Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Admin •• ne félj, nem harapunk nagyot... annyira
Tartózkodási hely :
Egy lépéssel mindig előtted
Humor :
Néha vanAdmin ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Dec. 09, 2014 9:10 am
Vámpírboszorkányok
vámpír és boszi egyszerre?A történelem során mindig akadtak olyan boszorkányok, akiket nemhogy nem rettentett meg a sötétség de egyenesen a karjaiba rohantak. Voltak boszorkányok akik az életüket vesztették, még másokra rémesebb sors várt; vámpírokká váltak; azok a lények lettek maguk is, melyek a természet ellen valóak és melyeket a legtöbben megvetnek. A napfény többé nem volt kedves barát és az emberek vére iránti szomj, éhség vezérelte őket. Nem tudtak megálljt parancsolni ösztöneiknek, miközben a mágia hiánya, amivel születtek, lassan teljesen megbolondította őket.

Így születtek meg az első vámpírboszorkányok. Azok kiknek fivérei nem voltak képesek elviselni a tudatot, hogy szeretteikből vámpírok váltak, úgy döntöttek tudásuk legjavát megosztva egymással alkotják meg azt a varázslatot, melynek segítségével testvéreik visszakapják a mágia erejét. Azonban ha valamelyik testvér túl messzire merészkedett vagy visszaélt az erővel mit neki adtak; a bűbáj révén el is vehették tőle.

A vámpírboszorkányok mindkét faj – a vámpírok és boszorkányok – tulajdonságaival egyaránt rendelkeznek. Vérrel táplálkoznak és megégeti őket a napfény – hacsak nincs napfény ékszer testükön. Ha karót döfsz a szívükbe, épp úgy végezhetsz velük, mint a vámpírokkal. Boszorkányságuk lévén képesek használni a mágiát, a bűbájokat és varázskönyveket, épp úgy, mint boszorkány társaik. Felismerni őket nehéz de nem lehetetlen. A legtöbben boszorkány énjüket részesítik előnyben; a vámpírság átok, még a mágia ajándék számukra. Ha megfosztják őket erejüktől, nem marad más belőlük, mint egy egyszerű vámpír.

A vámpírboszorkány egy, a sorozatban nem megjelenő de az oldalon megalkotható faj.


Vissza az elejére Go down
 

Vámpírboszorkányok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Sárkányok kódexe
» Patkányok kódexe
» Nagy Fenyves
» Konoha kapuja
» Fumetsu Yume

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Bevezetés világunkba :: Hazatérés :: Fajok könyve-