Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Admin •• ne félj, nem harapunk nagyot... annyira
Tartózkodási hely :
Egy lépéssel mindig előtted
Humor :
Néha vanAdmin ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Dec. 09, 2014 9:13 am
Animágusok
a boszorkányok hírnöke vagy?Volt idő amikor a boszorkányok úgy érezték, a mágia mi bennük él, nem elég ahhoz, hogy megóvják ami az övék, hogy megóvják a természet egyensúlyát. Ennek érdekében pedig minden koven sámánja egy helyre gyűlt, hogy erejüket felhasználva és egy vérfarkas áldozatát bemutatva, megalkothassák az animágusokat. A tökéletes kémeket, akik bármilyen állat alakját képesek felvenni, legyenek nők, férfiak, gyermekek; s ha ezt megteszik, épp úgy elveszhetnek az erdőben, mint igazi társaik.

Csak a boszorkányok képesek megmondani egy állatról/emberről, hogy valójában alakváltó; semmilyen más faj nem képes érzékelni őket, számukra egyszerű emberek/állatok. Vérük emberi ugyan de gyorsabban gyógyulnak, mint az emberek és lassabban is öregszenek. A vérfarkasokkal ellentétben a hold nincs rájuk hatással de a boszorkányok képesek belekényszeríteni őket egy állat alakjába, ha úgy kívánják vagy pedig épp emberré.

Boszorkány és alakváltó között különleges kapcsolat feszül.  Az alakváltók képesek arra, hogy érzéseiket, fájdalmukat átadják, megosszák a boszorkánnyal; elkerülve ezzel azt, hogy egy rázós helyzetben fel kelljen tárnia titkát. Egy alakváltó csak egy boszorkánnyal áll ilyen kötelékben; ez biztosítja számukra, hogy más boszorkányok ne ismerjék fel szándékaikat, hiszen a kötelék csak akkor alakul ki, ha a boszorkány megköti maguk között.

A természet gyermekei lévén tökéletesen eligazodnak bárhol. Ösztönösen találnak rá forrásokra és tavakra és érzik meg, milyen idő közeleg. Bármikor képesek, bármilyen állat formáját felölteni. Jobb elkerülni őket; lehetnek veszélyes ragadozók de ártalmatlan őzgidák is. Egy biztos. Ha velük kezdesz, sosem lehetsz biztos benne, hogy egy báránybőrbe bújt farkassal vagy egy farkasbőrbe bújt báránnyal találkozol.

Az animágus egy, a sorozatban nem megjelenő de az oldalon megalkotható faj.


Vissza az elejére Go down
 

Animágusok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Anime ajánló
» A nosztalgia kifizetődő? (11|11)
» Anime/manga/visual novel/light novel ajánló
» Exiles - Száműzöttek
» Mágusok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Bevezetés világunkba :: Hazatérés :: Fajok könyve-