Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 
Adam Donner lakása

avatar

Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Kedvenc dal :
Is this the World We Created...?
Tartózkodási hely :
Mystic "not a little bit scary" Falls
Hobbi & foglalkozás :
✖ survive and killing
Humor :
szeretnéd megismerniLaura C. Doyle ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Feb. 21, 2015 8:13 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Nyx & Adam & Maisie
we're not all the same
[You must be registered and logged in to see this image.]
Érdekes helyzetbe sikerült bele kerülnöm, a legnagyobb bajom viszont az volt, hogy felesleges negyedik lettem, aki ledöbbenve, szinte tátott szájjal állt. Próbáltam összerakni az információkat, hogy ki kinek a kije, ami nem volt nehéz. A férfi a jelek szerint Adam volt, a nemrég szóban forgott vámpírvarázsló, akit Nyx megpróbált megölni, vagyis inkább legyűrte az újdonsült erejével. A csaj, a törölközőben dideregve a régi szerelme volt, Nyx-et pedig nem kellett bemutatni. Ahogy a heves vérmérsékletét sem, amikor kihozzák a sodrából. A jelek szerint, jogosan ugyan, de ez történt.
Amire észbe kapok, egy kés repül a törölközős lány felé, és a fickó hősiesen elé veti magát. Megforgatom a szemem, és viszketni kezd a tenyerem, de nem szólalok meg. Az ajtófélfának támaszkodom, nyugodtsággal az arcomon, de elég sok undorral vegyítve a mimikámban a kellemetlen szituáció okozta zavarodottságom.
Az események felgyorsulnak és a magyarázatok egyre több ember szájából, egészen pontosan két félig vámpír, félig boszorkány szájából hangzanak el.
-A hős szerelmes...-dünnyögöm, miközben a férfi, Adam beszél, majd a beszélgetésből, vagyis inkább mentegetőzésből leszűröm a nő nevét is, kinek kora a jelek szerint több, mint amit mutat, s neve Maisie. Tetszene, és tetszik is, de jelen pillanatban megvetem azért, amit tett. Nem csak amiatt, hogy a barátnőm miatta szenved, hanem azért is, mert ez ahogy ős is alátámasztja nem egy ember cselekvésének eredménye, hanem kettőjének.
-Önző? Más jelzőt használnék a viselkedésedre.-billentem kissé oldalra a fejem, mit sem törődve vele, hogy én vagyok az egyetlen ember a szobában, és épp magamra haragítok két vámpírt. A véremben van az ellenkezés ellenük, hogy ők jók is lehetnek. A vágyaiknak sem tudnak megálljt parancsolni, a jelek szerint bármilyen értelemben véve. Végigmérem a lányt, egyik szemöldököm felvonva, lenéző pillantással, majd a fickóra nézek, és Nyx vállára teszem a kezem.
-Ha ő nem teszi, majd én.-biztosítom a nőt, ha már ennyire önfeláldozóan akar szenvedni azért, amit tett. Kezem a penge markolatára siklik, ami az oldalamnál lóg magányosan, és csak a motorosdzseki rejti el a kíváncsi szemek elől. -Bár minden bizonnyal valaki ezt is megakadályozná. Ha már mást nem tudott.-villan szemem Adam felé, undorom viszont egyre erősebben ül ki arcomra, szememben pedig megcsillan a cselekvési vágy, hogy belemártsam a pengém vérükbe és megforgassam bennük. Bár nem volt ehhez közöm, sokat köszönhettem Nyx-nek ahhoz, hogy magára hagyjam, hogy ne érezzem át a fájdalmát, még ha a helyzet ismeretlen is számomra.
music:Yellow Flicker Beat|words: 387[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Kedvenc dal :
Foxes - Devil Side
Tartózkodási hely :
Mystic Falls ↙Maisie Caleigh ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Feb. 21, 2015 7:28 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next


to adam, laura & nyx
we are in trouble
[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem terveztem egy szál törülközőben le-följárkálni, de a ruhákért csak ki kellett mennem. Viszont nem akartam az ördögöt se kisérteni, mert lehet, hogy neki csak ennyi kellett ahhoz, hogy lezárja a múltat, engem és mindent, ami hozzám kötötte. Bár ebben azért kicsit kételkedtem, hiszen egy gyermek elvesztését nem lehet pillanatok alatt elfelejteni, de amikor ránéztem lopva, akkor úgy tűnt, hogy neki sokkal jobban megy, mint nekem. Legszívesebben a földre rogyva kisírtam volna a lelkemet, de nem tehettem meg, ahogyan azt se tehettem meg, hogy gyorsan felöltöttek és még mielőtt észbe kapna elhagyjam a szobáját, mert két idegen zavart meg minket. Amikor meghallom a lány nevét és megérzem az ismerős illatot, akkor még inkább összeszorul a szívem, hiszen ahogyan a neve, úgy a szépsége is páratlan. Egyszerűen csodálatosan fest ez a lány és mellette szürke ksi egérnek érzem magamat. Én hoztam a bajt Adam fejére és én is vagyok az, aki jó pár pillanatra cserben is hagyja újra.
Mire pedig észbe kapnék, addigra Adam előttem terem és őt éri a kés, de még mielőtt a teste lenne a tűpárna hangosan felsikítok. - Neee! - de tehetetlen vagyok, mint vámpír és boszorkány is. Egyszerűen teljesen lefagyok a helyzetnek köszönhetően. Nem kellett volna megmentenie, hiszen megérdemeltem volna a kést, mert pontosan azt tettem, ami nekem is fájt volna és fájt. A szeretet férfi mással osztotta meg az ágyát. Pontosan tudtam, hogy mit érezhet és talán pont ezért nem mondtam semmit se, mert az ilyen fajta fájdalomra nincs mentség. Egyáltalán nem tetszett a szőkeség mellett álló lány, hiszen sokkal veszélyesebbnek nézett ki, mint Nyx. Féltem-e? Igen, de legfőképpen attól, hogy Adam-nak fog baja esni.
Hallgass! - mondom szinte üvöltve ezt az egy szót. Soha nem emeltem fel a hangomat, de Adam minden egyes szava tőr a szívemnek, ahogyan a szemben álló lánynak is. Lassan kilépek Adam takarásából, s hol egykori szerelmemre, hol pedig annak új szerelmére nézek. - Te hibád? Ez nem igaz. Lehettem volna okos és bölcs. Mondhattam volna nemet, de nem tettem, mert önző voltam. De tévedtem, mert ő már régen mást szeret. - mondom ki ezt az utolsó dolgot úgy, mintha ez lenne életem legnagyobb fájdalma, mert alig, hogy kimondom érzem, amint a könnyek végig folynak az arcomon.
Nem fogom tagadni, amit tettem és igen, egykoron a menyasszonya voltam, a gyermekét hordtam a szívem alatt, de annak már több száz éve. Vámpír lettem és gyermekeket kezdtem el bántani, nem volt más, akihez fordulhattam volna, de nem csak segítségért jöttem ide, hanem talán reményért is, de elbuktam. - vallom be az őszintét. Lehet nem segítek a helyzeten, de jogában áll tudnia mind a kettőnek, hogy nem csak segítséget akartam kérni. Amikor betettem ide a lábamat, akkor még nem tudtam azt, hogy van valakije... - Ha bántani akarsz valakit, akkor bánts engem, de ne azt a személyt, akit mind a ketten szerettünk! - mondom kissé hevesen és talán picit parancsolóan. Nem érdekel, ha ez életem utolsó napja, de innét nem fogok úgy elmenni, hogy nem hozom helyre a hibáimat.


१ Megjegyzés १ Words १ Bleeding love
©
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Keresem :
X Love of My Life
X my beloved mother
Kedvenc dal :
X World On Fire
Tartózkodási hely :
X Mystic Falls, Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
X doctor and savior
Humor :
X bloody goodAdam Donner ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Feb. 21, 2015 6:54 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next


to Maisie & Laura & Nyx

[You must be registered and logged in to see this image.]


Úgy éreztem, mintha elszállt volna belőlem az a részem, amelyik vágyott erre az éjszakára, ami vágyott rá. tudtam, hogy ez annak a jele, hogy lezártam a múltam, de nem gondoltam volna, hogy ez ilyen könnyen fog menni.
A közeledő léptek zaja elsőre olyan, mintha két tovább haladó lenne, de egyszerre nyílik két ajtó. Maisie törölközőbe csavartan lép ki a fürdőből, mire összekoccannak a fogaim, ahogy összeszorítom az állkapcsom, hogy megálljam anélkül a látványt, hogy végigmérném, a másik ajtó viszont a szoba folyosóra nyíló ajtaja volt. Tekintetem egyből az irányba siklik, a cigaretta pedig elhamvad kezemben, mikor ökörbe szorítom azt, és sercegve égeti meg húsom.
Egy idegen, barna hajó lány szava elakad, s tekintetem Nyx-re siklik, aki mellette áll, de arcára van minden írva, ahogy szemébe könny szökik. Mint egy gyáva féreg, először nagyot nyelek, és nem szólalok meg.
-Nyx ez...-nem az, aminek látszik? A napnál is világosabb a helyzet. Nem volt elkerülhetetlen? Ez meg hogyan hangzana? A mondat befejezésére ilyen és ehhez hasonló gondolataim támadnak, de egyik se alkalmas arra, hogy hangosan is kimondásra kerüljön. Tekintetem a másik lány arcára, majd vissza Nyx-re kapkodva keresi a kiutat a helyzetből, amire nincs mentségem.
Felkapom a fejem Maisie mentegetőzésére és tekintetem követi ezt a zavarodottságot.
Mielőtt bármi mást szólhatnék, a levegőben egy kés suhan, és mielőtt a célját eltalálná, útjába állok, így vállamba szúródik, holott egy könnyed mozdulattal az erőm használatával is elterelhettem volna. De ahhoz lassú lettem volna. Felszisszenek, ahogy a fém húsom égetve áll meg bennem, mikor markolatáig belém csúszik. Tüdőmből, mintha a levegő kiszökni készülne, hörgés formájában próbálok újra lélegezni, de mikor a falnak zuhanok, kitépem a kést, és a földre dobom.
-Ezt megérdemlem. Még többet is. De...-lépek közelebb Nyx-hez, és Maisie-re mutatok közben.-Ő nem tehet semmiről. Maisie csak segítséget kért. Én voltam az, aki meghozta ezt a döntést, aki megtette, amire vágyott majdnem fél évezrede. Én, és nem Ő.-mondom rekedtesen, miközben a seb gyógyulásnak indul és a nemrég elfogyasztott vérnek köszönhetően gyorsabban megy vége a folyamat.
Tekintetem a másik lányra siklik, kinek testtartása ugyanúgy árulkodó, mint Nyxé, mintha támadásra kész lenne, így kissé védelmező testtartást veszek fel velük szemben, ha még egy kés repülne, és óvatosan Maisie-re pillantok.
-Vannak, amit nem érthetsz, amit nem tudsz rólam, róla. A menyasszonyom volt, most pedig valaki vámpírrá változtatta. Egyszerűen nehéz volt elengednem, mikor végre újra láthattam.-vallom be, ismerem el nyíltan, hogy vágytam a nőre, hiába az eltelt év és felesleges lenne máshogy tennem, mentegetőzés ezen már nem segít, és minden bizonnyal elvesztettem őt örökre. Mind a kettejüket.

▲ music: What a shame▲▲Words: 414 ▲▲Note:  Szeri van [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar

Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Kedvenc dal :
The Heart Wants What It Wants
Tartózkodási hely :
☄ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
☄ Saving the world
Humor :
☄ Not so badNyx Fairy Meaney ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Feb. 21, 2015 6:02 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next
to laura & adam & maisie
This can't be true.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem akartam aggatni se, őt, mert pontosan tudtam, hogy milyen. Ha azt mondja, hogy majd mesél, akkor mesélni fog, amikor úgy érzi itt az ideje. Már így is hálával tartozom azért, hogy nem nem rohant el, amikor hirtelen rázúdítottam mindent. Na, meg az se mellékes, hogy elkísért ide. Fogalmam nincs arról, hogy mikor jöttem volna ide vissza magamtól. Talán csak holnap, talán most. Tényleg nem tudom, hiszen annyira össze voltam zavarodva. Egyszerűen még számomra is sok  volt az, ami szinte egy nap alatt történt és meglepő módon még Laura is jobban viselte a dolgokat, mint én. Nem értem, hogy miként lehetséges ez, de örülök annak, hogy így van, mert most egy támaszra volt szükségem. Valaki olyanra, ha kell akkor seggbe billent, de ugyanakkor odaadja a vállait is síráshoz.
Mosolyogva nézek rá, amikor meghallom a szavait, hiszen közben az ajtó már nyílik, de amikor elakad a mondandójában, akkor sietve kapom fel a fejemet és egy pillanatra teljesen lefagyok. Wooow! Erre aztán tényleg nem számítottam. Mondhatni meztelen nő fogad egyből, majd a szobát tovább pásztázva megpillantom Adam-et is, amint teljes nyugalomban dohányzik, majd hamarosan meglátom a két poharat is, amik vérrel vannak tele, hiszen paradicsomlé biztosan nem lehet, majd hamarosan a véres ruha következik. Utálom, hogy vadász vagyokk. Túl hamar veszek észre dolgokat, de egyszerűen nem bírok betelni a látvánnyal. Egyszerre szeretnék eltűnni innét és felképelni Adam-e, illetve megnyúzni azt a lányt. Nem szabadna levonni következtetéseket, de mégis csak nőből vagyok. Végül Laura szavai térítenek észhez és csak ekkor jövök rá arra is, hogy már jó pár lépéssel beljebb vagyunk.
Kár volt ennyire aggódnom, hiszen szemmel láthatóan semmi bajod sincs. Sőt, még ahogy elnézem társaságot is találtál magadnak. - mondom neki rezzenéstelen arccal, majd egy kicsit hátrálni kezdek. Érzem, amint egy-két könnycsepp kezd megjelenni a szemem sarkában, de nem engedem nekik meg azt, hogy végig folyjanak. Nem fogom gyengének mutatni magamat előtte. - Mekkora egy ostoba voltam... - mondom szinte saját magamnak, majd amikor meghallom a lány hangját, akkor felkapom a fejemet és dühösen nézek mi. - Mit sajnálsz ennyire? Azt, hogy rajta kaptalak titeket? Hmm? - kérdeztem tőle kissé hevesen, majd mire észbe kapnék már csak azt látom, amint a késem a levegőben szál. Nem akartam bántani, de amikor megláttam a ruháimat az ágyon, egyszerűen hirtelen minden elpattantat. Nem tudom, hogy mennyi ideig fogom itt bírni, de nem sokáig az biztos. Majd amikor újra felemelem a fejemet, akkor találkozik a pillantásom Adam-vel, de nem tudok már mit mondani. Mondanám, hogy sajnálom a kést? De nem,egyáltalán nem sajnálom. Legszívesebben Adam-be szúrtam volna azért, mert játszott velem. Semmi más nem voltam, mint egy egyszerű játék. Érzem, amint a lábaim egyre gyengébbek lesznek, de még tartom magamat. Menni kéne, de az se megy. Egyszerűen csak állok ott, mint akinek földbegyökerezett a lába. Még arra se vagyok képes, hogy megnézem azt, hogy célba ért-e a késem vagy nem....
zeneszám || Remélem tetszik! 40 || szószám || [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar

Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Kedvenc dal :
Is this the World We Created...?
Tartózkodási hely :
Mystic "not a little bit scary" Falls
Hobbi & foglalkozás :
✖ survive and killing
Humor :
szeretnéd megismerniLaura C. Doyle ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Feb. 21, 2015 5:19 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Nyx & Adam & Maisie
we're not all the same
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bármire is vetemedtem, sejtettem, hogy nem lesz könnyű menet. Egy legyőznöm a tényt, hogy vámpír, akit el kell viselnem, tekintettel a múltamra ez talán nem volt meglepő reakció. De amihez nem volt még ennyire se kedvem, az egy kiadós szerelmi vitába történő belekeveredés, ezt még sem firtattam hangosan. Ellenben arcomra kiült a gondolat jó pár percre, s el sem tűnt onnan.
azzal, hogy feltételezi olyat tennék, amit nem gondolok át, nem áll messze a valóságtól, hisz bizonyos esetekben igen hirtelen hozok döntéseket. Ez viszont más helyzet volt, és bár kinyilvánítja sajnálatát, csak elengedem a fülem mellett, mintha valóban a szívemig hatolt volna a sértettség érzete. Inkább csak nem akarom magam felhergelni, mielőtt valóban szükséges lenne ezt tennem.
A motorra pattanok és elindulok, majd mikor leszállok, válaszolok a nekem szegezett kérdésre.
-Okom van rá, hogy ne legyek?-kissé ridegül hangzik ez számból, mire csak elmosolyodom és megrázom a fejem. -Ne sértődj meg, de legyünk ezen túl és minden kérdésedre válaszolok.-adom tudtára, hogy a helyzet a kényelmetlenebbnél is kényelmetlenebb számomra.
Gondoskodom róla, hogy a motorom a jövőben is a helyén maradjon, de remélem nem fog sokba tartani nekem ez a kis találka. Hiába szeretem, mint testvérem, ha úgy érzem, szinte késekkel szurkálva rugdosnak arra, amire most készülünk éppen.
Követem őt, hagyom, hogy mutassa az irányt, miközben a sötétedés kint már bőven a éjszakának nevezhető napszak van.
-Kíváncsi leszek a....-akad el a szavam, mikor Nyx kinyitja az ajtót, és állam a szó szoros értelmében esik le, tátva marad a szám, és szemrebbenés nélkül mérem végig a lányt. A férfira siklik a tekintetem, majd a pohárra, amiben vér van. A nyitott ablaknak köszönhető huzatban hajamba kap a kellemetlen hűvös szél és testem átjárja a bizsergés, ami nem épp a melegem van érzetemről árulkodik.
-A jelek szerint nagyon is él.-mondom kissé fennhangon Nyx-re pillantva. Egy dolog, hogy a barátnőm mit tett és megint más, amit a férfi tett vele. Mégis jobban sajnálom Nyx-et, mint valaha, holott pont ő nem az a típus, aki a sajnálatra vár másoktól. A helyzet egyértelmű, és a fájdalma csak mélyebb lesz, ha már eddig is emésztette a lelkifurdalás azért, amiért a földre terítette a fickót néhány órával ezelőtt. A jelek szerint utóbbi élt, nem is akármilyen helyzetbe kerülhetett, elég végignézni a szobán, a véres ruhán, ami a földön pihen és a törölközőbe csavart lányon. Belecsöppentem egy szerelmi háromszögbe, amit igyekeztem mindig elkerülni, még csak a közelébe se kerülni ilyen lehetséges helyzetnek.
music:Yellow Flicker Beat|words: 399[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Kedvenc dal :
Foxes - Devil Side
Tartózkodási hely :
Mystic Falls ↙Maisie Caleigh ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Feb. 21, 2015 3:55 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next


to adam, laura & nyx
we are in trouble
[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem lett volna szabad engednem a vágyaimnak. Mindig is úgy gondoltam, hogy jó az ítélőképességem, de nem. Tévedtem, hiszen most a rosszabbik utat választottam. Nem számít, hogy mennyire élveztem a dolgot, mert attól még nem lett volna szabad. Talán egyszer, régen egymáséi voltunk és mindent megtettünk volna a másikért. Lehet ez mára nem változott semmit se, de ő már talált valaki mást. Reménykedtem abban, hogy legalább annyira boldog vele, mint velem volt. De fura módon egészen addig nem éreztem igazán bűnösnek magamat, amíg meg nem éreztem a vízet. Ott egyedül voltam és reménykedtem abban, hogy nem fog utánam jönni, mert akkor talán kitörném a nyakát. Nem azért, mert nem vágyom a közelségre és a figyelmére, de tudom, hogy nem helyes. S ahhoz, hogy távozni tudjak az kell, akkor megtenném. Egyszer talán megbocsájtja ezt is, ahogyan talán egyszer talán még azt is meg fogja, hogy elveszítettem a gyermekét.
Amikor meghallom a hangját, akkor egy kicsit összerezdülök a zuhany alatt, mintha valami bűnön kapnának rajta, pedig a bűn már elkövették. Letörlöm a könnyeimet és az ajkamba harapok. Legszívesebben ordítanék a fájdalomtól, mert nem akarom annak a nőnek a ruháit viselni, akit annyira szeret. Nem, egyszerűen az olyan lenne, mint egy kényszer vagy mintha valaki megerőszakolna. Tudom, hogy durva hasonlat, de vannak olyan érzések, amiket senki se képes eltörölni és fogalmam nincs, hogy miként fogok megbarátkozni a helyzettel. Végül erőt veszek magamon és egy-két szót sikerül kipréselnem érte. - Mindjárt kimegyek érte. - mondom neki rezzenéstelen hanggal, majd pedig újra átadom magamat a forró víznek. Egy darabig még ott állok és még a vér illata se képes kicsábítani onnét. Végül egy kisebb sóhaj keretében elzárom a csapot, magam köré tekerek egy törülkőzöt és a hajamból is kicsavarom a vízet. Lassan lenyomom a kilincset és kilépek a fürdőből.
Adam, én saj... - kezdenék bele a dologba, de hirtelen a zár kattan, két beszélgető lány hangja csapja meg a fülemet és hirtelen két kíváncsi szempár néz ránk. Nos, ha tippelnem kellene, akkor a szőke lány ruháit kaptam volna meg, hiszen az ő tekintete sok mindent elárul. Látom rajta a zavarodottságot és még talán egy kisebb fajta dühöt is. Lassan hátrálni kezdek, mire megbotlok egy fotelben. - Francba.. - csúszik ki a számon ez az egy szó. Nem hiszem el, hogy tényleg ilyen helyzetbe kell kerülnöm. Óvatosan Adamra pillantok és a kezem a törülközőre siklik, mintha attól félnék, hogy hamarosan még az is el fog tűnni rólam.


१ Megjegyzés १ Words १ Zene
©
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Keresem :
X Love of My Life
X my beloved mother
Kedvenc dal :
X World On Fire
Tartózkodási hely :
X Mystic Falls, Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
X doctor and savior
Humor :
X bloody goodAdam Donner ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Feb. 21, 2015 2:42 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Maisie & Adam

[You must be registered and logged in to see this image.]


Szavak helyett tettek mesélték el a másiknak, hogy hiába az eltelt évek, a történtek, ugyanannyira vágyunk a másik érintésére, jelenlétére, mint régen. A helyzet viszont más volt, mint eddig valaha. Nem sok nő fordult meg az ágyamban, de épp elég, hogy különbséget tudjak tenni köztük és közte. Testének minden apró rezdülése érintésem nyomán emlékeket hív elő elmémből.
Tekintete enyémbe merül, ahogy átadja magát az őt hajtó vágy beteljesedésének, majd követve őt én is engedek magaménak. Legördülök róla, s a ránk telepedő csendben minden annyira távolinak kezd tűnni. Mintha kirántották volna mellkasomból azt a nyomást, ami eddig fojtogatott. A múlt távolisága egyértelmű lett, lezárult bennem valami, ami soha nem fog múlni és mindig emlékeztetni fog, hogy kiből mivé váltam, mit köszönhettem az életemnek.
Ahogy feláll, tekintetem a plafonról rá siklik, és elmosolyodom, ahogy végigmérem. De tudom, hogy többet nem kaphatom meg, csupán barátként tekinthetek rá és kell is rá tekintenem. A lezárt, közös múltuk ezzel véget kell, hogy érjen, s bár a fürdő ajtaja bezárul mögötte, hallom, ahogy a vizet megengedi, hallom kissé egyenletlen szívdobbanásait, ami tudom, hogy mit jelent. Megrázom a fejem, végigsimítok kissé borostás arcomon, megdörzsölve bőröm, hogy térjek magamhoz, majd felállok és magamra kapva az alsónadrágom, egy melegítőnadrágba bújok. A földről felveszem a félig üres vértasakot és a konyhába viszem, ahol elfogyasztom és újabbat veszek elő, amit két pohárba szétosztok. A pohárral a kezemben térek vissza a hálóba, és az asztalra téve őket, a fürdő ajtajához lépek. Megszólalnék, helyette kezem az ajtóra teszem, és csendesen meredek magam elé. Megrázom fejem, és erőt veszek magamon, megszólalok, de szavaim kissé közönyös hangnemet ütnek meg.
-Adok be pár tiszta ruhát.-hangzanak végül el szavaim, és a szekrényből kiveszek felsőt és egy farmert, amit Nyx hagyott itt. Nem életem legjobb húzása, de a véres ruhát inkább a kukába dobnám, mintsem adnám rá, hogy viselje. -És ha éhes lennél...-nézek a pohárra, majd ellépek az ajtótól, az ablakhoz sétálok, kitárom és egy cigarettát előhúzva a dobozból, rágyújtok. A füst egyenletesen oszlik el tüdőmben, majd szökik ki belőle és a szemem előtt fehér foltokban táncolva tűnnek tova a levegővel elegyedve. A késő éjszakai, már-már hajnalinak mondható nyugodtság látszik a városon, de ha fülel az ember, hallja, ahogy egy-két védtelen lélek talán akarattal, talán akaratán kívül áldozatul esik az éhes éjjeli vadászoknak. Én magam a poharamra sandítok, de felfordul egy pillanatra a gyomom a gondolatától, így inkább újabb slukkot szívok, és továbbra is csendben álldogálva, gondolataim között merengve ácsorgok az ablakban, mit sem törődve a hűvös levegővel, ami átjár.

▲ music: Go▲▲Words: 413 ▲▲Note:  Szeri van [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Kedvenc dal :
Foxes - Devil Side
Tartózkodási hely :
Mystic Falls ↙Maisie Caleigh ÍRTA A POSZTOT
Szer. Feb. 18, 2015 10:28 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next
+18

maisie & adam
I missed you, your touch, your voice and your lips so much...
[You must be registered and logged in to see this image.]

