Share | 
A topik címe: Chad & Ebony | Miami, néhány évvel ezelőtt

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
atlanta ₪
Hobbi & foglalkozás :
nothing heroic ₪A poszt írója Chadwick R. Galey
Elküldésének ideje Hétf. Szept. 21, 2015 5:57 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

ebony & chad
When I met you in the summer
[You must be registered and logged in to see this image.]
Mindenki volt naiv szerelmes, vagy ha nem is volt, akkor most az, vagy esetleg az lesz. Elképezlte mindenki a tökéletes csókot, meg tökéletes első alkalmat. Nos, nekem mindkettő nagyjából olyan messze volt a tökéletestől, amennyire Ebony van a hazájától. Az ilyen dolgokat nem lehet megtervezni, erre rájöttem. Amúgy is, a sablon dolgok nem jók, a tervezgetés végeredménye pedig mindig az, hogy a végén úgy is improvizálni kelll. Én ezt hamar megtanultam, úgyhogy inkább ehhez szoktattam magamat. Én úgy gondolom, hogy az élet minden területén felesleges a túlzott tervezés. Mi van, ha mondjuk holnap belénk szál egy aszteroida? Akkor aztán cseszhetjük a tervezgetésünket.
-A szüleim annyira nem értenek azzal egyet, hogy itt üssem el az időt, már arról is nehéz volt őket meggyőzni, hogy hagyjanak békén a nyáron,úgyis itt leszek. – nem viccelek, ott tartottunk, hogy kiselőadást akartam nekik tartani arról, miért jó az, ha kicsit hagynak élni és nem akarnak megfojtani a túlzott gondoskádásukkal. – Anyám pedig mindig átjön és hozz kaját, innivalót, és persze mindenféle bio cuccokat, hogy még véletlenül se akarjam őket megenni, vagy meginni. – anyám már évek óta vegetáriánus, próbálta a családra is átragasztani ezt, de szerencsére nem sikerült. Amúgy is, miért jobb, ha az állatok helyett azt esszük meg, amit ők esznek? Annyira így se védjük őket. – Annyira azért nem lehet rossz. Gondolj arra, hogy… jó sokat fogsz keresni. – rántom meg a vállam. Mert az ügyvédek azért nem keresnek rosszul,nemde? Bár gondolom ehhez azért elég jónak is kell lenniük, de nem hinném, hogy ő ezt ne tudná. Nyilván nem a polcra akarja tenni a diplomáját dísznek. – A billiárd erre a célra tökéletes lesz. – vigyorodtam el a szavai hallatán. Ami azt illeti, szinte bármit kiüt az ember fejéből, legalábbis az én tapasztalataim alapján. Ha valami bajom volt, egy kicsit játszottam és már nem is emlékeztem, hogy min forrt fel az agyvízem.
- Legközelebb alázd le őket. Megérdemlik azok a szerencsétlenek. – semmi bajom nincsen az ilyenekkel azon kívül, hogy… gyenge próbálkozás. Ha már akarnak valamit, akkor ne úgy akarjanak bevágódni, hogy minden áron erőt akarnak fitogtatni. Pár év múlva már az sem lesz meglepő, ha a farkukat méregetik az ilyenek egy asztalnál.
- Jól van. – bólintok egyet mosolyogva, ahogy elhelyezem a fehér golyót az asztalon kijelölt ponton. Az ütöt az ujjaim közé teszem, egyszer-kétszer megismétlem a mozdulatot,  majd végül el is ütöm a golyót. Szétszedem a háromszöget alkotó billiárdgolyókat,de egyikük sem megy le a lyukon. Elhúzom a számat, majd Ebony-ra pillantok. – Te jössz. Amelyiket elteszed, azzal leszel végig. – mondom, ahogy félreállok az útból, hogy kényelmesen találhassa ki, hogy melyiket és milyen szögből akarja a lyukba lyutatni. – Milyen amúgy Belgium? – kérdezem tőle kíváncsian, miközben figyelem őt a lökésnél. Talán megfontolom, hogy majd oda telepedek le. Feltvéve, ha a szüleim előtte nem zárnak egy ketrecbe.

[You must be registered and logged in to see this link.] • Nagyon tetszett  40    • [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Kedd Szept. 15, 2015 1:31 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Chad & Ebony
back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]

Jóízűen felnevettem a tengerparti sztoriján az akkori aktuális barátnőjével. Ezek után mondja nekem azt valaki, hogy a hollywood-i filmek igenis a valóságot képezik le és nincsen bennük sok ferdítés. Szerencsémre találtam magam mellé egy helyi idegenvezetőt, aki nagyon úgy tűnt vevő volt arra, hogy lerombolja az illúziókat és elmesélje, mi is folyik pontosan az ő világában. Persze ki ne szerette volna azt hinni, hogy a környezete pompás és bakiktól mentes? Én biztosan, ettől függetlenül jólesett, hogy nem a tipikus turistaútvonalakat kellett végigjárnom már az első este, hanem valami érdekesebbet találtam. És nem a barátnőimmel voltam egész álló nap, akiket ugyan nagyon szerettem, mégis jó volt nélkülük egy kis idő. Eleget látjuk egymást a nap majdnem huszonnégy órájában.
- Jó lesz, köszi. – Bólintottam. Nem tűnt narancsleves típusnak, hangot is adott ennek, de megkóstolva az innivalót megállapítottam, hogy tényleg szükségem volt valami hideg üdítőre, mert felettébb jólesett. – Miért van olyan érzésem, hogy nem te vásároltál be? – Kérdeztem mosolyogva, felvont szemöldökkel, letéve a poharat az asztalra, majd visszafordulva felé egy amolyan szarkasztikus „nagyon aranyos vagy” pillantást intéztem felé a megállapítását hallva. – Eszembe juttattad, hogy egy életen át szenvedhetek a papírok felett. Most már kell ez a billiárdos figyelemelterelés, hogy ki tudjam verni a fejemből a gondolatot. – A hangom nem volt komoly, viccelődtem, mégis hiába szerettem a sulit ez volt a legutolsó dolog, amire ma és az egész nyáron gondolni akartam. Szorgalmasnak tartottam magam, de amíg a pihenőidőmet töltöttem legyen szó akármiről, a lehető legutolsó másodpercig képes voltam annyira lusta lenni, hogy ne foglalkozzak a kötelességekkel. Ennyit megérdemeltem.
- Engem még nem környékeztek meg így, de láttam már, hogyan akart néhány srác bevágódni ezzel a trükkel. – Megvontam a vállam. Nagyon szórakoztató volt néha nézni, ahogyan a magukat eszméletlenül menőnek érző srácok megpróbálták becserkészni az áldozataikat, hobbim volt mulatni ezeken a helyzeteken, miután én elhessegettem magam mellől azokat, akik rám akartak szállni. Nem kezdtem olyanokkal, akik már első ránézésre sem voltak szimpatikusak és rögtön a lehet, hogy egyetlen taszító tulajdonságukat láttam meg… lehet, hogy én voltam túl sokra vágyó, de beismerem, nem volt könnyű velem.
Figyeltem a játék menetének elmagyarázására, ami nekem eddig abból állt, hogy színes golyók gurultak jobbra és balra, nem éreztem késztetést arra, hogy megtanuljam a logikáját, ami egyáltalán nem volt bonyolult. Egy bólintással jeleztem, hogy mindent megértettem, magamban már azt is eldöntöttem, melyik általa bemutatott lökési technikát fogom alkalmazni, de mielőtt elkezdtem volna a világsiker felé vezető utamat, a biliárdasztalt felé mutattam, hogy nyugodtan kezdhet ő.
- Átadom a kezdési jogot. Te értesz hozzá jobban. – Félig nekidőltem az asztal szélének, halvány, szokásos mosollyal vizslattam őt.
✡️ note: :hug: ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.] ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
atlanta ₪
Hobbi & foglalkozás :
nothing heroic ₪A poszt írója Chadwick R. Galey
Elküldésének ideje Szer. Szept. 02, 2015 3:58 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

ebony & chad
When I met you in the summer
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vicces, engem valahogy soha nem nyugtatot meg az, ha tudtam mindent. Utálom a térképeket amúgy is, szörnyen rosszul tudok tájékozódni egy új helyen, de nincs azzal semmi bajom, ha csak megyek és megyek, aztán meg kilyukadok valahova. Én azt szoktam mondani, hogy ötven százalék esélyem van odatalálni akkor is, ha nem tudom merre kell menni.  Nem nagyon szoktam idegeskedni, a legtöbb dologra egyszerűen vállat vonok azzal, hogy nem érdekel a dolog, ami meg mégis, nos…. ellintézem. Így , vagy úgy, de  nem vagyok egy agresszív ember, viszont belőlem is kilehet hozni az állatot. Mondjuk ahhoz kéne nem kevés alkohol is.
-Kitudja, talán belefutsz valami nyári… akármibe. Ide ne hozd a fickót. – vagy nőt, de így ránézésre azt mondom, hogy nem egy kapura játszunk. A lényeg a lényeg, hogy nagyon romantikusan hangozhat egy ilyen, de valójában szörnyen kínos és elégé… elcsépelt is a dolog. Ma már minden második ember itt kéri meg a csaja kezét szerintem. – Egyszer lehoztam ide egy csajt. Szörnyen kínos volt. Ráadásul hányigert keltő bűz volt, mert a szemetet meg partra mosta a víz… - csóválom meg a fejemet. Elég szerencsétlen egy nap volt, szerintem nem is láttam a lányt azóta. Vagy, ha mégis, akkor vak vagyok, esetleg aludtam. A második jobban elképzelhető.
- Akkor ezt itt. – rántom meg a vállamat, ahogy valami narancslé félével teli üveget kapok k i, és hozzá még egy pohárt a szekrényből. – Remélem nem utálod, de egy csomó van itt, egyedül nem fogom tudni eltűntetni. – mosolygok rá, ahogy felé nyújtom a poharat, majd töltök is neki, majd magamban megvonva a vállam veszek ki magamnak is egyet, ha mégsem szereti, akkor ne egyedül szenvedjen vele. Nem is értem minek hozott ennyit, jól tudja, hogy soha nem voltam ezeknek a gyümölcsleveknek a szerelmese, ha tehetem mindig valami egészségtelent ittam, már csak azért is, mert mindenki azt ivott. Sablonos kamasz voltam. – Amúgy is, a törvények folyton változnak, nem? Szóval tanulhatod őket újra meg újra… azért ez szívás. – nem véletlen nem lett volna esélyem se bekerüln egy jogi egyetemre. Az én tanulmányi eredményeim finoman szólva is gyengék voltak ahhoz. Nem vagyok hülye, de képtelen lennék ennyit tanulni, az egyetemek egyáltalán nem miattam nyitották meg a kapuit. – Öreg hiba. De azért mondd, hogy nem voltak olyanok, akik a hatalmas billiárd tudásukkal akartak levenni a lábadról. – azért azt egy kicsit szánalmasnak tartanám. Semmi bajom a billiárddal, nagyon is szeretem, de azért egy csajt nem golyók ütögetésével akarnék a lábáról leveni. – Szóval, a dolog elég egyszerű. Háromfajta golyó van. Teli, csíkos, meg ez a fekete itt. – emelem fel az említett, golyót, majd elhelyezem a helyén a háromszögben, magamtól aztán biztosan nem raknám szabályos kezdő pozícióba őket. – Amelyik fajtát elteszed valamelyik lyukba, azt kell utána is. És mikor az utolsó is lent van, a fekete jön, amit… lökhetsz akárhova. – most jó lesz így is, elég sokféleképpen játszanak az emberek billiárdot, mi most így fogunk. – Ami az ütést illeti, én kétfélemódon csinálom. Vagy lerakod az öklöd, és itt a két bütyök között támasztod meg az ütöt, vagy a mutató és a hüvelykujjad között. – közben mind a kettőt megmutattam. Persze, van, aki másként játszik, nekem ez a kettő a legkényelmesebb. Közben kivettem a másik ütöt a tartóból és felé nyújtottam azt. – Kezdesz, vagy kezdjek én?

