Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Aug. 07, 2012 10:15 pm

Vivienne Hawkins


Alapadatok

Teljes név: Vivienne Izabell Hawkins
Születési idő: 1992. Március 12.
Becenév: Viv, Vivi
Kor: 20
Faj: Ember
Avatar: Dianna Agron

Jellemzés

Személyiség:
Mindig is szeretett kitűnni a tömegből, ami általában mindig is sikerült neki. Ő már a puszta jelenlétével, feltudja vidítani az embereket. Remek barát tud lenni, de annál rosszabb ellenség. Habár én ezt még nem tapasztaltam meg, de azért mégsem ajánlom senkinek az "ellenség" titulust nála. Szeret új embereket megismerni, hamar befogadja őket a bizalmába. Jó ember ismerő. Egy-két emberen kívül Ő az egyik olyan aki igazán ismer engem, és mindig kiáll mellettem bármi is történjék, hisz azért mégiscsak a húgom.

Külső:
Viv, egy gyönyörű lány. Hosszú szőke haja, és zöld szemei vannak. Igen kb. ez a két dolog ami hasonlít bennünk, és valamiféle képen jelzi is hogy van közünk rokoni szál. Átlagos testmagassága van. Ha nem is az a modell alkata van, de én úgy mondanám, hogy egészségesen vékony. Sminkelni minden nap szokott, habár sosem viszi túlzásba, és szereti a nőies holmikat.

Előtörténet

Viv a húgom. Mindössze 3 év van köztünk, és nagyon jó testvérek vagyunk. A születésétől kezdve minden időmet vele töltöttem, kivéve a mostani két évet, hogy a városba költöztem. Azóta annyira nem beszéltünk, habár azért email-ban tartottuk a kapcsolatot. Most azzal szerzett nekem meglepetést, hogy megjelent a városban egy szó nélkül. Úgy tervezi, hogy ideköltözik, sőt már ki is bérelt a hotelben egy kisebb lakást, így most közel lakik hozzám. Tud a természetfeletti lényekről, habár sosem akartam, hogy tudjon róla, tekintve, hogy én hogy keveredtem bele ebbe a világban. Mostanában inkább csak tengődött, de állást szeretne szerezni a városban, így ezzel véglegesen letelepedve itt. Én ennek annyira nem örülök, mivel ez a város veszélyes azért, és én pedig filmet. Bármilyen kemény nőnek tudok tűnni, attól még mindent megtennék a húgomért, és ez mindig is így volt.
Vissza az elejére Go down
 

Vivienne Hawkins - Elkelt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Katie West - Elkelt
» Thomas Ritter - kicsit másképp, de elkelt!
» Molly Sofia Bennett - Elkelt

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-