Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 06, 2014 8:22 pm
Ugrás egy másik oldalra


Jericho BarronsFAJ
Farkas / Vámpírboszorkány
Kor
26
Play BY
Henry Cavill  
Státusz
SZABAD  
Ismertető

/Névnek örülnék, ha maradna, mert az et-ben is ez a név szerepel, illetve egy-két információ ott is megtalálható róla. A pb alkuképes teljes mértékben! 40 Kérlek, ha megérkeztél, akkor dobj egy pm-t. Nagyon várlak! 31 /

Neked köszönhetően vagyok még mindig életben és a mai napig nem tudom, hogy miért mentettél meg. Fogalmam sincsen arról, hogy már évek óta megfigyeltél engem és régebben "üzleti" kapcsolatban álltál az apámmal. Nem azok közé tartozol, akik behódoltak neki, hanem sokkal inkább azok közé, aki előszeretettel vívta ki a haragját. Te is a családunk egyik ősi ereklyéjét akarod, mert pontosan tudod, hogy a világ minden kicsinél többet ér, illetve szeretsz mindenféle különleges erővel bíró tárgyat a tulajdonodban tudni. Talán ezeknek a tárgyaknak köszönhetően vagy fiatal korod ellenére is ennyire erős. Nem keresed direkt a bajt, de nem félsz bepiszkolni a kezedet, ha arról van szó. Szereted azt, ha az emberek azt teszik, amit te akarsz. Eddig én jelentettem neked a legnagyobb fejtőrést, hiszen én nem félek neked nemet mondani és néha még a parancsoló hangod se tud rám ijeszteni. Egyszerre félek tőled és egyszerre vonz feléd valami megfoghatatlan dolog.
Amikor belépsz egy terembe, akkor egy pillanatra minden beszéd abbamarad, hiszen tiszteletet sugárzó megjelenésed van és a férfias kisugárzásod képes egy egész termet betölteni. Szeretsz öltönyt viselni, de ugyanakkor szereted a hanyag eleganciát is. Művelt és nagyon okos férfi vagy, azt is mondhatnám, hogy olyan, mintha már egyszer éltél volna és személyesen tapasztaltad volna meg a dolgokat, de az egész valószínűleg csak azért van, mert szeretsz olvasni. Erről árulkodik az is, hogy egy hatalmas könyves boltod van, ami tele van érdekesebbnél érdekesebb könyvekkel, vagy inkább furábbaknál furább könyvekkel és mögötte található az otthonod, ahol most én is lakom. Próbálsz felkészíteni arra, ami előttem áll és azt is szeretnéd, ha életben maradjak, de még csak pár hónapja sikerült elérned azt, hogy edzeni kezdjek és megtanuljak harcolni. A hajam miattad lett szőke, de ennek ellenére előszeretettel cukkolsz azzal, hogy "hercegnőnek" szólítasz, pedig a régi önmagamnak már halovány mása se vagyok. Az új nevemet részben tőled kaptam, így tőled ered az is, hogy sokszor csak azt mondom, hogy Mac-nek hívnak. Fogalmam sincs, hogy az egyik "fegyverednek" akarsz engem, de már te magad sem vagy abban biztos, hogy csak egy eszközként tekintesz rám vagy úgy, mint egy jó befektetésre, mert szép lassan benned is valami változni kezdett akkor, amikor én is változni kezdtem.
Remek harcos vagy, mind rendes harcban, mind szellemi párbajban. Nem sajnálod senki életét se kiontani, de a múltad sok titkot rejteget, amit remekül őrzöl. Nem sokat beszélsz magadról és ez egyre jobban zavar, hiszen te annál több mindent tudsz rólam. Okos, erős és bátor vagy, de ugyanakkor néha képes vagy mosolyogni is, bár ezt az énedet nem sokszor mutattad eddig meg. A céljaidért pedig bármire képes vagy, azt hiszem ebben nagyon is hasonlítunk.

Vissza az elejére Go down
 

Jericho Barrons

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Jún. 18, 2018 10:16 pm
Hétf. Jún. 18, 2018 8:53 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3