Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Admin •• ne félj, nem harapunk nagyot... annyira
Tartózkodási hely :
Egy lépéssel mindig előtted
Humor :
Néha van



Admin ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Dec. 09, 2014 8:59 am
Emberek
szóval halandó vagy?



Az emberek olyan halandó lények, akik sem mágiával, sem természetfeletti képességekkel nem rendelkeznek. Olyanok, amilyenek mi, és ugyan a természetfeletti lények egyre nagyobb százalékát képezik a populációnak, mégis az emberek azok, akik továbbra is többségben vannak.
Egy ember leélheti sima halandóként is az életét, ám vannak különböző helyzetek, amelyek során belőlük is természetfeletti lény válhat.
Bármely ember képes vámpírrá változni, ehhez csupán egy vámpír szükséges, és annak vére, amellyel megitatja halandó áldozatát, majd megöli. Az alany az ébredése után vámpírként tér magához, de csak akkor teljesedik ki vérszívóként, ha vérrel táplálkozik.
A vérfarkasok és boszorkányok is halandóként élik az életüket. A boszorkányok általában kamaszként tapasztalják meg, milyen mágiát használni, a vérfarkasok pedig egyáltalán nem biztos, hogy valaha is kiváltják átkukat, leélhetik életüket egyszerű emberként is. Ám ha vérfarkas átokkal sújtva megölnek valakit, többé nem emberek: beteljesedik az átok, és vérfarkassá változnak.
Az emberek erősíthetik a vámpírvadászok társadalmát is, ehhez semmilyen szupererő nem szükségeltetik, csupán elszántság, és kellő elhatározás, amellyel védeni akarja sajátjait a természetfeletti világtól.

Vissza az elejére Go down
 

Emberek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Farkasok kódexe
» -=Hyoton=-
» Part 14 / 2
» Emberek leírása
» Az Imbolygó Fogadó

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Bevezetés világunkba :: Hazatérés :: Fajok könyve-