Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Admin •• ne félj, nem harapunk nagyot... annyira
Tartózkodási hely :
Egy lépéssel mindig előtted
Humor :
Néha vanAdmin ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Dec. 09, 2014 9:03 am
Boszorkányok
mágia csörgedezik az ereidben?Felejtsd el a boszorkányokkal kapcsolatos rémtörténeteket! A hiedelemmel ellentétben nincs vasorruk, nem repülnek seprűn, és általában fekete macskával sem büszkélkedhetnek. A boszorkányok lehetnek szépek, okosok, egyetlen dolog igaz rájuk, mégpedig, hogy veszedelmesek.

A boszorkányok lehetnek férfiak és nők is, és az egyik legősibb természetfeletti faj képviselői. Ők tartják egyensúlyban a jót és a rosszat, legalábbis eredetileg ez volt a feladatuk. Mára ez már sokkal árnyaltabbá vált, mert nem egy boszorkányt megszédített a sötét oldal, amelynek hatására a természet ellen cselekedtek.

A boszorkányok egy ügyes varázslattal megállíthatják az öregedésüket, ezáltal meggátolják, hogy az idő múlása meglátszódjon rajtuk. Ennek ellenére ez nem megoldás a halhatatlanságra: ugyanolyan védtelenek maradnak, mint az embertársaik.

A boszorkányok, akárcsak a vérfarkasok, öröklik a képességeiket, ám náluk nem létezik semmiféle rítus, aminek kapcsán kiválthatják az örökségüket: Egyszerűen akik érdemesek rá, azoknál ez előbb vagy utóbb megmutatkozik, de általánosságban a legtöbb boszorkány kamaszkorában érzi először a különlegességét.

Ám nem biztos az, hogy soha nem vesztik el képességeiket. Amikor erejük teljében vannak, képesek mások elméjét irányítani, fájdalmat okozni leginkább vámpíroknak, de akár a félelem, akár a túlzott erőhasználat kiválthatja azt az eredményt, hogy nem képesek többé varázsolni, vagy huzamosabb ideig nem tudják használni mágikus képességeiket.

Fontos, hogy a boszorkányok nem tudnak "csak úgy" visszahozni valakit az életbe. Ennek hatalmas ára van önmagukra nézve, és admini engedély nélkül nem szeretnénk ilyen játékokat látni/olvasni a játéktéren!

A warlock-oknak a férfi boszorkányokat nevezzük, rájuk ugyanazon tulajdonságok vonatkoznak, mint a női boszorkányokra.


Vissza az elejére Go down
 

Boszorkányok és warlock-ok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Sárkányok kódexe
» Patkányok kódexe
» Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány
» Boszorkányfény
» Nagy Fenyves

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Bevezetés világunkba :: Hazatérés :: Fajok könyve-