Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
to love is to destroy, and to be loved is to be destroyed.


Kedvenc dal :
ԅ F I G H T songG A S oline
Tartózkodási hely :
ԅ mystic falls ♡
Humor :
ԅ lame ♡Scarlett Joy Kournikova ÍRTA A POSZTOT
Szer. Jan. 07, 2015 12:23 pm
Cornelia Maeve

Státusz •FOGLALT
Faj •Boszorkány
Kor •20
Play by •Caity Lotz
Ismertető •// A név és a play by változtatható, de ha megérkeztél, akkor mindenképpen dobj meg egy PM-el. Nagyon várunk téged! 31 40  

Te lennél az én távoli leszármazottam. Pontosabban az unokatestvérem leszármazottja vagy, de ez olyan nagy különbséget nem tesz a két dolog között. Egy vér csörgedezik az ereinkben. A különbség csak az, hogy nekem már több, mint kétszáz éve te pedig nem olyan régen ünnepelted a huszadik szülinapod, ami egy kicsit véresre sikeredett. Nem emlékszel semmire csak arra, hogy a kórházban ébredtél a nyakadon egy hatalmas sebbel és te vagy az egésznek az egyetlen túlélője. Ilyen az igazán király szülinapi buli, nem? Nem vártad meg a kórházban, hogy mi lesz a vége az egésznek, hiszen nagy valószínűséggel téged okolnának. Haza sem mentél, hiszen tudtad ott keresnének először. A szüleid még kiskorodban meghaltak egy autóbalesetben. Legalábbis ezt a sztorit vázolták fel neked igazából megölték őket. Csak úgy, mint téged is meg akartak ölni. Hiszen olyan erő rejlik a családodban, amit mindenki szeretne elpusztítani. Te erről mit sem sejtesz, hiszen úgy vagy vele, hogy az egyetlen oka annak, hogy néha megjelennek dolgok előtted, amikre gondolsz az csak a képzeleted szüleménye. Vagy éppenséggel a füves cigié, ami nélkül egy napot sem töltesz el.
Most a törvény elől menekülsz és ezért a nevedet is megváltoztattad. A születési neved: Aria Fitzgerald. Nem akartad, hogy bárkinek is feltűnjön a hasonlóság ezért még a monogramodat sem tartottad meg.

Most pedig Mystic Falls felé veszed az irányt. Nem szándékosan, de hosszas utazások után itt kötsz ki. Aztán egyre több időt töltesz azzal, hogy nyomozol a családod után.. S találsz rólam egy nagyon régi képet. Vajon milyen lesz találkozni velem az utcán? Valószínűleg rendkívül kellemetlen.

// Idővel szeretném ha rávezetnénk arra, hogy ő boszorkány és igen is létezik természetfeletti. Emiatt pedig folyamatosan rácsimpaszkodna Ryan-re, hiszen ő is boszorkány félig és mennyi mindent taníthat neki.. Persze én csöppet sem nézném ezt jó szemmel.  28 Gyere kérlek gyorsan és kavard fel az eddig sem unalmas életünket! 31 Kérdés esetén üzenet formájában elérhető vagyok. 40
Várjuk • Scarlett Alessa Rayne & Ryan OdairMEGÉRKEZETT 31
Vissza az elejére Go down
 

Cornelia Maeve

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-