Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Tartózkodási hely :
₰ Behind you...
Hobbi & foglalkozás :
₰ May one day you will knowArtemisia de Dreux-Soubis ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Máj. 23, 2015 6:28 pm
Mrs Witchburn

Státusz •SZABAD
Faj •Bármi lehet
Kor •45-50 éves kinézetre
Play by •Elizabeth Hurley
Ismertető •
Faj bármi lehet, de örülnék annak, ha nem ember lenne. A pb pedig csak egy ötlet, így lehet egyeztetni róla. Ha megérkeztél vagy kérdésed lenne, akkor nyugodtan írj pm-t. Kapcsolodó karakterek: a többi Witchburn családtag

A jégkirálynő, aki mindig mindent mindenkinél jobban tud és mindenki érdekét szem előtt tartja. Legalábbis a látszat ez, mert valójában neked csak a hírnév a fontos. Na, meg talán a gyerekeid. Állítólag engem is szeretsz, de velem már feleannyira se voltál kedves, mint velük. Ha én hibázok, akkor jobb elkerülni téged messzire. Te soha nem akartál engem örökbe fogadni, de a férjed hajthatatlan volt. Amikor meglátott, a szemembe nézett, akkor tudta, hogy ezt az aprócska gyermeket haza akarja vinni. Igyekeztél lebeszélni róla a férjedet, de hajthatatlan volt. Talán még egy ideig te is szerettél engem, de ahogyan egyre nagyobb lettem úgy kezdtünk egymástól eltávolodni. Próbáltál belőlem úrinőt faragni, de nem túl nagy siker övezte a tetteidet. Soha nem éreztem azt, hogy ebbe a családba való vagyok és te ezt mindig is a tudomásomra adtad, hogy ebben igazam van.
Egy bestia vagy, aki ha kell, akkor még az ördöggel is lepaktál, hogy a szeretteit megvédje. Ha kellene, akkor engem is képes lennél feláldozni, hogy mentsd őket vagy magadat. De egy titkot biztosan rejtegetsz. Az első szülött fiad nem a férjedtől van, hanem a testvérétől. Te se vagy olyan makulátlan, mint sokan hiszik, de ennél sokkal több mindent rejtegetsz. Valószínűleg nem is folyik az ereidben nemesi vér. Egyszerűen csak jól játszottad a szerepet, hogy fel tudj kapaszkodni. Tőled jobb, ha tart az ember és célszerű óvatosnak lenni veled, mint vakon megbízni benned, mert akkor nem biztos, hogy az a személy a reggelt még megéli, ha úgy kívánja az érdeked.


Várjuk • • Sharona Witchburn

Vissza az elejére Go down
 

Mrs Witchburn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-