Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 03, 2015 12:51 pm
Michael Woodwill
▲ Faj: boszorkány
▲ Hirdető: Claudia Ann Miller
▲ Kor: 30 év körül
▲ Avatar: Robert Downey Jr.
▲ Státusz: SZABAD
▲ Ismertető: A név és a pb is változtatható, csak szólj ha megjöttél!

Michael egy olyan mágus, aki arra tette fel az életét, hogy rossz útra tévedt vámpíroknak segítsen visszatérni a helyes útra. A reménytelen eseteket azonnal megöli, de akin úgy látja, hogy lehet még segíteni azt addig kínozza, amíg el nem éri a célját.
Sajnos, nem sajnos engem is megtalált természetesen legrosszabb időszakomban és hosszas nyűglődés után végre sikerült elérnie, hogy nem azonnal ugrom neki az embereknek, ha vért látok. Kedves, jószívű és akárcsak egy pszichológus el lehet neki modani a problémékat, amire azonnal talál megoldást. Felajánlja a segítségét és olyan sosincs, hogy ne lehetne hozzá fordulni.
Sokat köszönhetek neki és hálás is vagyok, akkor is, ha ezt nem mindig mutatom ki. Dühöngök, kiabálok vele, amikor megvonja a véradagom, de jól tudom, hogy engedelmeskednem kell neki.
Hiszen kedvesből egy pillanat alatt át tud váltani közönyös szadistává  és hidegvérrel közli velem, hogyha nem engedelmeskedem, megöl.
Szigorú diétán tart mióta Mystic Fallsba érkeztem és kötelező naponta meglátogatnom, néha még ott is fog. Drasztikusak a módszerei és hatásosak, de még így sem tudott teljesen megfékezni. Mélyen hallgatok róla, hogy a városba érkezésünk után pár héttel újra elvesztettem a fejem, megöltem egy embert.
Sajnos nem bírtam tovább folyamatosan félelemben élni Mystic Falls-ban, így megszöktem és New Orleansba menekültem előle.

Noah Brooks

Státusz •SZABAD
Faj •Vámpír
Kor •316
Play by •Alex Pettyfer
Ismertető •Noah az átváltoztatóm. A legmélyebb hullámvölgyemben talált rám, amikor a vámpír anyám keresésében újabb kudarcot vallottam és felajánlotta, hogy átváltoztat. Azóta testvérként tekintünk egymásra, mindig számíthatunk egymásra és sok veszélyes helyzetben álltunk már ott egymás mellett támaszként. Az utunk azonban ketté vált. Mindketten elhagytuk Mystic Fallst, csak míg te a kontinensen maradtál és New Orleansba vitt az utad, én Angliába kerültem. Hamarosan a fent szereplő mágussal futottam össze és az előle való menekülés reményében New Orleans-ba utaztam. Itt találkoztam össze veled újra. Úgy tervezem, hogy ebből az erős baráti viszony szép lassan átvált szerelmi kapcsolattá, de ha megérkezel ezt még megbeszélhetjük.
Várjuk • Nagyon várlak, a név és pb változhat és ez vonatkozik a korra is. Azért örülnék, ha a faj megmaradna vámpír vagy vámpírboszorkány. Ha megérkeztél dobj meg egy pm-el!  31

Vissza az elejére Go down
 

Michael Woodwill && Noah Brooks

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Michael Robert Keller
» Michael Corbett
» Michael és Lauren - Feltörő emlékek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-