Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Kedvenc dal :
unstoppable
Tartózkodási hely :
mystic falls ❞
Hobbi & foglalkozás :
killing is my speciality ❞
Humor :
raw ❞



Tatia Petrova ÍRTA A POSZTOT
Pént. Máj. 01, 2015 9:02 pm
Elkelt karakter!
Vissza az elejére Go down

avatar

Vendég



Vendég ÍRTA A POSZTOT
Szer. Márc. 25, 2015 9:25 pm
Lance ---

Státusz •SZABAD
Faj •Vadász
Kor •33 év
Play by •Chris Hemsworth
Ismertető •Volt idő, amikor a világom, a világunk sokkal békésebb volt, mint most. Teljesen átlagos körülmények között találkoztunk és bár rengeteg dologban különbözünk nem gondoltam volna, hogy egyszer eljutunk arra a szintre, hogy meg akarjuk ölni egymást. A vámpírok gyűlölete miatt kezdtél segíteni Seattle ember lakosainak és a vezetőjük elkeseredettségében, amiért nem csatlakoztam a csoportjához értem küldött, hogy levadássz. Nem tudtad, hogy én voltam a célpont, de mivel rendesen megtanítottál arra, hogyan védjem meg magam, esélyed sem volt ellenem. Túl jól ismertük egymást ahhoz, hogy - te a feladatod, én pedig a dühöm miatt - bántsuk egymást, de a gyűrű nyomban eltűnt az ujjamról, ahogy te a városból. Hiányoznak a veszekedéseink, a béküléseink, az együtt töltött percek. Hiányzol. De mint mondtad a legutolsó találkozásunknál: Ha még találkoznánk ebben az életben, akkor egyikőnk se nézzen a másikra. Be tudnád tartani? Kétlem, hogy át tudnánk nézni egymáson attól függetlenül, hogy rájöttél mennyi titkom van, bizalmatlan és veszélyes vagyok, nem az az angyal, akinek gondoltál.
Kemény fickó vagy, szarkasztikus, szellemes, intelligens, aki a jég hátán is megél. Remekül hárítasz és bújsz páncél mögé, könnyen eléred, hogy mások megutáljanak a különleges stílusod miatt és szereted az emberek tudomására hozni, ha valami nem tetszik neked velük kapcsolatban, ezért sem biztos, hogy a legszebb oldaladat mutatnád nekem egy esetleges újratalálkozáskor.

// A pb-t szeretném ha maradna, de a név változtatható, az előtörténetet pedig teljes mértékben a megalkotóra bízom. Smile
Várjuk • Csak én, de nagyon!  40

Vissza az elejére Go down
 

Lance ---

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-