Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Dec. 03, 2014 1:17 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Laura & Aro
Minden szempár mögött egy ismeretlen emberi múlt rejtőzik.

Egy poshadó, fájdalmas arcokat festő közegben vagyok, egy nővel ki személyét az időjáráshoz hasonlítja. Akárcsak a temetőben, itt is hiszékeny fenyegetésével ütköztet, mintha a párbaj egysíkúan eldőlt volna mellette. Téved...továbbra is téved. Mindazonáltal, mellette becsülöm, ezt a naiva hozzáállását. Félelmet ugyan nem kelthet bennem. Elhallgattam a kigördülő válaszokat, s egy bizonyos szócskába rögvest belekapaszkodtam.
- Férfias?  - végre ráleltem egy helytálló ütőkártyára beszédében, amit kisájítva úgy kicsavartam az oldalamat szolgálva ahogy azt akartam. - Ez a szó nálunk két teljesen más jelentés kap. - előre dőlve szugeráltam, ahogy a vérmes hiúságból lassan meglepődés lesz. Hasamba beállt az asztal széle, s a leány arca már csak pár milliméterre. - Ön azt vallja férfiasnak, ha az erősebbik fél kontrolálja a másikat. Uralom alá hajtva azt. - helyeselő gesztusban emelem meg a kezemet az arcához, de még habozok a közvetlen érintkezéstől. - Én azonban... - mikor a fegyverszünet egy reménybe kapaszodva látszott, akkor ragadtam meg karcsú nyakát morzsoló szorításomban.
- ...magamat mindig is férfiasnak vallottam! És ne merjen ilyet kérni tőlem mert annak csakugyan ez lenne a vége!! - vérszomjas keresztűzbe vontam a tekintetét, miközben a szorításom egy csepp mértéket nem enyhítettem. Ha valóban férfiasnak akar látni, itt helyben elroppantom a torkát. De ha ez másként van...inkább engedem, hogy újból hozzám szólhasson.
Végül, nagy hezitálások áran, leemelem a kezem, s büszkén vetem hátamat a szék támlájának. Csak remélni tudom, hogy elég érhetően fejeztem ki magamat előtte. Idő közben még az ital is megérkezett. Hát üsse kő, felhúzok egyet belőle, ilyen diadalmas győzelem mellett.

music: here - note: - ez férfias? (; made by

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 02, 2014 11:49 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