[You must be registered and logged in to see this link.] • Nagyon tetszett  40    • [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 31, 2015 4:26 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Chad & Ebony
back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]

Érdeklődve hallgattam az előadását arról, hogy miféle összeröffenések szoktak zajlani a parton éjszakánként. Nem csodálkoztam, sőt, meg is mosolyogtatott, ahogy mesélt. Elvégre Amerika a lehetőségek és a szabadság országa, nem? A trópusihoz hasonló környezet, a napsütés, a  tengerpart, a víz és az este sem fagyponthoz közeli, sőt, nagyon is meleg, fülledt, egyáltalán nem lehűlt levegő egyáltalán nem a hormonok nyugton maradásának kedvezett, a racionálisan gondolkozó, magukat az ész bajnokainak nevező embereket is megcsapta az a szellő, ami a városban fújdogált és átlépve a határát mindenkit magával ragadott. Én sem voltam ez alól kivétel: soha nem élveztem még ennyire a spontán sétálgatást, beszélgetést, az új környezetet. Normális esetben minden bizonnyal a hideg rázott volna attól, hogy nem tudtam, mi merre van, a sarki kisbolt a lehető legbonyolultabb úti célnak számított és a térképre nem volt az összes kis utca felrajzolva. De most? Nem érdekelt. Mosolyogtam, találkoztam valakivel, aki első ránézésre szimpatikusnak tűnt és próbáltam nem azon jártatni az agyamat, hogy mit fogok csinálni a holnapi nap folyamán.
- Nem terveztem egyetlen pasit sem lecibálni ide, viszont köszi a tippet. – Attól függetlenül, hogyha Brüsszelben lettünk volna én is úgy beszéltem volna a városról, mint a tenyeremről, csodáltam, hogy ennyi mindent tud erről a helyről. Persze nem nehéz, ha tényleg itt töltötte az élete jelentős részét, ami nem is volt meglepő. Ki ne szeretne itt lenni akkor is, ha egyébként semmit sem csinálna, csak naphosszat ücsörögne? – Gondolom tapasztalatból beszélsz. – Tettem hozzá somolyogva. Helyes srác volt, a nyakamat tettem volna rá, hogy fürtökben lógtak rajta a lányok, nem mintha ezzel bármi baj lett volna. Ha pasinak születtem volna, a női valómmal ellentétben igazi szívtipró lennék. Nem az a szeretőket hotelszobákba hurcoló fajta, akiről Chad is beszélt és akik elérték, hogy megforgassam a szemeimet, hanem a függetlenségét megőrző, fejét nem igába hajtó. Ám így, nőként megmaradtam a nem könnyen kapható, nem éppen jégszívű kígyó szerepében, amit nem is bántam, jól belegondolva.
Chad egyáltalán nem lakott messze a parttól, a lábam le sem szakadhatott volna ennyi sétától, sőt, jólesett végiggázolni a langyos homokon. Az első gondolatom az volt, hogy én is szívesen élnék egy ehhez hasonló házban, átlépve a küszöböt diszkréten körbehordoztam a tekintetemet a berendezésen, ahogy mindig szoktam, ha látogatóba mentem valakihez. Nem tudtam leszokni erről, túl sok dolog érdekelt, a kíváncsiságom megzabolázásán dolgoznom kellett még, de jelenleg muszáj volt kielégítenem a tekintetem körbeforgatásával.
- Valami innivaló jólesne. Lepj meg. – Leheletnyit vonva a vállamon válaszoltam a kérdésére, miszerint kérek-e valamit. – Nem gondoltam volna, hogy a nyaram is abból fog állni, hogy új dolgokra tanítsanak meg. Bár az ezer százalék, hogy érdekesebbek, mint néhány azok közül, amit otthon próbálok a fejembe passzírozni. – Imádtam az, amit tanultam, de néha szívem szerint én is kidobáltam volna az ablakon a könyveimet vagy esetleg felgyújtottam volna őket. – Mondanám, hogy régebben játszottam már vagy hogy csak elfelejtettem, hogy kell, de sajnos nem lenne igaz. – Vallottam be szélesebb mosollyal rá pillantva. Sokkal inkább a szurkolók táborát erősítettem az ilyen játékok során, eddig nem éreztem késztetést arra, hogy teljesen elsajátítsam a játék menetét. Ismételten bizonyítást nyert, hogy ami késik, az nem múlik.
✡️ note:  :hug: ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.] ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
atlanta ₪
Hobbi & foglalkozás :
nothing heroic ₪A poszt írója Chadwick R. Galey
Elküldésének ideje Pént. Aug. 28, 2015 10:59 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

ebony & chad
When I met you in the summer
[You must be registered and logged in to see this image.]
-Legrosszabb esetben veszek majd neked egy GPS-t. – mosolygok rá. A tájékozódással nekem soha nem voltak komolyabb gondjaim, legalábbis itt nem. Emlékszem, hogy mikor a jogosítványt tettem le, akkor például simán eltévedtem, de az oktató hibája, a francért kellett nekünk felmennünk ahhoz a kis faluhoz. Minden utca tök ugyanúgy nézett ki, és merem állítani, hogy minden ember is.
- Azt nem, hogy milyenek. – rántom meg a vállamat hanyagul, de mosolyogva. Sokféle diák van. Vannak a táborosok, a hotelesek, a seggfejek és a láthatatlanok. Nem mintha az utolsó rossz lenne. Sokszor lennék láthatatlan. Például mikor a szüleim lejönnek és számon kérik rajtam azt, hogy jól érzem magam. Nem értem miért böki a csőrüket, hogy a családban valaki szórakozni is tud. Ez a tragédia néha megesik. – Csak nem pultos vagy? A végén még odaszoknék. – de az öt perc határozottan jó. Sőt. Nekem több idő mire a vízbe érek, bár hozzá kell tenni, hogy nekem alapból egy óra mire képes vagyok felülni az ágyban. Imádok aludni és utálok felkelni, ha rajtam múlna egész nap csak fetrengenék, de nap közben olyan rohadt meleg van, hogy már csak az a vízbe üldöz engem. Legalább valami felkelt, merthogy az ébresztőórára immunis vagyok, az biztos. Gimis koromban alakulhatott ez ki, az az én teóriám. – Igen, főleg a családosok, meg a férjek és szeretőik veszik ki azokat a szobákat. A szerelmespárok meg éjszakánként rohamozzák meg a partot, azt hinnéd, hogy milyen romantikus, mint a filmekben, csak hát a valóságban… négyzetméterenként botlasz a holdfényben smároló párokra. Szóval ne nagyon hozz ide pasit éjszaka, hacsak nem elijeszteni akarod. – nevetek fel halkan. Jobb, mintha azt mondanám, hogy egyszer voltam házas és van egy gyerekem. Egyszer hoztam csak el csajt éjszaka a partra, és annál kínosabb csókom szerintem nem volt még előző életemben sem, akármi is voltam akkor. De tanultam a hibámból.
- A kedvenc szavam. – vigyorodom el a beleegyezése hallatán. Az igazat megvallva, nem nagyon gondolkodtam azon, hogy mennyire könnyen megnyerhető. Eljött ide Belgiumból, az a legkevesebb, hogy nem lát minden egyes amerikaiban egy perverz gyilkost. Bár megjegyzem azért nem árt odafigyelni, van egy-két érdekes fazon, de ők még csak nem is titkolják, hogy elmebetegek. –Azzal nem lesz gond, gyorsan megtanulod, nem olyan nehéz. – mindenki tud billiárdozni, jól-kevésbé jól, ez már más kérdés, de én is elég béna voltam, aztán mióta itt töltöm majdnem minden napját az életemnek, beletanultam. Gyakorlat teszi a mestert, ahogy mondani szokás, ez itt sincsen másként.
A házhoz érve egyből nyitom is az ajtót, majd félreállok, hogy előre engedhessem Ebony-t. Az ajtót nem csukom be, az ablakok úgy is nyitva, egy kis huzat nem árt, főleg nyáron. Olyankor létszükséglet. – Kérsz valamit? Mielőtt még világbajnok billiárdozót faragunk belőled? – kérdezem őt, ahogy a hűtőhez lépek. Ami azt illeti szinte minden van. Sör, kóla, víz, mindenféle egészséges gyümölcslé, amit anyám hozott a múltkor…választék az van.

[You must be registered and logged in to see this link.] • Nagyon tetszett  40    • [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 24, 2015 4:30 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Chad & Ebony
back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]

Felvontam a szemöldökömet a filozofikus, eltévedős elméletét hallgatva, de igazából csak bólintani tudtam.
- Akkor nagyon remélem, hogy az eltévedéseim után meg fogom találni a normális irányt. Bár nálam tényleg sohasem lehet tudni. – Tettem hozzá és én lettem volna a legboldogabb, ha ez csupán túlzás lett volna. De vele, egy helyivel az oldalamon, ki kívülről-belülről ismerte a környéket és annak minden négyzetcentiméterét, már nem lehetett bajom, esetleg csak akkor, ha a viccelődésből felállított teóriám, miszerint egy jól álcázott gyilkossal volt dolgom igaznak bizonyult volna, ám ezt a feltételezést elvetettem. Ez a srác túl kedves volt ahhoz, hogy ő legyen a nagy rosszfiú. Jó emberismerő voltam és aki nekem szimpatikus volt, az általában a normális kategóriába tartozott. Ő pedig felettébb annak tűnt.
- Rémlik, hogy azt mondtam, diákok vagyunk? – Kérdeztem széles mosollyal. Megtehettük volna mindannyian, hogy kiválasztjuk valamelyik menő szállodát és ott töltjük el a nyarat, de éppen arról szólt az utazásunk, hogy önállósodjunk egy kicsit. Egyikőnk sem akart a szülein élősködni és abból a pénzből jól érezni magát, amit alá raktak, főleg, hogy szerencsére egyikőnk sem így lett nevelve a baráti társaságunkban. Nem volt ez elmondható jó néhány, nem éppen legkedvesebb ismerősünkről. – A tábor, ahol dolgozunk biztosít szállást is, de egyébként nincs messze. Körülbelül öt percbe tellett, míg leértünk a partra, úgyhogy nem panaszkodom. – Emeltem magam elé a kezeimet. – Főleg, hogy így legalább nem kellett szállást is keresnünk. Gondolom így könnyebb lehozni a gyerekeket is a partra és mégis minek a szálloda, ha itt van… ez? – Mutattam hátra a vízre. – Biztosan nem ücsörögnék ott naphosszat, amikor kint is lehetek. – Fordultam ismételten Chad felé. Konkrét terveim nem voltak azzal kapcsolatban, hogy a szabadidőmben mit fogok csinálni, de abban ezer százalékig biztos voltam, hogy a város felfedezésre várt és nem hagyhattam ki, hogy ne sétáljak éjszaka az utcákon, a parton, ne üljek be egy jó kis helyi étterembe vagy ismerjek meg új embereket. Lazításképpen pedig ide is ki lehetett feküdni napozni vagy éppen olvasni egy könyvet, esetleg csak nézni a tömeget.
Kissé meglepődtem az ajánlatán, miszerint nézzek be hozzá, viszont a következő pillanatban megrántottam a vállamat és bólintottam egyet. Egyébként kétszer, sőt háromszor is átrágtam volna magam a kérdésen, de még nem volt kedvem visszamenni a barátnőimhez és túlságosan is élvezte Chad társaságát, a bennem bujkáló kisördög pedig kényszerített arra, hogy kicsit változtassak a szokásaimon.
- Menjünk. – Indultam el abba az irányba én is, amerre ő tartott. Volt bennem egy kis félsz attól, nehogy könnyen rábeszélhetőnek tűnjek, próbáltam elhessegetni magamtól ezt az érzést. – A gond csak az, hogy nem tudok billiárdozni. Szóval meg kell tanítanod, ha partnert is szeretnél a játékhoz. – Jelentettem ki. Nem mintha nem láttam volna még billiárdasztalt, de nem éreztem késztetést arra, hogy megtanuljak játszani is, ám úgy tűnik, egyszer mindennek eljön az ideje.
✡️ note:  :hug: ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.] ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
atlanta ₪
Hobbi & foglalkozás :
nothing heroic ₪A poszt írója Chadwick R. Galey
Elküldésének ideje Vas. Aug. 16, 2015 10:17 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

