Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
back home
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorElena Gilbert ÍRTA A POSZTOT
Pént. Aug. 28, 2015 11:10 am
- elkelt -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szer. Jún. 10, 2015 4:00 pm
Noah ...

Státusz •SZABAD
Faj •vámpír
Kor •kb. 160
Play by • Brant Daugherty
Ismertető •1951-ben, New York-ban futottunk egymásba először, de találkozásunk nem volt zökkenőmentes. Az erőmet még csak akkor próbálgattam, tanulgattam kezelni és feszegettem a saját határaimat. Azt viszont mondanom sem kell, hogy megpróbáltalak palira venni. Akkor 17 éves fejemmel valószínűleg nem is vártál többet tőlem. Amire viszont én nem számítottam, hogy benned aztán emberemre találok. Nem volt egyszerű életed, talán ezért láttál bennem potenciális veszélyt, mert nem egyszer gyűlt már meg a bajod a boszorkányokkal, és emiatt próbáltál meg megölni. A terved viszont nem épp úgy sült el, ahogy gondoltad, mert nem tudhattad, hogy azelőtt néhány nappal hagytam magam mögött az Augustine-társaságot, méghozzá úgy, hogy tetszhalott állapotba küldtem saját magam. Utána a szervezetem nem szuperált túl jól, így nemes egyszerűséggel a vámpírvérhez nyúltam, mint a gyógyulás biztos módszeréhez. Amint felébredtem, pontosan tudatában voltam annak, hogy mi történt velem és darabokra akartalak szaggatni, végül beletörődtem, hogy vagy a halált választom, vagy vámpírrá leszek. Utóbbit választottam, téged pedig a kezdet kezdetén nem egyszer próbáltalak meg eltenni láb alól, ám ahányszor sikerült átütnöm mellkasodat, te is hasonlóképp cselekedtél. Már nem támadás volt ellenem, csak a saját magad védelme. Az egyetlen probléma csak az volt, hogy hiába voltál erősebb és gyorsabb nálam, a vérszomjamat muszáj volt csillapítanom.
Ha nem tudnám, hogy nem vagy túl lelkiismeretes, azt mondanám, hogy kötelességtudatodon felül a bűntudatod volt a másik, ami arra ösztökélt, hogy valahányszor visszaverd a támadásomat és fölém kerekedj. Be kell vallanom, nem csak időtöltésnek volt jó, de szórakoztatott is egy idő után. Végül összekovácsolódtunk, s habár nem a hétköznapi értelemben, de jó páros lett belőlünk. Most viszont egyetlen szó nélkül léptem le Mystic Fallsba, hogy pontot tehessek végre egy régi ügy végére és megnyugodhasson a lelkem annak biztos tudatában, hogy minden tőlem telhetőt megtettem és bosszút álltam. A saját piszkos ügyeimbe nem szívesen vonnálak bele, csak neked erről más a véleményed. Na nem mintha ez meglepne..

/A pb teljes mértékben a megalkotóra bízva, a név azért lenne fontos, hogy maradjon, mert a játéktéren is így emlegettünk téged. Ha megjelennél, kérlek dobj hozzám egy pm-et! 31 /
Várjuk • Én, én, meg még én is. Very Happy


Vissza az elejére Go down
 

Noah ...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-