to Aro
Nem tudom, hogy mit várt, hogy milyen helyre fogom vinni, de azért abban biztos lehetett, hogy nem fogok neki kedvezni. Nem akarom azt, hogy túl jól érezze magát, vagy úgy érezze, hogy fölényben van. Egy számunkra semleges hely tökéletesnek tűnt, illetve még túl se volt zsúfolva. Sok szabad hely volt és a zene se volt idegesítő. Nem igazán ismeretem ezt a helyet, de elnézve őt már biztos voltam abban, hogy sikerült mind a kettőnket meglepnem. Talán már egy kisebb része a célomnak sikerült is. Vajon miként is viselkedik egy hozzá hasonló vámpír egy számár nem túl kedvező helyzetben. Hallgattam a szavait, de egy kisebb szemforgatás társult minden egyes szavához. Jó modor? Nem fogom tettetni azt, hogy félek tőle, ha nem teszem. Nem fogok előtte térden állva könyörögni a válaszokért, mert ha ezt hiszi, akkor nagyon félre ismert. Türelmesen megvártam, amíg befejezni, majd lassan megszólaltam.
Befejezte a kiakadást vagy még folytatni szeretné? - kérdeztem tőle egy kisebb gúnyos mosoly kíséretében és közben rendeltem két italt. Nem akartam megbántani, de hirtelen nem tudtam mit kezdeni eme kifakadással. Vagy legalábbis nekem annak tűnt.
Azt hittem kemény fából faragták magát. Olyannak tűnt, aki kész várni arra, hogy becserkéssze a prédáját és a végén megkapja azt, amit akart. De lehet tévedtem.- mondtam neki egy kisebb gondolkodás közben, majd folytattam tovább.-  Igazi párbajt szeretne? Szeretné azt, ha a fogaimmal megmutatnám azt, hogy mi az igazi kín? Milyen az, amikor esetleg gyötrő fájdalmat érez? - kérdeztem tőle rezzenéstelen arccal és úgy, mintha csak az időjárásról beszélgetnék. Lassan közelebb hajoltam hozzá, majd egy apró mosoly jelent meg az arcomon.- Nem tudhatja, hogy az este mit fog még hozni, hiszen még fiatal az idő és ostobaság lenne temetni a dolgokat ennyire korán. Főleg, hogy egy nő a társasága, aki ráadásul farkas, de lehet inkább azt kellene mondanom, hogy szeszélyes, mint az időjárás. - mondtam neki őszintén, majd megrántottam a vállaimat és újra hátradőltem a székembe.- Tudja merre van  a kijárat, ha menni szeretne, de ha van Önben elég férfiasság, akkor maradjon és próbálja meg élvezni az estét! - mondtam neki teljes mértékben komolyan, majd az első pohár rövidet gyorsan le is húztam. Közben végig őt figyeltem és kíváncsi voltam, hogy vajon most milyen gondolatok jelennek meg a fejében. Talán megbántottam, de soha nem az a személy voltam, aki befogja a száját és nem mondja ki a dolgokat, amit gondol. Nem akartam amúgy se sokáig eme bárban elidőzni, mert kíváncsi lettem volna, hogy ő mit akar vagy esetleg milyen helyre vinne el. De talán soha nem fogom megtudni azt, hogy mit is szeretne igazán, de ha valamit akar, akkor tegyen érte. Ő a férfi. Mutassa meg, hogy képes irányítani, esetlegesen uralkodni mások felett.

Ƹ̵̡  Semmi baj. 40 Ƹ̵̡  Turn Your Back On Mother Nature  ©

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 02, 2014 12:25 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Laura & Aro
Minden szempár mögött egy ismeretlen emberi múlt rejtőzik.

Egy vámpír olyasmire számítana, ami néptelen, eldugott hely. Egy sötét sikátor...egy régen nem használt csatorna. Ahol ember idegen, de szörnyeteg szerethető vendég egy helyen. Ahol az alkalom ad a gyilkolásra, szertelen vérengzésre és ölésre. Ehelyett azonban, azzal szembesülhettem mi becsléseim szöges ellentét képviselték. Fényes közhely, tele emberrel és alkohollal. Ha megjegyezhetem, ezt volt az a tippem amit a legkevesebb mértékben hittem teljesülni. Most mégis, a háború szót giccsesen átformálva egy asztalhoz vezényel.
Minden úgy tűnt mintha nem az ellenszenvet hanem a békítő szellemet hirdetné. Az ital maga is egy nyugalmi forrás, ám, be kell hogy valljam, még mindig nem értem ezt a furcsa helyszín választást.
Elveszve gondolataimban társulok hozzá, hiszen miért is tagadnám hogy nem egy bár vagyok? Szemeimet szúrósan felvetem rá, hallva a faggató monológját. Beszél, minek beszél? És miért nem hagyja abba? De legfőképp miért von kérdőre? Hogy miért ő? Csak számomra szűnt meg az értelem ebben a percben?
- Hogyan....tessék? Lányom, nem tudom miért kérdel ilyeneket, egy ilyen alkalmatlanabbnál alkalmatlanabb helyen... Azt hittem világosan fejeztük ki egymást! - forgatom meg zavartam a fejemet, figyelve a beérkező, gondterhelt embereket, kik egy lelki fröccsben vigasztalták egymást. - Azt hittem valódi párbajra hív...nem egy őszinteséggel járó ivó játékra! - felelem gyatra modoromban. Dühít, hogy ilyen értelmetlen társra akadtam. Úgy véltem remek partnerre találtam egy gyors harcban. Kissé elhamarkodott ítélet született, úgy érzem.

