Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :
§ Friend from past
Kedvenc dal :
§ Yellow Flicker Beat
Tartózkodási hely :
§ Monsterland
Hobbi & foglalkozás :
§ find myselfRenee Winter ÍRTA A POSZTOT
Vas. Júl. 05, 2015 4:57 pm
-elkelt karakter-
Vissza az elejére Go down

avatar

Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
Chatkép :

Keresem :
§ Friend from past
Kedvenc dal :
§ Yellow Flicker Beat
Tartózkodási hely :
§ Monsterland
Hobbi & foglalkozás :
§ find myselfRenee Winter ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Ápr. 25, 2015 1:25 pm
maya sellington

Státusz •Szabad - újra várom őt
Faj •Bármi lehet
Kor •40
Play by • Katherine Heigl / Taylor Swift
Ismertető •Drága nagynéném!
Mindig is jól kijöttünk egymással. Sőt, néha te sokkal jobban megértettél engem, mint a saját szüleim. Amikor saját magamat hibáztattam a húgommal történtek miatt, akkor te voltál az egyetlen, aki támogatott. Ott voltál nekem és megértettel, illetve nem kérdeztél fölöslegesen semmit se. Egyszerűen csak támaszt és vigaszt nyújtottál számomra. Majd amikor kezdtem jobban lenni, a kapcsolatunk kezdett kissé megszakadni, hiszen én egyetemre mentem. Végül amikor kiderült, hogy babát várok akkor hozzád fordultam, mert tudtam, hogy a szüleim mit mondanának. Nem voltam házas, csak menyasszony, de a szüleim soha nem kedvelték Ethan-t, így nem tudtam senki máshoz fordulni, mint hozzád. Te még azt is felajánlottad, hogy ha Ethan kiakadna, akkor költözzek hozzád és te segíteni fogsz mindenben.
Nem akartad, hogy elkövessem ugyanazt a hibát, amit egykoron te is. 16 évesen adtál életed egyetlen gyermekednek, de a szüleid nem engedték, hogy megtartsd. Elvették tőled, majd a jóval idősebb nővéredre bízták, aki akkora már felnőtt nő volt és feleség. Szó szerint  kitépték a kezeid közül, téged pedig intézetbe küldtek. Soha többé nem láthattad a lányodat, vagyis az egész család ezt hiszi. Mert, amikor először felkerestél, akkor megkértél, hogy soha ne említselek téged senkinek. Én pedig szót fogadtam neked. Eleinte nem értettem, hogy miért kérted ezt, de mivel láttam rajtad, hogy nem akarsz beszélni róla, így nem is nyaggattalak. Pedig a válasz ott lappangott a történetben, amit kissé másképpen meséltél el nekem, mint ami a valóság. Én vagyok az egyetlen gyermeked és bármire képes lennél értem, hogy megvédj és visszakapj.
Sok titkot rejtegetsz, de vajon meddig leszel képes megőrizni őket? Hiszen valaki szép lassan leveleket és fényképeket kezdett el küldeni  számodra, amik rólad és a múltadról szólnak.Valaki tudja, hogy mi történt veled és azt is tudja az a személy, hogy te ölted meg a nagyszüleimet. És akkor még arról nem is beszéltem, hogy te állsz annak a hátterében is, hogy a családom elkezdett szétszakadni. Vajon képes leszel elmondani, mielőtt én magam jövök rá vagy esetleg a múltad démonai hamarabb elkapnak és elszakítanak minket egymástól?

|| A további részletek pm-ben  elmondom, ha esetleg felkeltette a karakter az érdeklődésedet. 40 Pb és a név is alkutárgya, illetve kérdés esetén nyugodtan keress meg engem. Nagyon várlak! 31
Várjuk • Renee Winter

Vissza az elejére Go down
 

Maya Sellington

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-