Milyen érzés az, amikor az álmaink és a képzeletünk szüleménye valósággá válik? Egyszerre hihetetlen és mennyei érzés. Alig tudtam elhinni, hogy tényleg itt van ő és én is. Egyszerűen annyira hihetetlen volt az egész, hogy csak na. A szívünk ritmusa ugyanannyira őrült ritmusban dobogott, illetve testünk mozgása teljes mértékben harmóniában volt. Mintha soha nem is kellett volna mással táncolniuk. Az egész egy pillanatra olyan volt, mintha ezt a két testet és lelket egymásnak teremtették volna, pedig tudtam, hogy nem így van.
Érzem a perzselő érintéseit és tekintetét magamon, de nem zavar. Hihetetlen és leírhatatlan érzés újra érezni őt minden téren. Egyszerűen soha nem gondoltam volna azt, hogy ez meg történhet. Éreztem a kényeztetését a melleimnél is miközben a csípőm mozgása nem hagyott alább. Hamarosan megérzem ajkainak a játékét és nyelvünk örült táncra kér, de mire újra észbe kapnék alatta fekszem mire egy ártatlan mosollyal pillantok rá, viszont a szemeim annál többet mesélnek. Ott minden megtalálható, amit nem lehet szavakkal elmondani. Szenvedély, szerelem, düh, vágyak tömkelege és még talán az elmúlt idő miatt érzett hiány és veszteség. Érzem egyre gyorsuló tempóját, ajkának a perzselő érintéseit, aminek köszönhetően egyre gyakrabban hagyják el ajkaimat vággyal és kéjjel fűszerezett sóhajok. Hamarosan pedig a testünk megadja magát és az a bizonyos mindent elsöprő érzés kerít minket hatalmába. Érzem a lassuló végül teljesen elhaló mozgását. Magamon érzem a pillantásait, aminek köszönhetően én is mélyen a szemébe nézek, mintha válaszok után kutakodnék, de miként is várhatnám el azt, hogy bármilyen kérdésemre, kételyre választ adjon, ha még saját érzéseimmel se vagyok tisztában.
Figyelem ahogyan mellém gördül, de nem mondok semmit se. Szeretnék hozzábújni, de nem lehet. Nem tehetem meg. Ő már mást szeret és most én vagyok az a személy, aki kísérti őt. Eme gondolatoknak köszönhetően a szívem apró darabokra hullik, mert egyszerre fáj az, hogy ő már másé és egyszerre undorodom magamtól is, hogy ilyen helyzetbe hoztam. Csendesen fekszem mellette, szinte lehet hallani a másodpercek kattanását is, mert akkora csend telepszik hirtelen a szobára. Végül lassan felállok és elindulok a fürdő felé. Nem nézek hátra, nem megy. Bevágom magam mögött az ajtót és beállok a forró víz alá. Érzem, amint szinte égeti a bőrömet, de nem érdekel. Mintha ezzel képes lennék a bűnt, a csábításra való buzdítást és a korábbi tetteimet lemosni. Érzem amint egy-két könnycsepp végig folyik az arcomon, de nem adok a fájdalmamnak hangot. Egyszerűen csak állok ott és élveztem a víz tisztító és talán gyógyító hatását is.

Give You What You Like •  41  Bocsi, nem lett valami jó. 27[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Keresem :
X Love of My Life
X my beloved mother
Kedvenc dal :
X World On Fire
Tartózkodási hely :
X Mystic Falls, Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
X doctor and savior
Humor :
X bloody goodAdam Donner ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 31, 2015 6:10 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next
+ 18Maisie & Adam

[You must be registered and logged in to see this image.]


A helyzet hasonló volt, mint azok, amikor titkon csókot loptam tőle, mikor attól félhettünk, hogy a légyottjaink kíváncsi szempárok elé kerülnek, a különbség abban volt keresendő, hogy mi magunk mik voltunk. Vámpírként éreztem olyasmit is, amit előtte nem, és tudtam, hogy a helyzet vele sem más. Mást akartam a szívem mélyén igazából, mint amit tettem, de nem fordíthattam vissza az idő kerekét és nem is akartam. Másra nem tudtam most gondolni, mint arra, amit újra birtokolhatok, az érzésekre, amiket régen éreztem, és most még is mások voltak. A puszta vágyak mellett a levegő izzott a gondolattól, hogy ezután ennek véget kell vetnünk. Ami elmúlt, elmúlt, a múltban nem élhetünk és be kell látnunk: megváltoztunk. A testem mégis minden porcikájában arra játszott, hogy úgy cselekedjek, ahogy a múltamban.
Lassan mozogva benne, veszem újra birtokba testét, kezem formás idomaira siklanak, és átadom magam az érzésnek. Emlékszem az első éjszakára, amikor először kaphattam meg Őt, és a szempár, mely most visszanéz rám, szinte ugyanazzal a fénnyel ragyog. Gyorsul tempóm, végül mégis úgy helyezkedek, hogy alá kerüljek és ő maga diktálja a tempót felettem. Egymillió okom volt rá, hogy elengedjem az érzést, mégis kapaszkodtam még bele, ahogy egyre gyorsabban ringó csípője egyre magasabbra tornássza a vágyaim. Kezem csípőjére siklik, majd hátára, végül formás kebleit érintem, újra és újra végigsimítva forró bőrén. Annyira élő volt, hogy abban is kezdtem kételkedni, nem a tudatom csúf játéka ez.
Elkapom derekát, és gyorsabb mozgásra ösztökélem, egészen addig, míg szinte végleg megszűnnek a gondolataim, mohón falva ajkai újra magam alá nem gyűrőm, kissé megemelve csípőjét. Ajkait szívva tornászom a maximumra vágyaink, és ahogy szívverése mellé egyre sűrűsödő sóhajai is fülemben dübörögnek, elengedem magam, és átadom magam a felgyülemlett érzéseknek, magammal ragadva őt is. Torkomból morgás, majd erőteljes nyögés tör elő.
Izmaim elernyednek, de még fölötte maradok, nem húzódok ki belőle. Tekintetemmel fogva tartom egy darabig, gondolataim elkezdenek kitisztulni és mellé gördülök. Nem szólalok meg, a plafonra meredek, és várok. De mire, azt én sem tudom. Nem fogom beismerni, hogy ez helytelen volt, hisz tudom, de nem engedhetem el szó nélkül sem. Végül mégis felé fordulok, újra végigmérem őt és nagyot nyelek a késztetésnek, hogy megérintsem őt. Keresem a szavakat, tekintetem is erről árulkodik, mégsem találom őket.

▲ music: Go▲▲Words: 367 ▲▲Note: Szeri van [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Kedvenc dal :
Foxes - Devil Side
Tartózkodási hely :
Mystic Falls ↙Maisie Caleigh ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Jan. 27, 2015 11:21 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next
+18

maisie & adam
I missed you, your touch, your voice and your lips so much...
[You must be registered and logged in to see this image.]

Amikor beléptem azon az ajtón nem gondoltam volna, hogy ez fog történni. Lehet vágytam rá és az átváltozásomnak köszönhetően erősebbek lettek a vágyak, de ő már tapasztalt volt és az itteni illatok is arról árulkodtak, hogy már már lány lakik itt, más költözött a szívébe. Egy koron én laktam a szívébe és talán még egy kis hely még mindig az enyém volt, de ő már réges-régen nem az enyém volt. Bármennyire is szerettem volna azt, hogy minden újra olyan legyen, mint egykoron. Nem csak az idő haladt tovább, hanem mind a kettőnk élete is teljesen más mederben folyt, de még a mai napig emlékszem, hogy a titkos találkozásokkor miként szőttük együtt a jövőnk darabkáit, de pontosan olyan gyorsan szűnt meg az a dolog, amilyen gyorsan rám talált egykoron a szerelem. Amint megéreztem ajkainak az érintését tudtam, hogy onnét már nem lesz visszaút. Nem érdekelt az, hogy mind mond a józan ész vagy az a tény, hogy ennek köszönhetően a lelkem még inkább a pokol tűzében fog sínylődni, amikor egyszer végleg utolér a halál. Úgy éreztem, hogy ha újra érezhetem azokat az érzéseket, amit jó pár száz éve éreztem vagy legalább tizedét, akkor is megérte a dolog.
Nem sokkal később viszont már nem csak az érintéseit, csókjait érezhetem, hanem azt is ahogyan belém hatol és kitölt. Érzem lassú és figyelmes mozgását. Oly régen volt már amikor ezt mennyei érzést éreztem, ehhez fogható még egyik légyott se volt. Nem tudnám megmondani, hogy miért volt számomra annyira különleges. Talán amiatt, hogy egykoron olyan közel álltunk egymáshoz és mindig is teljesen odafigyelt arra, hogy számomra minél nagyobb örömet okozzon. Meg persze az se mellékes, hogy ő volt az, aki az ilyen fajta örömöket megmutatta. Számomra ő volt az első és ezért mindig is szerencsésnek fogom érezni magamat.
Olyan az egész, mintha egy pillanatra minden megszűnt volna és semmi más nem maradt volna, mint megannyi kérdés a vágyak tengerén, de most egyikre se akartam okot és választ kapni. Egyszerűen csak érezni akartam újra és újra azt, amit annyira régen éreztem már. Viszonoztam minden egyes csókját, majd amikor megéreztem az érintését a testemen, akkor egy kisebb fajta bizsergés járta át a testemet. A tekintetünk egy pillanat erejéig találkozott volna és ennek köszönhetően a lábam köze még inkább görcsbe rándult körülötte, hiszen abban a szempárban minden benne volt, minden ki nem mondott szó és vágy. Éreztem, amint a keze lassan a csípőmre siklott és nem sokkal később pedig először lassan, majd egyre fokozza a tempót kezdtem el mozgatni a csípőmet.
Give You What You Like 41[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Keresem :
X Love of My Life
X my beloved mother
Kedvenc dal :
X World On Fire
Tartózkodási hely :
X Mystic Falls, Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
X doctor and savior
Humor :
X bloody goodAdam Donner ÍRTA A POSZTOT
Vas. Jan. 25, 2015 2:05 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next
+ 18Maisie & Adam

[You must be registered and logged in to see this image.]


Sok mindenkinek sokféleképpen akartam segíteni, és ez sokszor áldozatokkal, lemondásokkal járt, de erről, hogy újra érinthetem, magaménak tudhatom, nem voltam hajlandó semmilyen áron lemondani. A következményekkel pedig még annyira sem akartam most törődni. Mintha a külvilág megszűnt volna, elmerülök tekintetében és elfeledek mindent, ami arra ösztökélne, hogy miért ne tegyem azt, amit most minden porcikámmal tenni akarok. Az idő csapdájába esek, nem számít semmi más, csak az éhség, mely kielégítésére csak ő képes. ismertem testének minden apró, rejtett szegletét, arcának minden apró rezdülését, most mégis az újdonság erejével hatott érinteni őt.
Magamhoz vonva hagyom, hogy keze szabadon járja be az ismert, de rég elfeledettnek hitt helyeket, és magam fölé emelve simítok végig forró bőrén. Csókja ismét magával ragad, és hirtelen az ágyon fekve találom magam, ahogy felülkerekedik rajtam, újdonsült erejét kihasználva. Kezének selymes érintése egyre inkább arra sarkal, hogy megadjam magamnak és neki, amire vágyik, de mégis hagyok neki időt, hogy felfedezőútját be tudja fejezni. Percekkel később erőteljes, mégis gyengéd mozdulattal emelem meg, és gyűröm magam alá, és hasa vonaláig apró csókokkal halmozom el, míg lágyéka felé haladva kezem domborulataira siklik. Forró, vágytól fűtött barlangjához érve kezem is követi szám, és kényeztetni kezdem. Ködös gondolataim közepedet viszont egyre nyilvánvalóbb lesz, hogy már nem bírom sokáig, ahogy gyors szívverését hallgatva arra jutok, hogy ő sem.
Nyakának vonalába csókolva hatolok belé, s kezdek el lassan mozogni benne, torkom kisebb morgás hagyja el ismét, ahogy testem átjárja a jóleső bizsergés.
Emlékeztet a pillanat első vele öltött éjszakámra, és a furcsa párhuzam egyből érzékelhető a két eset között. Míg akkoriban is a lebukás és bujkálás, valamint a családjaink rosszallása volt a tét, addig a családot leszámítva a két tényező most is ott lebegett a fejünk felett, mintha arra várna, hogy lecsaphasson. Tudtam, hogy érezte Nyx illatát, az arcára volt írva az első pillanatban is, mégsem tudtam leállítani magam, pláne nem most.
Ajkait falva gyorsul mozgásom, és úgy érzem, egy részem harcol, hogy hallgassak a józan eszemre és ne engedjek a kísértésnek, holott jól tudom, már rég megtettem, és hagytam, hogy az maga alá gyűrjön és elhomályosítsa a vágy a gondolkodás adta lehetőségeim. Csókjai mintha méreget fecskendeztek volna agyamba, vérembe, és végigrohanva testemen, maga alá gyűr volna. Tekintetem találkozik övével, és vágyaitól fűtött tekintete elég ahhoz, hogy hagyjam magam lekenyerezni, újra magam fölé emelem, kezem csípőjére siklik, de hagyom, hogy ő diktálja immár a tempót.

▲ music: Go▲▲Words: 390 ▲▲Note: Szeri van [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Kedvenc dal :
Foxes - Devil Side
Tartózkodási hely :
Mystic Falls ↙Maisie Caleigh ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 24, 2015 11:51 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next
maisie & adam
I missed you, your touch, your voice and your lips so much...
[You must be registered and logged in to see this image.]

Még mindig nehezen tudom elhinni azt, hogy ez a valóság és nem csak a képzeletem szüleménye. Egyszerűen annyira intenzív minden, hogy a valóság, a múlt emlékei és a képzeletem határai szinte egyszerre mosódnak össze és valami fura egyveleget alkotnak. Nem értem, hogy mi történik velem és miért engedtem azt, hogy az ár egyszerűen magával sodorjon. Mindig is tudtam azt, hogy vágyakozom utána, azok az érzések után, amit egy-egy érintésével, csókjával vagy egyszerűen testének a játékával képes volt kiváltani belőlem, de ez akkor is annyira nem én voltam. Soha nem raboltam volna el újra őt, ha tudom, hogy foglalt, de most még se tudta megálljt parancsolni. Nem tudom, hogy amiatt, hogy vámpír lettem, s ennek köszönhetően az érzéseim még intenzívebbek lettek és még úgymond ebben kezdő vagyok ebben az egészben, vagy amiatt mert végre egyszerűen feladtam a harcot a vágyaimmal szemben és az érzéseimmel szemben. Talán a kettő együtt teljesült és ennek köszönhetően engedtem a bennem lakozó vágyaknak és ezért nem állítottam meg őt, amikor mámorító csókjaival hintette ajkaimat, vagy a bőrömet.
Éreztem kezének az érintését, ahogyan újra egy régi ismert dolgot felfedezett, majd amikor a perzselő tekintete is társult hozzá, akkor úgy éreztem, hogy a testem abban a pillanatban lángokban áll és minden egyes porcikám érte áhítozott. Bármit tehetettem volna, mert innét már nem lett volna visszaút, ahhoz túlzottan is ingerelt az ajkának és ujjainak, kezeinek a játékával.
Amikor meghallom a morgását, akkor egy kisebb mosoly szökik az arcomra, de hamarosan egy apró nyögés hagyja el az ajkaimat, hiszen ajkával nem sokkal később a nyakam vonalát kezdte el kényeztetni. Mire pedig észhez térnék abból a mámorító érzésben lök egyet rajtam újra, hiszen a kezeivel a csipke mögé rejtett domborulataimon simít végig. Érzem, amint a vágyam egyre inkább nőni kezd iránta és az iránt, hogy újra érezhessem azt, hogy a teste "egybeforr" az enyémmel. Pár pillanattal később pedig az ölébe von, amikor felül velem együtt. Figyelem őt, fogva tartom a tekintetemmel, majd pedig hamarosan a korábbi ténykedésének köszönhetően a halmaim szabadulnak a csipke fogságából. Érzem a vad és szenvedélyes csókját, amit minden kétség nélkül viszonozok. A kezeim a nyaka köré fonódnak és úgy csókolom őt, miközben néha ujjaimmal a hajába túrok. De nem sokkal később az ujjaim újra lejjebb siklanak és az új erőmet kihasználva ledöntöm őt az ágyra. Ajkaimmal kezdtem el bebarangolni az ismerős, de oly sok éve nem látott testét, miközben kezeimmel azon vagyok, hogy megszabadítsam őt valamennyire a nadrágjától, majd idővel teljesen.

