Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
back home
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorElena Gilbert ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Máj. 11, 2015 6:22 am
- elkelt karakter -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Márc. 24, 2015 3:32 pm
Sidney Daelon

Státusz •SZABAD
Faj •ember
Kor •25-26
Play by •Alex Pettyfer
Ismertető •Meddig vagy hajlandó elmenni célod megvalósítása érdekében? Mit teszel, ha egy hozzám hasonló ártatlan lány kerül az utadba és mire kiderül, hogy egy gyilkost védelmez, addigra a szívedbe lopja magát?

Nemrég szabadultál a rendőrtiszti akadémiáról és nem fecséreled az idődet holmi utcai szolgálatra, ahhoz ugyanis neked sosem fűlött a fogad. Hogy te ennyire primitív szintre süllyedj? Ugyan... Bolti lopás? Piti lövöldözés? Ezeket meghagyod a társaidnak, te pedig amint lehetséges, új babérokra törsz. A szakma legjobbjától tanultad ki a nyomozás rejtelmeit, szépen kikupált téged, így mára már rendőrnyomozóvá léptél elő. Fiatal korod ellenére kisugárzásod és karizmatikus jellemed kivívta a legtöbb kollégád tiszteletét. Elérted, hogy senkit se érdekeljen a múltad, így minden, ami kétkedésre adhatna okot, a homályba vész.
Személyes küldetésednek érzed, hogy felderíts egy néhány évvel ezelőtti esetet, mikor is a nővéred esett áldozatául egy állítólagos állattámadásnak a szomszédos kisvárosban. Kellő racionalitás szorult beléd, ezért eszedbe sem jutott annyiban hagyni a dolgot, amit azóta is lezáratlan ügyként kezelnek. A városba érkezésed után inkognitó üzemmódban kezdtél puhatolózni mindenféle szóbeszéd után, ám nem kellett sokáig próbálkoznod, míg valakinek eljárt a szája és legjobb barátnőm irányába kezdett terelgetni. Persze ő egyetlen szó nem sok, annyit nem reagált eddig faggatózásodra, viszont lassanként én is a képbe kerültem... Nem tartott sokáig, míg rájöttem, tulajdonképpen a bátyámat üldözöd,  csak még magad sem tudsz róla. Ahogy arról sem, hogy ha vele szembekerülsz, a saját halálos ítéletedet írod alá.


// A név alkudható, a pb-t szeretném, ha maradna.  Szeri van
Várjuk •Norman Raynor and me  40

Vissza az elejére Go down
 

Sidney Daelon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-