Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Admin •• ne félj, nem harapunk nagyot... annyira
Tartózkodási hely :
Egy lépéssel mindig előtted
Humor :
Néha vanAdmin ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Dec. 09, 2014 9:05 am
Hibridek
egyszerre vagy vámpír és vérfarkas?A hibridek a vámpírok és vérfarkasok keverékei. Erős lények, hiszen rendelkeznek a vámpírok és vérfarkasok tulajdonságaival egyaránt.
Az első hibridként Klaus Mikaelsont tartjuk számon. Ő egy vérfarkas gyermekeként jött világra, miután Esther összeállt a táboruk melletti vérfarkastörzs vezetőjével. Ennek a kapcsolatnak gyümölcse Klaus, aki mintegy majdnem ezer évig szenvedett egy átoktól. Egy átoktól, amely nem engedte felszínre vérfarkas oldalát. Négy évvel ezelőtt végül megtörte ezt a varázslatot, mellyel anyja sújtotta, mikor vámpírrá változtatta a családját.

Ezt követően kezdődött el Klaus körútja, mely során vérfarkasokat változtatott át hibridekké. Ehhez csak a hasonmás, Elena Gilbert vérére volt szüksége.  Klaus - hibridsége miatt - sokkal erősebb mint családjának többi tagja, ahogyan erősebb a többi hibridnél is, őt nem lehet elpusztítani a fehér tölgyfából faragott karóval.

Egy hibrid létrehozásához egy vérfarkassal vért kell itatni, majd megölni. A hibriddé válás akkor történik meg, ha az alanyok a hasonmás véréből isznak, csupán ekkor válnak teljes értékű hibriddé.
Rendelkeznek mindkét faj képességeivel. Ugyanúgy mérgező a harapásuk a vámpírokra nézve, azonban nem kell átváltozniuk minden teliholdkor: a hibridek képesek szabályozni azt, hogy mikor akarnak átváltozni. Vérfarkas oldaluk miatt képesek a napon járni mágikus gyűrű nélkül is. Az átváltozásuk pedig magával hozza azt is, hogy ők is halhatatlanná válnak.

Erejük és gyorsaságuk olyan, mint a vámpíroké, és képesek megigézni az embereket. Gyengéik: a verbénára és a farkasölőfűre érzékenyek, ugyanolyan hatásuk a hibridekre, mint a verbéna a vámpírokra, a farkasölőfű pedig a vérfarkasokra. Nem képesek belépni egy házba beinvitálás nélkül. Megölésük pedig vagy lefejezéssel vagy szívkitépéssel történhet.


Vissza az elejére Go down
 

Hibridek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Bevezetés világunkba :: Hazatérés :: Fajok könyve-