Fifty Shades • Gyenge lett 27[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Keresem :
X Love of My Life
X my beloved mother
Kedvenc dal :
X World On Fire
Tartózkodási hely :
X Mystic Falls, Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
X doctor and savior
Humor :
X bloody goodAdam Donner ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Jan. 19, 2015 2:53 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Maisie & Adam

[You must be registered and logged in to see this image.]


Segíteni akartam neki, de közben segítenem kellet a nővéremen és Nyx-en is, aki fogalmam sincs, hogy hová tűnhetett. Mind a három nő elég erős volt ahhoz, hogy önmaguktól is tudjanak döntéseket hozni, felelősségteljes döntéseket, mégis valamiért nem mertem hagyni, hogy ezeket egyedül tegyék meg. Egyiknek meg is lett az eredménye, mert kibillentett az egyensúlyból, felszínre hozott olyan érzéseket, amiket elfeledettnek hittem.
Hány okom volt arra, hogy ne tegyen azt, amit tettem? Temérdek. Mégsem érdekelt. Önző és nemtörődöm mód emelkedtem felül a gátakon, amik arra próbáltak emlékeztetni, hogy Nyx az a személy, akivel foglalkoznom kell, akit szeretek, mégis inkább az érdekelt, hogy a múltam magam mögött tudhassam. De vajon ez segít abban? Mi más értelme lenne hát? Felelőtlen vágyak olyan nő iránt, akit el kellene végre felejtenem, akit soha nem kellene újra látnom vagy érintenem. De ez a felelőtlenség akár a véletlen műve volt, akár nem, többé nem érdekelt. Legalábbis ebben a pillanatban. Gondolataim szinte megszűntek más dolgok körül forogni, mint ajkainak érintése, vagy a nyelveink tüzes tánca.
Hallottam kalapáló szívverését, éreztem érintésén, hogy ugyanannyira vágyik erre, mint én, hogy szinte szétégeti a vágy, hogy csak még egyszer megkaphassa azt a valamit, amit oly rég érinthetett utoljára.
Az ágyon végigdöntve fedezem fel magamnak újra testét, melyen mintha semmi, még az idő sem változtatott volna. A forró bőr érintése szinte perzseli ujjaim végét, tekintete pedig hasonló hevességgel ejti foglyul enyémet. Orromba szökik parfümének és testéhez is tapadt vér illata, és mámorban úszva szabadítom meg nadrágjától, és simítok végig az immár csak csipkével fedett domborulatain, lassan lehúzva a pántokat két vállán, végül háta mögé nyúlva kikapcsolom a kapcsokat.
Érzem, ahogy keze felfedezőútra indul, és ahogy nadrágom alá siklik, halk morgás hagyja el torkom. Nyakába csókolok, ahogy testem egyre jobban sóvárog érintéséért, és azért, hogy övét is teljes egészében magaménak tudhassam. Derekam köré kulcsolt lábainak köszönhetően könnyűszerrel emelem magam fölé, felülve hozzá, újra megcsókolva ajkait, rakoncátlan vörös fürtjeibe túrva.
Túl messze kerültem a felállított elveimtől, de nem bántam, bár tisztában voltam vele, hogy a múltamba temetkezni sem kifizetődő, és nem űzhetek hiú reményeket, hogy újra minden olyan lesz, mint egykor. Hiába kívántam őt mindennél jobban, hiába nem akartam többé elengedni, továbbléptem, ő is, és nem hagyhatom, hogy egy rossz döntés befolyásoljon mindent, ami a jövőt illeti. A gondolatok most mégsem találnak fogódzkodót agyamban, megjelennek csupán, majd eltűnnek a éterben, s helyükön néma üresség marad. A furcsa csapda, amibe magamat sodortam, nem engedett, sőt, mintha alján sötét mélységekbe menő gödör lett volna, úgy húzott egyre beljebb és lejjebb.

▲ music: Go▲▲Words: 413▲▲Note: :hatodjmeg: [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Kedvenc dal :
Foxes - Devil Side
Tartózkodási hely :
Mystic Falls ↙Maisie Caleigh ÍRTA A POSZTOT
Vas. Jan. 18, 2015 3:16 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next
maisie & adam
I missed you, your touch, your voice and your lips so much...
[You must be registered and logged in to see this image.]

Egy darabig talán a beszélgetés tartott távol mind a kettőnket attól, amit legbelül éreztünk, attól amit legszívesebben csináltunk volna. Órákig, napokig, hetekig, hónapokig és évekig is képes lettem volna hallgatni őt. Imádtam hallani a hangját, mindig képes volt megnyugtatni, de most még se ezt a hatást érte el nálam, vagyis nem olyan értelemben, mint régen. Most sokkal inkább attól tartott távol, hogy valóra váltsam azt, ami annyi éven át ábrándoztam, hogy vajon milyen lenne újra érezni az érintéseit, csókjait és azt ahogyan a teste a testemhez simul, majd szinte egyél válik. Szóval a szavai inkább segítettek kordában tartani az elmémet és az érzésemet, de vajon meddig lesznek képesek erre és ő meddig fogja tudni uralni?
Hamarosan viszont elszakad a cérna, átszakadt a gát, mire a következő pillanatban már csak arra eszméltem, hogy a teste a testemhez simul, ajkai ajkamra tapadnak és nyelve örült módon játszik az én nyelvemmel. Nem akartam gondolkozni és jó pár percig nem is sikerült. Egyszerűen csak ösztönösen cselekedtem és úgy éreztem, hogy végre hazataláltam, ahhoz a személyhez, aki igazán boldoggá tudna tenni minden téren, de valóban így lenne? Fogalmam sincs, de most nem is érdekelt.  Mire a fölsője lekerül róla addigra a karjaiba kap és hamarosan a hátam az ágyhoz simul. Figyelem ahogyan egyre közelebb mászik, majd amikor megérzem ajkainak az érintését a nyakam vonalán, majd egyre lejjebb egy kisebb sóhaj hagyja el az ajkaimat. Érzem kezének a perzselő érintését, azt ahogyan egyre feljebb halad a hasamtól kezdve. A szívem egyre hevesebben kezd el dobogni, hiszen emberként is eléggé nagy hatással volt rám minden egyes érintése, de friss vámpírként még ez is mennyeibb és sokkal intenzívebb. Hamarosan pedig a tekintetünk találkozik és egy pillanatra újra, s újra elveszek a szemében, abban a mélységben és érzésekben, amiket ott lappanganak a szemeiben és lénye minden egyes porcikájában. Hallom amint a fejemben egyetlen egy hang azt mondja, hogy ne tegyem, de már elkésett. Nem tudok vagyis nem akarok leállni. Még egyszer utoljára éreznem kell őt. Hamarosan lekerül a fölsőm is rólam, mire ajkaink újra egymásra találnak, de nem sokkal később megérzem az ujjait a nadrágomnál. Amikor sikerül kioldania, akkor kicsit feljebb emelem a csípőmet, hogy ezzel is segítsek neki, hogy minél könnyebben tudjon megszabadítani a fölös leges ruhadarabtól. A kezem végül lassan felfedező útra indul, az ismerős testét szép lassan járom be a kezeimmel, majd a lábamat a dereka köré fonva húzom magamhoz közelebb. Végül pedig a kezem a nadrágjához vándorol, de először inkább csak becsúszik alá, majd pedig miután egy kisebb fajta játékot űztem vele kezdtem el megszabadítani tőle.


Fifty Shades • Gyenge lett 27[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Keresem :
X Love of My Life
X my beloved mother
Kedvenc dal :
X World On Fire
Tartózkodási hely :
X Mystic Falls, Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
X doctor and savior
Humor :
X bloody goodAdam Donner ÍRTA A POSZTOT
Vas. Jan. 11, 2015 11:10 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Maisie & Adam

[You must be registered and logged in to see this image.]


Sokáig vártam olyas valami érzésre, amit most megkaphattam. Meglehet, hogy a személy, akitől megkaphattam megváltozott, és nem is volt olyan magával ragadóan szoros, mint amit egykor érezhettem, de éreztem, és ez elég volt. Az viszont, hogy felbukkant, olyasmit kérve, amire képtelen lennék, valamit megváltoztatott. Arra vágytam, hogy még egyszer karjaimban tarthassam, hogy érinthessem bőrét, és ez ellenkezett mindazzal, amit elhatároztam, hogy továbblépek. Ez viszont nem ilyen egyszerű. Két külön dolog volt az akarat, és az, amire valóban vágyhatott az ember, s ennek tökéletes példázataként most még inkább felerősödött minden. Hallottam heves szívverését, erősebben dübörgött fülemben, mint régen, mikor egyformák voltunk, de most is egyformák lehettünk. Vámpír és boszorkány egy személyben, és bár soha nem lettem volna képes megölni, bármennyire könyörgött, be kellett látnom, hogy a vámpír lét maga alá fogja gyűrni. Hisz benne is volt a sötétségből, de nem olyan mértékben, amivel valóban ártani akarhatna másoknak. Ez amolyan kényszeres cselekvésben nyilvánult meg irányából, az éhségnek köszönhetően.
-Uralkodnod kell, soha nem fáradhatsz el. Ebben nem...-könnyű azt mondani, hogy harcoljon az emberségéért, de nehezebb így is cselekedni, mikor a vér szaga tüdődbe szökik, és felébreszti benned a vágyat, hogy megkaphasd. Ezt az érzést ismertem, mint minden vámpír, ahogy most már ő is ismeri.
Odaadom neki a tasakot, szavaim viszont olyannyira árulkodnak arról, hogy mit is akarok, hogy magam is meglepem a kijelentésemtől. De egy részem makacsul akarta, hogy tudja, nem csak ő az, aki nem tud felejteni. Elsétáltam, igen. Az érzést viszont nem lehet elűzni ilyen egyszerűen, ha mélyen érzed, s még ha el is tudod zárni a világ elől, mindig emlékeztetni fog valami, hogy meglapult benned, még mindig él, és arra vár, hogy előbukkanhasson újra.
Homlokom homlokához nyomom, ahogy édes csókjának nyoma még mindig égeti a szám. Át kell gondolnom, hogy mibe kezdek bele, de nem kérdés, hogy segíteni akarok neki. Az ár viszont aggasztó... Félre kell tennem mindent, amit egyszer elhatároztam, hogy többé nem kerülök a közelébe, hogy Nyx minden bizonnyal kideríti mi folyik a háta mögött, és ezzel őt is elveszíthetem. Ahogy talán el is fogom. Keze szívemre siklik, és szavai velőmig hatolnak. Azt hiszi, hogy a megbocsájtás a bajom? Nem vagyok rá igazán dühös, mint inkább magamra. Amiért gyengén és egyszerűen továbblépek a határaimon, amiket egyszer már felállítottam.
Felállok, és a konyhába sietek, hátha gondolataim közül ki tudom zárni az emlékeket, az előbbi csók emlékével együtt. Hallom, ahogy maga elé motyogja a szavakat. De még ez is kevés ahhoz, hogy valóban képes legyek túllépni mindenen. Egy dolog kell, ami emlékeztet arra, hogyan tudtam olyan könnyen, mégis nehezen továbblépni annyi évszázada. Csak egy dolog... Visszasietek a szobába, mit sem törődve a következményekkel, vagy azzal, hogy talán ez életem legmeggondolatlanabb lépése. A kezemben lévő vértasak az asztalon landol, én pedig könnyed mozdulattal húzom fel magamhoz a lányt, ahogy régen is. Ajkait mohó, vad csókkal sújtom, a kezéből kicsúszik a vértasak, tartalma pedig a földre szivárog, szaga, mely megcsapja orrom, most mégis hidegen hagy. Nem úgy, mint ujjainak érintése, ahogy ingem gombjait kezdi nyúzni, hogy megszabadítson a ruhadarabtól. Kezem derekára siklik, felkapom egy könnyed mozdulattal, az ágyhoz suhanok vele, és óvatosan lefektetve rá, ajkaitól elszakadva csókolom végig nyakát, majd kulcscsontját, és gondolataim szinte kiürülve csak egy dologra fókuszálnak: újra megkaphatom őt. Kezem derekáról a véres ruha alá siklik, és csókolom végig forró bőrét, ami kiszabadul az átázott ruhadarab alól. A vér szaga orromba szökik újra, s szinte bőrén érzem zamatát is, de nem törődök vele. Kezem a pólót egyre feljebb húzva siklik a selyem alá rejtett domborulataira, és szívverésének gyors tempóját megérezve keresem tekintetét, elszakadva bőrétől. A vágyam egyre érezhetőbbé válik felé, de megtorpanok, várok. Érzem, tudom, hogy egy dologra vágyunk, mégis jól esik egy pillanatra elmerülni szeme világában. Lehúzom róla a felsőt, miközben magamról is a földre dobom az inget, és újra ajkait kezdem csókolni.
Magamnak is hazudhatnék azzal, hogy azt mondom, nem akarom ezt, hogy csak egy pillanatnyi tiszta gondolat kellene ahhoz, hogy megálljak, de nem akarok. Még egyszer meg akarom őt kapni, hogy lezárhassam magamban azt a valamit, ami arra ösztökél, hogy magamhoz öleljem, mikor a közelemben van. Kezem végigsiklik oldalán, és kezdem el kigombolni a nadrágját, miközben még mindig ajkainak zamatát ízlelem.

