Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Dec. 11, 2014 6:42 pm
Oliver ---

Státusz •SZABAD
Faj •Vámpír/ Ősvámpír
Kor •Alkotóra bízva
Play by •Mario Blanco
Ismertető •Te...te...te... aljas szemét!!!
Bizonyára ez lenne az a megsazólítás, amit feléd intéznék, ha ismernélek... ha emlékeznék rád. De mivel az agyam jótékonyan visszavonulót fújt, így fogalmam sincs rólad, vagy akár a létezésedről.
Ellenben veled. Te teljes mértékben tisztában vagy a létezésemmel, hogy azzal is, a tied vagyok. Bizony. Bár én nem emlékszem, te viszont azon este minden pillanatára szívesen gondolsz vissza, mikor apám abban a kaszinóban, a szerencsejáték hevében, még írásba is adta neked, hogy..... nos írásba adott neked, engem.
Persze, mihelyst az agya kitisztult, a mámor eltűnt, már meg is bánta tettét, és azon volt, annak az estének még csak emlékét is elfelejtsétek. De te... te nem hagytad annyiban, igaz? Muszáj volt rájuk küldened azokat a férgeket, muszáj volt elindítanod a katasztrófát, ugye? Miért? Csak hogy megmutasd, te mindig megkapod azt, amit akarsz? Példát kellett statuálnod, megmutatni, hogy veled senki nem játszhat? Miért? Miért nem csak őt ölted meg, miért kellett az egész családdal elbánnod, hisz a többiek mit sem tehetnek az egészről.
De megszívtad, New-Orleans lett az otthonom, új életet kezdtem, mégha hála neked, defektesen is. Persze szép is lenne, ha ennyivel le lenne tudva a dolog, de nem... neked muszáj utánam jönnöd, muszáj ebbe az életembe is belerondítanod, igaz? Mit akarsz még elvenni tőlem? Egyáltalán mit akarsz tőlem?
Várjuk • Én, de én nagyon *-*

Vissza az elejére Go down
 

Oliver ----

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Oliver & Vanellope

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához