Share | 
A topik címe: Mr. Herondale

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 23, 2015 12:36 pm
Ugrás egy másik oldalra

Adrian HerondaleBecenév • Ian
Születési hely •New York
Születési idő • 1982. 01. 29.
Kor • 33
Play by • Adam Lambert
Faj • egyenlőre ember, de idővel dhámpírrá válhat
Foglalkozás • rendező
Család • Ami azt illeti elég kihalóban van a család. Valamikor régen, amikor gyerek voltam még sok rokonom életben volt. Mára nem maradt igazán senkim se. Van egy unokatestvérem, Aiden Sheppard, és egy Shiba inu fajtájú 3 és fél éves kan kutyám. Belőlük áll a családom. A kapcsolatom velük pedig elég jó. Nem találok benne kivetnivalót.
Kezdeném a külső tulajdonságaimmal. Elvégre, amíg nem ismersz meg valakit, addig ez alapján ítéled meg elsőként. Megjegyezném, hogy a magam 186 centimmel épp ideális férfi magassággal rendelkezem. Testem arányos és izmos. Arcom inkább mondhatni kereknek, mint hosszúkásnak. Nem csúnyítanak sebek, melyek elrontanák azt a tökéletes összképet, amit most is látsz. Középhosszú, fekete hajamat mindig másképp állítom be. Nagyban meghatároz a hangulatom és az öltözékem. Apropó, öltözködés. Változatos, hogy egyszóval írjam le. Szerintem a ruháimról nem kell sokat beszélnem, hiszen elég ha megnézel rólam néhány képet vagy nevesebb újságot, magazint. Előfordul, hogy rögtön a címlapon megtalálsz. Alapvetően nem jellemző rám, de a munkám és az életem során gyakran előfordult, hogy sminkkel kellett kiemelnem kék szemeimet. Fekete haj, kék szemek. Igen, ez egy elég vonzó párosítás. De, hozzá tenném, hogy az én szemem különlegesebb. Ennek köszönhetően pedig, mint ahogy az más embereknél is előfordulhat, a különböző fényviszonyoknál szürkének, vagy zöldes árnyalatúnak tűnhet. Szoktam olyan kiegészítőket hordani, mint fülbevaló vagy karóra, de nem szokásom elvetni a sulykot. Rá fogsz jönni, hogy megjelenésemet - ami hozzá teszem igen vonzó és szexi - nagyban befolyásolja a munkám és az életem.
Ehhez a külső ismertetőjelekhez hozzátartozik a látszat, amit ezek után könnyedén leszűrhetsz. Ez a látszat pedig a jellemem egy részét tükrözi, ám nem mindent. Ide tartozik a komoly, határozott és céltudatos személyiségem. Olyan ember vagyok, aki tudja mit akar és bármit megtesz a kitűzött célja elérésért. Ez még igaz is. De a többi, az már nem. Bizonyára hozzátennéd azt is, hogy kicsit beképzelt vagyok azért, mert van pénzem és az emberek figyelik, követik a tetteimet. Mintha, egy picit agyamra ment volna és túlságosan is élvezném a hírnevemet. Tájékoztatlak róla, hogy az utóbbi kijelentések hamisak. És ezzel elérkeztünk a belső jellemzésemhez is. Biztos érdekel már az is.

***

Igen, határozott vagyok és céltudatos. Tele ötlettel és fantáziával. Ezek ráadásul elengedhetetlenek a munkámban. Szeretek bulizni, és erezd el a hajam őrültségeket tenni, nem tagadom. Azt sem titkolom, hogy szeretek új dolgokat kipróbálni. Nyitott vagyok a világ, az emberek és az ötleteik felé. Keresem az újat és a kalandot. Mindemellett nagyon kedves és figyelmes is vagyok. Talán ezzel találkoznak a legkevesebbet az emberek. Hiszen, én nem engedhetem meg magamnak a puhányságot. Tudnom kell mit akarok! Hűséges, odaadó barátnak tekintem magamat, aki képes megtartani a legnagyobb és a legkisebb titkot is. Akkor is, ha azt butaságnak tartom vagy nem értek vele egyet. Komoly elveim és elképzeléseim vannak. Az elvárásaimról meg ne is beszéljünk. Szeretem a kezemben tartani a dolgokat, ám, ugyanakkor könnyedén alkalmazkodom az új és váratlan helyzetekhez egyaránt. Szeretem a zenét, az akció filmeket és a vígjátékokat. A rendet és a rutint. Gyakori szabadidős elfoglaltságom, hogy nosztalgiázom egy kicsit, vagy novellákat írok. Bár, őszintén szólva nem sok szabadidőm van. Sokkal inkább az aktívabb tevékenységeknek élek. Nem szeretem ha valaki megpróbál becsapni, vagy olyan titkot rejteget előlem ami igenis rám tartozik. Ugyanakkor megértem a másikat és tiszteletben tartom a személyes dolgokat. Ezt elvárom másoktól is. Úgy gondolom, hogy velem mindent meglehet beszélni és ha olykor szigorúnak és veszélyesnek is tűnök, mint egy oroszlán, nem kell félni tőlem. Inkább beszéljük meg, mintsem komoly félreértés legyen belőle. Ezenfelül, elvárom a kölcsönös tiszteletet. A bizalmamat közepesen nehéz, avagy könnyű megszerezni, de kijátszani annál egyszerűbb. Hidd el, nem akarsz az ellenségednek. Vannak dolgok, amiket nem tűrök és ezeknek a szigorú elveknek, nézeteimnek köszönhetően nem mindig vagyok szimpatikus másoknak, de mind tudjuk, nem lehet mindenkinek megfelelni. Nem is akarok. Úgy vagyok vele, hogy el kell tudni fogadni a másikat. Vagy, nem kell beszélni vele. És, ezzel azt hiszem sikerült a mondat végére érni. Nem tudok, és nem is akarok mindent a legnagyobb részletekig leírni. Hiszen, akkor mi maradna a személyes találkozásunkra?