▲ music: Go▲▲Words: 686▲▲Note: :hatodjmeg:  [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Kedvenc dal :
Foxes - Devil Side
Tartózkodási hely :
Mystic Falls ↙Maisie Caleigh ÍRTA A POSZTOT
Vas. Jan. 11, 2015 1:21 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next
maisie & adam
I missed you, your touch, your voice and your lips so much...
[You must be registered and logged in to see this image.]

Biztos voltam abban, hogy elég sok fajta érzést váltottam ki belőle pusztán a jelenlétemmel is. De még talán a gyűlölet is jobb, mintha semmilyen hatással sem lettem volna rá, hiszen van egy közös múltunk, ami elől egyikünk se futhat el. Akkoriban teljesen másabb volt az élet, de ennek ellenére is nagyon hiányzott az az idő. Nem tudnám megmondani, hogy pusztán az akkori kor hiányzott vagy egyszerűen az hiányzott, hogy akkor Adam mellettem volt. Nem bújhattam éjszakánként senkihez se, vagy ha mégis megtettem, akkor már az nem ugyanolyan volt. Mintha valami hiányzott volna az életemből, vagy talán sokkal inkább valaki. Mindig is hiányzott Adam és néha a távolból figyeltem őt, ha pedig veszély leselkedett rá, akkor megvédtem azt a csinos popot. Szerettem őt egykoron és talán még mindig pontosan úgyannyira szeretem őt, de lehet, hogy azért érzek még mindig ennyire erős érzelmet iránta, mert túl sokáig fojtottam el az érzéseimet, illetve soha nem tudtam úgy igazán elfogadni azt, ahogyan búcsút vettünk egymástól akkoriban. Most pedig, hogy vámpír lettem minden eltitkolt érzés felszínre került, kerül szép lassan.
Sejtettem, hogy nem fogja annyiban hagyni a dolgot, de nem is kérhettem tőle azt, hogy felejtse el azt, amit mondtam. Talán egy bűbájjal képes lennék rá, de nem akarom. Úgy érzem, hogy már így is hibáztam azzal, hogy ennyi ideig titkoltam előle, de akkor így láttam helyesnek és talán újra így tennék, hogy meg tudjam őt védeni az apjától, az ördög egyik fiától. Egy kisebb sóhaj hagyja el az ajkaimat, de nem szólalok meg. A fejemet újra a falnak támasztom és egy pillanatra lehunyom a szemeimet, miközben egy pillanatra a múlt emlékei jelennek meg a lelki szemeim előtt. Látom a mosolyát, az ahogyan hív és a karjaiba zár, illetve azt is látom magam előtt, ahogyan soha nem akart magamra hagyni, elengedni a karjai közül. Egy aprócska könnycsepp gördül végig az arcomon és most hálás vagyok azért, hogy félhomályban vagyunk és ebből semmit se láthat.
Csendesen hallgatom a szavait és lassan megrázom a fejemet. Csöndesen próbálom elfogadni azt, amit mond, de nehéz, mert per pillanat úgy érzem magamat, mint aki nem akarja uralni az érzéseit. Milliónyi darabra akarok hullani minden fajtaképpen: a fájdalomtól, Adam érintéseitől és még a kétségbeeséstől is. Túl sok fajta érzelem tombol bennem, mind a múltamnak köszönhetően és mind a jelenemnek köszönhetően, de most nem egymás ellen küzdenek, hanem ugyanazért. Ki akarnak végre törni és élvezni az uralmat, azt hogy végre hosszú idő után elengedném a gyeplőt és szabadon futkoshatnának, tombolhatnának. Egyszerűen úgy érzem, hogy többé már nem vagyok képes uralkodni az érzéseim fölött, mert így is túl sokáig ettem.
És ha nem akarok uralkodni fölöttük, ha belefáradtam abba, hogy kordába tartsam őket? - kérdeztem talán kissé elhaló hangon, mint akiből éppen most szál ki az élet. Túl sok ez egyszerre. A szívem egyszerre akarna kiugrani a helyéről és milliónyi darabra törni, megsemmisülni, a kezem egyszerre akarna a hajába túrni és lekeverni neki egyet, amiért a múltban csak olyan könnyedén tovább sétált, ajkammal és minden egyes porcikámmal egyszerre akarom őt érezni, de ugyanakkor távol is akarom magamtól tartani. Egy kisebb csata zajlik bennem, de ez már nem az ép érvek és az érzelmek csatája, ez annál már sokkal több. Ez már régebb óta többről szól. Elnyomásról, elfojtatásról, lángolásról, vágyakról és talán egy kisebb fajta sérelmekről van itt szó. Ez az érzelmek csatája volt, nem pedig az ész és a szív csatája... És a következő dolgok pedig ennek a csatának a következményei.
Kissé meglepődve nézek rá, az érintésének köszönhetően még egy-két pillanatra pulzusom is kihagy. Figyelem őt, de egyetlen hang se tud kijönni a torkomon, mintha minden levegő kifogyott volna a tüdőmből, mintha a szám kiszáradt volna egy hosszú sivatagi séta után. Egyszerűn nem tudok beszélni. Érzem a testének a közelségét, a szívének a ritmusát és hamarosan a homlokunk is egymáshoz ér. Hallom amit mond, de egy kisebb idő is kell ahhoz, hogy felfogjam azt. Egyszerre érzem azt, hogy tőrt döf a szívembe és egyszerre érzek valami fura bizsergető, kellemes érzést.
Talán akkor titkolóztam, de soha nem hazudtam neked Adam, ahogyan most se teszem. Téged óvtalak, de nem kérhetlek arra, hogy higgy nekem, mert hibáztam, de reménykedem abban, hogy egyszer talán megérted azt, hogy mit miért tettem akkoriban. - közben a kezem a szívére siklik és egy pillanatra még levegőt is elfelejtek venni. - Itt legbelül egyszer talán mindenre rájössz és megbocsájtasz nekem. - mondom egyre halkabban, majd amikor hirtelen elszakad tőlem, akkor úgy érzem, hogy semmi más nem maradt ott csak egy tátongó üresség, mintha még a levegőt is kiszívták volna a helységből.
Igen, azt hiszem igazad van.. - motyogom eme pár szót, de sokkal inkább magamnak mondtam, mint neki. Hallom ahogyan a hűtőhöz megy, ahogyan a konyhabútor bánja az erejét. Lassan tépem fel a tasakot, de mire ajkaimhoz emelném már ott áll előttem és sietve emel fel a földről, de mire észbe kaphatnék a hátam már az ajtónak simul és ajkai az ajkaimra tapadnak.
Kisebb habozás után az ujjaimmal a hajába túrok, végig simítok a nyaka vonalán, de közben ajkaimmal nem eresztem el őt. Sőt, kezemmel egyre közelebb húzom magamhoz. Tudom, hogy nem kellene ezt tennem, de muszáj még egyszer utoljára éreznem őt ahhoz, hogy el tudjam engedni. Szükségem van rá. A kezem lassan a mellkasára vándorol és ujjaim mesteri ügyességgel gombolják ki ingének a gombjait, miközben a csókom szenvedéllyel fűszerezve egyre inkább hevesebb lesz.

Fifty Shades • Bocsánat kicsit megszaladt a kezem. 27 34[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Keresem :
X Love of My Life
X my beloved mother
Kedvenc dal :
X World On Fire
Tartózkodási hely :
X Mystic Falls, Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
X doctor and savior
Humor :
X bloody goodAdam Donner ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Jan. 08, 2015 7:26 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Maisie & Adam

[You must be registered and logged in to see this image.]


Kevés dolog volt, amitől tartottam, de valamiért Aise felbukkanása az volt. Hogy miért? Vegyük sorba. A jelek szerint vámpírrá változtatta valaki, de elsősorban attól tartottam, hogy olyasmikre emlékeztet, amiket manapság már más iránt érzek. Az emlékek sebe begyógyult az idők múltával, de a heg most mintha újra végigszakadt volna. Nem mondom, hogy ellenemre volt a találkozás, inkább kihívást nyújtott, hogy a magamban fellobbanó kétségek és érzelmek legyűrhetőek e vagy sem. Arra igyekeztem összpontosítani, hogy legyűrhetők. Valamit vele lezártam, és ez így volt rendjén. Megóvtam magamtól, de az, ami kiderült, nem kis önzéssel állítható, de egészen igazként, hogy megérte volna jó pár dologra a kockázatot. Lehet, hogy az apám haragja üldözött volna, és a testvéreim ölebként loholtak volna utánunk, mint a harag bal és jobb keze, de nem érdekelt volna. Olyasmit adhatott volna nekem, amit más még nem tudott, és nem is fog tudni megadni soha. Ez pedig sérelemként ért, bármennyire próbáltam megérteni, hogy mit miért csinált.
-Egy próbát megért volna....-csillan meg szememben a pillanatnyi remény, hogy történhetett volna minden máshogy, hangom mégis olyan hideg, mint egy jégcsap. Eszembe sincs ezen lovagolni napokig, de órákig még biztos, hogy ez fog az agyamban zakatolni. És ha így lesz, s közben Nyx is betoppan, azt hiszem magamnak okozom a világháborút, magam ellen és visszafordíthatatlan lavinát indítok el.
Elmosolyodom a reakcióján, függetlenül, hogy nem vicces, számomra viszont ironikus. Tudtam, hogy mire gondol, nap, mint nap átéltem már ezt a kísértést a kórházban, vagy amikor átváltoztattak. Ahogy mindenki, akár önszántából, akár nem abból változtatták át.
-4E]Ez a maga nemében normális reakció.[/i]-hangom enyhülni látszik, és valamiféle fanyar búbánat féle érződik rajta. Nem szánalom, de nem tagadom, az is van bennem bőven. Ahogy most körülbelül minden fellelhető érzelem, amit az emberiség fogalomként ismer a földön. -Az érzések viszont nem szűnnek meg, hanem felerősödnek, ha elfelejted uralni őket.-mondom szinte suttogva, inkább megjegyzésként magamnak, és emlékeztetőül, mint puszta tényként neki, ezzel is segítve megérteni neki, hogy mibe csöppent.
A vértasakot felé tartom, s ahogy elveszi, bólintok, és tekintetem elkalandozik azután, amit mondok. Lehet, hogy nem a legjobb ötlet a világon ezzel kezdeni bemutatni, hogy mivé változott, mit ihat és mit nem, ugyanakkor minden eshetőségre fel akartam készíteni, ha a tasakos vér esetleg a természete ellenében harcolna, és nem szolgálná az éhség csillapításának célját.
Tekintetem hiába arcát pásztázza, a félhomály ellenére sem tudom megállni, hogy tekintetem ne kalandozzon el ajkaira. Az emlék, hogy egyszer birtokolhattam, és csókolhattam valamit elindít bennem, és nagyot nyelek, hátha az segít. Viszont hallom szívének heves ritmusát, kérdését, mely közben szavai elakadnak, s tekintete rám vándorol. Zavartan pislogok, összevonva szemöldököm, már-már megfontolom, hogy átülök a kanapéra, de ujjai arcomra siklanak, és minden gondolatom szertefoszlik.
Ajkai egybeforranak enyémmel, de kezeim nem emelem fel, nem simítom végig arcát, ahogy rég tettem, mert úgy érzem, mintha mázsás súlyok lennének rajta.
-Ne tedd...-kapom el kezét, mellyel hajába simít, és másik kezemmel a válla elé omló tincset, válla mögé simítom vissza. A hajszál, lágy érintéssel siklik át ujjaim között. Elmosolyodva hajolok hozzá közelebb, homlokom homlokának támasztva. A kísértés, hogy ajkaira lecsapjak, szinte maga alá temet, de elszakadok tőle, és csak mélyen szemébe nézek. -Szeretném... Hülyeség, újra akarom, hogy az enyém légy, de közben valljuk be, eltelt jó néhány évszázad. És bármennyire nehéz ez után a találkozás után továbblépnünk, meg kell tennünk. Ahogy egyszer megtettem már, mikor nem tudtam a teljes igazságot, s most is kételkedem benne, hogy mindent elmondtál e, nem sürgetlek. Itt leszek, bármire van szükséged, segíteni fogok. De csak, mint barát. Bármennyire szeretlek és szerettelek régen is.-veszem fel a földről a tasakot, és kezei közé fonom. -Próbáld meg. A vércsere sokkal erősebb kötődést eredményezhet, mint amivel nyilvánvaló szembe kell néznünk, és valljuk be, le kell győznünk egy részét.-avatom be végül, felállva mellőle, a hűtőhöz sétálok, és magamnak is előveszek egy tasakkal. Fejem mégis a hideg hűtőajtónak préselődik, koppanva, öklöm pedig a pulton nyugszik, de szinte lilulni kezd, ahogy összeszorítom ujjaim. Legbelül tudom, hogy ez volt a helyes, most mégis dühös vagyok magamra. Furcsa ellentét ez így. Végül mégis megfordulok, visszasietek a szobába, az asztalra dobva a vértasakot, könnyed mozdulattal felkapva a lányt, és az ajtónak préselve hevesen megcsókolom. Ez kell, hogy lezárjak.

