Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
i'm gonna N E E D some people
Kedvenc dal :
sucker for P A I N
Tartózkodási hely :
❖ around the world ❖
Hobbi & foglalkozás :
❖ finding myself ❖
Humor :
❖ sweet ❖Caroline Forbes. ÍRTA A POSZTOT
Pént. Ápr. 24, 2015 10:14 am
- elkelt karakter -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szer. Ápr. 08, 2015 10:16 am
holly dewdney

Státusz •SZABAD
Faj •Vérfarkas, vérfarkasboszorkány
Kor •25
Play by •Katie Cassidy
Ismertető •Brynn: Egyáltalán nem ismerlek még, de te tudsz arról, hogy van egy féltestvéred. Csak az apánkon osztozunk a te édesanyád egy boszorkány volt. (A faj emiatt is nagy választék, hiszen lehetsz vérfarkasboszorkány, aminek különböző stádiumai vannak.) Engem akartál megkeresni, amikor is bajba kerültél és ekkor került az életedbe Debbie.

Debbie: Éppen egy falkával töltötted az idődet a telihold idején, amikor vadászok csaptak le rátok és néhányotokat megkíméltek, de a halál talán kellemesebb lett volna. Főleg a számodra. Mivel te boszorkány génekkel is rendelkezel felkeltetted a figyelmüket. Volt köztük egy boszorkány is, aki segített a kísérleteikben. Nem érzett irántad szimpátiát, hogy te magad is félig a boszorkányok ágát képviseled egyenesen megvetett téged és egyszer sem gondolt arra, hogy meg kellene mentenie. Sokkal keményebben bánt veled, mert számára nem voltál más, mint egy szörnyszülött.
Egykoron azonban azok a vadászok, akik téged is elraboltak engem is meg akartak ölni, de alulmaradtak és akkor mentettem meg az életedet. A mai napig figyelem, hogy minden rendben van-e veled, mert te hiába nem láttad az arcomat és nem tudod, hogy ki vagyok én mégis azóta őszintén törődöm veled, hogy a szemeidbe néztem. Nem tudok hátat fordítani neked.

Normális életet éltél, mialatt a húgodat kerested. Az ügyvédi pályát tűzted ki magad elé, de már kezded úgy érezni, hogy egy ilyen világban az egésznek semmi értelme. Amíg fogságban voltál és kísérleteztek rajtad egyre inkább nőtt benned a vágy, hogy megtaláld a húgodat és immár a megmentődet is.  

// a keresztnév alkuképes a családnév szeretném, ha maradna. a pb-hez nem ragaszkodom feltétlenül, de a közös képek miatt nagyon örülnék, ha ő maradna! gyere hamar! 31
Várjuk • Deborah Wingfield, Brynn Dewdney

Vissza az elejére Go down
 

Holly Dewdney

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-