Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Keresem :
♑ the way out
Kedvenc dal :
rihanna - stay ft. mikki ekko
Tartózkodási hely :
♑ new orleans
Hobbi & foglalkozás :
♑ psychopath psychiater
Humor :
♑ come a little closer, i'll tell you a jokeEthan N. Rosseau ÍRTA A POSZTOT
Pént. Feb. 06, 2015 7:27 pm
- elkelt karakter -
Vissza az elejére Go down

avatar

Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :
§ Friend from past
Kedvenc dal :
§ Yellow Flicker Beat
Tartózkodási hely :
§ Monsterland
Hobbi & foglalkozás :
§ find myselfRenee Winter ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Feb. 05, 2015 10:49 pm
derek saroyan

Státusz •Elkelt
Faj •Vadász / farkasboszorkány / Animágus
Kor •27-29
Play by •Zachary Quinto  
Ismertető •Egyetemen ismertelek meg és eleinte szinte észre se vettelek, mert sokkal inkább érdekelt a könyvek világa és a fájdalom, amit a húgom elvesztése miatt éreztem. Végül egy közös ismerősnek köszönhetően találkoztunk, mert az egyetemen nyomoztál, hiszen rendőr vagy. Legalábbis akkoriban ezt mondtad nekem, de a mai napig nem vagyok abban biztos, hogy ez a teljes igazság. Úgy érzem, hogy sok mindent eltitkolsz előlem, mintha félnél a múltad a darabkáitól. Egy darabig nem is igazán zavart, hogy ennyire titokzatos vagy, de minél közelebb kerültünk egymáshoz, annál inkább vágytam az igazságra.
Neked köszönhetően lettem vadász, mert te voltál az, aki elkezdett velem edzeni. Eleinte utáltalak azért, hogy képes vagy emiatt elrángatni a könyvek világából, de minél többször edzettünk, annál inkább megszerettem. Mintha ennek köszönhetően én is egyre erősebb lettem volna és újra hinni kezdtem volna abban, hogy van esélyem a múltban elkövetett baklövésemet helyre hozni. Az egyre több együtt percnek köszönhetően pedig szép lassan egymásba gabalyodtunk. Beléd szerettem és végül a menyasszonyod lettem, de a múltadról még mindig nem meséltél. Mindig azt mondtad, hogy addig biztonságban leszek, amíg nem tudom azt, hogy mi történt a múltadban és pontosan mivel is foglalkozol. Neked köszönhetően lettem egy nem átlagosnak mondható vadász. Te tanítottad meg azt nekem, hogy nem minden természetfeletti gonosz és nem kell mindig mindenkit megölni. Néhányat csak észhez kell téríteni.
A hónapok szinte csak repültek és már majdnem egy éve voltunk együtt, amikor egy vámpír elkapott, mert téged akart. Meg akart ölni és megölni engem, ahogyan egykoron te is megfosztottad őt a szeretteitől. De egy dolgot te se tudtál, hogy babát várok, amit a támadáskor elszenvedett sérüléseknek köszönhetően elveszítettem. Amíg ájultam feküdtem a kórházi ágyon, addig veled közölték a szomorú hírt, hogy elvesztetted, elvesztettük a gyermekünket. Végül úgy döntöttél, hogy jobb lesz nekem nélküled, így egyszerűen csak kisétáltál az életemből. Egy darabig próbáltalak megtalálni, de ha a nyomodra is bukkantam, akkor se nyitottál nekem ajtót. Pár hónap után feladtam és úgy döntöttem, hogy elhagyom Seattle-t és Mystic Falls-ba jövök, hogy új életet kezdjek és megtaláljam a gyerekkori legjobb barátnőmet. De pár hónappal az után, hogy elmentem egy borítékot találtál az ajtód előtt, benne egy fényképpel. Én voltam a képen, amint egy célkeresztbe nézek. Valaki meg akar ölni, egy olyan személy, akit újra futni hagytál, hogy akkor megments, de vajon még időben megtalálsz, hogy megments? Vagy esetleg most elkésel? Vajon mi fog történni akkor, ha a múltad és a jelened újra összecsap?
|| A további részletek pm-ben  elmondom, ha esetleg felkeltette a karakter az érdeklődésedet. 40 Pb és a név is alkutárgya, illetve kérdés esetén nyugodtan keress meg engem. Nagyon várlak! 31
Várjuk • Renee Winter

Vissza az elejére Go down
 

derek saroyan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-