ebony & chad
When I met you in the summer
[You must be registered and logged in to see this image.]
Megesik. Egyszer minden elromlik és olyankor találni kell gyorsan egy megoldást. Most elég egyszerű volt, de húzósabb helyzetben jóval… izzasztóbb lett volna az egész és ijesztőbb. Még szerencse is, hogy most adta meg magát. Egy gyors karbantartás és legalább nem lesz baja egy ideig. Senki nem szeret lerobbani, ráadásul ha egyedül van vissza kéne úsznia a partra, ha nem elég türelmes, hogy megvárja míg valaki meglátja, hogy gebasz van.
-Csak nyugodtan. Rámosolyogtok Andew-ra, megmondod, hogy ismersz, és azt vihettek, amit akartok.  – ez így nem teljesen igaz, mert van egy-két olyan arc, aki utálja, ha a gépeiket más használja, de… azok le vannak kötve, szóval el se lehet vinni őket. Ha csak nem akarsz egyet magadra haragítani, ami jó poén, de rohadtul idegesítő is, mert ezek általában a gazdag kölykök, akik azt hiszik, hogy a bolygót is megvehetnék, ha olyan kedvük van. Mondaom sem kell, hogy nem valami népszerűek az ilyenek itt. – Jogos. Egy kicsit amúgy is el kell tévedni, hogy tud merre mész. Vagy valami liyesmi.  – rántom meg a vállamat. Gőzöm nincs már, hogy hol olvastam ezt, de a lényeg a lényeg: nincs semmi rossz abban sem, ha nem tudod, hogy hol vagy. Mindenki szeret utánajárni annak, amit nem tud, szóval felfedezni magadnak egy új helyet, az több, mint jó. Ráadásul ez Miami.  – Jut eszembe, hol szálltatok meg? Valahol  itt a közelbe? Mindig tele vannak a hotelek a part mentén, nehéz helyet találni. – én nem próbáltam még, mert felesleges, de van szemem és már itt élek egy ideje. A turisták mindig közel akarnak lenni a parthoz, és hiába drágábbak a part menti hotelek, mindenki ott akar megkaparintani magának egy szobát. Éljenek a turisták, talán nem akkora túlzás azt mondani, hogy Miami-t ők tartják életben. Na meg a kosárlabda és egy Lebron James nevű kétméteres fekete kosaras. Éljen! - Mit szólnál, ha benéznél hozzám? Még egy billiárd asztalom is van!  – pillantok rá kérdőn egy széles mosollyal. Ugyan már, egy billiárdasztal. Kinek nem az álma az, hogy legyen egy billiárdasztala? Nem volt olcsó, de megvettem egy régi szórakozóhelyről, ami bezárt itt a part közelében úgy… talán egy éve. Oda jártunk mindig, kellett valami emlék. És ha az az emlék egy billiárdasztal, akkor… akkor az az egy amire nagyon szívesen emlékszel. – Ráadásul nincs is olyan messze.  – közben persze már elindultam arrafelé, és remélem Ebony nem akar visszamenni a barátnőihez. Nehéz szívvel engedném vissza, kitudja, hogy az itt lévő sok ember közül melyik egy pszichopata.

[You must be registered and logged in to see this link.] • Nagyon tetszett      • [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Szer. Aug. 12, 2015 6:51 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Chad & Ebony
back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]

MBólintottam, amikor egy perc türelmet kért, a szemeimmel először ismét a tengert pásztáztam végig és széles vigyorra húzódott a szám a mólóról egyébként alig látható jet-ski miatt, de mivel én tudtam, hogy szerencsétlen elhagyottan úszkált a vízen, egészen mulatságos volt a helyzet. Attól függetlenül, hogy ha én jártam volna úgy, mint Chad biztosan kihozott volna, a pánikolás nem maradhatott volna el. Legalábbis belsőleg, az első gondolatom biztosan az lett volna, hogy valamit elrontottam és fogalmam sem lett volna arról, hogy mit kell tenni ebben a helyzetben. Nem tehettem róla, néha hajlamos voltam túlaggódni a dolgokat, olyanokat is, amelyeket nem kellene komolyan venni. Ilyenkor próbálkozhattam a mély levegővételekkel, de aki ismert azt tudta, hogy addig úgyis kaparni fog a kisördög a fejemben, míg meg nem látom a fényt az alagút végén vagy valaki megrendíthetetlen bizonyítékot ad arra, hogy minden rendben lesz.
- Van egy olyan érzésem, hogy ki fogunk jönni ide. – Ha elmesélem nekik, akkor úgysem fognak addig békén hagyni, míg fel nem pattanunk egy járgányra. Feltéve ha elhiszik, hogy hajlamos voltam egy ehhez hasonló, számomra már-már életveszélyesnek mondható mutatványra… máris kíváncsi lettem a tekintetükre, amelyben várhatóan egyszerre lesz kíváncsiság, kétkedés és lelkesedés. A vége úgyis az lesz a dolognak, hogy nem fognak békén hagyni.
- Nem hiszem.  – Megcsóváltam a fejem és kinyújtóztattam a nyakam a part irányába, ahol még véletlenül sem láttam a lányokat, akikkel kijöttem. Normális esetben szintén a para lett volna úrrá rajtam, de arra az elhatározásra jutottam, hogy ha más nem, legalább az idegeskedésemet és egyéb rossz tulajdonságaimat engedjem el, amíg itt vagyok. Gondolatan nyaralásra vágytam és ezt csak úgy tudtam élvezni, hogyha tényleg hajlandó voltam arra, hogy kikapcsoljam a hétköznapok világához kötő rendszerem kapcsológombját. – Nem vagyunk egymás anyukái, bár azt nem terveztük, hogy elválunk. De amíg a szállásra vezető út a fejemben van, nem lehet baj. – Adtam hangot a jelenlegi szemléletemnek, közben pedig magamra kaptam az addig kézben tartogatott felsőmet. Elindultam a part felé, lefelé a mólóról gondolva, hogy követni fog, ezért felé fordultam. – Miért? Van még valami terved, amiben szeretnéd, hogy én is részt vegyek? – Kérdeztem mosolyogva, enyhén felvont szemöldökökkel, amelyek csak az érdeklődésem kifejezésére szolgáltak. Igazából örültem volna egy ilyen opciónak, sokkal érdekesebbnek és jobb időtöltésnek tűnt, mint egyedül járkálni a parton vagy elindulni valamerre annak reményében, hátha megtalálom a többieket. Ami azt illeti, Chad társasága jelenleg egyébként is jobban vonzott, mint a barátnőimé.

✡️ note:  :hug: ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.] ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
atlanta ₪
Hobbi & foglalkozás :
nothing heroic ₪A poszt írója Chadwick R. Galey
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 08, 2015 1:11 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

ebony & chad
When I met you in the summer
[You must be registered and logged in to see this image.]
Talán csak azok látják annyira szerencsésnek az ittenieket, akik nem ide születnek. Ott vannak példának okán a szüleim. Nem nagyon szeretik, hogy félvállról veszem a dolgokat, de azt hiszem kezdik megérteni, hogy tehetnek bármit én… inkább vagyok itt, mint egy tanteremben. Nem arról van szó, hogy nem érdekel az élet, mert nyilván érdekel, de nem veszem komolyan, elvégre úgysem élem túl, nem igaz? Tervezgetni pedig felesleges, úgysem alakul semmi úgy, ahogy eltervezted. Változnak a dolgok, változol te is, mások is, szóval annyit tehetsz hogy elfogadod és próbálod a helyzetből a legtöbbet kihozni. Attól még hogy felkelsz minden nap még nem biztos, hogy élsz is. Erre kell oda figyelni.
A jet-ski persze megadja magát, én pedig morgolódom csak magamban mikor próbálkozok életet lehelni belé, eredménytelenül. Egyszer adta csak meg magát ezelőtt, akkor szerencsétlenebb voltam, mert egy vihar kellős közepén történt, szóval egy nagyobb hullám nem épp óvatosan tessékelt le a jet-skiről.
-Óvatlan. Egy csomó szemtanúm van, hogy együtt indultunk el. – vigyorgok rá. Igaz, ami igaz, jó eséllyel egyik sem ránk figyelt, de ha már úgy is ügyvédnek készül… de még senki nem hagyott itt, mély nyomott hagyott volna a lelkembe, ha pont ő az, aki itt hagy a semmi kellős közepén. – Igenis kapitány! – bólintok egyet mosolyogva, ahogy átlépek a jet-skire. Vetek még egy szomorú pillantást a meghalt járgányomra, mert mégiscsak ezzel megyek már úgy … évek óta, és amúgy sem volt új vas, de szeretem a régi dolgokat. Legalábbis ha járművekről van szó. Motorok, kocsik, repülők, hajók… a régit preferálom az összesből.
- Egy pillanat és jövök! – mondom Ebony-nak mikor átlépek a mólóra és odalépek Andrew-hoz. Ő lenne itt a… figyelő, vagy hogy is hívják, de valójában csak lusta és utálja a tömeget, ezért itt van egész nap azzal a kifogással, hogy vigyáz a járművekre. Nos, a jet-skim legalább ad most neki egy kis munkát, mégsem hagyhatja ott szegényt.
- Én köszönöm, hogy lehetővé tetted. – pillantok rá mosolyogva miközben a facölöpről leveszem a trikómat, ahová még indulás előtt raktam le. – Csak mondd, hogy a barátom vagy és kijöhettek a barátnőiddel. – Andrew amúgy sem hinném, hogy rájuk szólna, de biztos ami biztos. – Remélem még nem hiányolnak. – igazából ezzel csak arra vagyok kíváncsi, hogy van-e valami…. idő limitje, hogy meddig maradhat. Ugyan nem látom a barátnőit és ha látnám se ismerném meg őket, de remélhetőleg még nem keresik őt. Vagy ha mégis… egy kis munkát adhat nekik, nem?
[You must be registered and logged in to see this link.] • Nagyon tetszett  40    • [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Szer. Aug. 05, 2015 9:02 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Chad & Ebony
back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]

MMegcsóváltam a fejem, mosolyogva tettem mindezt. Mit is vártam, mit válaszolt volna? Hirtelen megfordult bennem a gondolat, hogy mennyire szerencsés az az ember, aki ideszületik, itt nevelkedik fel és ezen a helyen élheti le az egész életét. Ki tudja, ha én is erre a sorsa lettem volna idézőjelesen ítélve, lehet, hogy nem ilyen lennék, hanem sokkal inkább Chad-hez hasonló. Nem törődnék véresen komolyan a világ dolgaival, naphosszat ellennék a parton, élvezném a napsütést és nem nyomasztana semmi. Persze ez egy eszményi világkép volt, a nyakamat tettem volna arra, hogy itt sem volt az összes dolog öröm és boldogság, de turistaként az újdonság édes varázsával karöltve nehezen hittem el, hogy itt akármi rossz is történhet. Még én, a világ egyik legparanoiásabb élőlénye sem éreztem át ebben a pillanatban, hogy elméletileg mennyi veszély leselkedhetne rám.
Éppen elindultam volna, amikor én is észrevettem, hogy valami nem stimmel Chad járgányával, érdeklődve figyeltem, mi lesz a végkifejlet. Nagyon úgy látszott, hogy nem tervezett beindulni, sokkal inkább megadta magát, röviden felnevettem, amikor Chad rám pillantott és engedélyt kért, hogy átülhessen hozzám. Beindítottam az alattam várakozó gép motorját és közelebb húzódtam az övéhez, így gond nélkül átmászhatott.
- Mégis milyen ember lennék, ha itt hagynálak az óceán közepén? – Kérdeztem széles mosollyal az arcomon. – Pattanj fel. – Biccentettem a fejemmel hátrafelé és megvártam, hogy elhelyezkedjen, csak ezután fontam rá újra az ujjaimat a gázt adó karra. – Kapaszkodj, mert az én elsősegélynyújtó ismeretem már megkoptak. – Megvontam a vállam és előre fordulva beindítottam a motort, azt pedig felbőgött és ezzel a jet-ski megmozdult alattunk. Szerencsére, szépek lettünk volna, ha ez is felmondta volna a szolgálatot és a víz közepén kellett volna ücsörögnünk. Végül is nem siettem sehová, ellettem volna a hullámzó vízen, egyébként is feltett gondolatom volt, hogy előző életemben halféle lehettem a víz szeretete miatt. Sose lehet tudni.
A mólóhoz érve leállítottam a motort és megpróbáltam úgy leszállni a járgányról, hogy a bambaságom ne ütközzön ki teljesen, tehát ne lépjek félre és verjem bele a fejemet a deszkákba, aztán hulljak bele a vízbe. Sikerült kiviteleznem az egyensúlyozást, szilárd talajt érezve a lábam alatt nyúltam az időközben levetett felsőm után, amit a kezemben terveztem tartogatni.
- Köszönöm az élményt. – Néztem Chad-re vidáman, élvezve, hogy enyhe szellő támadt, ezzel egy kis friss levegőhöz juttatva a sós víz párájától kiszáradt szervezetemet. Nem panaszkodtam, így is jól éreztem magam, abban pedig reménykedtem, hogy itt még nem válnak el az útjaink, de mivel nem voltam az a tipikus kezdeményező típus, nem adtam hangot a kívánságomnak.

