Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Tartózkodási hely :
₰ Behind you...
Hobbi & foglalkozás :
₰ May one day you will knowArtemisia de Dreux-Soubis ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Máj. 23, 2015 6:39 pm
Edwin Witchburn

Státusz •SZABAD
Faj •Bármi lehet
Kor •29-30 éves kinézetre
Play by •Tom Hardy / Jai Courtney
Ismertető •
Faj bármi lehet, de örülnék annak, ha nem ember lenne. A pb pedig csak egy ötlet, így lehet egyeztetni róla. Ha megérkeztél vagy kérdésed lenne, akkor nyugodtan írj pm-t. Kapcsolodó karakterek: a többi Witchburn családtag

Te vagy hármótok közül a legidősebb. Mondhatni igazán fiatalon adott életet neked édesanyád, így elég sokan megkérdőjelezték azt, hogy valóban az apád az apád. Esetleg Mrs Witchburn múltja még se annyira makulátlan, mint sokan hiszik? Nem kizárt, de ez olyan titok, amit valószínűleg a sírba fog vinni magával. Már, ha egyszer képes lesz meghalni. Anyuci kedvenc fia vagy, aki azt hiszi, hogy bármit megtehet. Sok mindent elértél már, de legfőképpen a pénzednek köszönhetően vagy a családot övező kultusz miatt. Ha valamit nem kapsz meg, akkor jobb nem a közeledben lenni, mert sok esetben az öklöd hamarabb súlyt le, mint gondolkoznál. Egyszer majdnem le is csuktak téged emiatt, de Mr. Witchburn kihozott téged. Inkább fizet, mint lecsukják a kicsi fiát, illetve a családhírnevét soha nem engedné bemocskolni.
17 éves voltam, amikor egy parti után letámadtál. Próbáltam védekezni, de esélyem nem volt, hiszen akkor se voltál már apró teremtés. Végül az  öcséd, a másik "bátyám" megvédett tőled, így a terved nem jött össze.
Gyűlöllek és utállak téged, mert úgy bánsz a lányokkal, mintha csak valami haszontárgyak lennének, illetve soha nem tudtam elfelejteni azt az estét. Te pedig nem tudtad elfogadni azt, hogy nemet mondtam neked. Szemet vetettél rám és amit akarsz, azt mindig megszerzed és ebben soha semmi nem tudott megakadályozni, hiszen nem vagyunk rokonok. Én vagyok az örökbefogadott fekete bárány, vagyis a legkisebb gyermek a családban. Meddig fogok tudni menekülni előled?

Várjuk • • Sharona Witchburn

Vissza az elejére Go down
 

Edwin Witchburn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-