music: here - note: - elnézést a késéséért made by

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Nov. 25, 2014 11:36 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Laura & Tadero
soha nem tudhatjuk, hogy az élet merre sodor  
Fogalmam nincs miként hog véget érni eme este és milyen helyen fog rám találni a az első napsugár, ami holnap megjelenik az égen, de nem is érdekel. Talán pontosan azért teszek mindent, mert a saját törvényeim szerint akarok érni vagy esetleg, mert kihívást látok benne. Nem olyan átlagos és nem is unalmas. Sőt, pont ellenkezőleg.  Fura, hogy egy vámpír képes volt ezt elérni nálam, hogy úgymond kihívjam őt és olyan dologra invitáljam, amire még a barátaimat se szoktam. Azt is mondhatnám, hogy magányos farkas vagyok, de nem bánom. Legalább senki se mondja meg, hogy miként éljek.
Csendesen állok ott, a bejárat előtt és érzem a szellő gyengéd simogatását, miközben az éppen lebukó nap utolsó napsugarai még rávetődnek az arcomra és a hajamra. Mosolyogva élvezem a gyenge melegséget, amik eme sugarakból áradnak, majd már éppen megszólalnék, amikor sikeresen az ő nyelve hamarabb pörög és ajkai hamarabb nyílnak szét. Lassan fordulok meg és mosolyogva pillantok rá.
Látom a gyermeki bolondozás még mindig magában rejlik, mert ha megtámadni szeretett volna, akkor hibázott. Azt is mondhatnám, hogy nem is kicsit, hiszen elfeledkezett a szél járásáról. - mondom neki higgadtan és egy apró mosollyal az arcomon. A szaglásommal nincs baj és bárhonnét megismerném az illatát vagy szagát. Mindegy minek nevezzük. Természetesen az is tény volt, hogy nem valami jól éreztem most az illatát, de ezt neki nem kell sejtenie. Nem akarom, hogy túlzottan elbízza magát.  Nem én kértem ezt az áldást, hanem ilyennek születtem, majd pedig kényszerrel rávettek arra, hogy ilyen szörnyeteggé váljak. Ritkán szoktam megmutatni fehér fogaimat, de akkor jobb, ha mindenki menekül, mert egy igazi bestia szabadul el olyankor, akinek senki és semmi se szabhat gátat.
Szerintem itt az ideje, hogy induljunk. - mondom neki komolyan és úgy mint, aki azt fürkészi, hogy vajon tényleg jönni fog-e vagy nem. Lassú léptekkel indulok el a város határában, egy-két gödröd kikerülve, ami a járdát tarkítja, majd befordulok az egyik kis szűk utcában elindulva mélyen az erdő felé. Na, jó talán annyira még sincs túlzottan az erdőben ez a bár, de a célnak pontosan megfelel. Soha senki se hinné, hogy egy ilyen lány képes ilyen helyre betenni a lábát, így még apám vérebei se keresnének itt, ha hirtelen rájöttek, hogy már réges-régen eme városnak az utcáit koptatom. Belököm a fa ajtót és egy mosollyal az arcomon lépek be. Gyorsan körbepillantok és az első szabad asztal felé indulok.
Nos, remélem megfelel Önnek ez a hely. - mondom neki barátságosan. Magam sem értem, hogy miért vagyok vele barátságos. Talán egyszerűen ilyen vagyok mindenkivel, csak nem engedek senkit se közel.
Miért jött el? Miért pont velem, hiszen nem olyannak tűnik, aki túl sok farkas társaságát szokta élvezni. - kérdezem tőle kíváncsian miközben a pincérre várunk, hogy végre rendelhessünk. Lassan kibújok a kabátomból, ami székemre hullik és a szőke fürtjeim mögül, amik ennek köszönhetően az arcomba hullottak figyelem őt és türelmesen várok. Nem várok csodára, hogy egyből elmondja, de egy próbát megér.

१ Remélem tetszik. 40 १ 484 szó  १ Zene
©️
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Nov. 25, 2014 11:35 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

****
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Vissza az elejére Go down
 

Rebel's Night Club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Transzvesztita Club
» Twister Biliárd és Póker Club
» Shine Party Club

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Külváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3