Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szer. Okt. 22, 2014 4:25 pm

connor monroeFAJ
vadász
Kor
24
Play BY
Jack Falhee
Státusz
FOGLALT  
Ismertető

Connor, Connor.. Te voltál a legjobb játékszerem, mialatt szellem voltam. Nagyon jól éreztem magam a menyasszonyod testében, rendkívül szórakoztató volt porig rombolni a világod. Te pedig egyszerűen azt hitted, hogy rászokott a menyasszonyod a drogokra pedig csak én játszottam a testével, az életével, ahogyan csak akartam. Számomra szórakoztató volt az egész. Egy kis bűntudatom van a halála miatt, hiszen gyermeket várt. Én pedig mindkettejüktől megfosztottalak.
Most pedig gyűlölsz. Milyen meglepő. Az utolsó pillanatban rájöttél, hogy nem a feleséged vagyok. A természetfeletti nem volt újdonság a számodra, hiszen hallottál történeteket, de egészen addig a pillanatig nem akartad elhinni, hogy léteznek és igazak. A huszadik emeleti kis lakásotokból vetette ki magát a feleséged. Legalábbis mindenki így tudja, de én voltam az, aki a halálba küldte és abban a pillanatban, mikor zuhanni kezdett én elhagytam a testét és megláttál engem. Magad sem tudod, hogyan lehetséges ez, de mindent elkövetsz annak érdekében, hogy megkeserítsd az örökkévalóságom. Nem akarsz megölni. Azt akarod, hogy szenvedjek, ahogyan te szenvedsz minden áldott nap a gyásztól, a veszteségtől.

// A név alkuképes, viszont a play by szeretném, ha maradna Mr. Szívdöglesztő.   :szeri: Bármilyen kérdés esetén megtalálható vagyok PM-ben. 40  

Vissza az elejére Go down
 

Connor Monroe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Charlie B. Monroe
» J.Maun Janus - Jack Connor
» Great Alaskan Bush Co. (21+!)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-