Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
back home
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorElena Gilbert ÍRTA A POSZTOT
Pént. Dec. 05, 2014 12:31 pm

Beregisztrált karakter
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Nov. 25, 2014 7:01 pm

Judith SteinfeldFAJ
Boszorkány
Kor
52
Play BY
Genevieve Padalecki
Státusz
SZABAD
Ismertető

/Kérdés esetén engem vagy Gregory-t lehet keresni. Nagyon várunk! 31 40/
1983-ban találkoztál Greg-gel, édesapámmal, a kapcsolatok pedig 1993-ban ért véget, amikor is megszülettem. Szerettétek egymást, de apuci félt attól, hogy esetleg a múltja, a démonai megtalálják őt és bajunk esik, ezért inkább úgy döntött, hogy elmegy. Te teljes mértékben megértetted az ő gondolkodását, s pontosan tudtad azt, hogy semmiképpen nem tudnád maradásra bírni, hogy velünk maradjon, így belenyugodtál és elfogadtad azt, hogy hamarosan egy személyt elveszítesz, de egy újat kapsz az életedbe, nekem köszönhetően.
Apám utolsó kérését tiszteletben tartottad és nem nagyon beszéltél nekem róla, hiszen elfogadtad azt, hogy valószínűleg nekem is könnyebb lesz felnőnöm úgy, ha nem bolygatod a múltat. (Hát nem volt, mert mind a ketten tévedtetek ezzel kapcsolatban.) Foszlányokat persze említettél róla, de az igazságot csak néhány hónapja mondtad el a nekem, a lányotoknak, mikor is ledöntött egy betegség. Nem használtad túl sokszor az erődet, így szinte észre se vettem azt, hogy boszorkány vagy és a fiatal külsődre mindig is azt hittem, hogy csak nagyon jó géneket örököltél és ezért nem öregszel nagyon, de mára már tudom, hogy valójában egy bűbájnak köszönhető a dolog. Végül a betegségednek köszönhetően egy gyenge pillanatodban mondtad el a történeteket és ekkor tudtam meg azt is, hogy miért kellett nekem apa nélkül felnőnöm. És ekkor értettem meg azt is, hogy számodra csakis ő létezett és ezért nem lett soha se pótapukám, mert talán te még mindig szereted őt...
A tudtom nélkül gyógyítottalak meg, hiszen benne is boszorkány gének csordogálnak és akkor kezdett megjelenni a képességem, amikor te kezdtél beteg lenni. Majd amikor meggyógyultál, akkor segítettél abban, hogy miként kontrolláljam a valódi énemet, ami még mindig nem igazán megy, illetve ekkor értetted meg azt is, hogy mindenképpen megakarom találni Gregory-t. Eleinte le akartál beszélni róla, de amikor láttad rajtam, hogy fontos számomra ez a dolog, akkor segítettél nekem megtalálni őt.
Mindemellett végig egyedül neveltél engem, és gyűlöletet, utálatot sem tápláltál  bennem apám iránt. Megértetted, hogy csak védelmezni akart minket. Miután elindultam felkutatni őt, te is úgy döntöttél, hogy utánam jössz és újra találkozol vele.

Vissza az elejére Go down
 

Judith Steinfeld

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-