✡️ note:  :hug: ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.] ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
atlanta ₪
Hobbi & foglalkozás :
nothing heroic ₪A poszt írója Chadwick R. Galey
Elküldésének ideje Vas. Aug. 02, 2015 10:13 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

ebony & chad
When I met you in the summer
[You must be registered and logged in to see this image.]
A szüleim soha nem rajongtak azért, hogy többet vagyok itt, mint otthon. Valahogy nem értették meg ezt az egészet. Nem arról van szó, hogy hülyék, még csak nem is arról, hogy érzéketlenek. Oh, örülnék én annak, ha azok lennének. Emlékszem, hogy érettségi után anyám annyit sírt a vállamon, hogy a zakómból már az ő könnyeit lehetett facsarni. Jófejek, soha nem volt velük bajom, a testvéreimmel is mindig elvoltam, de valahogy soha nem tudták megérteni, hogy én itt érzem a legjobban magam. Fontosabb nekik a jövöm, mint nekem, és ez nem hangzik valami jó , ha kimondom, tudom, de nem vagyok egy tervezgetős típus. Szorgalmasan tanuló pedig még egy fegyvercsövével a tarkómon sem.
-Emiatt ne aggódj. – csóválom meg a fejemet mosolyogva miközben őt figyelem. Mikor jelentkeztem úszómesternek…hazugság lenne azt mondanom, hogy nem akartam néhány egészen jó csajt fuldokolni látni. Pechemre ma már majdnem mindenki tud úszni, de azért meg volt a hangulat. Nem indultam el, kíváncsian néztem utána és magamban már-már fogadásokat is kötöttem, hogy vajon mekkorát fog repülni, de talán utána én lepődök meg a legjobban, mikor szépségdíjasan érkezik vissza a víz felszínére a jet-skivel, majd mikor ismét hallótávolságon belülre ér, csak mosolyogva tapsolom meg néhány elismerő pillantás közepette. – Ezt már nevezem! Van tehetséged hozzá! – lehet, hogy egyszerű megtanulni használni a járgányt, de hány hülye gyereket láttam én már, akik csak felakartak vágni egy-egy ilyennel,és akkorát estek, hogy utána egy halászhálóval kellett őket összeszedni. Azt mondanom sem kell, hogy nem velük mentek haza azok a csajok. De nem is velem! Én nem vagyok az az elcsaklizós fajta.
- Jó hatással vagyok az emberekre. – mondom vigyorogva. Ez így… majdnem megállná a helyét, mert tudok én inspiráló lenni, de ahányan kedvelnek, legalább annyian utálnak is, ha nem kétszer annyian. Nem mintha olyan hatalmas bunkó lennék, de… néha túlságosan is sok bennem a versenyszellem. – De a nagyobb érdem ebben a tied. – elvégre ha nem tudom meggyőzni, nem érdemeltem volna ki ezeket a kedves szavakat, nemde? Tehát lehet, hogy inkább nekem kéne neki megköszönni ezt. Akárhogy is, most már ő egész nyugodtan felvághat másoknak azzal, hogy mit tud. Abban biztos vagyok, hogy őt nem halászhálóval szedjük össze. – Én biztos vagyok benne. – mosolygok rá, majd gázt adnék a jet-skimre, de a motor kattogásán kívül nem történik semmi. – Lehet, hogy neked kell visszavinned. – pillantok rá, majd megpróbálkozom még párszor életet lehelni a gépbe, de semmi. Van ilyen, bár elég ritka. – Na, megmentesz? – mondhatni így kérek engedélyt, hogy átszállhassak hozzá. A kormány persze az ő kezében maradna. Az előbbi után meg is érdemli.

[You must be registered and logged in to see this link.] • Nagyon tetszett  40    • [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 01, 2015 2:23 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Chad & Ebony
back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]

Felvontam a szemöldökömet, de ez csakis magamnak szólt, a saját reakcióm volt az ötletére, nem őt néztem eszementnek, amiért kitalálta. Ismét a nyílt víz felé fordultam, mintha töprengeni kezdtem volna, de a kisördög igenis ott bujkált bennem, hogy amint meglátok egy hullámot, a magamévá teszem. A veszély nem volt jó barátom, szerettem messziről elkerülni, az újdonságokhoz is viszolyogva szoktam hozzáállni annak ellenére, hogy nem mutattam ki a fenntartásaimat csakis akkor, amikor már tényleg nem tudtam túllendülni rajtuk. A legtöbbször sikerült valami jót kapcsolnom az ismeretlen szituációkhoz, kapcsolatokhoz, helyzetekhez, ám hajlamos voltam arra, hogy a legrosszabb verziók is lejátszódjanak a fejemben. Bevallom, inkább voltam vészmadár, mint nemtörődöm, de úgy éreztem, sokat fejlődtem már ezen a téren. Remekül példázta ezt az is, hogy az óceán kellős közepén ültem egy olyan járgányon, amit eddig csak tévében láttam és nem gondoltam volna, hogy egyszer felpattanok a nyergébe.
- Oké. Ha te mondod, biztos jó lesz. – Vigyorszerű kezdemény ült ki az arcomra, mély levegőt vettem és idejét éreztem annak, hogy levegyem az időközben teljesen vizessé vált topomat. Mégis mit vártam, hogy majd elkerülnek a vízcseppek? Nem mintha bajom lett volna a felcsapódó vízzel, a hőségben jólesett, ahogy az apró cseppek csapkodták az arcomat. – De azért remélem, hogy még nem felejtetted el az az elsősegélynyújtó tudásodat. – A felsőt hátradobtam és végszómra meg is láttam egy ahhoz hasonló hullám közeledtét, amiről beszélt. Visszatettem a tenyeremet a gázra és a mai nap már sokadszorra gondoltam, hogy egyszer élünk, ezért fogtam magam és elindultam felé, hogy csekély tudásommal, viszont annál nagyobb hirtelen támadt bátorságommal kiélvezzem ezt a részét is a nyaralásomnak. Kicsit erősebben, sőt sokkal erősebben markoltam a kormányt, amikor a hullám feldobott, amire lélekben nem annyira voltam felkészülve, mint hittem, de az adrenalin okozta örömérzet sokkal nagyobb volt bennem, mint az ijedtség a szintkülönbség megemelkedésétől. Összeszorítottam a szemeimet és felsikítottam örömömben, én lepődtem meg a legjobban magamon, hogy egyrészről nem estem bele azonnal a vízbe, másrészről azt is tudtam, hogy állítsam meg a jet-skit a fejemre borulása nélkül. Az ujjaimban éreztem, ahogy a szívem hevesebben vert attól, amit én igenis sikerélményként éltem meg, viszont kellett pár másodperc, hogy lenyugodjak, ezután vettem ismét Chad felé az irányt. Most már tényleg kezdtem kapizsgálni, hogy miért van oda és vissza mindenki ezért a helyért. Egyetlen nap volt szükséges ahhoz, hogy több élményt szerezzek, mint azt hittem volna, bár én még egy mozdulatlan fát is képes voltam csodálni egy kilátóból órákon keresztül. Intenzíven éltem meg a dolgokat, amelyek velem történtek.
- Alig egy órája ismerlek és rávettél egy ilyenre… nálam ez hatalmas szó. – Mosolyodtam el szélesen megcsóválva a fejemet, amikor ismételten mellette parkoltam le. Magamtól eszembe sem jutott volna, hogy jet-skire pattanjak, bár a lányok valamelyike ezer százalék, hogy felhozta volna az ötletet. – Azt hiszem, örülök, hogy összefutottunk. – Mondtam őszintén. Szimpatikus volt, volt benne valami megmagyarázhatatlanul laza, ugyanakkor közvetlen és nem megjátszott, ami nagyon tetszett.

✡️ note:  :hug: ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.] ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
atlanta ₪
Hobbi & foglalkozás :
nothing heroic ₪A poszt írója Chadwick R. Galey
Elküldésének ideje Hétf. Júl. 20, 2015 1:45 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

ebony & chad
When I met you in the summer
[You must be registered and logged in to see this image.]
Szerintem én már előbb tudtam úszni, mint járni. Persze, ez erős túlzás, és nem is szántam másnak, de itt nőttem fel, mondhatni alap elvárás volt, hogy megtanuljak úszni, aztán a többi az már csak úgy jött magával. Nem is igazán a víz volt az, ami megfogott, hanem maga a… kockázat. Szerettem a veszélyt.
- Oh, oké. Hát, végül is, az az egy alkalom is több, mint a semmi , szóval menni fog ez. – amúgy sem olyan nehéz, bele lehet ebbe is jönni, mint minden másba, még csak túl sokat sem kell gyakorolni, az ember előbb-utóbb csak úgy ráérez és kész. Legalábbis én így voltam vele. – Nem, arra tényleg nem lesz semmi szükség. – rázom meg a fejemet vigyorogva. Már a motorszerűségnél csak mosolyogni tudtam. Mindeninek vannak balesetei, én is estem már nagyobbakat motorral, bár… általában azért mert a kelleténél kicsit merészebb vagyok, ha egy-egy élesebb kanyarról van szó. Próbálom azért magam időnként visszafogni.
Nem hinném, hogy lesz itt baj. Okos csaj, gyorsan tanul minden bizonnyal, és ha a rövid, kissé szegényes rögtönzött elméleti órámra nem is figyelt oda, hát majd a gyakorlatban megteszi, amúgy is… az teszi a mestert, vagy mi. Apám szerint, ha valamiben szörnyű vagy, akkor is csinálnod kell, mert ha nem próbálkozol, még csak annyira sem leszel jó.
- Újraéleszteni is tudok, jó kezekben vagy, nyugi. – mosolygok rá. Nem kamuzok, tényleg tudok, voltam egy ideig úszómester egy puccosabb hotelben, ott amolyan alapképzés része volt ez, na meg… a tengerparton élek jórészt, nem árt, ha az ember tudja, hogy mit kell tennie, ha baj van. Vigyorogva figyelem azt, ahogy elindul, majd várok pár másodpercet, hogy messzebb kerüljön és csak azután adok gázt a jet-skinek. Egy ideig csak biztos távolból megyek utána, ha leesne, vagy elvesztené a kontrollt, akkor segíteni tudjak, de ahogy eddig látom, jól megy neki. Mondom én, hogy nem lesz itt gond.
Felgyorsítok, ahogy rámegyek egy kisebb hullámra, hogy megdobjam egy kicsit a járgányt, majd úgy fékezek, hogy egy félkört leírva pont szemben találjam magam Ebony-val. – Én mondtam, hogy jó buli! – vigyorgok rá, majd egy kicsit közelebb mentem hozzá, hogy ne kelljen ordibálnom, hogy meghalljon. – Ha látsz egy kisebb hullámot, gyorsíts és menj rá, kicsit megfog dobni, de… király lesz. – én legalábbis imádom, tudok pár trükköt, de ahhoz jóval nagyobb hullámok kellenének, viharos időben pedig amúgy is kevesen mernek jet-skire ülni. Na persze nem is lenne jó, ha vihar jönne, olyankor kissé nehézkes az irányítás.