Tommy • multi egyenlőre nincs • 29

életem porosodó lapjai...


3 évvel korábban...
Késő éjszaka van. Na jó, hajnali fél négy. Egy buliból tartok hazafelé. Egyik híres ismerősöm meghívott a partijára. Általában ha részt veszek egy bulin, én is és mindenki más is jól érzi magát. Ezúttal nem sikerült valami fényesen a dolog. Egy kicsit magam alatt vagyok emiatt. Összevesztem a házigazdával. Csúnyán hajba kaptunk, ami általában nem jellemző rám. Ritkán vagyok haragban valakivel. Nem tudom, hogy ez zavar jobban vagy a személy kiléte. Igazából nem számít. Nem ezért fontos ez a nap. Sokkal inkább azért, mert ekkor történt meg velem először... elütöttem valakit! Későn vettem észre az apróságot, aki ráadásul, épp a zebrán akart átkelni a széles úton. Tövig nyomtam a fékpedált. Az autó éles csikorgással állt meg. Tisztán emlékszem rá, hogy kikerekedett szemeimben a döbbenet olyan nyilvánvaló volt, mint a tény miszerint férfi vagyok. Mélyeket lélegeztem. Megijedtem. Akkor még azt sem tudtam, hogy mit, de biztos voltam benne, hogy igenis elütöttem. Beletelt néhány másodpercbe, mire összeszedtem magamat. Az utca teljesen üres és elhagyatott volt. Talán ezért nem tudja senki, hogy mi történt ekkor.
Kinyitottam a kocsi ajtaját és kiszálltam. Be sem csuktam. Sokkal inkább érdekelt a gondolat, mi van a kerekek alatt és él-e még. Hatalmas kő esett le a szívemről, amikor a fekete jármű elejéhez értem. Nem került a kerekek alá. Sikerült még időben megállnom annyira, hogy épp csak nekimenjek az aprócska jószágnak. Életben volt és félt... a kiskutya. Körbe pillantottam, és megállapítottam a nyilvánvalót. Egyedül volt, és árva. Leguggoltam hozzá és megsimogattam. Megnyugtattam és a karjaimba véve betettem a kocsiba. Elvittem a legközelebbi állatorvoshoz. Az ember azt gondolná, hogy ilyen korán reggel nincs nyitva semmi és senki sem dolgozik. Szerencsémre a fiatal és elhivatott hölgy egy helyen lakott és dolgozott. Addig csengettem és ütögettem az ajtót, míg fel nem keltettem. Arcomról az aggódás érzése tisztán leolvasható bizonyítékával kértem segítséget. Megvizsgálták a kis aranyost, akiről kiderült hogy mindössze néhány hónapos és nem valami jól tartott. Minden bizonnyal kóbor állat, vagy olyan helyről szökött meg ahonnan nem hiányzik senkinek. Nem lett volna szívem magára hagyni mindezek után. Rendes ellátást kapott, magamhoz vettem és azóta chippel ellátva, betanítva él velem. A legjobb barátom és lakótársam lett a minden bizonnyal fajta tiszta Shiba inu fajtájú kan kutya. Az Akira nevet adtam neki, és bárhová is mennyek munkám vagy életem során, ő mindig velem jön.

