Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Chatkép :

Kedvenc dal :
ζ Knocking On Heaven's Door
Tartózkodási hely :
ζ Venice & Baltimore
Hobbi & foglalkozás :
ζ Staying alive
Humor :
ζ SweetShanna Kwanten ÍRTA A POSZTOT
Pént. Máj. 01, 2015 11:33 pm
elkelt karakter
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Keresem :
My killer
Kedvenc dal :
Love Lockdown Take Shelter Gods and Monsters
Tartózkodási hely :
▲ Mystic Falls
Humor :
▲ SweetDelilah Lilith Roughley ÍRTA A POSZTOT
Pént. Máj. 01, 2015 2:31 pm
Devyn (Seth) Stafford

Státusz •SZABAD
Faj •vámpír/vámpírboszorkány
Kor •270 év
Play by •Jackson Rathbone / Robert Pattinson
Ismertető •Ha röviden kellene jellemeznem téged, akkor azt mondanám, hogy maga vagy ördög. Pontosan kétszer annyi idős vagy, mint én és ezt előszeretettel használnád fel ellenem, hiszen ennek köszönhetően erősebb is vagy.
Emberként ismertelek meg, de minél közelebb próbáltál kerülni, annál távolabb próbáltam magamat tartani tőled, de ez nem mindig jött össze, de soha se sikerült megkaparintanod. A lelked sötét, mint a pokol és kegyetlen vagy. Azt mondanám, hogy maga vagy az ördög, vagy neki az egyik fia. Megláttál és onnantól kezdve azt szeretted volna, ha a játékszered leszek. Bosszant téged, hogy nem akarlak, pedig próbáltál kedves és megnyerő lenni, de láttam benned a sötétséget. Egyáltalán nem szeretlek, sőt megvetlek és gyűlöllek tiszta szívemből, illetve félek tőled. Félek attól, hogy sok-sok év után újra feltűnsz és nem fogsz többé békén hagyni.
Te vagy az a személy, aki miatt vámpír lettem. Jobban szeretted volna azt, ha a te vérednek köszönhetően válok azzá, de a bátyám vére is megtette. Habozás nélkül megöltél, csak azért, hogy az ígéretedet beváltsd. Te vagy az egyetlen személy, aki "My Little'Bird"-nek hív, de pontosan ezért is utálom ezt a nevet, hiszen nem vagyok a tiéd és soha nem is leszek. Hamarabb halnék meg, mint a karjaidba omlanék. Azzal a céllal érkezel a városba, hogy sok-sok év után megkaparints és a játékszereddé tegyél, de soha se gondoltad volna, hogy ennyi idő után is ennyire nehéz dolgod lesz velem. Igen, szívesen küldenélek a másvilágra, de azt is tudom, hogy bármire képes vagy és pontosan emiatt félek tőled, de ezt soha se vallanám be neked.

/Karakterlapomban is olvashatsz arról, hogy milyen volt a viszonyunk a múltban. Szeretném, ha a pb maradna, de természetesen alkutárgyát képezheti, ahogyan a név is. 40 Nagy szükségem lenne rá és nagyon várom! 31 / [/justify]
Várjuk •  Delilah Lilith Roughley

Vissza az elejére Go down
 

Devyn (Seth) Stafford

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-