[You must be registered and logged in to see this link.] • Nagyon tetszett  40    • [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Vas. Júl. 19, 2015 9:06 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Chad & Ebony
back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]

FA stégről még szebb kilátás nyílott az óceánra, ameddig a szem ellátott nem volt más, csak a kék, tiszta víz, amelyet oldalra ugyan körülölelt némi szárazföld egy darabig, ennek ellenére nem korlátozhatta be. Mindig is imádtam a vizet, odavoltam érte annak ellenére, hogy a szeretetem nem terjedt ki akkorára, hogy hamar megtanuljak úszni is. Tízévesen, szakadó esőben, következményképpen egy hétig tartó torok- és fülgyulladással, ám végül győztem az addigi félelmem felett, miszerint ha megpróbálok a vízen maradni, úgyis megfulladok. Visszagondolva elég irreális félelem volt.
- Motort? Egyszer. – Aprót nevettem az emlék hatására. Siralmas, amilyen tapasztalataim a járművekhez kötődtek, első körben mindig kifogtak rajtam. Talán a bicikli volt az, ami megkegyelmezett már a találkozásunkkor is, de annak hajtásának megtanulására én nem emlékeztem, csak a mesék alapján raktam össze a képet. – A szomszédok vettek egy motorszerűséget és jó ötletnek láttuk kipróbálni, míg senki sem látta. Szerintem nem kell elmondanom a sztori végét. – Lehorzsolt térdek, tettetések, miszerint nem húzódott meg egyikőnk bokája sem, hanem tökéletesen urai voltunk a helyzetnek és még járni is tudtunk… persze a motor fényezése másról árulkodott.
Éppen ezért is figyeltem Chad-re, amikor magyarázni kezdte a járgány működtetését, ami végül is tényleg nem tűnt bonyolultnak. Legbelül izgultam, nem voltam az a mindenbe ugorjunk fejest-fajta, akinek aztán mindegy, mi hogy végződik, de ezekben a pillanatokban szinte késztetést éreztem arra, hogy felpattanjak a jet-skire, ahogyan Chad is tette. Mély levegőt vettem az izgatottság legyőzéséhez, de úgy döntöttem, hogy az alulöltözést meghagyom arra az esetre, ha esetleg felborulnék. Kétségtelen, hogy Chad kidolgozott felsőteste egy pillanatra elérte, hogy rajta tartsam a tekintetemet és ezer százalék, hogy a tengerparton nem lettem volna meglepő jelenség a bikinifelsőmben, csak sajnos nem voltam annyira szabad szellemiségű, mint sokan a világban. Bár éppen az óceán kellős közepe felé tartottam egy sráccal, akivel egy órája sem volt, hogy összefutottam, ám úgy voltam vele, hogy ennyit megérdemlek. Ha már itt voltam hadd élvezzem a nyarat, a hely messze híres szellemiségét.
- Hát akkor menjünk. - Felültem a járgányra, megmarkoltam a kormány és oldalra fordítva a fejem széles, vágyakozó mosoly húzódott az ajkaimra ezzel jelezve Chad-nek, hogy tervezem az elindulást. - Ha felborulnék, húzz ki a vízből. - Gázt adtam, a jet ski megmozdult alattam, aminek hatására a szívem kis híján kiugrott a helyéről, de ahogy elkezdte szelni a vizet a felkavarodott levegő sem tudta leszedni a vigyort az arcomról. El sem képzeltem volna, hogy valami tud ennyire élvezetes lenni, főleg, hogy nem voltam oda a veszélyes dolgokért, jobban szerettem a biztonságos, behatárolt műveleteket. Vagy mégsem? Innen, a jet-skiről fog beugrani az a bizonyos majom a vízbe és deríti ki, mennyire más vagyok, mint eddig gondoltam magamra?
Hátranéztem gondolván, hogy előttem nem igazán száguldozhat senki, ezért nincs meg az esélye, hogy rögtön nekimenjek valaminek. A felvert víz kissé elhomályosította a látásomat, a hajam és ruhám is kezdett csuromvizessé válni és lassítottam egy kicsit, hogy bevárjam Chad-et, aki úriember módjára adta meg nekem a mólónál az indulási előnyt. Nem száguldoztam, de nem is csigatempóban haladtam, bár ahhoz nem volt érzékem, hogy megállapítsam a gyorsaságot, hiszen a volán mellett ülve is az első időkben volt, hogy a 30 km/óra 120-nak felelt meg.
- Ez nagyon király! – Szólaltam meg, amikor Chad hallótávolságba került. Ez a srác… eszméletlen volt.

✡️ note:  :hug: ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.] ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
atlanta ₪
Hobbi & foglalkozás :
nothing heroic ₪A poszt írója Chadwick R. Galey
Elküldésének ideje Szer. Júl. 15, 2015 7:39 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

ebony & chad
When I met you in the summer
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Hé, én nem azért jártam oda, mert művésznek készültem. Bár megjegyzem művésznek tartom magam. – mosolygok rá. Nem, én csak azért jártam arra a szakra, mert a többire többet kellett volna tanulni, de fél év miatt nem volt ennek semmi értelme, én szóltam előre a szüleimnek, hogy ez lesz, de… miért nem hallgat senki a gyerek szavára? – De mivel nem vagy művészetszakos sem, és már én sem vagyok az… minden a legnagyobb rendben van. – visszaállt az univerzum rendje meg minden egyéb amit ilyenkor mondanak. A főiskola nem az olyanoknak való, mint nekem. Én nem tudok megülni a seggemen és órák hosszat jegyzetelni.
- Nem csodálom, sokkal… jobb, mint egy motorcsónak, ha engem kérdezel. – de én amúgy is mindig imádtam azt, ha minél nagyobb a veszély, éppen ezért nincs autóra jogosítványom, csak motorra, és ezért akarok egyszer egy repülőből is kiugrani egy ejtőernyővel a hátamon. Nem vagyok adrenalin függő, de szeretem, ha átjárja a testem. – Legrosszabb esetben majd átszállsz hozzám. – rántom meg a vállam. Nem fogok én mindenképp amellett kiállni, hogy menjünk két külön járgánnyal, de… megértem, hogy vezetni akar egyet, én is így voltam mikor először ráültem, mostanra pedig úgy megy, mintha egy ilyenen szültek volna meg. Bár, Miami fia vagyok amúgy is.
- Nos… nem éppen a biztonsággal lehetne minket a legjobban jellemezni, igaz, ami igaz. – rántom meg a vállamat vigyorogva. Nem vigyázunk a dolgainkra, én is szerteszét hagyom mindenemet, egyszer az egyik zoknimat is elhagytam, ráadásul egy étteremben maradt, és senki ne kérdezze tőlem, hogy miként csináltam, mert nem emlékszem. Kicsit sokat ittam. – De az életünk része is. Beleőrülnék, ha egy hétig nem ülhetnék rá egy ilyenre. – és ha két napig nem láthatok tengert, vagy óceánt, akkor jó eséllyel ott el is ásom magam. Nekem ez valahogy túlzottan is hiányozna. Ezért is költözök ide a nyáron, nem akarok róla lemondani. – Téged kettőre is, úgy terveztem. – mosolygok rá, miközben megszabadulok a trikómtól és rápattanok a járműre. – Vezettél már motort? Mert nagyjából annyi az irányítása. Itt gázt adsz neki. – mutogatom a kormányomon. – itt pedig fékezel. – a másik oldalára mutatok a kormánynak. Nem nehéz, igazából ennyi az egész, meg még annyi kiegészítésül, hogy ne száguldozzon ész nélkül, mert nem fog tudni rendesen lefékezni, akkor pedig hatalmasat fog borulni. Tapasztalat, én borultam már nem is kicsit. És nem is egyszer. – Na, készen állsz? – pillantok hátra rá kíváncsian, és csakis utána adok gázt a járgánynak. A hölgyeké az elsőbbség, ahogy azt mondani szokás.


[You must be registered and logged in to see this link.] • Nagyon tetszett  40    • [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Kedd Júl. 14, 2015 9:23 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Chad & Ebony
back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]

Felvontam a szemöldökömet és egy amolyan „ez most komoly?” pillantást vetettem rá.
- Művészetszakos voltál, de engem kiröhögtél volna, ha azt mondom, hogy művészetis vagyok? – Kérdeztem fejcsóválva, inkább kortyolva egyet a sörből, ami mindentől függetlenül ugyanúgy marta a torkomat, mint amikor legeslegelőször, gimnazista koromban ittam egy buliban, mert azt hittük, hogy mi igenis megérdemeltük, ám amikor a fél osztály rosszullétre panaszkodva dőlt ki megfogadtuk, hogy soha többet. Persze, a legtöbb embernek ez a fogadalom nem sokáig tartott. Én magam nem voltam nagy piás, az volt vele a legnagyobb bajom, hogy elég volt egy kicsit, rögtön éreztem, hogy tompább az agyam, mindenféle hülyeséget hajlamos voltam összehordani és a lépteim is inkább hasonlítottam egy táncos mozdulatsorihoz, mint egy normális ember járkálásához. Pluszban a legtöbb dolog felettébb érdekessé válik számomra olyankor, a legutóbbi csajos iszogatás közben egy fa gyökere rejtegetett izgalmas látnivalókat magában, míg a barátnőim cigi után kutattak. Én legalább nem szurkáltam késsel a tüdőmet.
Követtem őt, amikor elindult a látóhatáron belül elhelyezkedő egyik stég felé. A családomnak volt egy háza pár kilométerre az Északi-tengertől, de az szemmel látható volt, hogy nyomába sem érhetett ennek a helynek szentimentális gyermekkori emlékek ide vagy oda. Ott a víz hideg volt, fújt a szél, néha sálban ücsörögtünk a tengerparton, ezen a helyen viszont nem volt szükség téli kabátra, sőt, semmi felesleges ruhadarabra, hiszen a pára és a meleg tett arról, hogy még a legszégyenlősebbek is kivetkőzzenek magukból. Jómagam nem voltam önbizalomtól túltengő lány, ám felettébb jól éreztem magam a rövidnadrágomban és a topomban, amelytől a járgányokat elnézve így is úgy is meg kell majd szabadulnom, ha nem akartam, hogy vizes legyen.
- A jet-ski nekem jobban tetszik. – Pillantottam Chad felé, majd vissza a járműre. – De mivel nem vagyok tapasztalt sofőr, ne várj el tőlem túl sokat. – Emeltem magam elé a két tenyeremet védekezően, majd természetesen engedve a kíváncsiságomnak közelebb sétáltam a szerkezethez, hogy megnézhessem magamnak, legnagyobb meglepetésemre pedig egy nem éppen elrejtett helyen megtaláltam a hozzá tartozó kulcsot is, amit mondhatni kilométerekről ki lehetett volna szúrni.
- Ti helyiek ennyire nem ügyeltek a biztonságra vagy ez csak az életetek része? – Kérdeztem rá mosolyogva, amikor behajoltam, hogy kiemeljem a kulcsot. Autót ugyan tudtam vezetni, de a víz egy teljesen más terep volt, a jet-ski pedig szintén. Az ötletet mégsem adtam volna semmiért sem vissza, egyre jobban tetszett. – És ez a te módszered is? Minden csajt elviszel egy körre? – A hangomban persze nyoma sem volt megvetésnek vagy hasonlónak, csupán a jól megszokott érdeklődésem ütközött ki újra. De hát ki mást zargassak a kérdéseimmel, mint azt a srácot, akit éppen készültem megismerni?
✡️ note: nekem tetszett  40  ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.] ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
atlanta ₪
Hobbi & foglalkozás :
nothing heroic ₪A poszt írója Chadwick R. Galey
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 09, 2015 1:13 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