***

11 évvel ezelőtt...
Gombóc van a torkomban. Biztos, hogy ezt akarom csinálni? Nekem teljesen elment az eszem! Nem, nem akarom! De... most már nem fordulhatok vissza! Muszáj! Erős vagyok, bátor és sikerülni fog! Jaj, csak el ne felejtsem a szöveget. Nehogy elrontsam. Te jó Ég! - gondoltam miközben nem tudtam, hogy idegességemben összekócoljam a hajamat, vagy rágjam le a körmömet körömágyig. Sosem izgultam még ennyire. Már-már táncoltam a feszültségtől, míg a színfalak mögött arra vártam, hogy kimehessek a színpadra. Életem első megmérettetése. Akkor pecsételődött meg a sorsom. Továbbra is pizzás fiú leszek, esetleg kávé pincér vagy kiállok a zsűri elé ebben a tehetségkutató műsorban és rájönnek az emberek, én énekesnek születtem. Nagy volt a tét. Az akadály. De, én leküzdöttem. Kiálltam eléjük és elénekeltem a választott zeneszámot. Lenyűgöztem mindenkit, és ezzel karrierem egyenesen felfelé haladt. A semmiből indultam, szó szerint, és most minden megváltozott.

***

4 évvel később, rengeteg eladott lemezzel és több, saját szerzeményű zeneszám, na meg pár videoklip után úgy döntöttem, hogy bármennyire is vonzó és jó az amit csinálok, nekem több kell. Nagyobb kihívást akarok. Úgy éreztem, hogy többre is képes vagyok. Többet adhatok a világnak, és szívesen kipróbálnám magamat az élet más pontjain is. Nem tudom ezek után miért döntöttem így, közel egy évig modellként kerestem meg a pénzt a mindennapi betevőre. Noha már akkor a vagyonosokhoz tatoztam. Hamar rájöttem, az után az egy év után, hogy ezt nem nekem találták ki. Valahogy nem az én világom. Annak ellenére is, hogy ugyanolyan kelendő voltam, mint énekesként. Ezután kipróbáltam magamat színészként is. Volt egy, egyetlen egy sorozat amiben szerepeltem, de ott hagytam azt is. Igen, a 27-28 éves korom elég határozatlan és bizonytalan volt. Kerestem a helyemet a szakmák világában. Végül, 29 évesen rájöttem mit akarok. Miután unásig írtam a novellákat és a Los Angeles-i lakásomban lógattam a lábamat. Komolyabban belemerültem a részletekbe és a szükséges információkba. Társrendező lettem egy videoklipben. Rengeteg saját tapasztalattal és tanáccsal segédkeztem. A forgatás alatt ellestem a többi, különböző szakember munkájának néhány apró részletét, így többként segítve a unkát, mint egyszerű rendező. Többfunkciós lettem, azt hiszem.
Azok után, hogy részt vettem annak a videoklipnek a rendezésében, a pályafutásom ezen a téren gyorsan az egekbe emelkedett és még most is szárnyal. Leginkább hírességek videoklipjeinek forgatásában segédkezem, de előfordult már, hogy kisfilmet vagy reklámot rendeztem. Oh, és túl vagyok az első filmemen is. Akció film lett, milyen meglepő. Tervezek egy vígjátékot is, de hát ez még a jövő zenéje. Hogy mennyire vagyok sikeres és sok oldalú, azt nem nagyon szeretném részletezni. Egoizmusnak tűnhetne, amit inkább elkerülnék.
Bár, sosem tudta meg senki, hogy honnan indultam el, higgyétek el ha azt mondom, hogy nagyon mélyről másztam fel a hegy csúcsára. Azt hiszem a következő megálló a Hold lesz. Nem áll szándékomban abbahagyni, különösen most, hogy tudom mit akarok és miből akarok megélni. Azt hiszem, ennyi elég is lesz az életemből. Mint már korábban is feltettem a kérdést; akkor mi maradna a személyes találkozásunkra?


//Megjegyzés: Ian nem tud a természetfeletti lények létezéséről,
így azt sem tudja, hogy ő valójában nem egyszerű ember.
Ennek következtében nem változott még át, ám az élet,
még sok meglepetést tartogat számára.\\


Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Pént. Jan. 23, 2015 2:21 pm
Ugrás egy másik oldalragratulálunk, elfogadva!


Üdvözlünk itt!

Mr Herondale,
először is, szeretném megragadni az alkalmat, hogy üdvözöljelek téged az oldalon! Remélem, nem fogsz csalódni, és élvezni fogod az itt rád váró izgalmakat, játékokat!
Hát... azt kell hogy mondjam, engem a kiskutya örökbefogadásával végleg lekenyereztél! Lehet, hogy kedvelni foglak? ;P
A fogalmazásmódod végett nagyon élveztem olvasni a lapodat, a változatos szókincsedet megragyogtattad a szemem előtt, és ez újabb pirospontot érdemel. Miért érzem azt, hogy téged nyomon foglak követni a játéktéren is?!
Nem akarlak tovább itt tartani, hát utadra is engedlek, menj és foglalózz! Ezt követően pedig hódítsd meg magadnak a világ... egy apró részét. Wink
Jó játékot!

Vissza az elejére Go down
 

Mr. Herondale

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Jace Herondale

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Emberek-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szer. Júl. 18, 2018 9:22 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3