Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Keresem :
» my enemy and my creator
Kedvenc dal :
» just give me a reason ♪
Tartózkodási hely :
» maybe behind your back?
Hobbi & foglalkozás :
» really funny joke, darlingErin Josslyn Hart ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Aug. 07, 2012 2:07 pm

Christopher Britanov


Alapadatok

Teljes név: Christopher Michail Britanov
Születési idő: 1027. december 12.
Becenév: Chris
Kor: 984
Faj: Vámpír - Ősvámpír
Avatar: Ben Barnes

Jellemzés

Személyiség: Emberként egy tisztességes, barátságos férfi volt, aki szívből tudta szeretni élete nőjét. Szegény családból származott, ezért meg kellett küzdenie neki is, és Erinnek is, hogy együtt lehessenek. A vámpírrá válása után viszont rájött, hogy az érzelmek semmire nem jók, mert a legtöbbjük fájdalmat okoz. De nem felejtette el, milyen is igazán érezni...
Külső: Barna, félhosszú haj. Szemei szintén barnák, teste kidolgozott, igazi férfias alkat. A kisugárzása bizalmat kelt, ám szemei ridegek, ha áldozataira néz velük.

Előtörténet

Christopher 1027-ben látta meg a napvilágot, egy orosz kisfaluban. Családja szegény volt, ezért hamar Bulgáriában, Szófia városában találták magukat, hogy itt is szerencsét próbáljanak. De nem sok sikerrel, mint ez később kiderült.
18 évesen találkozott először Erinnel (akit akkor még Erina-nak hívtak). A lány 16 éves volt, és az apja, Cedric már megtalálta a lányának megfelelő férjet. Ámde Erin Christopher-be lett szerelmes, és megtett volna románcukért bármit. Végül Erin apja kitagadta a lányt, és így megtörténhetett az esküvő, amit Erin nagyszülei támogattak, hiszen tanultak abból, hogy a lányukat, Erin anyját, Tatiát kényszerből adták hozzá Cedrichez. Az unokájukkal nem ezt akarták tenni.
Nem múlt el egy év sem, Erin és Chris első gyermeke megszületett. De Erin nyomába szegődött egy vámpír, aki néhány hét játszadozás után vámpírrá változtatta a lányt. Erin megölte az egész családot, kivéve a lányukat, akit egy szolga szöktetett meg... De Christopher túlélte a gyilkos harapásokat...
Vissza az elejére Go down
 

Christopher Britanov - Ősvámpír

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-