ebony & chad
When I met you in the summer
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Nézd, hülyék mindenhol vannak. – rántom meg a vállamat vigyorogva. Azért azt sejtem, hogy jó eséllyel nem azok a csilláról lógó banánt majszoló figurák azok, akikkel együtt egyetemre jár, de… ahogy mondani szokás, kicsit mindeni őrült, szóval nincs ezzel gond. Bár szívesen hallgatnék végig egy ügyvédet, ahogy az betépve botorkál és dadog.
- Ez aranyos. – mosolygok rá. – Szóval a nyomdokaiba szeretnél lépni. Te is olyan…”ameddig csak bírom a tárgyalóteremben vagyok” mentalitást mondasz a magadénak? Mert úgy talán még előbb be is fejezed az egyetemet, mint a többiek. – persze, ez csak vicc, nem hinném, hogy ilyen létezik, de kicsit irigylem őt. Én világéletemben lusta voltam tanulni, de még csak dolgozni sem igazán szeretek. – Akárhogy is, muszáj lesz majd megadnod a számod. Tudom kit kell hívnom, ha lesittelnek. – ami remélem nem történik meg, de szüleim szerint egyszer eljutok oda is. Voltak már balhéim a törvény éber őrivel ugyan, de egyik sem volt még olyan szörnyen komoly.
- Jogos, ügyvédnő. – adok neki igazat mosolyogva. – A tökéletes lányokra utazom. – rántom meg a vállam, ahogy rápillantok, de végül csak vigyorogva rázom meg a fejem. Nem, nem vagyok sorozatgyilkos, bár lehetnék. Csak lusta vagyok és sok sorozatot nézek. A sorozatgyilkos mindig megszívja a végén. És soha nem övé a csaj. – De amúgy kösz, jólesik. – soha nem tartottam magam egoistának. Igaz, ami igaz, szeretem magamat, egy talán picit jobban, mint kéne, de nem hinném, hogy ezzel baj lenne. Szeretem azt, amit látok, ha tükörbe nézek, nincs bajom magammal, ez csak önbizalom és kész. Az önbizalom pedig vonzó, ahogy észrevettem.
- Művészetszakos voltam. Egy kicsit tudok rajzolni. De órák helyett itt voltam, vagy aludtam, szóval… - szóval nem nekem való az egyetem, én nem tudok csak úgy megülni egy helyben, nekem mozognom kell, éreznem, hogy nem négy fal közé vagyok benyomorítva. Nekem az olyan érzés, mintha ketrecbe dugnának. – Jól van, akkor majd körbevezetlek ott. – mosolygok rá. Jó kis hely, de ocsmányul nézett ki mikor megszereztem, aztán a haverokkal kipofoztuk a kicsikét, ma már meg sem lehetne mondani, hogy nem is olyan rég az még az összedőlés szélén állt. Bár nem kis meló volt, de legalább lekötött, a kikapcsolás pedig kell az ember agyának.
Nagyot húzok a sörömből miután összekoccintom az üvegemet az övével. Nem vagyok egy hatalmas piás alkat, de nem fogok hazudni, nem egyszer rúgtam már be kegyetlenül. Ez benne van a pakliban, jó kis bulik vannak, én pedig nem vetem meg az alkoholt, de…egy hideg sör bármikor jöhet nyáron. – Ez a beszéd! Gyere! – intek neki a fejemmel és nagyjából egy olyan két-három perc séta után már a stég végénél sétálgatunk. – Na, szóval… mehetünk ott azokkal. – bökök a kezemmel a két jet-ski felé. – Vagy azzal ott. – aztán a kezem a másik oldalon álló motorcsónakra mutat. Mindhárom járgány egy ismerősömé, nem lesz abból baj, ha elvisszük őket. Beljebb megyünk, keresünk egy nekünk tetsző szakaszt és kész. Jó buli lesz.

[You must be registered and logged in to see this link.] • A kövi jobb lesz  27   • [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Szer. Júl. 08, 2015 1:55 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Chad & Ebony
back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]

Elvigyorodtam. - El sem tudod képzelni, milyen figurákkal lehet találkozni ott, ahová járok. – Persze csak húztam az agyát, szerencsémre Brüsszel egyik legjobb magánegyetemén tanulhattam, ez ugyan nem volt egyenesen arányos azzal, hogy nincsenek idióták elvétve, de olyan sokkal még nem találkoztam, hogy messzemenő következtetéseket lehessen levonni. Egyébként is, bolondok mindenhol vannak, én pedig szerettem őket, legalábbis azokat, akik érdekes személyiségek, nem az őrült kategória határait súrolták.
- Ügyvéd leszek. – Vontam vállat. – Az anyai nagyapám is ügyvéd volt és az egész gyerekkorom azzal telt, hogyha a nagyiéknál voltam hallgattam, hogy mi és hogyan volt. – Sóhajtottam egyet, de jóleső gesztus volt, nem a lemondó fajtából való. – Én olyan beleéléssel még senkit nem hallottam beszélni, mint őt. Ameddig bírta a tárgyalóteremben volt és csinálta, semmi sem állíthatta meg. A lelkesedése nagyon inspiráló tudott lenni. – Az emlék hatására elmosolyodtam. Sajnos az egyik legalattomosabb betegség elragadta tőlem az egyik legkedvesebb rokonomat, aki ha nem lett volna nem biztos, hogy belevágok a jelenlegi hivatásom tanulásába, ezért rendkívül hálás voltam neki. Ezer százalék, hogy a történetei, meséi, néha feljavított legendái segítettek abban, hogy én is erre az útra terelődjek, amiben persze nem segített, hogy a nevét túl sokan ismerték a szakmában.
- Feltett szándékom volt, hogy tökéletesnek tűnjek, szerinted lerombolnám ezt a képet magamról azzal, hogy bevallom a hibáimat? – Kérdeztem széles mosollyal az ajkaimon felé pillantva, majd megvontam a vállamat. – Te sem tűnsz olyannak, akit legszívesebben elkerülnék. Persze csak ha nem támasztod alá az elméletemet, miszerint turistákra vadászó tömeggyilkos vagy, aki előszeretettel bűvöli el a hozzám hasonlóakat. – Szúrtam még azért hozzá, hogy nehogy elpárologjon a téma ezen vonulata. Egyáltalán nem bántam meg, hogy elindultam vele a számomra ismeretlenbe, még ha az összesen tíz percre volt attól a helytől, amiről szintén csak nagy vonalakban volt fogalmam, hogy hol van. A tengerparton, ahol szép az idő és nincs messze a szállásunk sem, ennyi pontosan elég volt az én nem éppen jó tájékozódó képességemnek. A barátnőimnek volt GPS a fejében, nem nekem, de ha már valaki olyannal sodort össze az élet, aki úgy ismeri a partot, mint a tenyerét, akkor lehet majd ráveszem, kísérjen haza. Egyedül császkálni ugyanis szintén nem az én stílusom volt, ahhoz túlságosan sok krimit néztem és olvastam.
- Egy félév? Melyik szak tetszett meg ennyire, hogy ilyen hosszú időt kibírtál? – Kérdeztem ironizálva, a mosolyom természetesen nem hervadt le az arcomról. A főiskola nem az a hely, amit mindenki elbír viselni függetlenül attól, kinek mekkora hely van a koponyájában. Az megállapítható volt, hogy Chad-nek igenis vág az esze, de túlságosan szabad szelleműnek tűnt ahhoz, hogy lekösse magát egy helyen, egy érdeklődési körben, igazából ezért nem is lepett meg a kijelentése. Tényleg jobban illett hozzá a tengerparton éldegélő srác képe, mint a könyvtárban üldögélőé. – De ha engem kérdezel, igazad van. Ha nem volt kedved hozzá, akkor nem kell erőltetni, jobban tetted, hogy felújítottad azt a házat. Amit szívesen megnéznék majd, ha már így felajánlottad. – Egyeztem bele az ajánlatába, hiszen miért is ne? Szimpatikus volt. Nagyon is. Én pedig ráértem és azért jöttem, hogy embereket ismerjek meg, nem azért, hogy elhatárolódjak az újdonságoktól.
- Életünk nyara? Úgy legyen! – Összekoccintottam az üvegemet az övéve és belekortyoltam az innivalóba. Nem volt a kedvencem, de őszintén szólva akár jeges mosogatóvizet is szívesen nyalogattam volna, annyira jólesett a hideg folyadék. Az arcomra viszont nem kellett volna kiüljön a meglepődés, hiszen körbenézve minden négyzetcentiméteren fürdőruhás emberek ugráltak. – Elvileg jól tudok úszni, de az óceánban eddig nem próbáltam ki magam. – Mondtam ki a nyilvánvalót. – Ha meg akarsz hívni egy kis úszkálásra, akkor benne vagyok. – Vontam fel a szemöldökömet érdeklődve, szüntelen pozitív jelzésekkel és felfelé görbülő ajkakkal az arcomon.

✡️ note: imádnivaló vagy, komolyan  :szeri:   ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.] ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
atlanta ₪
Hobbi & foglalkozás :
nothing heroic ₪A poszt írója Chadwick R. Galey
Elküldésének ideje Szer. Jún. 24, 2015 8:08 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Nextto Ebony

▲music:[You must be registered and logged in to see this link.]▲Note:     [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Szeretem, ha nevetnek az emberek. Az jól áll mindenkinek,neki is, sőt, neki kifejezetten. Amúgy is, mondhat bárki bármit, de mikor valaki őszintén rád mosolyog, vagy nevet, abból már többet tudhatsz meg, mint két perc sablon ismerkedésből. Bah, de utálom azokat, a falat kaparom néha mikor valaki ezzel jön hozzám. Mintha egy kihallgatáson lennék. – Van hippi ügyvéd? Anyám, borogass! – rázom meg a fejemet vigyorogva. Itt mindenki olyan komolyan veszi azt, hogy ügyvéd, bár… Belgiumban… megértem, olyan közel Hollandiához… talán már ott is füveznek reggelinél a müzli mellett, kitudja. Egy tanulmányi kirándulás Hollandiába. Na az nem lenne semmi, garantált a beállás. – Szóval jog… az nem semmi. Mi vett rá arra, hogy ügyvéd legyél? Már ha az akarsz lenni, és nem…bíró, mondjuk. – vagy akármi is van ott még, de ha én meghallom, hogy jog, akkor egyből az ügyvéd jut eszembe. Jogi egyetem… amilyen pontszámaim voltak, kisebb csoda lett volna, ha felvesznek jogi egyetemre. Nem mintha próbálkoztam volna.
- Én imádok nem csinálni semmit. Főleg nyáron. Bár az úgy más,ha nyaralsz. – rántom meg a vállamat. Elvégre valamiből azért itt is meg kell éljen, nem? Én is volt, hogy elmentem nyáron dolgozni, de elég hamar meguntam a dolgot és inkább visszamentem a haverokhoz. Soha nem voltam a hónap dolgozója. – Szóval jogi egyetemre jársz, azaz vág az eszed, bírod a kölyköket, tehát jófej is vagy, ráadásul még jól is nézel ki. Gyanús vagy nekem…van egyáltalán neked bármi hibád is? – mosolygok rá. Ő a minta példája annak, hogy milyennek kéne lennie egy teljesen jó fiatalnak.  – Ezt megunni? Én több, mint tíz éve itt vagyok majdnem minden nap és még nem untam meg. – ha nem is tíz éve, de elég rég, már kiskorom óta kijárok ide, ismernek egy csomóan, akikkel nem egy suliba jártam, azokkal itt haverkodtam össze, tehát… ja, mondhatni már elmehetnék úszómesternek is. Nem is lennék rossz.
- Igen, szóval köszi, hogy megdobtál a fényképeződdel. – vigyorgok rá. Vállalok én ingyen turistavezetést is, bármit, én itt itthon vagyok, ha kell napokat tudnék mesélni arról, hogy milyen itt lent az élet, de a legegyszerűbb úgy leírni, hogy… egyedi, át kell élni és kész, nem lehet szavakkal átadni, hogy mennyire jól érzi magát az ember. – A szüleim nagyon akarták, hogy elmenjek főiskolára, szóval ugrott az utazás. Egy félévért a főiskolán. – nem jártam többet, elméletben még most is oda járok, csak valami hivatalos eltávon vagyok, vagy akármi is van ott, nem értek ehhez,a lényeg, hogy én oda nem megyek vissza tanulni.
- Aha, pár évvel ezelőtt vettem, akkor még kicsit le volt harcolva, de kipofoztam. Egész jól el lehet benne lenni. Ha gondolod, megmutatom, hosszú még a nyár. – ki tudja, hogy mit hoz még. Nekem az tök egyértelmű volt, hogy leakarjak ide költözni. Bírom az őseimet, de… jobb a haverokkal azért a nyáron. – Miért ne próbálhatnád? Ha menő ügyvéd leszel, vehetsz itt magadnak valami kéglit. Vagy… itt is lehet jogi egyetemre járni. – lehet, bár nem ajánlatos, mert sokaknak teljesen elveszi az agyát az, hogy itt egy tengerpart. Ezért hajlamosak nem tanulni, jogon meg… gondolom más dolgod sincs, mint tanulni. Ilyen ez.
- A nyárra. Legyen ez életünk nyara! – mondom mosolyogva, ahogy összekoccintom vele az üvegemet, majd egyből meg is húzom azt. – Mondd csak, mennyire vagy jó úszó? – mert ha az, akkor lenne egy ötletem. Sőt, ha nem az, még akkor is. Nem járhat rosszul. Na meg én sem. Dupla jó.

