Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Chatkép :

Kedvenc dal :
ζ Knocking On Heaven's Door
Tartózkodási hely :
ζ Venice & Baltimore
Hobbi & foglalkozás :
ζ Staying alive
Humor :
ζ SweetShanna Kwanten ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Júl. 04, 2015 11:39 am
-elkelt karakter-
Vissza az elejére Go down

avatar

Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
My soul
Kedvenc dal :
Stone Cold
Tartózkodási hely :
♡ Whitmore & Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
♡ Find out the secrets of the people
Humor :
♡ StrangeWanda Melinda Carson ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Jún. 15, 2015 12:30 pm
Astrid Maystreed

Státusz •Lefoglalt!
Faj •Farkas
Kor •18
Play by •Nina Agdal
Ismertető •Gyerekkorunktól kezdve elválaszthatatlanok vagyunk. Együtt fedeztük fel a világot. Te mindig is farkas akartál lenni és egy késő tavaszi napon össze is jött, amikor megöltél valakit. 13 éves voltál még csak, amikor beteljesítetted a sorsod. Direkt tetted volna? Igen, hiszen mindig is utáltad azt a nőt, aki anyádnak hívatta magát, miközben csak egy pénzéhes mostohaanya volt. Segítettem eltüntetni a nyomaidat és ez még inkább összekovácsolt minket. Még az apád is elhitte, hogy baleset történt. Mindig is élettel teli voltál, aki keresi a kalandot és a veszélyt. Ebben nagyon is hasonlítunk egymásra. Illetve soha nem az a személy voltál, aki egy fiú mellett képes lett volna leragadni, de egy dolgot soha nem szegtünk meg. Még pedig azt, hogy ugyanarra a fiúra soha nem csaptunk le. Mindig is helyén volt az eszünk, de ugyanakkor néha már talán túl messzire mentünk. Szerettünk játszadozni, tesztelni azt, hogy mire vagyunk képesek. Egy éven át hallgattam azt, hogy milyen jó farkasnak lenni, illetve azt, hogy meg lehet törni és együtt kellene azon is átesnünk.
Végül 14 évesen egy iskolai táborban megöltem az egyik tanárunkat. Hogy miért tettem? Mai napig nem tudom, de te talán sejted, hogy az a személy áll a háttérben, akitől a lehető legmesszebb kellene tartanom magamat. Ő vett rá valahogyan és ezzel még apámat is veszélybe sodortam, hiszen ügyvéd. Azzal a tudattal és titokkal kell élnie, hogy az iskola egyik közkedvelt tanárát megölte a lánya. Te segítettél átjutni a nehéz időszakon, majd a te unszolásodra keltem útra és törtem meg veled együtt a holdhoz kapcsolódó köteléket.
Azóta pedig a Whitmore egyetem padját koptatjuk, miközben az erdőjét pedig arkas alakban barangoljuk be. Átváltozunk, játszunk és bolondozunk, mint két kisgyerek. Másokat üldözünk és vadászunk, de egyszer túl messzire mentünk. Megöltünk egy diákot, aminek a teteme még mindig ott lappang az erdő mélyén elásva. Azt hiszem ez a dolog volt az, ami véglegesen a mi hármasunkat összekovácsolta, de vajon melyikünk fogja megszegni az alkunkat? Melyikünk fog a névtelen leveleknek bedőlni és megtörni? Túl nagy a titok, ami nyomja a lelkünket és valaki a vesztünket akarja... Vajon ki az?

|| A pb alkuképes, ahogyan a név is. Ha megérkeztél, akkor kérlek dobj meg egy pm-el. 40
Várjuk • Én, szóval gyere gyorsan! 31

Vissza az elejére Go down
 

Astrid Maystreed

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-