Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Márc. 26, 2015 10:20 pm
Belle Bianchi

Státusz •SZABAD
Faj •Vámpír/Vámpírboszorka
Kor •~38
Play by •Monica Belucci
Ismertető • Rokonsági fok: Édesanyám vagy, voltál. Egészen addig ameddig Floridában, immár 5 éve meghaltál. Szerettelek, mind szerettünk, úgy hittük tisztességgel eltemettünk, hiszen… bár nem találtunk, az ipari kamera felvételei egyértelműen bizonyították, hogy vámpírtámadás áldozata lettél. Kegyetlen, és brutális. Míg éltél, nagyon finomakat főztél, igazi itáliai ízeket csempésztél az ebédlőnkbe, még akkor is ha Amerikában laktunk. Szeretted az öcsémet, apámhoz előttünk egy rossz szavad sem volt. Te voltál az első aki elfogadta a megszállott egészséges életmódomat, tudod rólam, hogy az ötök tagja vagyok, hiszen a nagybácsim halálakor még éltél. Te is ott voltál velem, amikor az első vadászatom után haza értem, és vártál rám a nappaliban, aggodalmaskodva. Csak… csak te voltál képes megnyugtatni. Szeretünk, és mind a mai napig a halálod napján összeülünk vacsorázni, Carlo(s) megtanult muffinokat csinálni, én milánóit, apám meg… megtanult elmosogatni. Mindig ezzel szekáltad.
Hogy mit szeretnék? Az édesanyámat, akiről úgy tudom, hogy meghalt, azt sem tudom, hogy Mystic Fallsban vagy, de érdekes lehet az újra találkozásunk.
Kedves voltál és mindenkihez volt egy-két jó szavad, szeretetben neveltél minket és próbáltál felkészíteni mindannyiunkat a vámpír vadászatra, hiszen te is vadász családból származol, egyenesen Nápolyból.
Mit kell még tudj: Az Auditore család jóban van a Bianchikkal, náluk dívik még az előre elrendezett házasság. A férjedhez Giovanni Auditorehoz küldtek Amerikába. Hogy milyen románcot alakítasz ki köztük, az… már a te dolgod Wink Várta, beletörődött vagy lelkes volt. Bár inkább lelkesnek mondanám az asszonykát, várta a fiait és kíváncsi volt Amerikára. Körülbelül 18 éves lehettél amikor engem szültél.
// Kérlek olvasd el előtte az én ET-met is, hiszen abból is nagyon sok infót kaphatsz. Pb: Szeretném ha megmaradna ez. A név mindenképp marad, mert ezen a néven vagy emlegetve. Szólj, kérlek ha erre járnál. //
Várjuk •Én várlak! Very Happy *-* A fiad, cara mamma! (Drága édesanyám)

Vissza az elejére Go down
 

Belle Bianchi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Avatarfoglaló [ÚJ]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-