Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
back home
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorElena Gilbert ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Ápr. 23, 2015 6:06 pm
- archivált hirdetés -
Vissza az elejére Go down

avatar

Tündér •• akinek nem adtak valódi szárnyakat
Chatkép :

Kedvenc dal :
Locked Away
Tartózkodási hely :
∾ always there where I should not be
Hobbi & foglalkozás :
∾ running awaySeraphina Heaven Winfrey ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Márc. 05, 2015 10:12 am
clive flemyng

Státusz •SZABAD
Faj •Vámpír / Dhámphír
Kor • kb. 30 évesen változott át
Play by •Zach McGowan / Toby Stephens
Ismertető •18. században ismertelek meg és akkoriban még kalóz voltál, s nem is akármilyen. Sokan rettegtek tőled és hatalmas tiszteletnek örvendtél Nassau-ban. Itt találkoztunk mi is. Eléggé viharosan indult a kapcsolatunk, hiszen az embereid bántani akartak, de te megmentettél tőlük. Egyre szorosabb lett a kapcsolatunk, majd amikor Madame lettem, akkor még inkább kisajátítottál magadnak. De ezt az egykori "közös" szeretőnk nem hagyhatta, így mindentől megfosztott engem, ami fontos volt számomra. Te azt hitted, hogy meghaltam, pedig csak fogságba estem.
A kalózok kora leáldozott és majdnem te is meghaltál, de mivel már akkoriban is halhatatlan voltál, így természetesen sikerült túl járnod az emberek eszén. Sokáig bolyongtál, sokszor kerültél bajba, miközben kerested a helyedet a világban, míg végül rendőrnek álltál. Ohh, nem lettél jó fiú, de úgy érezted, hogy így még sok haszonra tehetsz szert és talán így sikerül kiderítened, hogy mi is történt több, mint 100 éve. Korrupt vagy, de azok közül is a legnagyobb és a legjobb, hiszen  alvilági emberekkel és a bűnözőkkel üzletelsz, miközben senki semmit se sejt a rendőrségen, mert ennek ellenére néha begyűjtöd őket. Főleg azokat, akik nem hajtanak előtted "fejed".
New Orleans utcáit koptatod és nem is sejtetted, hogy sokáig egy városban voltunk. Miután kiszabadultam fura gyilkosságok kezdődtek el ott és téged bíztak meg az üggyel, de egy időre abba maradtak, majd pedig Seattle városában kezdődtek újra. Egy darabig te se hittél abban, hogy köze lehet egymáshoz az eseteknek, de aztán megéreztél egy bizonyos illatot. Egyre többször érezted azt a helyszíneken, aminek köszönhetően régi emlékek jelentek meg az elmédben, hiszen jól ismered eme vérnek az illatát és zamatát is, mert sokszor lakmároztál belőlem, de igazán bántani soha nem tudtál. Azt hiszed, hogy csak a képzeled játszik veled, de még se hagynak nyugodni az emlékek és feltett szándékod, hogy utána fogsz járni a dolognak, hiszen soha nem gondolnád azt rólam, hogy én gyilkolok ilyen brutális módon. De részben igazad is van, hiszen nem én teszem...
Eléggé magadnak való vagy. A társaidat soha nem tűröd el, ahogyan azt se, hogy akár egy gengszter nemet mondjon. Mind az őrsön és mind az alvilágban rettegnek tőled, pedig igazából semmi extra dolgot nem teszel, csak önmagadat adod.

/Pb és név alkuképes, de ha megérkeztél, akkor kérlek pm-ben egyeztess. 40 Kérdés esetén nyugodtan dobj meg pm-el. Nagyon várlak! 31 /
Várjuk • Én 40

Vissza az elejére Go down
 

Clive Flemyng

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-