Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Aug. 11, 2012 3:48 pm
Megjegyzés: Olyan valakit keresek, aki itt is lesz/szokott lenni, és játszani is szeretne velem.


Katie West


Alapadatok

Teljes név: Natalja Katie West
Születési idő: 1987. december 25.
Becenév: Katie, Nati,
Kor: 25
Faj: vérfarkas aki még nem váltotta ki az átkát
Avatar: Maite Perroni

Jellemzés

Személyiség: Kedves, de kissé tartózkodó lány. Fontos neki a bizalom, a hazugság legkisebb mértékben sem elfogadható a számára. Szeretetreméltó, csupa szív lány. Végtelenül makacs, és kitartó. Szenvedélyes. Hirtelen haragú.
Külső: 160 cm magas, karcsú, hosszú fekete hajú, csillogó csokoládébarna szemű. Szép arcú, szeretetet sugárzó. Erős.

Előtörténet

Hozzám hasonlóan Ő is Orlandóban született, nevelkedett, majd dolgozott. Fiatalon egy iskolába jártunk, később Ő titkárnő lett a rendőrségen, míg én rendőr. Ott vált komollyá a kapcsolatunk. Katie a volt barátnőm, később menyasszonyom. Az első igazi nagy szerelem volt, vagyis annak tűnt ami volt kettőnk közt, így egy nap összeszedtem a bátorságom hogy elmondjam neki mi is vagyok igazából. Nem fogadta túl jól. Elhagyott, azt mondta ezzel nem tud együtt élni, s azóta nem láttam. A természetfeletti világáról nem tud semmit, csak annyit hogy olyanok mint én, alakváltók léteznek. A saját átkáról sem tud.


Egyéb

A városba érkezési körülményekre szabad a gazda, deee... a lényeg az lenne hogy szeretnék vele újra összejönni. Tudom, a többség nem szeret előre tervezni, de... aki esetleg nem ismer (annyira), vagy új, vagy ilyesmi, még tán nem tudja, család és gyerekpárti vagyok. Nagyon. Wink Szóval ilyesmit szeretnék kisütni az újramelegített kapcsolatból is. Jöhet a krach, meg egyéb finomságok, akció, izgalom, ami a csövön kifér, de a család az család legyen, értek ez alatt gyerkőcöt, esetleg esküvőt, szerelmet. Mondjuk úgy, az Elena-Damon páros a példa, akikre hasonlítani szeretnék, azaz, minden guzmi, meg rossz, meg gonoszság közepette, egy dolog mindig állandó, az pedig a köztük lévő szerelem, és a gyerekeik iránti szeretet. Mert hát, ha van szeretet, és miért küzdeni, akkor máris megvan a felhajtóerő, miért küzdünk pl hogy túléljünk egy vámpírtámadást, vagy ilyesmi. Wink


Vizuális remény-vonal

A sorrend felcserélhető. WinkVissza az elejére Go down
 

Katie West - Elkelt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Katie West - Elkelt
» Katie West
» Thomas Ritter - kicsit másképp, de elkelt!
» Molly Sofia Bennett - Elkelt

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-