Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Animágus •• a boszorkányok legfőbb hírnöke vagyok
Chatkép :

Kedvenc dal :
HURTS LIKE HELL
Tartózkodási hely :
♒ under the Rainbow
Hobbi & foglalkozás :
♒ to figure out my pastSunshine Sinclair ÍRTA A POSZTOT
Pént. Dec. 19, 2014 12:41 pm
Seth (Ethan) Stafford

Státusz •SZABAD
Faj •Vámpír
Kor • 534 (25-26)
Play by • Jackson Rathbone (esetleg Robert Pattinson)
Ismertető •Mi kapcsolatunk eléggé fura, hiszen nagyrészt utállak és megvetlek, mert mondhatni a két lábon járó vértasakodnak nézel, vagyis már csak néztél egészen addig, amíg verbénát nem kezdtem el inni. Olaszországból származol, s ennek köszönhetően tipikus olasz vonások még a mai napig felfedezhetőek benned, rajtad és a viselkedésedben. Korodnak köszönhetően még a híres Michelangelo-t is ismerted, de te még őt se nagyon tiszteled. Gazdag ficsúr vagy, aki végül megölte a szüleit is, mert nekik köszönhetően a húgodat is elveszítetted és talán ennek köszönhetően élsz úgy, mint akinek nem számít senki, csakis saját maga. Úgy érzed, hogy az emberek csak játékszerek, illetve egy kisebb birodalmad van, ahol tisztelnek és félnek tőled.
Végül egy szép napon találkoztál velem. Elveszett volna és te ezt pontosan láttad rajtam, majd pedig előszeretettel használtad ki ezt. Én is rettegtem tőled, mert úgy éreztem, hogy uralkodhatsz felettem és azt tehetsz, amit csak szeretnél, de szép lassan rájöttem arra, hogy mivel is tudok ellened védekezni. Ezzel szinte az őrületbe kergettelek, hogy keresztbe húztam a számításaidat, de talán azzal még inkább bosszantalak, hogy nem félek szembeszállni veled. Kerek-perec kimondom amit gondolok még akkor is, ha tudom, hogy ilyenkor legszívesebben megölnél, de valami miatt még se teszed. Egyszerre akarsz a közeledben tartani és egyszerre szeretnél távol tartani magadtól egy jóslat miatt. A húgod jósolta még, hiszen ő boszorkány volt, hogy egyszer találkozni fogsz velem és mondhatni teljesen fel fogom forgatni az életedet, de te akkor még nem hittél neki, mert fogalmad se volt arról, hogy milyen a világ valójában. Most meg talán még kicsit meg is ijeszt, hogy valóra kezd válni a jövendölés.
Szereted a zenét, illetve szeretsz másokkal játszani, de ugyanakkor imádsz mások arcára mosolyt csalni, vagyis csak azoknak az arcára, akiknek sikerül kicsit is átjutni a gondosan felépített falaidon. Főként imádod húzni az agyamat, de mindig figyelsz ara, hogy nehogy egyszer véglegesen magadra hagyjalak. Bizalmatlan vagy másokkal szemben és mondhatni a saját törvényeid szerint élsz.

/Név teljes mértékben alkuképes, illetve a pb-ről is lehet beszélni. Kérdés esetén szívesen válaszolok. Ha megérkeztél, akkor kérlek dobj egy pm. 40 /
Várjuk • Egyedül én, de én nagyon várlak! 31

Vissza az elejére Go down
 

Seth (Ethan) Stafford

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Ethan Nightmare
» George Ethan

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-