt, rosszul esett.
Csalódott vagy.. mérhetetlenül. Hallottál egykét szóbeszédet miszerint vámpír lett belőlem. A düh vezérel, hogy hagytam magam eddig lesüllyedni és elhatároztad hogy útnak indulsz, megakarsz találni.. nem gondoltad túl a helyzetet. Mivel miután leléptem, a családom teljesen széthullott. A rendszer amiben éltünk felborult, vámpírok lepték el a falut, amit eleinte megakartál állítani. De a helyzet.. menthetetlen volt. Majdnem belehaltál, és mindezekért engem hibáztatsz. Nem kérdés, meg akarsz leckéztetni.. viszont ha vámpírként találkozol velem, mivel nagyon is játszol a gondolattal.. hidegvérrel ölnél meg, mert egyszerűen környezetedben nem bírod elviselni a fajtámat.
|| A név változtatható kedvedre, tulajdonképpen a pb-ért csak a közös képek miatt ragaszkodom, de ha jól bánsz a szavakkal még akár alkuképes lehet szintúgy. Wink Ha érkezel zaklass nyugodtan PM-ben, segítek ötletelni is.
Várjuk • Jason Grant Cromwell, Olivia Grey

Vissza az elejére Go down
 

Phil Coulson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Phil Coulson /Szabad/
» Karakter bazár - Játékosok keresik

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-