Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
My soul
Kedvenc dal :
Stone Cold
Tartózkodási hely :
♡ Whitmore & Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
♡ Find out the secrets of the people
Humor :
♡ StrangeWanda Melinda Carson ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Okt. 20, 2014 11:52 am

brandon blakeFAJ
Farkas / Vadász
KOR
25
Play BY
Matt Ryan
Státusz
Foglalt!
Ismertető

Még csak harmadikos vagy az egyetemen, de te még nálam is több titkot rejtegetsz. Egy évre külföldre mentél valamelyik európai városba, mindenki mást mond, hogy hol jártál és mi történt. Ennek köszönhetően az itteni suliban csúsztattál egy évet. Emberek nagy nőcsábásznak gondolnak, de pont, hogy nem vagy az. Szereted a titkokat és szeretsz mások bizalmába férkőzni, hogy utána drága kis titkaikat megtud. Te viszont szinte soha semmit se árulsz el magadról, mert nem szeretnéd, ha valaki egyszer csak sakkban tartana, illetve te se használod fel addig mások titkait, amíg azok a személyek nem ártanak neked.
Szereted elrejteni a múltad darabjait és azt is, hogy kik voltak a szüleid. Seattle-ben sokan ismerik a történetedet. Ezért is lepődtél meg annyira, amikor hirtelen megpillantottál a Whitmore egyetem folyosóján. Régen egyedül te voltál az, aki megértette, hogy nem akarok farkas lenni, ezért se érted, hogy most mégis miért érzed azt, hogy azzá váltam. Részben hajt a kíváncsiság, hogy vajon mi változhatott, miért lettem mégis az. Illetve félsz kicsit attól, hogy felfedem a titkodat, hogy mit tettél gyerekként, hiszen egy gyilkosság eltusolása eléggé nagy bűn, főleg hogy az eltűnt lány teste még mindig nem került elő. Hiába volt baleset a szüleid így látták jónak, mert a húgomat érte baj és féltek apám haragjától. Pontosan tudom, hogy mit tettél, de soha nem gyűlöltelek érte, de ezt te nem tudhatod, mert soha nem kérdezted.
Mit is csináltál Európa egyik nagy városában? Nos, nem éppen a lányokat vagy az egyetemet élvezted, hanem sokkal inkább kutattál valaki után. Meg akartad találni, mert túl sok mindent tudott rólad, mintha csak ezzel akart volna téged megkaparintani. Így vagy úgy, de véget vetettél az életének, majd pedig visszatértél a régi életedbe, mintha mi sem történt volna. De itt egy újabb meglepetés várt téged személyemben. Illetve a régi érzelmekkel és az újakkal is szembe kell nézned, amiket velem kapcsolatban érzel.

/Név teljes mértékben variálható. Pb-nek örülnék, ha maradna, de lehet természetesen arról is egyeztetni. 40 Nagyon várlak! 31 /

Vissza az elejére Go down
 

Brandon Blake

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-