Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
i'm gonna N E E D some people
Kedvenc dal :
sucker for P A I N
Tartózkodási hely :
❖ around the world ❖
Hobbi & foglalkozás :
❖ finding myself ❖
Humor :
❖ sweet ❖Caroline Forbes. ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Ápr. 25, 2015 1:16 pm
- archivált hirdetés -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Feb. 23, 2015 5:43 pm
freddie morrison

Státusz •SZABAD
Faj •vámpír / vámpírboszorkány
Kor •28+
Play by •Douglas Booth/Matthew Morrison/Robert Pattinson/Ansel Elgort
Ismertető • // a karakterről említést teszek a karakterlapomban ezért az elolvasása ajánlott. a pb nekem teljesen mindegy igazából, amelyik szimpatikusabb, de ha egyik sem megtalálsz üzenet formájában és egyezkedhetünk. a név teljesen alkuképes! gyere hamar. 31

Furcsa egy alak vagy. Azt mondtad, hogy ismersz, mintha figyeltél volna már egy ideje.. Ez pedig pontosan így volt. Figyeltél engem, mert hibásnak tartottad magad a sorsom miatt. Hogy miért? Mert úgy gondolod, hogy benne volt a kezed abban, hogy ilyen sorsra jutottam. Hogy ez igaz vagy sem az még a jövő zenéje.
Jelen pillanatban az számít, hogy megöltelek. Bár ez számodra ne újdonság, mert nem ez volt az első alkalom. Beférkőztél egy vámpír csapat fészkébe, hogy segíts rajtam. Nem azért, mert olyan megtört kismadár lennék, bár abban a helyzetben az éhség és a szomjúság erőtlenné már-már gyengévé tett. Nem számított. Elhitetted azokkal a vámpírokkal, hogy te is egy lettél közülük. Egyszerűen álcáztad magad, mert soha nem voltál kispályásnak nevezhető. Amikor velem voltál bebiztosítottad magad. Vámpírvért tartalmazott a szervezeted én ezzel azonban nem volt tisztában így egyszerűen csak ott hagytalak megrohadni, de ez nem történt meg, hiszen életben vagy. Most pedig bosszúra szomjazol. Segítettél nekem én pedig, mikor hasznodat vesztettem áttapostam rajtad, mintha semmi nem számított volna. A hatalmas erődnek búcsút kellett intened. (Ha vámpírboszorkány, akkor sem olyan erős már, mint volt.) Ezért pedig úgy gondolod, hogy bűnhődnöd kell, mert a sötét lelkem nem érdemel meg egy jobb életet. Bármire képes vagy. De vajon tényleg ilyen kegyetlenül gyűlölsz? Vagy önmagadra vagy mérges, mert nem tudsz gyűlölni csak bebeszéled magadnak? Erre neked kell rájönnöd.
Várjuk • Csak én

Vissza az elejére Go down
 

Freddie Morrison

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-