Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Dhámpír •• enyém az örök ifjúság és szépség
Chatkép :

Keresem :
● i've found everyone i want
Tartózkodási hely :
● always next to ebony
Hobbi & foglalkozás :
● i'm interested in scienceChantele A. Roux ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Aug. 15, 2015 10:33 am
- archivált hirdetés -
Vissza az elejére Go down

avatar

Tündér •• akinek nem adtak valódi szárnyakat
Keresem :
Bruno Agnes Noah
Kedvenc dal :
Take Me To ChurchEndlessly
Hobbi & foglalkozás :
✻ Staying aliveDiamond Rivers ÍRTA A POSZTOT
Vas. Márc. 22, 2015 2:37 pm
noah ----

Státusz •SZABAD
Faj •Vámpír / Dhámpír / Vámpírboszorkány
Kor •28 (esetleg 27)
Play by •Ryan Gosling / Chris Hemsworth
Ismertető •Gyerekkoromban ismertelek meg egy elég fura intézetben. Nem tudom, hogy miként kerültél oda, vagy kik a szüleid, de szemmel láthatóan te szerettél ott lenni. 6 éves koromban találkoztam veled és eleinte benned se bíztam meg, sőt próbáltalak minél jobban ellökni magamtól. Végül megtört a jég és szinte elválaszthatatlanok lettünk. Esténként te olvastál nekem mesét, amikor pedig a viharos éjszakákon féltem, akkor is egyedül te voltál mellettem és te próbáltál megnyugtatni. Minél több hónap telt el, annál inkább kezdtél belevinni engem is a csintalanságba, a bajkeverésbe, de valami miatt mindig magadra vállaltad a dolgokat, így csak téged bűntettek meg. Nem értettem, hogy mit látsz bennem és miért velem barátkozol, amikor 3 év volt köztünk és a veled egykorúak biztosan sokkal szórakoztatóbbak lettek volna, mint én. Ha a többiek bántani próbáltak, akkor te megvédtél engem.
Végül 8 éves koromban történt egy baleset, amikor az egyik iskolai kirándulás során véletlenül meglőttem az egyik nevelőnket, Vicky-t, aki történetesen vámpír volt. Nekünk támadt, s hogy engem menteni tudj te ott maradtál és szembe szálltál vele. Mivel a megmentőm, Molly téged már nem talált ott később, így a mai napig azt hiszem, hogy téged is megöltek, mint egykoron az egyik nevelőt. Sokszor álmodom még rólad, arról a napról, amikor ténylegesen megmentetted az életemet és a mai napig bűntudatot érzek. De te valójában nagyon is élsz. Jó darabig nem tudtál rólam és azt se tudtad, hogy merre vagyok, vagy mi történt velem, de egy szép napon megpillantottál engem. Láttad, hogy mit teszek és azt is pontosan tudod, hogy mire készülök, hiszen vámpír vagy és hallottad amikor kérdezősködni kezdtem az "iskola" után, ahol mind a ketten nevelkedtünk. Téged időközben (tavaly / pár hónapja) vámpírrá változtattak, hiszen te nem voltál tündér. Le akarsz beszélni arról, amire készülök, de még magad se sejted azt, hogy ez sokkal nehezebb lesz, mint gondolnád. Egy részt a vérem túlzottan csábító számodra, mivel mondhatni friss vámpír vagy. Más részről meg azt hiszem, hogy ez csak valami ostoba játék, amivel még inkább az őrületbe akar kergetni Dolores, az ottani igazgató, mert én szentül hiszem azt, hogy meghaltál.
Az, hogy mi történt a külön töltött évek alatt rád bízom, de szívesen ötletek veled, illetve kérdés esetén nyugodtan dobj nekem pm-t.


/A név változtatható, illetve a pb is alkuképes. ITT is olvashatsz kicsit Noah-ról. 40 Nagyon várlak, illetve ha megérkeztél, akkor kérlek dobj meg egy pm-el.  Embarassed /
Várjuk • Diamond Rivers

Vissza az elejére Go down
 

Noah ----

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-