Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
back home
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorElena Gilbert ÍRTA A POSZTOT
Vas. Máj. 03, 2015 8:57 pm
- elkelt -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Máj. 02, 2015 1:30 pm
Carla Giovanelli

Státusz •ELKELT
Faj •Boszorkány (később talán vámpír)
Kor •90
Play by •Adriana Lima 38
Ismertető • A szememben egy tolvaj vagy, te inkább mester tolvajnak, vagy épp ügyes kereskedőnek titulálnád magad. Nagy a lexikális tudásod, hisz ritka és nagy erejű mágikus tárgyak „eltulajdonításával” foglalkozol, amiket jó pénzért tovább adsz a befolyásos megrendelőidnek. Újabban a Kárhozottak Könyvére vetetted rá a szemed, ami történetesen a családomé és eltűnt. Versenybe szállsz velem, aki hamarabb lel rá, az nyert.
Ravasz vagy, a gond csak annyi, hogy engem sem ejtettek a fejemre. Sosem fogom megérteni, miért kezeli mindenki tényként azt, hogy a Fitzgeraldok között én vagyok a leggyengébb láncszem? Rendben, nem hagyományos elveket vallok, de hidd el, nagy fába vágtad a fejszéd, amikor ellenem indultál és te fogod a rövidebbet húzni.

Vonzó és kívánatos vagy, akiből csak úgy árad az ízig, vérig nőies kisugárzás. Mint egy vadmacska. Egy röpke percre talán meg is tudnál vezetni, ha nem ismernélek. Szellemes és szarkasztikus humorod van, amivel szeretsz szurkálódni. A lojalitásnak igencsak hiányában vagy, neked senki és semmi nem szent, bármeddig hajlandó vagy elmenni azért, amit akarsz, ez tesz olyan veszélyes ellenféllé. Önző vagy, kapzsi vagy és tehetsz bármit, nem érzed magad bűnösnek miatta, hisz már eleve úgy gondolod, a világ úgysem menthető meg, akkor te minek erőlködnél.
Ezt a képet adod át a külvilágnak is, hisz ez vagy te, de van ott más is a felszín alatt? Bizonyára. Ám minden mást leplezel magaddal kapcsolatban, nem vagy hajlandó nyilvánosságra hozni a múltad egy pillanatát sem.

A kapcsolatunkra azt mondanám, hogy ellenséges, de pikáns. Hisz ugyan már, pont két ilyen jellem között ne lenne meg a szikra? (Oscar nem egy leköthető figura, nem szerelmi szálat keresek, viszont hosszú távra tervezek, semmi nincs kizárva.)

Terveim:
Említettem, hogy Carla fogja a rövidebbet húzni. Ügyes boszorkány, és ha kedvelem, ha nem, az önzőségünkben hasonlítunk, annyi különbséggel, hogy nekem a család értéke az első, kerüljön bármibe. Esetükben ez Carla életébe fog kerülni. Terveim szerint a macska egér játékunk vége az lesz, hogy vámpírrá változtatom, ami igencsak meg fogja viselni, védtelenül, elhagyatottan. De erről a szálról csak miután megérkeztél.

Ha beregisztráltál keress fel pm-ben!  38
Várjuk •Szerény személyem

Vissza az elejére Go down
 

Carla Giovanelli

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-