▲ music: Kiss Me▲▲Words: 683▲▲Note: :hatodjmeg:  [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Kedvenc dal :
Foxes - Devil Side
Tartózkodási hely :
Mystic Falls ↙Maisie Caleigh ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Jan. 05, 2015 8:57 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next
maisie & adam
I need your help
[You must be registered and logged in to see this image.]
Szerettem volna a múlt hibáit helyre hozni. Talán emiatt is kerültem annyi éven át, mert úgy éreztem, hogy csak szomorúságot, keserűséget tudnék csempészni az életében. Többé már nem lehetek az angyala vagy az a személy, aki a kínkeserves időkben vigaszt nyújt, vagy esetleg a sötétségben a fény és a remény se lehetek többé. Ezek a gondolatok mindennél jobban fájtak. Túlzottan is hiányzott az az idő, amikor a sok gond ellenére ott volt a boldogság és a szerelem lángja a szemeinkben. Talán számomra tényleg őt rendelte a sors és azért nem találtam soha senki mellet se azt a fajta boldogságot, amit mellette éreztem. A szavai olyanok voltak, mintha az a fájdalom íjveszője eltalálta volt az a pici kis fekete pontot a táblán. Azt, amit oly nehéz eltalálni, de ha valaki eltalálja, akkor a fájdalom szinte egész lényedet átjárja és semmi mást nem érzel, csak a pokol tűzét, amint szép lassan megperzsel téged, ahogyan a tűz megperzseli a papírt.
Az ördög elől nem lehetett volna elmenekülni...- mondtam szinte suttogva, hiszen a korábbi dologra nem akartam az orra alá dörgölni, hogy lehet gyenge voltam és még az erőmet se igazán tudtam használni, de mégis él. Még mindig él és esélye van arra, hogy újra boldog legyen. Talán nem kellett volna ide se jönnöm, mert úgy néz ki, hogy az új életemmel, az új énemmel semmi mást nem tudok adni az embereknek csakis fájdalmat és keserűséget. Nem tudom, hogy mit fognak mondani a hullákról, amiket magam mögött hagytam, de ha csak rájuk gondoltam, akkor úgy éreztem, hogy hamarosan hányni fogok, mert minden egyes porcikám remegni kezdett az undortól és a vérük mámorító ízétől. Egyszerre gyűlöltem magamat és egyszerre vágytam többre is.
Igyekszem nem elfelejteni, hogy ki voltam egykor és kivé lettem az évszázadok alatt, de olyan mintha elég lenne egyetlen egy csábító vérnek az illata és teljesen megváltoznék. - mondom egyre halkabban és közben a szemközti falat figyelem a félhomályban. Próbálok koncentrálni bármi másra, mint arra, hogy itt van a közelemben. Elég lenne csak kinyújtanom a karomat és megérinthetném őt, mint régen. Lecsukom a szemeimet és egy kisebb sóhaj után folytatom. - Mintha akkor minden megváltozna és nem maradna semmi más, mint a ragadozó énem. Mintha minden észérv és érzés megszűnne létezni. - mondom neki szinte lemondóan, mert lehet sok mindent túl élte és mindig sikerült valami tervvel előállnom, ha slamasztikába kerültem, de most egyszerűen nem megy. Nem tudok abban hinni, hogy ez változni fog és újra olyan leszek, mint régen.
Lassan elveszem tőle a tasakos vért, és az ölembe rakom és figyelek arra amit mond. Egy apró mosoly jelenik meg az arcomon, mert tisztán emlékszem arra, hogy régen is mindig szeretett másokon segíteni és örülök annak, hogy ez mostanra se változott. Biztos vagyok abban, hogy remek orvos lett belőle és a betegei igazán oda lehetnek érte.
Miért ne lenne jó ötl...? - kezdek bele a kérdésbe, de közben megéreztem, hogy engem figyel. Lassan felnézek rá és olyat látok a tekintetében, amire a szívem egy darabja szinte örült táncra kélne, ha nem tudnám uralni az érzéseimet. De végül veszítek és a múlt emlékei teljesen a hatalmukba kerítenek. Az ujjaim közül a vértasak kicsússzan, hamarosan az arcára tévednek és gyengéden simítok végig az arcán és a következő pillanatban pedig ajkaim az övéhez érnek és gyengéden csókolom meg őt. Úgy, mintha soha se váltunk volna el egymástól. Nem tudom mennyi ideig ízlelhettem ajkait, de úgy érzem túl kevés ideig, de mégis elkapom a fejemet és zavartan túrok a hajamba. - Sajnálom.. - mondom neki sietve újra ezt a szót, de valójában egyáltalán nem sajnáltam... hiányzott és úgy éreztem, hogy lényem egy része legalább egy pillanatra igazán boldog volt újra.All I need34[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Keresem :
X Love of My Life
X my beloved mother
Kedvenc dal :
X World On Fire
Tartózkodási hely :
X Mystic Falls, Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
X doctor and savior
Humor :
X bloody goodAdam Donner ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Jan. 05, 2015 8:13 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Maisie & Adam

[You must be registered and logged in to see this image.]


Tőlem nem éppen megszokott megnyilvánulásom nyilván megijesztette, erre gondolni mégsem tudtam. Agyamba befészkelte valami, a gondolat, hogy ha egy percre nem azzal foglalkoztam volna, hogy éljem túl az apám, most családom lehetne, Raven viszont minden bizonnyal így kerülne még nagyobb veszélybe, amiben addig is élt, míg apám élt. A sok mi lett volna ha gondolat maga alá temetett és elfeledtette velem, hogy ki is vagyok valójában.
Nem tetszett, hogy védeni akart, hisz tudtam, hogy esélye annyi volt apám ellen, mint egy úttesten áthaladó hangyának egy futóverseny közepén. Enyhén szóval abszurd elképzelés volt, hogy egyáltalán megvédett e, hisz a saját jövőmtől is megóvott, ami valahol legbelül egy késszúrás volt számomra.
-Felfogod, hogy kitől és mitől akartál megóvni? Az apámtól? Te... Kérlek, ne röhögtess...-nevetek fel keserűen, magam elé bámulva, már-már üveges tekintettel. A gondolat mégis ott ült benne annyira, ha rám pillantana érzékelhetné, hogy kicsit több ellenérzés van bennem, mint mutatom, és nem csak az apám iránt, de valamiért iránta is. Hiába, a jövőm felett döntött, és ezt egyenlőre nem fogadta be a gyomrom. Pedig próbálkoztam erősen, hogy ne így legyen. -Inkább menekültem volna egy emberöltőt melletted, mint...-nyelek nagyot, elharapva a mondat végét, és inkább nem folytatva azt, amit meggondolatlanság lenne kimondani. De valóban az lett volna, ha a mögöttes tartalma igaz?
Szavaimra nem kapok reakciót, ránk telepszik a csönd, de nem bánom. A gondolataim így is hangosan zakatolnak fejemben, majd szétrobbantva azt. Vállamra hajtja fejét, mire állkapcsom megfeszül, és gerincemen jóleső érzés fut végig. A gondolatok között ekkor felötlik egy: ha újra az enyém lehetne, akkor élnék a lehetőséggel? Mérlegelnék, hogy két nő közé esve melyiket választaná. Egyikőjük sérülne, és sérülni is fog. Valamibe kapaszkodhatok olyan makacsul, hiába múlt el annyi évszázad? A gondolatok közül mégis az ő szava rángat ki, és elmosolyodom szavain. Édes gondolatok keserű megvalósítása...
-De bíznod kell magadba. Muszáj, ha nem hiszel abban, aki vagy, bárki mondhat neked bármit, csak üres gondolatok lesznek, amibe kapaszkodni próbálsz majd.-ha csak egy kis remény is ég benne, meg kell találnia és lángra kell lobbantania, hogy egész testét átjárja. Olyasmibe csöppent, amibe nem akart, de nem ő az egyetlen, aki hasonló helyzetbe kerül ebben a világban. S ahogy régen is, most is veszély leselkedik mindenkire, legyen az ember, vámpír, boszorkány, mágus vagy vérfarkas...
A vértasak nem messze tőlünk lapul, a sötétben megbújva, de tekintetem így is megbabonázza.
-Kórházban dolgozok, mint orvos. A vérbank ad bizonyos opciókat, még ha nem is legálisan. Ha viszont képtelen befogadni a szervezeted, az állat vért, akkor ez az egy, ami kevésbé élszörnyésztő.-nyúlok könnyedén a tasakért, mely mostanra szobahőmérsékletre melegedett. Felé nyújtom, biccentve egy aprót fejemmel, hogy vegye el. -A vérem segítene, de azt kicsit bonyolultabb elmagyarázni, hogy miért nem jó ötlet.-hozakodok elő a következő ötlettel, ami abba a kategóriába sorolt, ami úgy van felcímkézve "nem igen kellene alkalmazni lehetőség". Arcát fürkészve nézek rá, keresem tekintetét, de szemem óhatatlan ajkaira siklik. Az emlék pedig újabb késszúrást okoz bennem...


▲ music: All I Need▲▲Words: 481▲▲Note: :hatodjmeg:  [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Kedvenc dal :
Foxes - Devil Side
Tartózkodási hely :
Mystic Falls ↙Maisie Caleigh ÍRTA A POSZTOT
Vas. Jan. 04, 2015 12:38 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next
maisie & adam
I need your help
[You must be registered and logged in to see this image.]

Mindenki hibázik, de a hibánkból tanulunk, vagyis azt hiszem. Egy pillanatra az is megfordult a fejemben, hogy nem e követtem el akkor hibát, amikor elengedtem, amikor hagytam neki, hogy kisétáljon az életemből, de azt hiszem nem. Bármennyire is fájt akkor és bármennyire is hiányzik, tudom, hogy ezt kellett tennem akkor. Esélyt kellett arra adnom, hogy újra boldog legyen és a saját életét elkezdje. Sejtettem, hogy nem fogok könnyen belemenni abba, hogy esetleg ő öljen meg, de ha egyszer tényleg arra kerülne sor, akkor lehet már nem fog vitába szállni velem erről. Nem nagyon akartam már erre mit mondani, mert ismertem már annyira, hogy tudjam milyen makacs tud lenni. Meg szemmel láthatóan ő se akarta folytatni a dolgot, így inkább egy bizonyos ideig a könnyeimtől és a sírásomtól eltekintve csöndben maradtam.
Aztán pedig az események igen felgyorsultak. Én elszóltam magamat, Adam pedig hamarosan elvesztette az önkontrollt. Nem hibáztattam érte, de az biztos érezhette, hogy egy pillanatra a frászt hozta rám. Nem gyakran láttam ilyennek, vagyis miattam soha nem viselkedett így. Az apja tudta mindig ezt az énjét a felszínre hozni. Tudom, hogy hibáztam, de mi értelme lett volna elmondani neki, ha meg se történhetett ez a csoda, hogy a karjainkban tartsuk a gyermekünket? Nem akartam még jobban az apja ellen fordítani, mert féltem attól, hogy esetleg az az elmebeteg ember képes lenne még a saját fiát is megölni. Inkább éltem egyedül a fájdalmammal és próbáltam Adam-nak mindent megadni ahhoz, hogy boldog legyen.
De igen megvédhettelek, hiszen még mindig élsz. Lehet már semmi se olyan, mint régen volt, de ha legalább azt tudom, hogy van olyan nő az életedben, aki képes boldoggá tenni, akkor már megérte, akkoriban elfojtanom azt a fájdalmat, amit éreztem apád tette után. - mondom neki őszintén, de nem nézek rá. Nem megy. Egyszerűen félek attól, amit látnék a tekintetében. Érzem, amint a kezemet a kezei fogja és hirtelen az egész olyan, mint régen. Mintha semmi se változott volna meg, pedig teljesen megváltozott minden. Semmi se olyan már, mint régen volt és ez bármennyire is fáj, így van helyén. Így kellett lennie. Egyedül az számít, hogy ő megtalálta újra a boldogságot.
Szavai egyszerre esnek jól és egyszerre járja át a lényemet a fájdalom. Érzem, amint egy újabb könnycsepp végig folyik az orcámon, majd egy pillanatra a kezünkre siklik a tekintetem. Szerettem volna neki mindent megadni, amire vágyott, de egy dologra nem voltam képes, mert hagytam, hogy apja csak úgy elvegye tőlünk. Szinte még gyerek voltam, az erőmet se tudtam használni, de ha újra látnám azt a férfit, aki ezt tette velünk, akkor megtapasztalná azt, hogy milyen egy dühős, női boszorkány. Lassan a fejemet Adam vállának hajtottam, de egy darabig nem szólaltam meg. Csak ültem ott és próbáltam feldolgozni azt, amit hallottam.
Bármelyik nő szerencsés lesz, ha egyszer elnyeri a szívedet. Tudom, hogy milyen érzés az, amikor valakit szeretsz és törődsz valakivel, így pontosan tudom, hogy mennyire szerencsés lesz. - mondom neki alig hallhatóan, mert ha nem is mutatom ki, akkor is fájni fog mindig az, hogy már nem az enyém, hanem valaki másé, mert egy darabja a szívemnek mindig is az övé lesz. - Elhiszem és sajnálom, de talán akkor most minden sokkal másabb lenne. Lehet, ha megtudod, akkor elszöktünk volna. Messzire és az apád haragja ártatlanokra sújtott volna le. Minden okkal történik és én hálás leszek mindig is azért, hogy akkoriban magaménak tudhattalak, mert nálad jobb személyt soha nem ismertem. - mondom neki egy kisebb mosoly kíséretében, hiszen egy pillanatra a múlt boldog emlékei megjelennek előttem. Nem mozdulok, ott maradok a közelében, mert szükségem van. Elvesztem, mint Alice Csodaországban, de nekem most csak egy ember tud segíteni, aki nem más mint Adam.
Mindig bíztam benned és ez mostanra se változott meg. Egyszerűen csak magamban nem tudok bízni és nem tudom, hogy képes leszek e tetteimmel együtt éli, örökké.. - mondom szinte alig hallhatóan, majd elfordítom a fejemet és kinézek az ablakon. Figyelem a város fényeit, a holdat és a csillagokat. Minden annyira békésnek tűnik, s talán az is és csak a lelkemben tombol vihar.
Más módja? - nézek kíváncsian Adam-re és közben a tekintetét próbálom megfejteni. Bármire képes lennék azért, hogy ne bántsak több ártatlan embert. Nem akarok olyan szörnyeteggé vállni, mint amilyen Adam apja volt. Soha nem lennék képes úgy élni, de félek, hogy képes lennék olyan dolgokat tenni, mint amiket ő tett és ez rémiszt meg a legjobban.