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Kedd Jún. 23, 2015 9:14 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Chad & Ebony
back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]

Elnevettem magam. Művészet szakos? Azt hiszem az áll tőlem a legtávolabb attól függetlenül, hogy szeretek rajzolgatni, ha pihenésre vágyik az agyam vagy éppen már annyira unom az előadásokat, hogy a szemeim nyitva tartása érdekében inkább firkálgatok a füzetembe vagy akárhová, ahol hely van. Természetesen kiállítást egyikből sem fognak csinálni, de én tanulás közben jól elszórakozgatok az alkotásaimon. – Jogra járok, az pedig köszönőviszonyban sincs a művészettel, hiába próbálja néhány hippi ügyvéd beadni ezt akárkinek. – Nos igen, láttam én már olyan jövendőbeli szakmabelit, aki inkább illett volna a Roxfortba bűbájtan tanárnak, mint a jogi karra vagy egyáltalán a kamarába. Ez már csak az én előítéletességem, nem mintha én magam a karótnyelt típusba tartoztam volna. Ha a helyzet megkívánta természetesen kellően komoly és aggódó tudtam lenni, de egyébként jobban szerettem, ha vidám az élet.
- Nem akartam csak úgy ellógni az egész nyarat, hogy nem csinálok semmit. – Vontam meg a vállam a kérdésére. Sokan néztek minket bolondnak, amiért egyáltalán eszünkbe jutott, hogy valami tartalmassal akarjuk eltölteni a szünidőt, nem csak a szüleink pénzén akarunk ücsörögni, szórni azt mindenfélékre, hanem saját magunk akarjuk megkeresni, hogy lelkiismeret furdalás nélkül költekezhessünk. Persze azoknak, akik csodálkoztam először lelkiismeretük kellett volna, hogy legyen. – Nem megterhelő meló, gyerekekkel kell foglalkozni egy nyári táborban. Rajzolgatás, meseolvasás, programszervezés, hogy ne unják agyon magukat, ennyi az egész. – Elmosolyodtam. Mindig is szerettem a gyerekeket, igazából kikapcsolódás volt a velük való játék is. – Legalább nem egész nap a parton mászkálunk, kevesebb az esély, hogy hamar megunjuk. – Erre eleve nem láttam valószínűséget, mégis ki az, aki képes lenne megunni ezt a csodát? Vajon a szüleim milyen hamar kapnának infarktust, ha bejelenteném, hogy nagyon szívesen költöznék ide? Egy itt töltött nap után nem hiszem, hogy megalapozottnak tekintenék a kívánságomat, de szerencsére volt egy egész nyaram arra, hogy kiélvezzem a hely adottságait és végre hódoljak annak a kívánságomnak, hogy megismerjek valami újat.
- Nagy szerencse, hogy itt vagy nekem.  – Mosolyom sokkalta szélesebb lett. Máris bírtam a srácot, nem éreztem magam annyira feszélyezve, mintha az otthoni utcákon sétálgatva kerültem volna hasonló helyzetbe, bár jobban belegondolva eléggé lehetetlennek tűnt, hogy egy sirály közbenjárásával ismerjek meg valakit Brüsszelben. – De mi az, hogy csak majdnem? Mi történt? – Kérdeztem kíváncsian, miközben próbáltam akadálymentesíteni az utamat, ami szemmel láthatóan Chad-nek sokkal jobban ment. Nem voltam hozzászokva ennyi emberhez, hogy tömegek hada száguldozott velem szembe főleg, hogy szinte senki sem figyelt arra, hogy merre lépett, a legtöbben csak a tengert bámulták vagy a többiekre nem figyelve trécseltek, miközben a szemük teljesen másfelé kalandozott. Pánikba ugyan nem estem, de örültem annak, hogy megérkeztünk a célállomáshoz, kissé nagyobb sóhajt engedtem meg magamnak, kifújva a tüdőmben felgyülemlett levegőt. Úgy látszik nem csak a mi fejünkben fordult meg a tengerpart, mint nyaralási célpont. Eredeti ötlet volt.
- Komolyan leköltözöl a partra nyaranként? – Néztem rá lehet, hogy kicsit meglepettebben a kelleténél, ám a tekintetembe egyfajta csodálat is költözött, hiszen elképzelni sem tudtam, hogy én ilyesmit tegyek. Ez a világ tényleg más, mint az enyém. – Ez nagyon jól hangzik. Bárcsak egyszer én is kipróbálhatnék valami ilyesmit. – Adtam hangot a csodálkozásomnak. – Mondjuk augusztus végéig még bármi megtörténhet. Csak akkor megyek haza, addig terveztük ezt a kiruccanást. - Felé nyújtottam az időközben a kezembe nyomott sörömet, hogy összekoccinthassa az üvegét az enyémmel.
– Hát akkor… a nyárra? – Vontam fel a szemöldökömet mosolyogva élvezve, hogy az ujjaimat szinte lefagyasztotta a hűtőből kivett ital. Ebben a hőségben nagyon jólesett már így is.
✡️ note: imádnivaló vagy, komolyan  :szeri:   ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.] ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
atlanta ₪
Hobbi & foglalkozás :
nothing heroic ₪A poszt írója Chadwick R. Galey
Elküldésének ideje Szer. Jún. 17, 2015 8:34 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Nextto Ebony
▲music:[You must be registered and logged in to see this link.]▲Note:  :francekiss:   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Csak a szakavatott fül, tudod. – rántom meg a vállam mosolyogva. – Amúgy meg jobban beszélsz angolul, mint a haverjaim háromnegyede, szóval… - szóval emiatt akár büszke is lehet magára. A  legtöbb barátom olyan egyszerűen beszél, hogy már-már elmehetnének fának is. Persze semmi bajom nincs velük, sőt, nagyon bírom mindegyiket, de hát… olyanok tudnak lenni néha, mint egy fadeszka. – Hát, valamiért még állnia kell azoknak a múzeumoknak…  - pillantok rá mosolyogva. Persze, iskolások járnak oda, meg a sok öltönyös díszmajom, akiknek a bőre alatt is pénz van, de hogy mit esznek ennyire ezen… komolyan, még régebbe láttam egy képet, ami tök kék volt, és úgy beszélt róla az idegenvezető, mint a művészet egyik nagy alkotásáról. Egy teljesen kék képről! – De azért mondd, hogy nem művészetszakos vagy valami menő európai egyetemen. – vigyorgok rá. Csak viccelek persze, bár biztos ő is tudja, hogy ha művész akar lenni, akkor fel kell készülnie arra, hogy soha nem lesz pénze. – Dolgoznod? Mégis mit dolgozik az, aki elutazik Európából Miami-ba nyaralni egyet. – és miért. A nyaralásnak a lényege az, hogy nem csinálsz semmit, aminek köze lehet a munkához, nem? Persze, tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, de… én pont olyan egyszerű vagyok, hogy mindent eszerint lássak.
- Ne is, úgy sokkal érdekesebb, ha nem tudsz róla semmit se. – rázom meg a fejemet mosolyogva. Én anyám öccse után kaptam a nevemet, bár ezzel soha nem volt bajom, de nem néztem én sem  utána annak, hogy mit jelent meg a többi. Nem a név a lényeg, hanem az ember. – Hé, több komolyságot, már vagy két éve tanítom erre, ideje volt, hogy eredménye is legyen a dolognak. – pillantok oldalra egy széles mosollyal az arcomon. Amúgy jobban belegondolva ez egyáltalán nem hülyeség. Biztos lehet sirályt is idomítani valahogy. Ha egyesek képesek a tigrist kutyának nevelni,nem létezik, hogy a sirályt ne lehessen mondjuk… papagájnak.
- Még szerencse, hogy én itt vagyok neked. – mondom, miközben akaratlanul is hátrapillantok, bár tudom, hogy úgysem szúrom ki, kik a barátai. Ez Miami, itt nem kell az ilyet komolyan venni, kiskoromban két napra elkeveredtem a szüleimtől, pedig csak jégkásáért indultam el. – Szóval belga vagy… szeretem a csokitokat. Egyszer majdnem kimentem Antwerpen-be, de végül nem lett semmi sem a dologból. – hála a szüleimnek, akik gondoskodtak róla, hogy ne menjek el. Gimi után voltam, ők meg akkor kezdték el sulykolni ezt az egész főiskola dolgot. Egyszerűbbnek tűnt akkor még csak simán országot váltani. Na és, hogy miért Antwerpen? Őszinte leszek, ezt dobta ki a Google. Beírtam, hogy leakarok lépni az ősöktől és az első találat Antwerpen-ről szólt. – Csak strandszezonban. Ilyenkor itt élek, tudod, van egy ilyen kis… bungalószerűségem. Amúgy meg kicsit a városban beljebb, de azt ott nem annyira bírom, sok a fa, én meg szeretek napozni. – mondom mosolyogva, miközben már szinte rutinosan kerülgetem a velem szembejövőket, de persze figyelek arra, hogy Ebony ne szakadjon le, bár az igazat megvallva jól bírja a kiképzést. – Belga sör ugyan nincs, de… legalább jó hideg. – mondom mosolyogva, ahogy elérünk a célunkhoz, én pedig már nyúlok is a kirakott hűtőládába, majd  felé nyújtom az egyik onnan kivett sört. – Szóval... mikor kell visszamenned Brüsszelbe? Remélem  azért nem egy-két hétre jöttetek. – ennél a város és ők is sokkal többet érdekelnek. Ugyan már, fiatalok vagyunk , ilyenkor azt tesszük, amit csak akarunk.

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Kedd Jún. 16, 2015 6:35 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Chad & Ebony
back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]

