Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Kedvenc dal :
Kaleo - Way Down We Go
AMY LEE - Love Exists
Leander Kills - Ketten Egyedül
Nightwish - 7 Days to The Wolves

Tartózkodási hely :
N.O.Leslie Elizabeth Shay ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Ápr. 23, 2015 8:25 pm
Eleanor Hammond

Státusz •SZABAD
Faj •boszorkány
Kor •külsőre 25, a valóságban 150 év körül van
Play by •Alexandra Park
Ismertető •Valódi korod ellenére elég érdekes világnézeted van, nem vagy valami komoly. De én ezért imádlak. Szeleburdi, vakmerő, felelősségekkel és kötelezettségekkel nem foglalkozó lány vagy, aki segítőkészségét csak felém mutatja ki. Te vagy az én mentorom, ha nevezhetlek ennek, hisz te vagy az, aki segít ezt az egész boszi dolgot kezelni, és te vagy az egyetlen, aki kerek perec megmondtad, nem érdekel, hogy van e bolhás oldalam, vagy nincs.
A múltadról nem sokat beszélsz, még akkor sem, amikor a kelleténél több ital csúszik le a torkodon. Mégis tudom, hogy valami nincs rendben veled. Mégis mi? Egyszerű, már ha ezt egyszerűnek lehet nevezni. Olyan voltál valamikor, mint én. Amikor valóban huszonöt éves voltál, kiváltottad a farkas átkod, ezzel a lépéssel elnyomva a boszorkány éned. Ezek után visszaszerezted az erőd, de egy vámpír átváltoztatott, vagyis próbált, de ez a farkas génjeid miatt nem igen sikerülhetett neki, így meghaltál. A két világ között ragadtál, szellemként éltél pár napot, míg az anyád vissza nem hozott, amibe viszont ő halt bele. Akkor elhitted, hogy miattad halt meg, s nem is sejtetted, hogy az áldozatot eleve meg kellett volna hoznia, hisz tudtad jól, soha nem hagyna szellemként létezni. Amikor visszahozott, akkor már csak boszorkány voltál. Sokat tanultál a könyveiből, majd mikor a kis bandához csapódtam, akinek a farkasai téged nagy becsben tartanak, akkor lettél rám is figyelmes. Megtaláltad a lelki társad, s bár hangosan soha nem ismernéd meg, örülsz, hogy valaki nem csak az erőd miatt értékel, de azért a szeleburdi, fiatal csajért is, aki mindig is megmaradtál.
A történeted soha nem mondtad nekem el, nem is sejtem, hogy min mentél át anno, de ettől meg akarsz engem óvni, és titkon nem igen szeretnéd, ha a valódi családommal találkoznék, mert attól tartasz, így elfordulok tőled, és megint magad maradsz egy rakás farkas között.

Névhez nem ragaszkodom, a pb-nek örülnék, de végül is az is változtatható. Csak jelezd, ha megérkeztél 40
Várjuk • Én, csakis én, de nagyon 31

Vissza az elejére Go down
 

Eleanor Hammond

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Thomas James "T.J." Hammond ~15%

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-