Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Admin •• ne félj, nem harapunk nagyot... annyira
Tartózkodási hely :
Egy lépéssel mindig előtted
Humor :
Néha vanAdmin ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Dec. 09, 2014 9:07 am
Vadászok
végeznél a természetfelettivel?Vámpírvadászoknak nevezzük azokat, akik  a vámpírok elpusztítását tekintik legfőbb feladatuknak. Nem feltétlenül emberek, a vadászok lehetnek akár boszorkányok, vérfarkasok, ritka esetekben még vámpírok is, ehhez nem szükséges más, mint nagy elhatározottság, kitartás és bátorság.
Az első vámpírvadász, akit számon tartunk, Mikael Mikaelson. Ő már magában megtestesíti azt a kivételes esetet, amikor valaki vámpír és vadász egyszerre. Őt magát Esther tette vadásszá, hogy egyszer majd elpuszíthassa gyermekeiket, az Eredeti Vámpírokat.

A vadászok jól ismerik a vámpírok gyengeségeit, mint például a verbéna, a naptól védő ékszer nélkül ért napsütés hatása, továbbá ismerhetnek fegyvereket, többüknek saját védjegye is van ezek terén. Itt fontos megjegyezni, hogy a vadász sem mindenható, előfordulhat például, hogy egy tapasztalatlanabb vadász nem ismeri, hogyan találhat fogást a vámpírok ellen.
Egy vadász nem feltétlenül hajt végre mindig sikeres akciót, előfordulhat, hogy őt magát is lefegyverzik, ám egy tapasztalt vadásznak megvannak a maga kis trükkjei. A vadászoknál előfordulhat, hogy nem egyedül, hanem társaságban vadásznak.

A vámpírvadászokon belül van egy különleges csoport, az Ötök Testvérisége. Ők erősebbek, gyorsabbak, és ravaszabbak, mint a többi vadász, ezen kívül ösztönösen megérzik az ellenség jelenlétét. Közös ismertetőjegyük a tetoválásuk, ami minden vámpír meggyilkolása után egyre terebélyesebb lesz. Ám vigyázz! A tetoválást csak azok láthatják, akik az Ötök közé tartoznak, vagy oda fognak.
Ha egy vámpír megöl egy testvériség-tagot, a vadász szelleme addig kísérti őt, míg öngyilkosságot nem követ el a vámpír. A szellem akkor tűnik csak el, ha a hiányzó helyet feltölti egy új vadász, és a társaság ismét öt tagúvá válik. Ez akár évszázadokba is telhet.


Vissza az elejére Go down
 

Vadászok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Neminra élővilága
» Régi vadászház [Natan lakhelye]
» Tenrai Hankou (Isteni Kihívás)
» Jeremy Gilbert - Átvételi szándékát az adminnál lehet jelezni
» [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Bevezetés világunkba :: Hazatérés :: Fajok könyve-