Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Chatkép :

Kedvenc dal :
Still I want you, but not for your devil side
Not for your haunted life, just for you
So tell me why I deal with your devil side
I deal with your dangerous mind, but never with you
Who's gonna save you now, who's gonna save you?

Tartózkodási hely :
Mystic Falls ☆
Hobbi & foglalkozás :
☆ protect my familyZafira Miriam ÍRTA A POSZTOT
Szer. Dec. 31, 2014 1:38 pm
Daniel Bayard

Státusz •SZABAD
Faj •Bármi lehet
Kor •24-75 között
Play by •Jonathan Keltz
Ismertető •Éppen a gyerekkori legjobb barátnőmet akartam megölni, amikor hirtelen beléd botlottam. Eleinte azt hittem, hogy csak véletlen műve volt, de direkt ütköztél belém. Meg akartál állítani, mintha pontosan tudtad volna, hogy mire készülök. Eleinte nagyon gyűlöltelek és még mérgemben békává is változtattalak és jó pár napig nem is adtam vissza az emberi alakodat, de végül "megkegyelmeztem" neked. De ahelyett, hogy ezek után megpróbáltál volna keresztbe tenni nekem, sokkal inkább próbáltál még inkább a közelembe férkőzni és a bizalmamat elnyerni.
Nem értettem eleinte, hogy mit akarsz tőlem, illetve bármire képes voltam azért, hogy ártsak neked és még távolabb akartalak tudni magamtól, de szép lassan a jég olvadni kezdett, ahogyan tavasszal a hó is olvadni kezd. Te kezdtél először magadról beszélni, hogy mik történtek veled, ki vagy, de azt soha se vallottad volna be, hogy jó pár hónapja szemmel tartottál már. Mintha amolyan őrangyal lennél számomra és meg akarnád menteni a lelkemet attól a sötétségtől, ami jó pár éve beleköltözött. Hiszel abban, hogy még mindig lakózik bennem jóság és hiszel abban is, hogy képes leszel megállítani abban, hogy megöljem Bailey-t még mielőtt túl késő. Én viszont nem hiszek se a szerelemben, se  a jógásban, mert egész életemben hazugságok öleltek körbe, így azt hiszem, hogy te is csak át akarsz verni és minden egyes szavad hazugság. Talán egy-két dolgot már elárultam neked magamról, de akkor se ismersz még igazán. Legalábbis én ezt hiszem.
Néha már igazán bosszantó tudsz tenni, de hiába változtattalak néha bármivé, még akkor se voltál képes elmenekülni. Mintha mindig is úgy érezted volna, hogy mellettem kell lenned és segíteni nekem. Te se voltál soha az a hős szerelmes, de minél több időt töltesz velem, annál inkább kezdesz belém szeretni és ez talán fordítva is igaz, de ezt soha se vallanám be. Még akkor se, amikor néha napján legalább egy-egy mosolyt sikerül az arcomra csalnod.
Lehet kissé mesébe illő dolgok ezek, de hidd el itt semmi se olyan egyszerű, mint egy mesében. Hiszen itt a "királylány" a pokol fogja, míg a "herceg" pedig egy bosszantó személynek tűnik a lány szemében.

/Név teljes mértékben változhat. Pb-nek örülnék, ha maradna. 40 Kérdés esetén lehet keresni és siess, mert nagyon várlak! 40 31 /
Várjuk • Lillian Fray

Vissza az elejére Go down
 

Daniel Bayard

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Daniel Whitehall

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-