Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Jan. 24, 2015 5:35 pm
Geneviev Abélard

Státusz •SZABAD
Faj •Vérfarkasboszorkány
Kor •22
Play by •Mischa Barton
Ismertető •
Gen egy Francia lányka, aki nemes családba született 1722-ben.
édesanyja korán meghalt, aki boszorkány volt. Apja vérfarkas génekkel született, de soha nem váltotta ki az átkot. A lány, miután én azt hittem meghalt valójában nem halt meg. Szerencsére valaki rá talált és ápolták közel fél évébe került a felépülés.
Rád bízom, hogy hogyan váltotta ki a vérfarkas átkot, hogy kit ölt meg véletlen volt vagy baleset.
Viszont, mivel ő boszorkány volt egy ideig elvesztette az erejét, majd egy rituálé keretében ez vissza tért hozzá.
Több infót a fajról itt találsz : KATT

Részlet a lapomból:
1744
Micsoda év, 24 éves erejében teli férfi, aki a nők kedvence még mindig.
Utazgatásaim során megismerkedtem Geneviev Abélard-al. Soha nem láttam még hasonló szépséget. És, ahogy annak lennie kell bele szerettem.
Istenem ez a lány úgy tökéletes, ahogyan van. Csodaszép igéző tekintet. Kerek mell, feszes fenék és az ágyban érti a dolgát, mint e közben szeretet teljes, csodálatos. Elvarázsolt engem, ahogyan rám sütötte pillantását. Ahogyan szőke hajába belekap a szellő. De mint minden jóban, ebben is volt valami rossz.
A lány fekete mágiát használt. Boszorkány volt, de ezt a titkot csak n tudtam, ugyan is nemesi család sarja, akik megvetik ezt és máglyán égett volna. Elmondása szerint édesanyja, aki korán meghalt ő is boszorkány volt.
egy borongós napon, haza fele sétáltam kedvesemmel. Gondoltunk játszunk kicsit a pocsolyákban.  Szaladgáltunk az esőben és bennem megfogalmazódott a kérdés, hogy feleségül vegyem, de elesett.
Ahogyan elesett a lábán lévő ütőeret elvágta egy kiálló szikladarab.  Oda siettem, hogy segítsek rajta, de ahogyan elnéztem a bugyogó vért, és azt a csillogó vörös színt a torkom izzani kezdett, oda nyúltam ujjammal feltettem egy keveset és megízleltem. Gen hatalmas szemekkel bámult rám, ekkor neki estem és megöltem.
Arra eszméltem, hogy a lány teste felett álok, aki mozdulatlanul fekszik én pedig torkom szakadtából ordítottam és éreztem, hogy valami más lett. Éreztem, hogy erősebb vagyok, hogy gyorsabb.
Várjuk • Csak én várom

Vissza az elejére Go down
 

Geneviev Abélard

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-