Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Kedvenc dal :
waiting for superman Ώ
Tartózkodási hely :
where even mainstream of life Ώ
Hobbi & foglalkozás :
Ώ I could tell you, but then I'd have to kill youFlorence Foxes d’Agoult ÍRTA A POSZTOT
Vas. Aug. 09, 2015 11:41 am
Wayne

Státusz •SZABAD
Faj •Szabadon választható
Kor •Faj függvényében eldöntendő, de nálam idősebb nem lehet!
Play by •Eric Christian Olsen
Ismertető •Semmi és senki nem tud az utadba állni, mert ha akadályba is ütközöl nem futamodsz meg. Sokan barátságosnak és kedvesnek gondolnak. Remek színész vagy és bárkit át tudsz verni, hiszen az állandó poénkodásod sok mindenkit meg tud téveszteni. Okos és ravasz teremtés vált belőled, illetve remek mestered volt, így nem csoda, hogy a korod ellenére is az egyik legkiemelkedőbb "vadász" lett, legalábbis rám vadászol.
Véletlenül találkoztunk 16 éves korodban, hiszen akkor is egy vadász elől menekültem és a szüleidet végül megölte az illető. Hiába nem én bántottam őket mégis úgy érzed, hogy minden az én hibám és csakis nekem köszönhetően lettél árva. Te is súlyosan megsérültél a rajtaütésben, de téged még időben megtudtalak menteni és szakértő kezekre bíztalak. Nem szerettem volna, ha te is olyan sorsra jutsz, amilyenre én is jutottam, ezért se adtam a véremből neked. Egy darabig még a kórházban meglátogattalak, illetve utána is, hogy tényleg minden rendben van-e veled. Úgy éreztem felelősséggel tartozom érted vagy talán többről volt már szó akkor is? De egy szép napon mindent elfelejtettem veled, hogy normális életet élhess.
Viszont ahogy egyre idősebb lettél, úgy kezdett érdekelni az, hogy mi is történt a családoddal és minél több dolgot tudtál meg, annál több dolog jutott eszedbe, míg végül vadászok mellé szegődtél, hogy bosszút állj rajtam. Magad se tudod, hogy csak szenvedni szeretnél látni vagy egyszerűen csak arra vágysz, hogy megölj.
Arra viszont még mindig nem emlékszel, hogy próbáltalak megvédeni titeket, de egyedül csak téged sikerült. Ahogyan arra se emlékszel, hogy mennyi ideig látogattalak és ápoltalak téged. De vajon, ha megpillantasz akkor emlékezni fogsz? Időben rájössz arra, hogy még se én tehetek mindenről vagy esetleg előbb megölsz és csak utána tér vissza az emléked?

|| Kérdés esetén lehet keresni. Pb-nek örülnék, ha maradna, de a név szabadon választható. 40 Nagyon várlak! 31
Várjuk • Csak én, viszont nagyon. 40

Vissza az elejére Go down
 

Wayne

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Tim Drake-Wayne
» Tim Drake-Wayne/Robin
» Conrade Wayne

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-