Share | 

avatar
Admin •• ne félj, nem harapunk nagyot... annyira
Tartózkodási hely :
Egy lépéssel mindig előtted
Humor :
Néha vanA poszt írója Admin
Elküldésének ideje Kedd Dec. 09, 2014 9:14 am
Ugrás egy másik oldalra

Farkasboszorkányok
farkas és boszorkány egyszerre?A werewitch-ek egyszerre boszorkányok és vérfarkasok. Ez abból adódik, hogy az egyik szülőjük vérfarkas, míg a másik boszorkány, de ennek ellenére eléggé ritka fajnak számítanak, és megjelenésük sem egyféleképpen történhet.

Az első: a vérfarkas és boszorkány nászából született gyermek egyszerűen csak embernek születik, és senki nem érti, hogy miért nem örökölte legalább egyik szülője képességeit. Néhány család már tisztában van a faj létezésével, de nem szívesen avatnak be kívülállókat, és pár esetben saját gyermeküket sem. Úgy gondolják, aki egyszerű embernek született, nem méltó egyik képességre sem, nemhogy mindkettőre.
Ezen emberek, ha megölnek valakit, nem vérfarkas énjüket fedik fel a világ előtt, hanem egyszerűen boszorkány képességeiket kapják meg. Pusztán ez az apró esemény is könnyedén leleplezi egy személy valós lényét. Itt ugyanaz érvényes, mint a vérfarkasoknál. Teljesen mindegy, hogy szándékos vagy baleset. Mindenképpen hat az illető személyre.

A második opció: Az illető gyerekkora óta gyakorolja boszorkány képességeit. Azonban, ha ő baleset által vagy szándékosan megöl valakit vérfarkassá változik. De ezáltal elveszíti a boszorkány képességeit. Innentől kezdve egyszerű vérfarkasként éli a mindennapjait, mindaddig, míg el nem végzi a rituálét, ami lehetővé teszi, hogy a boszorkány oldala is újra a felszínre kerüljön.

A két faj vegyítéséhez szükség van:
Egy tiszta vérű vérfarkas vérére (mindkét szülő vérfarkas)
Egy tiszta erős boszorkány vérére (mindkét szülő boszorkány)
Ezen felül szükség van egy boszorkányra, aki elvégzi a rituálét. Ez lehet ugyanaz a boszorkány is, aki a vérét adta, de mivel nagyobb mennyiségű vérről van szó, nem biztos, hogy elég erősek maradnak ahhoz, hogy elvégezzék a varázslatot, ami nem is olyan egyszerű, mint elsőre tűnik. Nagyon ritka esetben az is előfordul, hogy mindkét oldalukat elveszítve egyszerű emberré változnak. Innen pedig nincs visszaút. Ezér is olyan ritkák ezek a lények. Senki nem mer kockáztatni.

Ha sikerrel járnak, akkor képesek lesznek kontrollálni az átváltozásukat és a harapásuk a vámpírokra ugyanolyan mérgező, mint egy sima vérfarkasé. Emellett boszorkány erejüket is képesek könnyedén fejleszteni. Nem dúlnak háborúk a vérfarkas-boszorkányokban, hiszen mindkét faj eredeti fajnak számít a földön, könnyebb harmóniában áll egy személy mindkét oldala.
Ugyanakkor nekik is megvannak a maguk gyengeségei. Például bizonyos holddal kapcsolatos események: napfogyatkozás, holdfogyatkozás és telihold idején mindkét erejüket blokkolja a természet. Míg sok boszorkány ebből meríti az erejét addig ők képtelenek felhasználni ezeket a természet adta lehetőségeket a nagyobb varázslatokhoz. Egyetlen egy lehetőségük van arra, hogy az erejüket a hold energiájához kössék ez a vörös hold ideje, ami elég ritka eseménynek számít.

Ezen felül pedig mindennel, amivel egy vérfarkasnak vagy boszorkánynak ártani tudnának, az rájuk is veszélyt jelent.


Vissza az elejére Go down
 

Vérfarkasboszorkányok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Sárkányok kódexe
» Patkányok kódexe
» Nagy Fenyves
» Konoha kapuja
» Fumetsu Yume

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Uralkodó farkastörvényeink
- bevezetés világunkba -
 :: Hazatérés :: Fajok könyve
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szomb. Okt. 13, 2018 9:57 am
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3