Broken Strings •  Sírok  • [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Keresem :
X Love of My Life
X my beloved mother
Kedvenc dal :
X World On Fire
Tartózkodási hely :
X Mystic Falls, Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
X doctor and savior
Humor :
X bloody goodAdam Donner ÍRTA A POSZTOT
Vas. Jan. 04, 2015 10:40 am
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Maisie & Adam

[You must be registered and logged in to see this image.]


Olyasmit kért tőlem, amit még a saját életem kockáztatásával sem tettem volna meg, inkább a sajátoménak vetek véget. Nem akartam, hogy szenvedjen, de a jelek szerint úgy elmerült az érzelmek tengerébe, amit vámpír énje hozott a felszínre, hogy nem igen tudtam neki olyat mondani, amivel gondolatait sikerrel elterelhettem volna.
Megrázom a fejem, a makacsságán az idő sem fakított, ahogy az én önfejűségemen sem, és nem most terveztem elkezdeni, hogy mások szavait megfontoljam e vagy sem.
-Rossz embertől kérsz olyasmit, amit már elhatározott, hogy nem tesz meg semmi esetre sem.-közlöm vele, jelezve ezzel is, hogy vitának itt helye nincs. És ha lenne sem tágítanék a saját szemléletmódom mellől. Mindenki túlteszi magát az ilyesmin, így vagy úgy, s ő egy erős nő volt ahhoz, hogy ne így tegyen, ne álljon talpra mindenféle próbálkozás nélkül.
Amit mond, azzal viszont úgy kifordít az eddigi nyugalmas tehetetlenségből, mintha végig ez lett volna a célja, bár utóbbi kizártnak tekinthető. Azzal pedig, hogy ilyen egyszerűen elszólta magát, mondhatni felébresztette az eddig békésen szunnyadó oroszlánt. Nem rá voltam mérges, de miatta lettem ideges. Az apám ebben is szerepet játszott, ahogy az életem megkeserítésében jellemzően mindenben. Éreztem, amit érezni akartam, vagy aminek hatása alá kerülve egyszerűen lesújtottam rá. Kezét szorosan fogom, a falnak préselem, de egy könnycsepp, minek létezéséről azt hittem, hogy soha nem kapok tanúbizonyságot, egyszerűen kicsordult, és a szőnyegen landolva megszűnt létezni újra. Elengedem kezét, majd öklöm a falnak csapódva nyugszik meg, de testem remegése nem szűnik meg, még csak rosszabb lesz. A csontjaim a másodperc törtrésze alatt forrnak össze kezemben, érintésétől pedig szívverésem tempója gyorsul fel.
Látom arcát, hallom heves szívverését, de nehezen fogom fel azt, amit mond. Aztán a földre húz, maga mellé, és ölelő karjai körém fonódnak. Hajamba túrok, és magam elé bámulok. A sokkos vámpír mintapéldánya lettem rövidke idő alatt.
Mikor pár másodpercre elhalkul szava, kezét lehámozom vállamról, ölembe ejtem, és enyém közé fogom. Tekintetét keresem, de enyémből süt az értetlenség és valamiféle csalódottság. Volt valami, amiről soha nem tudott, vagy ha tudta is, én egyszer sem említettem neki. Az életemet jelentette, a családomat, a békességet, és meg akartam volna tartani, s ha imént elhangzott szavainak valóságában nem kételkedem, akkor talán most nem itt ülnénk, nem így, ahogy most.
-Nem lep meg...-suttogom, apámra téve megjegyzést, és biztosra veszem, ahol most van, ott még mindig kínozzák a lelkét, a tettei miatt. Ha hiszünk persze a teóriákban, hogy a gonosz a pokolra jut. Én pedig ebben most sokszorosan reménykedtem, még ha én is oda voltam hívatott kerülni.
-Nem védhetsz meg olyasmitől és olyasvalakitől, aki sokkal erősebb, mint a te akaratod.-tekintek ki az előttem lévő ablakon a csillagos égre, és arcomra bánatos mosoly szökik.-A tetteid pont nem arról beszélnek, hogy önző vagy. Csak tudod, mindig volt valami, ami hiányzott az életemből, valaki, és még ha hasonlót is találok valakiben, amit benned megtaláltam, akkor sem hiszem, hogy ennyi idő elteltével tovább tudnék ilyen egyszerűen lépni. A családot egykor te jelentetted, és a szívem egy része örökké a tiéd marad. És a gondolat, hogy a gyermekem növekedett a szíved alatt...-mosolyodom el, kissé megrázva fejem, kezét továbbra sem engedve. Lehunyom szemem, veszek egy mély levegőt, és fejem a falnak döntve tekintetem a magasba emelem.
-Nem vagy szörnyeteg, és túl fogod ezt is élni. Ahogy már oly sok mindent, de most nem leszel egyedül. Csak hagyd, hogy segítsek. Kérlek bízz bennem, még egyszer. Nem veszíthetlek el, mikor most kaptalak vissza.-nézek rá, s bár szívem már más nőt szeret, mint barátra szükségem van rá. Túl sokat jelent nekem ahhoz, hogy megint elfelejtsem. A félhomályban vörösre festett ruhájára téved tekintetem, s a földön heverő zacskóra nézek.-Van más mód is, egyszerűbb, mint hinnéd.-lehet, hogy a zacskós vér zamata más volt, és nem csillapította olyannyira a vér iránti sóvárgást, mint az, ami az erekből közvetlen érkezett, de kezdetnek megteszi, hogy uralni tudja.

▲ music: While Your Lips...▲▲Words: 628▲▲Note: :hatodjmeg:  [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Kedvenc dal :
Foxes - Devil Side
Tartózkodási hely :
Mystic Falls ↙Maisie Caleigh ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 03, 2015 6:54 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next
maisie & adam
I need your help
[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem gondoltam volna azt, hogy ilyen állapotban fogom őt felkeresni. Szerettem volna beszélni vele már korábban, hiszen ezért is volt már régebb óta a címe, de soha se volt bátorságom felkeresni. Féltem attól, hogy esetleg el fog küldeni vagy esetleg már nem is emlékszik rám. Rég volt az, amikor utoljára láttuk egymást és hiába közösen döntöttünk úgy, hogy az útjaink elválnak egymástól mégis fájt az, amikor történt. Szerettem őt, tiszta szívemből, de mindig próbáltam úgy gondolni a dolgokra, hogy hálás lehetek azért, hogy egyáltalán megismertem őt és annyi ideig együtt lehettünk az apja akaratának ellenére is. Tudtam, hogy igazán szeret, mert különben nem szállt volna szembe ilyen téren az apjával, de most mégis minden annyira más volt. Ismerős idegen volt számomra, mert kicsit talán úgy éreztem, hogy sokat változott - természetesen előnyére - az elmúlt évszázadok alatt.
De, csakis tőled kérhetem. - mondtam neki komolyan két sírás roham között. Senki mást nem tudtam volna megkérni arra, hogy tegye meg és azt hiszem szívesebben haltam volna meg az a férfi karjai között, akit egykor annyira szerettem és még mindig kicsit talán szeretem, de már minden sokkal másabb. - Lehet igazad van, lehet úgy lesz, ahogyan mondod, de tudnom kell, ha esetleg még sincsen más kiút, akkor teljesíteni fogod ezt a kívánságomat. Kérlek... - néztem rá szinte a könyörögve és próbáltam minden erőmet összeszedni ahhoz, hogy legalább ezt a néhány szót el tudjam mondani neki úgy, hogy ne csukoljon el a hangom.
Nem tudok mit mondani arra, amit mond. Nem értem, hogy miért gondolja azt, hogy erős vagyok és képes leszek ezzel is megbirkózni. Lehet, hogy korábban se volt könnyű életünk, de akkor ott voltunk egymásnak. Ott voltunk, hogy segítsünk és támaszt nyújtsunk a másik félnek, de most úgy vagyok itt, mint egy múltbéli személy.
Majd mielőtt elmehetnék hirtelen elkap és hamarosan hangos csattanással a hátam a falnak csapódik. A szorítása erős és látom a tekintetében a düht és a haragot, amiért nem hibáztatom őt. Próbálom kicsit megmozdítani a csuklómat, de nem bírom. Egyszerűen fáj az amit csinál. Figyelem őt és próbálom a könnyeimet visszafojtani. Nem akarok a szemébe nézni nem megy. A szavai és a kérdése csak úgy visszhangzik a fejemben, de röpke pillanatig nem nagyon tudok mit mondani. Figyelem a könnycseppet, ami megjelenik a szemének a sarkában, majd lassan elhúzom a kezemet, de nem mozdulok meg. Ha akarnék akkor se tudnék, hiszen közé és a fal közé szorultam be, de amikor hirtelen a falba csap, akkor ijedtem ugrom össze és érzem, amint a szívem újra milliónyi darabra hull. Próbálom félre tenni azt, amit érzek és minden gondolatot elüldözni, ami a következő tetteim ellen hadakoznak. Kezem lassan az arcára siklik, gyengéden simítok végig az arcán, majd mélyen a szemébe nézek.
Szeretlek Adam, soha nem lettem volna képes megcsalni téged és igen, a te gyermekedet vártam. - mondom neki egyre halkabban, hiszen az emlék annyira fájó, hogy egy pillanatra úgy érzem magamat, mint akivel éppen most történnek meg a dolgok. Másik kezemmel lassan megfogom a kezét, amivel a falba csapott, majd amikor látom, hogy alig áll a lábán, akkor a földre leülök vele együtt, majd magamhoz ölelem, mint egykoron tettem. - Tudom, hogy hibáztam, de amikor neked akartam elmondani, akkor nem találtalak otthon, mert valahova az apád elküldött, de ő megérezte azt, hogy miért kerestelek. - röpke pillanatra még a hangom is elcsuklik, de erőt veszek magamon és folytatom. - Majd pár nappal később, miután újra visszatértél el akartam mondani, de csapdába csalt és elvette tőlünk a gyermekünket és még az arca se rándult meg közben. - majd a hátamat a falnak támasztom, a kezeim általi ölelés lazul és a szememet becsukom, mire újabb könnycseppek gördülnek végig az arcomon. - Miért nem mondtam el soha se? Mert tudtam jól, ha abban az időben az apád még téged is képes lett volna megölni és én viszont nem lettem volna képes elveszíteni téged. Nem bírtam volna elviselni még egy szerettem elvesztését. Hibáztathatsz, ha szeretnél. Nevezhetsz önzőnek, de csak téged akartalak megvédeni... - mondom neki még mindig csukott szemmel és tehetetlenül ülök ott. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire bonyolult lesz az életem. A fejemet a falnak döntöm, majd kis idő után kinyitom a szemeimet és úgy figyelem őt.

Broken Strings •  Sírok  • [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Keresem :
X Love of My Life
X my beloved mother
Kedvenc dal :
X World On Fire
Tartózkodási hely :
X Mystic Falls, Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
X doctor and savior
Humor :
X bloody goodAdam Donner ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 03, 2015 6:16 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Maisie & Adam

[You must be registered and logged in to see this image.]


A nyakamba zuhanó súly a személyében nyilvánult meg. Tiszta gondolatokkal és érzelmek nélkül lehet, hogy könnyebben kezelném az ilyen helyzeteket, de most olybá tűnt, esélyem sincs ilyesmire. Nem hagyhattam, hogy szenvedjen, mert ezt nyilvánvaló éreztem rajta, de amit kért, arra nem volt mentség. Olyasmit várt el, amit soha nem tennék meg, nem vele. Más eset, ha az ellenségemről van szó és megint más, ha olyan valakiről, aki többet jelentett nekem eddigi életem alatt mindenkinél.
Egy kis időbe telik, hogy ne tegyek olyasmit, amit megtettem volna régen, hogy magamhoz szorítsam, bőrének illatát magamba szívjam, és elfeledkezzem róla, hogy ő már nem az enyém. Még ha egykor az ios volt, nekem Nyx-re kell gondolnom, másra nem, hisz őt szeretem. Őt is, de ezen most felesleges lenne mit tagadni. De a két dolog már más. Nem tudhatom, hogy Maisie z elmúlt években min mehetett keresztül, utoljára megmondani sem tudom idejét, hogy mikor láttam.
-Ezt nem kérheted tőlem, hallod? Meg tudott állítani, és én is meg foglak, ha olyasmire készülsz, amire nem kellene még gondolnod sem. Nem fog felemészteni ez a sok minden, ami hirtelen történt vele.-tisztázom, hangom ellentmondás nem tűrő, mégis gyengéd. Nem értem, vagyis tökéletesen megértem, hogy mit érez, amikor ugyan ezt érezhettem, az pedig jó pár évszázada volt, el is felejtettem tán. Lehet, hogy nem vagyok az a típus, aki könnyen küzd meg az elé gördülő akadályokkal, de kétlem, hogy ez az akadály nekem lenne leküzdhetetlen, mint inkább neki.
-Erős vagy, erősebb, mint hiszed. Csupán nem találod magad az új helyzetben. De ilyen előfordul.-ezzel magamat akarom nyugtatni vagy esetleg őt is? Mert jelen pillanatban nem hiszem, hogy én a helyzet magaslatán állnék, és irányítani tudnám azt, ami körülöttem zajlik. Valami párhuzamos idősíkba esek a múltam és a jelenem között, s meg kellene találnom azt a valamit, ami arra ösztökél, hogy ne tegyek olyasmit, amit a jelenben már nem lenne helyes, a múltamban mégis megtennék gondolkodás nélkül.
Hallom amit mond, de ahogy kimondja, úgy törik meg bennem valami. Magam elé bámulok... A gyerekem? Az apám megölte a gyerekem? Mégis rá lettem mérges, másra már nem is lehetettem, hisz aki ezt tette, a jelek szerint már a kezem által elnyerte a büntetését. Szinte ledermedve bámulok magam elé, és egészen addig még levegőt sem veszek, míg fel nem áll, és újra meg nem szólal. Addigra viszont agyam elhomályosítja a düh és a hazugságról való lepel lerántásával fogalma sincs, hogy mit indított el.
-Sajnálod?-hangom érzelemtől mentes, már-már kegyetlen, és mit sem várok arra, hogy ez tetteimben is megnyilvánuljon. Gyors mozdulattal termek előtte, a falnak taszítva, csuklóját két oldalán a falhoz szorítva. -A gyerekem? Mikor jön el az a pillanat, hogy minden titkod megtudom, amit előlem is rejtegettél?-szakadnak fel a múl sérelmei, visszavonhatatlanul, és a rajtam eluralkodó vámpír felett semmi nem lehet csitító hatással.-Te az én gyerekemmel voltál várandó?-hangom szinte suttogó, szorításom enyhül, tekintetemben pedig megcsillan valami, talán könnycsepp volna, mely a felismeréstől akar kibukni belőlem? Olyasmit adhatott volna, amire vágytam régen, amikor még ember voltam mellette képzeltem el a hátralévő időm, bár a véremnek és az erőmnek köszönhetően hosszabb időre is tervezhettem. És most kiderül, hogy meg is kaphattam volna. Elengedem, lábaim szinte felmondják a szolgálatot, és ha egy vámpír képes sokkot kapni, akkor most pontosan abba az állapotba kerülök én is. A könnycsepp magányosan hullik alá, öklöm pedig a feje mellett néhány centiméterrel a falba csapódik, a vakolatot megbontva, ami darabokban esik a lábam mellé.

▲ music: Goodbye My Lover▲▲Words: 563▲▲Note: :hatodjmeg:  [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

Kedvenc dal :
Foxes - Devil Side
Tartózkodási hely :
Mystic Falls ↙Maisie Caleigh ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 03, 2015 5:05 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next
maisie & adam
I need your help
[You must be registered and logged in to see this image.]
Igazán nem panaszkodhatok arra, hogy unalmas életem lett volna. Sokkal inkább olyan volt, mint ahogyan a víz utat tör magának. Szabálytalan és sok és sok érdekes dolog tarkította az életemet. Voltam rabló, igazság szolgáltató vagy éppen gazdag, szegény nő, de még hercegnő is voltam, de talán a legizgalmasabb szaka az volt az életemnek, amikor Adam is benne volt. Nem sok idő adatott nekünk meg, de soha nem fogom azt a pillanatot elfelejteni, amikor 16 éves fejjel megláttam őt s már akkor tudtam azt, hogy a szívem övé. Nem igazán ismertem, csak néha láttam őt korábban, de abban a pillanatban valami megváltozott. Eléggé sok minden tarkította a múltunkat, s emiatt úgy éreztem, hogy van valamiféle kapocs közöttünk, amit nem lehet elszakítani. Azt tudom, hogy a múlt hibáit nem lehet helyre hozni, de talán még számára is jelentek valamit és nem csak a múltjának egyik szereplője vagyok. Tudom, hogy furán hangzik, de már azzal is beérném, ha barátok lehetnénk, mert tudom, hogy rá mindig számíthatok ezért vagyok itt.
Érzem a közelségét és mindennél jobban vágynék arra, amit egykoron tett. Amikor képes volt egyetlen egy érintésével megnyugtatni,de ránézni se merek. Félek attól, hogy megvetés ott ülne a szemeiben. Igaza is lenne, mert semmivel se vagyok jobb, mint az apja volt. Egyszerű gyilkos lett belőlem.
Haa... - kezdek bele szipogva és óvatosan rápillantok. - elbuksz és nem lehet engem kezelni, irányítani, akkor kérlek tedd meg. Nem akarok szörnyetegként élni. Ha Naevia akkor nem állít meg, akkor már most se lennék itt. - mondom egyre halkabban és egy aprót még az ajakamba is harapok. Tisztán emlékszem arra, amit ott a konyhában tettem azzal az ártatlan kisfiúval. Azt is tudom, hogy Adam ismeri Naevia-t, hiszen gyerekoromtól kezdve ő volt a barátnőm. Neki meséltem még Adam-ről is. Próbálom elfojtani a könnyeket, de minél inkább küzdök, annál inkább kezdenek megjelenni és folynak végig az arcomon, mintha hirtelen egy patak kelt volna ott életre. Lassan bólintok arra, amikor azt mondja, hogy bíznom kell bennem. Érzem gyengéd érintését, illetve azt, ahogyan a könnyeimet letörli, de hamarosan újabb könnycseppek gördülnek végig az arcomon.- Félek Adam. Félek attól, hogy ez nem fog menni. Nem vagyok erős és a tetteim... - csuklik el újra a hangom, majd hamarosan újra az ölemben pihenő kezemet figyelem miközben érzem, ahogyan a kezemre potyognak az arcomról a könnycseppek. Nem nézek sehova se, csak hallgatom a lépteit, de meg se mozdulok. Az egész olyan, mintha szoborrá változtam volna. Egyszerűen nem érzek semmit se, csak a fájdalmat, a megvetést és az undort saját magamtól. Ha képes leszek megtanulni kezelni a dolgokat, akkor is miként fogok azzal a tudattal élni, hogy mit tettem? Kiket bántottam azért, hogy oltsam a szomjamat. Csendesen hallgatom a szavait, de nem igazán tudnak megnyugtatni. Legszívesebben törnék és zúznék, vagy saját magam tépném ki a szívemet. Nem tudom másnak látni magamat, mint egy szörnyetegnek.
Adam, ez nem igaz! Semmivel se vagyok különb az apádnál, hiszen én is pontosan egy gyereket öltem meg, amikor átváltoztam, mert belebotlottam. Elvettem valakinek a fiát, ahogyan egykoron ő tette a gyermekeddel! - mondom neki kissé zaklatottan és miután csak kicsúszott a számon, akkor jöttem rá, hogy mit tettem. A múlt sötét foltjait felfedtem előtte. Azt amiről mindig is hallgattam, hogy a gyermekét hordtam és az apja egy egyszerű bűbájjal és minden érzelem nélkül elvette a fiától azt, hogy megtudja milyen lehet apának lenni. Még szörnyűbb ember vagyok, mint gondoltam, hogy még ezt se tudtam magamban tartani, de alig, hogy elhagyták eme szavak ajkaimat még nagyobb zokogásban törtem ki. A kezem az arcomra siklott és úgy dőltem előre. Nem bírtam tovább, egyszerűen úgy éreztem, hogy minden porcikám fáj és szép lassan mindent elveszítek abból, amilyen valójában vagyok. Majd mintha hirtelen valami történne bennem felpattanok és zavarodottan fordulok körbe.
Nem kellett volna idejönnöm. Ez nem a te problémád, hiszen meg van a saját életed is. Én.... sajnálom.. - mondom neki sietve, mert egyszerre vágyom arra, hogy a közelében legyek és egyszerre legyek távol tőle. Félek attól, hogy a zaklatott állapotban esetleg az összes titkot felfedném előtte, amitől őt akkoriban csak megkímélni akartam. De alig teszek pár lépést újra a földre rogyok, mintha az erőm elhagyott volna és most teljes mértékben átadom magamat a fájdalomnak és a sírásnak.

Broken •  Sírok  • [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Keresem :
X Love of My Life
X my beloved mother
Kedvenc dal :
X World On Fire
Tartózkodási hely :
X Mystic Falls, Whitmore
Hobbi & foglalkozás :
X doctor and savior
Humor :
X bloody goodAdam Donner ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 03, 2015 12:19 pm
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Maisie & Adam

[You must be registered and logged in to see this image.]


Ahhoz képest, hogy idáig az életem a medrében folyt, akár egy normál vízállással bíró folyó, most rövid időn belül annyi változás és váratlan helyzet állt elő, amivel kezdenem kellett valamit, hogy szinte megfeledkeztem magammal is foglalkozni. Mondjuk  sosem voltam önző, magamnak való voltam, a szó szoros értelmében. Azzal, hogy Nyx megjelent a kórházban, most pedig a volt jegyesem állt velem szemben, a szívem olyan részei is megmutatták, hogy léteznek, amiről jómagam már azt hittem, rég elhaltak. Utóbbi személy pedig tagadhatatlan mély nyomot hagyott bennem, és nem jelenthettem ki, hogy amit egykor éreztem, egyszerűen elfelejtettem. Még most is éreztem, hiába nem láttam arcát, emlékeztem a csillogó, kalandvágyó szempárra, arra a menedékre, amit egykor nekem nyújtott apám fékevesztett akaratával szemben. Valami mégis megváltozott köztünk, elhagytam, igyekeztem elfelejteni, megóvni a családomtól, de ő volt az, aki most felbukkant az ajtóm előtt, s a családomtól aligha tarthattam már.
A vérszag, mely körüllengi a legrosszabbat engedi feltételezni, és hiába szisszen fel, ahogy elé lépek, és elhúzom kezét a ruháról, hogy ezzel felfedjem a vérszag forrását, nem gondolkodom többet. Magamhoz vonom, a saját magamban dúló érzelmi hullám enyhítésére és az ő nyugtatására, de úgy szakad ki ölelésemből, mintha valaha ártottam volna neki. Részben így volt, de ez más lapra tartozott...
Figyelem mozdulatait, és hallom, amit mond, de csupán töredékeket motyog mondatokból, amik fontosak lehetnének teljes egészükben.
Lassan, óvatosan lépek hozzá közelebb és guggolok le mellé, s már épp megérinteném vállát, de ekkor emlékeztetem magam, hogy ez nem feltétlen lenne a legjobb ötlet ebben a helyzetben. Egy valami szöget üt a fejemben, és be kell ismernem, kissé ki is ábrándít. Újra gyerekeket ölt? Mit jelentsen ez?
-Gyilkos vagy vagy sem, nem kérheted tőlem, hogy öljelek meg.-szólalok meg rekedtes hangon, de érezni rajta, hogy nem csak a kéréstől ért meglepettség, hanem egy adag érzelem is vegyül hangomban. Ez pedig nem helyes, ha a tartalma sokkal több, mint holmi baráti megjegyzés. -Először meg kell nyugodnod. Bíznod kell bennem, hallod?-emelem meg újra fejét, halovány mosolyt ültetve arcomra, és letörlöm az arcán legördülő könnycseppet. -Meg tudod tanulni, hogy hogyan urald azt, amivé lettél. Segítek neked, és nem hagyom, hogy felemésszen az, amit most érzel vagy gondolsz.-állok fel végül a konyhába sétálva, s kinyitom a hűtőt, de jó pár másodperc kell, mire felfogom, hogy mibe kezdek, hol és kivel. Hajamba túrok, és az arcomba csapódó hideg levegőből lélegezve kiürítem a gondolataim, és csak a fontosakat igyekszem megtartani magamban. Kezembe veszek egy tasakot, s lassan sétálok mellé vissza. De talán nem ez az első és legmegfelelőbb lépés.
Leülök mellé a földre, de előtte vállára terítem a kanapéra fektetett lepedőt, mintha ezzel is menedéket tudnék neki adni saját maga és a démonjai ellen.
-Nem kell undorodnod magadtól, nem te vagy az egyetlen, aki akaratán kívül változik át, Maisie. Te állsz a legtávolabb azoktól, akiket szörnyeknek kell nevezni...-suttogom, magam mellé rakva a tasakot, és közben tekintetét keresem. El tudom képzelni, hogy mit érez, de ellenérzések nem tagadom, temérdek mennyiségben csaponganak bennem a segítségnyújtásra ösztökélő gondolatok mellett, magammal is harcolnom kell hát. Mellettem nem volt ott senki, hogy átsegítsen ezen, de ennek nem kell így történnie vele is. Azt viszont, amit mondott ki kell zárnom ahhoz, hogy valóban a segítségére tudjak lenni.
-Elmúlni az éhség sose fog, és vámpírként mindent erősebben érzel, de mind a kettőt meg lehet tanulni uralni. Nem könnyű, de nem is lehetetlen.-okulok a saját példámból, ki kórházban dolgozik, igaz bő négyszáz éve erősíti a vámpírok csoportját is. Ez viszont nem akadály, csupán egy nehezen legyűrhető nehézség, amit az élet a nyakamba sózott.

▲ music: Goodbye My Lover▲▲Words: 579▲▲Note: :hatodjmeg: [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

Sponsored content ÍRTA A POSZTOT
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next
Vissza az elejére Go down
 

Adam Donner lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next

 Similar topics

-
» Lakónegyed
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Karada lakása
» Kumogakure lakóházai
» Akari klán rejtekhelye és lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: Mystic Falls :: Belváros :: Hotel-