Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szer. Ápr. 01, 2015 12:17 pm
Jeff ...

Státusz •SZABAD
Faj •vadász (dhampir/vámpír)
Kor •50+
Play by •Scott Caan
Ismertető •Jogi diploma, nyomozói hivatás, magánnyomozó... Nem vagy semmi ám, de ez nem is fontos. A szövetségesem vagy, a barátságunk lassan a harmincadik évét ünnepelteti, ami az én kapcsolataim közt már igazi relikvia. Sosem mondjuk ki, hogy barátok vagyunk, az tőlem érzelmi vallomás lenne, tőled viszont nem lenne meglepő, mert nagyon is emberi vagy. Olyan személy vagy, aki megmaradt teljesen embernek, viszont ha kell, nem áll messze tőled a gyilkolás sem, de azt inkább hanyagolod. Segítettem neked megküzdeni azzal, ami vagy, és akkor is melletted álltam, mikor az ex-feleséged elhagyott. Mondjuk, ha illetlen szeretnék lenni, én azt mondanám, mivel egy cafka volt a nő, tuti mással kezdte el megosztani a testét...
Most pár év kihagyás után New Orleansban találkozunk, de egyébként, mi ez a nagy váltás, haver? Mindig azt mondtad, te a rideg Alaszkába fogsz élni... Fordítva kukkoltad meg az autóstérképet? És dél felé jöttél észak helyett?  Elnézést, de a földrajztudásoddal kicsit bajok vannak. Viszont én örülök neked, pajtás. Az ex-feleségedet próbálod itt felkutatni, hátha még ő is szerelmes beléd, mint te belé? Vagy valami baj történt, és menekülsz? Én segítek még akkor is, ha azt nem vallom be.

info: A PB-t szeretném, ha maradna, azonban a többi minden rád van bízva. Körvonalaztam pár dolgot az életéből, jelleméből, viszont bátran hozd elő a fantáziád... Ha megérkeztél, jelezd pm-ben! :mer:
Várjuk • én, én meg azthiszem én...

Vissza az elejére Go down
 

Jeff ...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-