Szóval ilyen az, amikor az ember lánya csak megy a feje után és nem gondolkozik azon, hogy mit kellene csinálnia, hol kellene áros határidőn belül megjelennie, mivel kell végeznie holnapig és miért nem aludhat, hanem csak az éjszakai ébrenlét jut neki, hogy aztán hajnalban zombiként közlekedjen az emberek között. Nekem ilyen élet kell, ami itt van. Eddig a pár hétig legalábbis biztosan. Nem kellett több három másodpercnél ahhoz, hogy elhatározzam, minden lehetőséget meg fogok ragadni, ami Miami-ban szembe fog velem jönni, mindenkire mosolyogni fogok és beszélgetést kezdeményezek, minden buszra felülök és nem fog érdekelni, hol szállok le… bár ezek a dolgok amúgy sem álltak távol tőlem, hiszen közvetlen teremtés voltam, szerettem kommunikálni az emberekkel, de a tájékozódási képességeim botrányosak voltak, hajlamos voltam az egyenes úton is eltévedni. Ezen a helyen még ezt sem bántam volna.
- Pedig még a családomban is van amerikai, úgyhogy nem kellene, hogy feltűnjön. – Nem szomorkodtam én emiatt, csak megjegyeztem. Kiskorom óta tanítottam angolul, a nagyapám infarktust kapott volna, ha drága egyetlen unokája nem tanulja meg az ő anyanyelvét, úgyhogy szerencsés voltam. – Ugye tényleg nem komoly, hogy van, aki Miami-ban múzeumokat nézeget? – Vontam fel a szemöldökömet felé fordulva. – Én imádom a múzeumokat, de még én sem vagyok annyira elvetemült, hogy ilyet csináljak. És nem az volt az első dolgom, hogy idejöjjek… ma délelőtt még dolgoznom kellett, de ahogy végeztem jöttem. – Mosolyodtam el szélesen a fiúra nézve. Sütött belőle a lazaság, hogy úgy ismeri a helyet, mint a tenyerét, szinte még az is, hogy mennyire élvezi az életet. Jó volt egy ilyen személy közelében lenni a begyepesedett csoporttáraim és szüleim után és ami azt illeti semmilyen rossz érzésem nem volt vele kapcsolatban. Pár perc, végig viccelődött és felsrófolta bennem is a jókedvet, ami nagyon tetszett.
- Fogalmam sincs. Nem igazán néztem eddig utána… - Vontam meg a vállamat, amikor a nevem eredete felől érdeklődött. Eszembe sem jutott ilyesmivel foglalkozni, de én sem hallottam még, hogy más neve lenne. Legalábbis a környezetemben nem. Ha más nem ennyi különleges legyen bennem, ám nem is nagyon volt időm elmerülni ebben a gondolatban, Chad ismét elérte, hogy felnevessek. – Tényleg nem mosod le magadról, hogy az idegenekre vadászol… szerintem a sirályt is megvesztegetted, hogy ijesszen meg, így tudtad felhívni magadra a figyelmet. – Cukkoltam. Értettem én a viccet, nekem sem kellett a szomszédba mennem sem a viccelődésért, sem némi szarkazmusért, bár az utóbbiról most szó sem volt. Rendes srácnak tűnt, közvetlen volt, olyasfajta, akivel már régen találkoztam, de nagyon szerettem volna, mivel hozzá hasonlóak belőlem is előcsalogatják az ilyen részeimet. És ezt szeretem. Szeretek más lenni… vagyis olya, amilyen vagyok, csak ritkábban.
- A barátaimmal jöttem, akiket igazából nem nagyon érdekel, hogy eltűntem. – Apró mozdulattal mutattam a hátam mögé, ahol a barátaim elvegyültek a tömegben, ezért ő valószínűleg nem is tudta őket kiszúrni, de én még láttam őket. – Brüsszelből jöttünk, hónapok óta tervezgettük ezt az utat. Időpontokat kerestünk, munkát és ahogy véget ért a suli felpattantunk az első gépre. – Foglaltam össze röviden az utazásunk történetét, amiben sok izgalom nem szerepelt, számomra mégis olyan volt, mintha egy másik világba utazhattam volna el. Fel kellene hagynom ezzel a mérhetetlen csodálkozással, de majd csak azutánra terveztem, miután meggondoltam a bulira vonatkozó meghívását. Később terveztem visszatérni a témára. – Te mindig itt laktál? – Kérdeztem rá. Érdekelt a srác, nem gyakran szokott velem előfordulni, hogy ilyesfajta kíváncsiságot mutatok mások iránt, de ő még ezt is elérte. Meg kellene keresnem a madarat és megköszönni, hogy elintézte ezt a találkozást.
✡️ note: imádnivaló vagy, komolyan  :szeri:   ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.] ✡️ [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
atlanta ₪
Hobbi & foglalkozás :
nothing heroic ₪A poszt írója Chadwick R. Galey
Elküldésének ideje Kedd Jún. 09, 2015 5:43 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Nextto Ebony
▲music:[You must be registered and logged in to see this link.]▲Note: Imádtam  31  [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Mind ezt mondja… - csóválom meg a fejemet, de persze csak viccelek, ezt még így ismeretlenül is láthatja rajtam. Mondjuk annyiban igaz ez, hogy volt már rá példa, bár ők csak illegették magukat, még senki nem próbált meg ledobni egy fényképezőgéppel, hogy egy kicsit jobban odafigyeljek rá. Gondolom ennek is meg kellett történnie. Még ha nem is teljesen így volt.  – Akkor élj vele, most már csak a tied vagyok. – mosolygok rá. Ez így nem teljesen igaz, de a rendelkezésére állok, elvégre valahol mélyen én is úriember vagyok, nem? Olyan modern fajta, a falra tudok mászni attól mikor látok valakit kezet csókolni.
- Nem, nem arról van szó, egész jó, csak tudod… a gyakorlat teszi. – az nem semmi, hogy még így is jobban beszél angolul, mint jó sokan akik itt születtek. Én sem vagyok annak a nagyon udvarias szóhasználatnak a bástyája, de hülyét tudok kapni mikor valaki elkezd gettó stílusba beszélni velem.
- És már egyből jöttél is ki a tengerpartra. Nem mintha amúgy olyan sok látnivaló lenne. Legalábbis én ki nem állhatom a múzeumokat. – rántom meg a vállamat mosolyogva. Lehet velem van a gond, de soha nem fogom megérteni, hogy miért olyan érdekes egy képet bámulni. Akkor már inkább kijövök ide bulizni egyet.
- Hazudtam, igazából lesz ez tíz perc is, de gondoltam úgy hátha nem jönnél. – pillantok rá oldalra mosolyogva. Azért remélem, hogy úgy is eljött volna velem, és nem az jár a fejében, hogy vajon mikor szabadul már meg tőlem. Az lelombozó lenne, azért ennyire nem szoktam ellenszenves lenni senkinek sem.
- Remélem másodikra is. – rántok a vállaimon egyet mosolyogva. – Ebony? Ez valami európai név? Életemben nem hallottam még. – nem rosszindulatból mondom én ezt, remélem nem is veszi úgy, egyszerűen csak tényleg nem hallottam még ezt a nevet, bár… kitudja, talán csak elkerült engem. Na de miért lenne kizárva, hogy ez valami európai név? – És azokra, akik fényképezővel dobálnak meg. – javítom őt ki mosolyogva. – Amúgy nem vagyok valami nagy vadász, csak bulizni járok le meg hülyülni a haverokkal. Este lesz is egy buli, ha van kedved gyere el. – ajánlom fel neki. Jó a hangulat, az emberek is jófejek, persze, van egy-két bunkó, de azok mindenhol vannak, nem igaz? Miattuk meg kár kihagyni egy jó estét. Legalábbis szerintem. – Kikkel jöttél amúgy? Család, barátok… vagy elszöktél? – az utolsó szava persze csak vicc, ezt tisztán ki is láthatja a mosolyomból. Nem néz ki azért ő annyira csapodárnak, hogy csak úgy idejöjjön a messzi Európából.

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Hétf. Jún. 08, 2015 8:57 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Chad & Ebony
back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]

A bocsánatkérő, udvariaskodó mosolyom szélesebb, jókedvű gesztussá változott, amikor ténylegesen ránéztem a fiúra. A szavai rögtön segítettek kideríteni azt, hogy nem egy méregzsákkal sodort össze a sors és a sirály, ennek hálát adtam, talán ezért is engedtem meg magamnak ezt a közvetlenebb gesztust. Még mindig jobban jártam, mintha egy öreg bácsikát céloztam volna meg, akinek a vállát is eltörhette volna a gép, de így csak a masinám után kell nyúlnom és megvonnom a vállam.
– Nem akartam én felhívni magamra a figyelmet. – Jelentettem ki ugyanolyan hanglejtéssel, ahogyan ő is beszélt. – De ha már sikerült… - Pillantottam fel a szemeibe tréfálkozva. Isten lássa lelkem, nem céloztam be, ha nincs az a madár, akkor még mindig a torony tetején álldogálnék és onnan szemlélném a közlekedőket vagy éppen ismételten csatlakoztam volna a barátnőimhez, akiknek amúgy úgy látszott, fel sem tűnt az, hogy lemaradtam. Biztos gondolták, hogy elrabolni nem fognak, ha meg mégis, akkor sikítani tudok rendesen, tehát nagy baj nem lehet. Arra viszont nem voltam felkészülve, hogy rögtön kiszúrja, hogy turista vagyok. Kissé meglepődtem, aztán rá kellett jönnöm, hogy minden bizonnyal a tipikus kiránduló képét festettem le magamról, ha másért nem azért, mert egy nyamvadt fényképezőgéppel dobálózok és éppen a tengert próbáltam lekapni. Lehetnék ennél klisésebb?
- Nem tudtam, hogy ennyire szörnyű az angolom. Reméltem, hogy nem fog az első velem szembejövő rájönni, de ilyen az én szerencsém. – Az enyhe szellő miatt az arcomba fújódott tincseimet a fülem mögé tűrtem.
– Tegnap este érkeztem, úgyhogy nem vagyok itt valami régóta. –Adtam tudtára az infót. Nem volt éppen titkos és nem is voltam jó a titkolózásban soha. Ugyan már, egy idegennel beszélgetek egy idegen országban és városban, aki… meghívott egy italra? Ez velem történik? Soha nem voltam az a tipikus kapós lány, akit csak úgy meghívnak valahová, de úgy látszik, hogy tényleg csak a levegőváltozás kellett ahhoz, hogy még véletlenül se emlékeztessen semmi arra, hogy otthon mi és hogyan történne. Tetszik ez a hely, ez végleges.
- Oké, menjünk. – Egyeztem bele nem sok teketóriázás után, elvégre egy sörbe senki nem halt bele eddig. És a srác szimpatikus volt. Nagyon. Két perc, ennyi sem kellett, de volt valamiféle különleges kisugárzása, ami miatt az agyam nem engedte azt mondani, hogy kösz, inkább a másik irányba mennék.
Amint elindultunk hátrafordítottam a fejem, hogy a tekintetemmel megkeressem a kóválygó barátnőimet és ahogy elkaptam az egyikükét láttam, hogy kérdőn pillant rám, szinte sütött a szemeiből, hogy mégis hová tartok? Egy apró vállrándítással jeleztem, hogy igazából fogalmam sincs, lezártnak tekintettem a kommunikációt és visszafordultam a srác felé.
- Akkor Chad-nek hívlak. Első ránézésre jobban illik hozzád. – Állapítottam meg. – Az én nevem Ebony. – Mutatkoztam be, hogy ne lógjak én se a levegőbe a nevemmel. – Szóval… te tuti helyi vagy, ha így kiszúrod a turistákat. Te vagy az a srác, aki azokra vadászik, akik ügyetlenek és védtelenek? – Vontam fel a szemöldökömet viccelődve, követve őt, hiszen nekem lövésem sem volt, hogy mégis merre van az az öt percre lévő hely. És őszintén, nem is érdekelt. Csak élveztem, hogy minden ismeretlen.
✡ note: nagyon tetszett a reagod *.*  ✡ [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
Hibrid •• halálosabb vagyok bármely vérfarkasnál vagy vámpírnál
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
atlanta ₪
Hobbi & foglalkozás :
nothing heroic ₪A poszt írója Chadwick R. Galey
Elküldésének ideje Vas. Jún. 07, 2015 11:15 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Nextto Ebony
▲music:[You must be registered and logged in to see this link.]▲Words:XX▲Note: Szuper lett a kezdő  40 [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Otthon biztosan kinyírnak, de most a legkevésbé sem tud ez érdekelni. Imádom a tengerpartot, és mindent, ami itt van. A haverokat, a piát, a hatalmas bulikat, a csajokat, még a rohadt napágyakat is bírom. Elég lenne már csak nézni, hát még az, hogy kijöhetek ide minden nap… tudom, a nagyinak születésnapja van, e ő maga mondta, hogy menjek és bulizzak egyet, elég jó fej az öregcsaj, sokkal lazább, mint a szüleim, ez pedig elég fura, tekintve, hogy már nem éppen mai csirke. Mindegy, majd viszek neki… nem tudom, piát, az tuti van itt, amúgy is imád inni, az egyetlen a családban, aki simán az asztal alá iszik engem.
Az meg sem lep már, hogy mennyien vagyunk. Ez megszokott, főleg most, hogy egy csomó turista is eljött, így már legalább kétszer-háromszor annyian vannak, mint általában szoktak. A tömeg soha nem zavart, nem vagyok egy gátlásos és szégyellős valaki, szóval mindig feltaláltam magam, legyen szó bármekkora tömegről. El vagyok én itt, a haverokkal röplabdázok, ha akarok, feküdhetek egész nap, vagy beúszhatok ameddig csak tudok… most is ezt teszem, és már kifelé tartok, kissé nehéz átverekedni magam azon a sok emberen, akik az utamat állják a part és a sör között, de nagy nehezen csak sikerül.
Teljesen nyugodtan lépkedek előre, aztán, mint valami villámcsapás, hirtelen koppan valami a vállamon. Próbálok utána kapni, amolyan reflex ez, és sikerül el is kapnom, majd felnéztem az őrtoronyra a vállamat masszírozva, a tekintetem pedig végül a lányon állapodott meg, aki úgy futott le onnan ide, mintha üldöznék. – Semmi gáz, bár ennél azért egyszerűbb módja is van, hogy felhívd magadra a figyelmet. – mosolygok rá, és bár nem ismer, de azért láthatja rajtam, hogy csak viccelek. – Szóval… mióta szállt le a géped? – nem nehéz kitalálni, hogy turista, van akcentusa és ráadásul egy fényképezővel flangál meg dobálózik. Aki itt él, annak nem kell fényképezőgép, minden ott van a fejében, elvégre minden nap láthatja ezt itt. – Amúgy tessék, remélem sikerült megmenteni a képeket. Wick vagyok, mellesleg, bár hívhatsz Chad-nek is, ahogy tetszik. – ezt mindig elmondom, ha már olyan nevet kaptam, ami miatt háromféleképpen is szólíthatnak… az ember felajánlja ezt újra és újra. – Éppen sörért mentem, eljöhetnél velem, neked is szerzünk egyet. Itt van egy… öt percre. – inkább tíz, tekintve, hogy már-már el sem lehet férni a sok embertől, bár ők a part mellett csoportosulnak igazán, úgyhogy talán sikerül elkerülnünk azt a labirintust.

Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére Go down
 

Chad & Ebony | Miami, néhány évvel ezelőtt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Hatodik érzék
- minden, ami a szemnek láthatatlan -
 :: Múlt
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Csüt. Nov. 15, 2018 2:36 pm
Vas. Nov. 11, 2018 5:36 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3