Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Kedvenc dal :
mind is in DISTURBIA
Tartózkodási hely :
mystic falls ❞
Hobbi & foglalkozás :
killing is my speciality ❞
Humor :
raw ❞Tatia Petrova ÍRTA A POSZTOT
Szer. Dec. 24, 2014 8:15 pm
Sefa Rukova

Státusz •SZABAD
Faj •boszorkány
Kor •a kezdetekben 32 év
Play by •Holly Marie Combs
Ismertető •Ha nem vagyok indiszkrét, elmondanád nekem, drága anyám, hogy hányszor haltál már bele abba a föld alatt is, hogy a kislányod ilyenné vált? Tudom, hogy nem ezt az életet szántad nekem.. azt akartad, hogy úriasszony módjára létezésem minden percében illendően mosolyogjak férjem oldalán úgy, hogy élvezzem is ezt a szerepet. Nem jött össze, hiába szerettelek, néztem fel rád és csodáltalak, nem sikerült belekényszerítened egy olyan sorsba, amelyet te is választottál annak ellenére, hogy majdnem kikészültem attól, hogy meg kellett bántsalak és ellent kellett mondanom neked.
Van az a mondás az almáról és a fájáról... te sem voltál sohasem szent. Pontosan tudtad, mi vagyok. Tudtál arról az ősrégi meséről, amely szerint egy boszorkány hasonmásokat teremtett, tudtad, hogy egy vagyok közülük és hogy szinte száz százalék esélyem van a tragikus végre. Magad mellett akartál tartani, hogy ne eshessen bántódásom, de nem számítottál szökésemre. Kétségbe estél, segítségért fordultál, de a boszorkány, akit megbíztál a védelmemmel természetesen a két faj kapcsolatára való tekintettel elárult és ahelyett, hogy megvédett volna inkább csak felgyorsította a vérvonal átkát. Meghaltam, vérem a vámpírok teremtője lett, te pedig idővel lassan, de biztosan (és persze csak titokban, mert mit szólna a nép, ha látnának összetörni?) beleőrültél mindebbe.
Sokban hasonlítunk egymásra. Anyának mintapéldány voltál, hiszen mindig törődtél velem, szerettél, gondoskodtál rólam, én voltam a kis hercegnőd, akit imádtál. Mégis makacs vagy, határozott, tökéletes szervező, a céljaid elérése érdekében mindig furfangos és ravasz voltál. Látod, büszkének kellett volna lenned rám, nem pedig sírni az elvesztésem miatt.

// A kezdetekben mindenféleképpen múltbéli karakter lenne, de lehet szó az életbe való visszatéréséről, ha igény van rá.
Várjuk • Tatia Petrova

Vissza az elejére Go down
 

Sefa Rukova

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-