Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Nov. 01, 2014 12:18 pm

Martin + ZawenillFAJ
ember / vadász
Kor
28
Play BY
Josh Bowman
Státusz
SZABAD
Ismertető

Martin a bátyám, akivel egészen 5 évvel ezelőttig elválaszthatatlannak bizonyultunk. Mindent együtt csináltunk és habár 4 évvel idősebb nálam, nem mint idegesítő öcsire, hanem mint társra gondolt rám, és avatott be idejekorán a felnőttek világába. Együtt buliztunk, éltünk és váltunk a társaság szívévé. 2009. első napján, azaz szilveszter éjjel azonban minden megváltozott. Egy srác kihasználva az alkohol okozta gyengeségem egy főiskolai buli alkalmával az erdőbe hurcolt és kis híján megerőszakolt. Hogy mi állította meg ebben? Az hogy megöltem. Bár mai napig nem tudom megmagyarázni hogyan és miként taszítottam akkorát a srácon, hogy végül az esés következtében életét vesztette, ám ez a végeredményen mitsem változtat. Hogyan kapcsolódik ez mégis a bátyámhoz? Úgy, hogy a támadóm nem más volt, mint az ő legjobb barátja.
Az ügyet megúsztam, egyedül én tudom mi történt pontosan azon az éjszakán. Életem legfájdalmasabb időszaka volt végignézni, ahogyan a számomra legfontosabb személy hónapokon keresztül gyászolja azt, aki tönkretette az életemet és ezzel együtt alapjaiban változtatta meg a személyiségemet. Bár Martin észrevette, hogy eltávolodtunk, és megállás nélkül próbálta kihúzni belőlem mi is az oka ennek, ezen beszélgetések mindig veszekedésekbe torkollottak, majd végül ahhoz vezettek, hogy már több mint három éve nem beszéltem vele.
Édesanyánk elbeszéléseiből tudom, hogy befejezte az iskolát és manapság igen jólmenő üzletember lett belőle, továbbá ugyanolyan nőfaló maradt, mint annakelőtte is volt. Fontos, hogy ő nem örökölte a varázsló gént, szimpla emberként éli az életét. Persze, ettől függetlenül lehet, hogy sokkal többet tud a természetfeletti világról, mint én.
Az itt leírtak nagy vonalakban körbeírják milyen is lehet Martin, ám a részleteket a megalkotójára bízom. A bátyámat a karakterlapomon is megemlítem. A PB és a keresztnév csupán ajánlás, alkuképes. Esetleges megalkotója mindenképpen lépjen kapcsolatba velem privát üzeneten keresztül!  

Vissza az elejére Go down
 

Martin Zawenill

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-