Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Admin •• ne félj, nem harapunk nagyot... annyira
Tartózkodási hely :
Egy lépéssel mindig előtted
Humor :
Néha vanAdmin ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Dec. 09, 2014 9:14 am
Tündérek
édes kis teremtmény vagy?Felejts el mindent, amit eddig tudtál vagy tudni véltél ezekről a lényekről! Őket nem érdekli ha tapsolsz, ők nem zuhannak össze holtan ha egy gyermek azt mondja, nem hisz a tündérekben! Az ő szárnyaikat már régen leszakították és közel sem olyan ártatlanok ahogy azt feltételezné róluk az ember.

A tündérek – hasonlóan a boszorkányokhoz és vérfarkasokhoz – öröklik a gént melynek hála tündérek születnek szerte ezen a világon. Tündérek lehetnek nők s lehetnek férfiak is. Ereje már gyermekként a felszínre bukkanhat de ez a ritkább eset. Kamaszkorban szokott előtörni erejük de csak akkor képesek felismerni ezt, ha mellettük van egy olyan tündér aki pontosan tudja, mi és mit jelent majd pedig egyfajta mentorként lép a tanonc életébe. A tündérek – ha tisztában vannak erejükkel – képesek felismerni egymást.

Vérük igazán édes és csábító; leginkább a vámpírok számára. Erősebbek, gyorsabbak lesznek tőle, reflexeik és gyógyulási folyamatukat is segíti a vér, amit erőszakkal vesznek el. Gyakran válnak áldozattá, főleg azok a tündérek, akik nem tudják mik is ők és miért is tartják őket rabként; hisz egy vámpír, ha ilyen csemegéhez jut, nem végez vele azonnal, helyette életben tartja, ameddig képes, hogy minél több vérhez juthasson.

Könnyedén beilleszkednek a társadalomba; mivel halandóságuk és gyógyulási képességeik az emberekével egyezik meg, éppen emiatt az ő különlegességük nem annyira feltűnő, mint a vámpíroknak és a vérfarkasoknak. Sokan életük végéig nem tudják meg, hogy tündérek. A tapasztaltabbak viszont, ha megérintenek valakit, képesek megérezni a megérintett személy gondolatait, érzéseit, vágyait és félelmeit. Ehhez persze rengeteg gyakorlásra és energiára van szükség, de ez egy olyan képesség, amit ők könnyen irányítanak.

A tündér egy, a sorozatban nem megjelenő de az oldalon megalkotható faj.


Vissza az elejére Go down
 

Tündérek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Bevezetés világunkba :: Hazatérés :: Fajok könyve-