Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Kedvenc dal :
Δ one woman army
Tartózkodási hely :
Δ la nouvelle-orléans
Hobbi & foglalkozás :
Δ i have a coffee shop
Humor :
Δ sweetAubrey Sullivan ÍRTA A POSZTOT
Vas. Márc. 22, 2015 6:01 pm
Colin ---

Státusz •SZABAD
Faj •Vámpír
Kor •240 év
Play by •Alex O'Loughlin
Ismertető •Te utolsó... alig várom, hogy egyszer a kezeim közé kaphassalak, de túlságosan okos vagy ahhoz, hogy sokáig maradj egy helyen és ugyan engem sem ejtettek a fejemre, de mire kiderítem, hogy éppen merre rontod a levegőt, addigra már szinte tovább is állsz. Nem egyszer álltunk már majdnem egymással szemben és ugyan eleinte nem értetted, hogy mit akarok tőled, de az évek folyamán rájöttél, hogy ki vagyok: te változtattál át és kérdőre akarlak vonni, hogy miért tetted, valamint be akarom bizonyítani magamnak, hogy nem tettél tönkre. Ezért kereslek szüntelenül, ami felettébb imponál neked, sőt, direkt híredet kelted, hiszen tudod, hogy úgyis ugrok. Élvezed, hogy húzhatod az agyam és egyre jobban bejön neked, hogy nem adom fel. Eleinte nem érdekeltelek, de fordult a kocka és mindent tudsz rólam. Mondhatni játszópartnerek vagyunk, akik úgy ismerik a másikat, mint a tenyerüket, de túlságosan szeretjük ezt a helyzetet ahhoz, hogy akármelyikőnk előre lépjen egy lépést is.
A legutóbbi üldözésedet túl hamar feladtam és ez betette az egódnak az ajtót, ezért jössz New Orleans-ba. Vajon 27 év után végre sikerül ismét szemtől szemben állnunk egymással úgy, hogy már én is megerősödtem? Én még nem tudok róla, de te már tervezed a találkánkat, mert kezdesz máshogy is érdeklődni irántam annak ellenére, hogy még normálisnak sem vagy nevezhető. Valljuk be, egy igaz bunkó, rosszfiú vagy, aki imád ebben a szerepben lubickolni.

// A név változhat, a pb-t szeretném, ha maradna, az előtörténet teljes mértékben az alakítóra van bízva. Ha megérkeztél, jelezd. 40
Várjuk • Csak én, de nagyon!

Vissza az elejére Go down
 

Colin ---

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Colin Wright
» just a little problem - Abi & Colin
» Kukucs! - Abi & Colin & Axel -

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-